valči
|
Danes pa se vam moram malo javit.Sem bila včeraj čisto neka čudna,ker smo bili v nedeljo doma in so na žaru pekli in jaz sem na silo jedla tisto meso,ker pač ni bilo druga,kot meso in zelenjava in jaz lačna jem,pa mi je še včeraj bilo tako zelo slabo .Cel dan sem bila na wc-ju,pa bolel me je želodec,pa v prsih tiščalo...Pač nisem navajena toliko mesa pojest,ga niti ne jem vsak dan. Sem bila včeraj tako tašči hvaležna,ker je dala na jedilnik pohane bučke,pečen krompirček in solato Ker mesa pa lep čas ne pogledam Detece je tako mirno,saj brca,samo ne intenzivno,pa malo me je strah jutrišnjega pregleda,pravzaprav KIL!Ker ne vem,kako to,zvečer ne jem,oz. zelo malo,sladkarije zmanjšujem,veliko vode pijem,pa kile kar lezejo gor Bom vam jutri točno napisala,koliko je šlo gor,samo meni se ne zdi normalno,kaj pa če bi jedla vse po vrsti,kaj mi paše,bi jih že 80 imela,ali kak Se še kateri to dogaja? Ali si že katera piše seznam,kaj mora še kupit za ?Ker mene že panika,pri prvem sem že tri mesece prej nakupovala in delala sezname,sedaj sem že v 30. tednu ,pa še kar sanjam.Saj oblekice imam že doli,presortirat jih moram in oprat in zlikat,pa jajčko imam.Vozički,posteljica,vse še zaprašeno na podstrešju čaka,mene pa vedno bolj stiska. *bubi*,ful lepi komoletek,res,v kateri trgovini si ga kupila?Meni so taki živahni zelo všeč,v Baby centru pa vse roza,modro,malo bele in konec.Taki dolgočasni.Jaz bi imela nekaj živahnega,ker pač ne vemo,kaj bomo imeli. Daschi,res imaš lep trebušček,brez špeheca,ki meni kar kipi ob strani ven.Pa nič strij