|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
6.8.2007 8:06:03   
*bubi*
Tudi jaz ne uporabljam mehčalca, ker sušim v sušilcu in dam takrat zraven eno krpico, ki dodatno zmehča in odišavi perilo. Tudi preveč sterilni nismo bili pri 1. user posted image , prala sem samo na 40, na začetku nekajkrat spodnje majčke in bodije res prelikala, potem pa samo še zlagala. Edino flaške sem prvih nekaj mesecev kar redno sterilizirala v mikrovalovki, ker se nisva dojila in so bile redno v uporabi. Pa čisto enostavno mi je bilo, praktično nič dodatnega dela in packarije, tako da je postalo rutina. Midva sva namreč bila na pediatrični kliniki čisto na začetku in tam so me res ful mučili, kako je treba mleko pripravljat, pa sterilizirat,....

Zdaj si res želim, da bi se lahko polno dojili, ampak moje premoženje nič ne kaže na to user posted image  

Od 1. user posted image  imam še zimski pajacek 62, tako da zaenkrat ne bom nič kupovala. Ko bomo to prerastli, bodo itak že razprodaje in magari takrat večjega vzamem. Bubi je rojen sredi novembra in mu je bil ta pajacek prav, dokler ga je rabil. Pa je tisto leto bila kar huda zima. Da ne govorim, kako je zgledal, ko smo ga za iz porodnišnice oblekli v tisto. Rokice in nogice sploh niso segnile v rokavčke in hlačnice user posted image  Ko sem ga nosila po pediatrični kliniki v lupinici in tistem pajacku, je ena sestra prav komentirala, da kuka ven kot miška iz moke user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
6.8.2007 8:22:03   
*bubi*
Evo, vam pokažem kompletek, ki sva ga kupila za iz porodnišnice user posted image

user posted image

Edina napaka je ta, da je majčka za čez glavo user posted image . Tega ne maram, ampak kaj, ko ni nobene izbire, če odmisliš roza in modre kompletke. Tako da sem bila kar srečna, da so imeli nekaj živahnega unisex barve. Jopico pa sem vzela 50, ker se mi je zdela ful velika. Predvsem široka. Ampak bom morala še kako večjo kupit, če bo lepa jesen, bodo take bolj tople jopice kar prav prišle.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
6.8.2007 8:40:50   
bambi
Iiiiii Bubi, res lep kompletek. Tudi jaz bi kupila nekaj v nežno zeleni barvi ali pa v rumeni, čeprav bo naša user posted image user posted image , mi te roza stvari grejo že pošteno na živce. Prideš na oddelek za user posted image  in vidiš samo roza in plavo user posted image user posted image user posted image . Pa naša prva user posted image  ima cel kup roza stvari, ker vse kar je dobila je bilo roza in potem moraš kombinirat barve, pa še sam kupiš roza, tako, da se sedaj prav koncentriram, da ne kupujem več roza stvari.

No, mene pa je ta vikend tako pritiskalo dol, da sem se morala par krat vleči in počivat, me prav zanima kaj mi bojo rekli v sredo, ko imam pregled.

Jutri še uživam, pa še rojstni dan imam, v sredo pa se zna zgodit, da me bojo obdržali v bolnici, zaradi posteljice, tako mi je vsaj rekel G na prejšnjem pregledu user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
6.8.2007 10:37:14   
Daschi
Ojla!

Dodala sem sliko v album. Sicer nekaj šteka, na sliki piše napaka, ampak je potrebno kliknit gor in se prikaže slika mojega trebuščka, kakršen je bil prejšnji teden.

bubi, ful lep kompletek.user posted image  saj mogoče bo pa dovolj toplo in boš oblekla za domov le bodi in jopico. če bo takšno vreme, kot je bilo lansko leto, bi bilo super!user posted image
Sploh za nas, ki imamo zlatenične otročke. Moji so bili do sedaj še vsi pod lučko in bo najbrž tudi ta. Se že pripravljam, da bom imela podaljšan penzion v porodnišnici.

Tudi moji kilogrami kar lepo stojijo (trkam!!!). je pa res, da sedaj pa nekoliko pazim, kaj jem. No, ta vikend nisem, je imel sin rojstni dan, v hladilniku pa čokoladna torta. Bi bil greh, če bi jo samo gledalauser posted image .

skuštrana, naš 3.user posted image  oktobrček je imel pozimi številko kombinizona 68. pa mu ni bil dolgo prav, je imel potem še enega 74 bolj proti pomladi. je pa res, da se je rodil s 4 kilogrami in je imel pri 3. mesecih že 7 kg in 120 gramov.

Tudi jaz nisem nikoli pretiravala s kakšnim steriliziranjem stekleničk in dudk. prvič sem prekuhala, potem pa sem čez dan samo splaknila pod vročo vodo. zvečer pa sem ponavadi dala stekleničko kar v pomivalni stroj. kadar je bila zraven steklenička, sem dala pol tabletka in dolgi program.

pazite pa pri dudah. ne smete 'čistiti' dude tako, da jo same date v usta, potem pa dojenčku v usta. S tem namreč prenesemo bakterije, ki povzroračjo zobno gnilobo. V dojenčkovih ustih teh bakterij še ni!

Kaj še?
Trgaaa meee po nooogah! groza! Včasih je prav nevzdržno. Če se dalj časa vozimo s avtom, mora dragi kar ustavit, da se malo sprehodim in potem gremo naprej.
Pa kolki so me pričeli boleti. Ko ponoči ležim na boku, se komaj premaknem.
še malo, še malo....user posted image  

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
6.8.2007 11:04:11   
mehurčica
Joj, kako lep kompletek Bubi!!!user posted image Jaz iščem že kak mesec kak zelen kompletek za user posted image za odhod iz porodnišnice. Če ne bodo imeli, pa bi imela modrega ali oranžnega. Bi pa najraje kakšno trenerkico, ampak sedaj jih imajo samo še v kompletu s kratkimi rokavi, tako da bom pač počakala na september. Itak gremo v četrtek na morje, pol pa še prvi in drugi teden ne bom letala po trgovinah, ker bom dosti tudi imela "velikega bratca" doma. Z njim it po trgovinah pa je.....khm...si lahko mislite..user posted image Sem pa že moji mami rekla, da me bo morala do A zapeljat po nekaj dodatkov, ki jih tu ne dobim. Ponavadi pol še ona časti nakupe, za kar sem ji zelo hvaležna.user posted image

Moja piška miška je zadnje 3 dni zelo mirna. Komaj kaj začutim kak gib, ampak na srečo vsaj to. Sem pa tudi jaz bila bolj aktivna-nonstop smo nekje letali ali kaj delali. Očitno ji prija zibanje v trebuhu.user posted image

Včeraj sem tudi jaz morala začeti kuro z Boraksovimi globulami.user posted image Sem očitno preveč sladkega jedla. In danes za zajtrk nadaljevala. Tako da se morem zdaj pozdravit in se spet začet konkretno kontrolirat. Ma saj mi je po sladkem itak slabo, ampak me nič ne izuči.

Piti sem začela 2x železo na dan, ker se mi dosti vrti. Pritiska nimam tako nizkega, tako da sem zgleda še bolj slabokrvna. Ali pa ne vem od česa bi se mi še vrtelo in mi bilo ponovno občasno slabo(tudi če ne jem slakarij...user posted image ).

Daschi, meni ni šlo pogledati tvojih slikic. Zgleda, da gre samo tebi, ker jih lahko pogledaš kot tvoj lasten album. Daj naredi, da bo vredu no, veš da smo punce radovedne.user posted image

Lep pozdrav!

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
6.8.2007 11:09:54   
pikceva
Lep kompletekuser posted image

Glede kg...Se mi je zdelo ful čudno. V prvih 3 mesecih se nisem zredila niti  za pol dag, pol v 4. mesecu 2 kg, v 5 pa 5kg, ostalo pa do sedaj, brez premikov v zadnjih tednih, čeprav jem cele božje dneve in nič ne delam (vsega skupaj 9,5 - sem šla v bolnici v 2 dneh dol za 1 kg - ni bilo prigrizkovuser posted image ). Skuštrana, hvala za odgovor, ker me je že skrbelo. Povsod kjer berem piše, da se v tem obdobju ogromno rediš, še posebej pa z user posted image user posted image . Ah, izgleda, da smo si različni in ni za posploševat. Gvišno jih bo še kaj, pol pa ne bodo šle z lahka doluser posted image . Če trebušček raste je že OK.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
6.8.2007 11:19:43   
oktoberka
sej delajo slikce od daschi! mors sse enkrat kliknt na slikco!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
6.8.2007 11:28:19   
Daschi
Ma ne vem zakaj, ampak mi ne uspe drugačeuser posted image
ko se prikaže slika, na kateri piše napaka, še enkrat kliknite gor, pa bo moj trebuh v vsem svojem sijaju pred vamiuser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
6.8.2007 11:57:51   
mehurčica
O, videla!user posted image Kako lep buši!user posted image Pa nič špehca ob strani, meni pa se kar nabira. user posted image sladkarije teh zadnjih par dni... Še dobro, da gremo na user posted image v četrtek. Tam ponavadi niti ne paše sladko, ampak bolj sočno.user posted image

Morem vam povedat, da sva našla male oblekice od Davida in sem si tako oddahnila. Sem vse 3 vreče šla sedaj pregledat in si delat lušte. Ah, kako lepi spomini!user posted image Če bo res punčka(če iz tiste žemljice res več ne bo nič pokukalouser posted image ), bo pač malo bolj po fantovsko oblečena, ampak meni je itak tako bolj všeč.

No, za povrh pa smo še našli nahrbtnik(za nošenje malo večjih pamžekov), ki smo ga iskali menda pol leta. Ga je imel moj ati na podstrešju. Pa tako je zatrjeval, da ga gori sigurno ni.user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
6.8.2007 12:50:10   
Daschi
mehurčica, je špehec, je, samo se ga ne vidiuser posted image

Še eno uporabno sem izvedela, vam moram napisatuser posted image .
Tukaj imamo eno tako fejst lekarnarico, ki res pove tako, kot je. No, naš 3.user posted image  je imel drisko in mu je opeklo ritko. sem šla v lekarno po ribjo mast in mi je svetovala:

za dojenčkovo ritko: je najboljše hladilno mazilo gorenjskih lekarn, je pakirano v beli tubi, cena je 3,50 eura. ne vsebuje konzervansov, barvil in dišav.
Ima pa veliko količino lanolina. To je snov, ki jo imajo tudi race v perju, ki odbija vodo.
Torej na dojenčkovo ritko lanolin deluje tako, da odbija vodo in blato.
Naš je imel hudo drisko. Pa smo ga fino mazali s tem mazilom. Niti malo ni ritka opečena.
tako da priporočam za nakup novorojenčka.

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2435
6.8.2007 13:46:23   
skuštrana
Bubi, full lep kompletek. Jaz imam tudi eno tako jopico, pa moram še kakšno nabavit. Za jesen bojo kar fajn, ja.
Zimski kompetek imam pa jaz doma enega št.68, samo je tako zelo neprektičen- se ne odpre po celem, da ga mislim kar nekam založituser posted image in kupit novega. Sem razmišljala o 62 in bom to verjetno tudi vzela...Samo počakam še na zimske kolekcije v trgovinah.

Mehurčica, jaz sem nekje prebrala, da je normalno, če se nekaterim nosečnicam slabost vrne v zadnjih 3 mesecih nosečnosti. Morda si ti med temi "srečnicami"user posted image ...

Dashi, glede dud se pa strinjam s teboj..Meni je to tako blek za videt...Ko dajo dudo najprej v svoja usta, potem pa v dojenčkova. Pa sem drgač full flegma in ne kompliciram, ampak tole mi je pa res bljek.

Mehurčica, ha, ha, te čisto razumem kako je tekanje po trgovini z otrokom..Oz. za otrokomuser posted image .

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
6.8.2007 16:06:47   
2ursae
miške, a ste videle, da imajo do 10.8. v DM brezplačno izdelavo foto-knjižice? Več na:

http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=1732

pa o tem punce debatirajo na:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1699033

in na

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1742642

mal za nas, k smo že iz morja user posted image . jaz bom malo poskusila, k je glih zastonj, da vidim, kakšen novi hit je to user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
6.8.2007 18:14:01   
*bubi*
2ursae, že naročila 2 knjižici user posted image

1 iz morja, 1 pa sem danes naredila bubijevo 1. leto. Samo za to je bilo full težko izbrat ustrezno število slikic, sem potem morala kar precej brisat user posted image

Bom pa še user posted image  email izkoristila in naročila še kako, samo jo moram skompletirat.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
6.8.2007 21:03:29   
*bubi*
Ojoj, ste videle na čveku, da bi bilo potrebno geslo vtipkat, da je ta knjižica brezplačna???? user posted image , kako zavajajo potrošnike, tega obvestila včeraj 100% še ni bilo!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
6.8.2007 22:28:11   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ojoj, ste videle na čveku, da bi bilo potrebno geslo vtipkat, da je ta knjižica brezplačna???? user posted image , kako zavajajo potrošnike, tega obvestila včeraj 100% še ni bilo!

Jaz sem dobila po mejlu obvestilo in je pisalo, da moraš za geslo pri darilnem bonu napisat 'fotoknjiga'. Prilagam besedilo iz mejla...

Akcija velja samo za eno fotoknjizico.
Preden posljete vase narocilo, vnesite v polje
(Koda darilnega bona) geslo FOTOKNJIGA.
Ce ne vnesete gesla, ne boste dobili fotoknjizice
brezplacno.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
7.8.2007 8:25:28   
2ursae
Bubi, po mojem glede fotoalbuma ne bo nič hudega, niso zanalašč zasrali, sam v nedeljo tistega, ki je imel to čez, ni bilo v službi in se je obvestilo pojavilo šele v ponedeljek ...mal špekuliram user posted image . Ker se vas bo več pritožilo, če ne prej pa takrat, ko boste šle po albume, bodo zihr videli, da je res njihova napaka.

Kako ste drugače? Mi2 z Borom sva ravnokar pojedla kosmiče - imam ene take natur z lešniki in suhim sadjem user posted image , pa seveda moram dat zraven še mal čokoladnih, drugače ne gre user posted image .

zimski kombinezonček: mislim, da imam št. 86 in to od H&M (tam imajo res velike številke), pa se je čist fino obnesel ... bom pa preverila, če ni morda slučajno 62. Je še v kleti. Kolk ste ve pridne s pripravami, jaz imam totalno slabo vest. Ne le, da se še nisem nič sprehodila po trgovinah, še doma nisem pregledala, kaj imam in česa nimam user posted image . Se spomnim pri Anžetu sem tud precej nakupila tik pred zdajci - no, saj prej niti ne moreš, ker v trgovinah še nimajo zimske kolekcije - in se mi je pred porodom večkrat sanjalo, da sem šla rodit, doma pa prazne omare, pa brez vozička, posteljice ... brrrr user posted image . Mora.

Daschi, user posted image user posted image  za lepga bušija. Je mal mojmu podoben user posted image .

Jaz bi samo, v upanju, da ne izpadem preveč tečno, še enkrat vprašala, kar sem pred parimi dnevi, pa nekako ni bilo odziva:

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Kolk pa vaši tehtajo in pri kateri starosti?

Me res zanima .... user posted image . Sprašujem seveda za težo user posted image , ne za mamice.

lepo bodte

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
7.8.2007 9:09:54   
valči
Danes pa se vam moram malo javit.Sem bila včeraj čisto neka čudna,ker smo bili v nedeljo doma in so na žaru pekli in jaz sem na silo jedla tisto meso,ker pač ni bilo druga,kot meso in zelenjava in jaz lačna jem,pa mi je še včeraj bilo tako zelo slabouser posted image .Cel dan sem bila na wc-ju,pa bolel me je želodec,pa v prsih tiščalo...Pač nisem navajena toliko mesa pojest,ga niti ne jem vsak dan.
Sem bila včeraj tako tašči hvaležna,ker je dala na jedilnik pohane bučke,pečen krompirček in solatouser posted image Ker mesa pa lep čas ne pogledamuser posted image

Detece je tako mirno,saj brca,samo ne intenzivno,pa malo me je strah jutrišnjega pregleda,pravzaprav KIL!Ker ne vem,kako to,zvečer ne jem,oz. zelo malo,sladkarije zmanjšujem,veliko vode pijem,pa kile kar lezejo goruser posted image Bom vam jutri točno napisala,koliko je šlo gor,samo meni se ne zdi normalno,kaj pa če bi jedla vse po vrsti,kaj mi paše,bi jih že 80 imela,ali kakuser posted image Se še kateri to dogaja?

Ali si že katera piše seznam,kaj mora še kupit za user posted image ?Ker mene že panika,pri prvem sem že tri mesece prej nakupovala in delala sezname,sedaj sem že v 30. tednuuser posted image ,pa še kar sanjam.Saj oblekice imam že doli,presortirat jih moram in oprat in zlikat,pa jajčko imam.Vozički,posteljica,vse še zaprašeno na podstrešju čaka,mene pa vedno bolj stiska.

*bubi*,ful lepi komoletek,res,v kateri trgovini si ga kupila?Meni so taki živahni zelo všeč,v Baby centru pa vse roza,modro,malo bele in konec.Taki dolgočasni.Jaz bi imela nekaj živahnega,ker pač ne vemo,kaj bomo imeli.

Daschi,res imaš lep trebušček,brez špeheca,ki meni kar kipi ob strani ven.Pa nič strijuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
7.8.2007 10:34:07   
micla
Pozdravljene čvekice,

kako kaj? Jst malo bolje. Očitno počitek dobro dene moji medenici in malo manj boli.  Tudi mi smo bili včeraj zvečer na "pikniku" - je mela tašča roj. dan in je bili za jest samo meso. Sej ne da mi ni dobro, ampak zvečer pa se res ne morem najest tistih čevapčičev, saj mi potem celo noč hodi gor tisti okus. Tko da sem vzela le malo in so itak spet vsi komentirali, da sem fina in da se bojim da se  bom preveč zredila, ker tudi torte nisem jedla, ker mi enostavno ni šlo ob 10 zvečer se basat s sladkim.  SORI ej, ma če ne štekajo da me vse tišči če se preveč najem..... Ma čudni so včasih ti bodoči nonoti. Kar neki pametujejo v tri dni. Še dobro da se ne kej dosti videvamo. 2x na mesec je lih dovolj.

No malo sem se skašljala čez taščo in tasta. Hvala ker ste me brale.

2ursae - naša pupa je bila na zadnjem UZ v 27+4t težka 1.225g in so rekli da je kar velika - po teži naj bi prehitevala za 10 dni.  Sej zato imam pa tako velik trebuh, da me vsi sprašujejo če bom rodila avgusta in ko rečem, da še 2 meseca nič pa vprašajo če so dvojčki. Čeprav se mi zdi, da se v zadnjem mesecu trebuh ni prov dosti povečal. No, to so le moja opažanja.

valči - tudi meni kg grejo ful hitro gor, pa ne jem dosti. Sladkarij sploh ne, razen zjutraj par piškotov v kafe, pol pa kosilo in popoldan okol 6 lih nekaj malega. Zvečer pa nič. Ne vem kako, zgleda da se redim že od zraka. Je pa res, da spijem 3 lit in več vode. Ne vem od kje že 74kg. Štartala sem pa z 61.user posted image

Mejte se, se slišimo kasneje.

micla

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
7.8.2007 11:01:02   
Daschi
Uf, a še katero kolki bolijo? Jaz se zjutraj plazim po postelji kot 80 let stara mamca.user posted image

2ursae, jaz ti žal ne morem povedati, ker še nimam podatka. zadnjič, ko sem bila na pregledu je samo izvide pogledala in poslušala srček. Upam pa, da bom sedaj deležna še enga UZ-ja, ko imam 20.ga spet pregled.
Mislim pa, da tam okrog 30. tedna imajo okrog 1500g - 1800g? Se motim?

valči, meni se tako dogajalo v 3. nosečnosti. Kar redila sem se in redilauser posted image  saj sem jedla dosti, ampak toliko pa spet ne! pa sem se redila kar po 4-6 kg na mesec. na koncu sem bila že čisto paf od teh kilogramov.
Eh, še 10 tednov, pa bo šlo doluser posted image .
Seznama jaz nič ne pišem. Sploh nimam še nič pripravljeno, imam vse po škatlah. pri prvem sem imela pa že vse v začetku maja pripravljeno (rodila sem avgustauser posted image ).

jaz bom počakala do septembra, da gresta starejša dva v šolo, da malega uspešno uvajam v vrtec, potem pa pride na vrsto še 4.user posted image . Pa bom potem lepo počasi vse uredila, vse dokupila pa še malo generalno bom naredila. generalno pa bom delala po stanovanju kar zadnje dneve. Takrat imaš res že dosti vsega, ležat se ti ne da, spati ne moreš več, bom pa omarice čistila pa okna pomivalauser posted image .
Pri nas se itak prej ne splača generalne delat. Pri treh otrocih se stanovanje sveti edino le, če pospravim, potem gremo pa ven za dve uri. In je vsaj dve uri čistouser posted image .

Vse se lepo imejte! Pa čim manj nosečniških težav vam želim!user posted image

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
7.8.2007 11:16:52   
micla
Sem dala eno fotko mojega ogromnega  trebuščka v album. Geslo je pa micla.

micla

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
7.8.2007 11:22:40   
pikceva
Ojla,

Jaz mam jutri zjutraj pregled. Upam na dobre novice. Če bo stanje nespremenjeno si bom lahko privoščila vsaj polurne zvečerne sprehode. No, kar bo, pa bo. Upam, da ne bo slabše. Lahko da dobim še eno injekcijo za pospešitev razvoja pljučk.

Mene medenica niti ne boli, me pa tišči v spodnjem delu, kot da bi imela ovulacijo. Kot v prvi tretjini nosečnosti...Mogoče je to zaradi širjenja maternice...A ma katera kaj pojma? saj če ne mi bo že G jutro povedal.

Glede hranjenja: jaz sploh ne morem več pojest na enkrat normalen obrok, tako, da jem večkrat na dan po manj, količinsko pa vsega skupaj dosti. Kot sem že povedal, kg ne gredo gor v zadnjem času, zdaj sem na 69,5. Pojem pa vse, ne gledam na dieto prav nič. Upam, da mi tudi ne bo treba. Moram potrkati user posted image .Izgleda, da user posted image user posted image  popapajo vse. To se mi je dogajalo v prvi tretjini nosečnosti, ko je mene kar pobiralo....Izgleda da je res 2. trimesečje najbolj prijetno, polno energije in elana. Zdaj ga počasi zmankuje.

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
7.8.2007 11:46:47   
mehurčica
Micla, lepi buši!user posted image Nič se ne vidi, da bi se kaj dosti zredila-imaš tak lepo postavo s trebuščkom.

2ursae, jaz nisem imela nobenega UZ v zanjem času. Imam ga komaj 30.8. in takrat sporočim kako bo, če bo sploh kaj zmeril, ker moj ginekolog ponavadi ne dela meritev. Možno, da bo samo pogledal, če se je že obrnila. Morem ga vprašat, ker bi se drugače še naročila kam samoplačniško.

Valči, jaz nimam nobenega seznama kaj imam in kaj še rabim. Bom septembra šla v akcijo, ker zdaj tak gremo na morje. Glede kil pa je pri meni tako, da so šle zdaj gor, ker sem ŽRLA sladkarije.user posted image Posledično fasala vnetje, kot sem že omenila.

Katera je že kdaj uporabljala Boraks globule? Mene je včeraj tak močno peklo, da sem že mislila, da je kaj narobe In zdaj ne vem, če je to normalno? In skoraj takoj se mi je vlilo ven in potem še počasi teklo ven čez noč. Ogabno v glavnem.user posted image Pa peklo me je, ko sem si jo vstavila in sem potem razmišljala, kaj šele bo, ko bom rodila. Seksala itak nisva že par mesecev.user posted image Je to normalno, da me peče ob vhodu v nožnico že samo ob vstavljanju globule? Me skrbi, čez dva dni pa gremo na morje...user posted image

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
7.8.2007 11:56:53   
mišk
Trenutno sem v službi in se mi taaak vleče! Ni pravga dela, zato pa je tako. Pol pa tle meditiram na stolu in ko pride kaka stranka sem čist v svojem svetu in sploh ne pokapiram prec za kaj se gre!user posted image

V soboto se je moj brat poročil in sem se v enem dnevu zredila za dobre dve kile!!!user posted image  Zdej nameravam do 21.8. uvesti kakšen sadni dan, da težo spet normaliziram, kajti takrat imam spet pregled in me je kar sram na vago stopt!!

Kot sem že povedala, sva z mojim v soboto v Rutarju naročila spalnico, ki jo je treba čakat najmanj sedem tednov, takrat bom pa že skor rodila!user posted image  In zarad tega me je čist minil karkoli še kupvat in hodet po trgovinah.  Cel sistem se mi je porušu! Otroške sobice sploh ne bova mogla končat v predvidenem času, zato ker v njej trenutno spi tašča, ki se bo preselila v najino sobo, ko bova midva dobila novo spalnico.

Sej vem-malenkosti, a spravle so me resnično v slabo voljo!! Eh, glavno da je z našo "Jedrtko" vse vredu!!user posted image

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
7.8.2007 12:01:13   
mišk
Ja, pa da se bo obrnila v pravilni položaj-na glavico! Pa tud če ne, bomo pa prej lahko posteljno aktivni po poroduuser posted image ! Trenutno je enotedensko zatišje, ker se zdravim z Klimacynom in Canestenom, pa ne smem!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
7.8.2007 12:02:26   
*bubi*
mislim, da imam št. 86 in to od H&M (tam imajo res velike številke), pa se je čist fino obnesel ... bom pa preverila, če ni morda slučajno 62.

86 pa 100% ne boš novorojenčku oblekla! Ga boš zgubila not user posted image

Za ocenjeno težo pa ti danes povem (28t+4), popoldan grem na samoplačniški UZ. Pa upam, da končno za spol zvemo user posted image user posted image user posted image

*bubi*,ful lepi komoletek,res,v kateri trgovini si ga kupila?Meni so taki živahni zelo všeč,v Baby centru pa vse roza,modro,malo bele in konec.Taki dolgočasni.Jaz bi imela nekaj živahnega,ker pač ne vemo,kaj bomo imeli.

Tega sva kupila v C&A. In še kar nekaj lepih cunjic, nič modro ali roza user posted image  Ravno to je v BC problem. Ja, res imajo tudi zelo svetlo bež, ki pa spet ni tisto ta pravo user posted image  Tudi bubi je šel domov v zelenem kompletku, da ne govorim, kako težko sem ga našla.

Ja, seznam....... moram začet pisat. Oz. na kakem arhivskem CDju najt bubijev seznamček, takrat sem imela čas vse ful pisat. Točno, kaj, kje in za koliko user posted image . Saj cunjic ne bomo več kupovali, edino kak bodi oz. benkico (če dobim na netke), pa pižamico, čakam novo pošiljko v H&M. Trenutno so vse brez stopalc, v jeseni pa dobijo s stopalci. Bo pa treba kaj kozmetike nabavit, pa pleničke, pa modrce zase.

Sem pa ravno razmišljala, da mi še ni dala potrdila za CSD, naslednji pregled pa imam čisto konec avgusta. No, takrat pa se bo res treba takoj spravit papirje izpolnit in oddat.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?