skuštrana
|
Dobro jutro! Vidim, da največ tem teče okoli oblek ..Ja, ni čudno, saj smo ženske Jaz pri prvi nisem uporabljala mehčalca (lahko pa daste notri namesto mehčalca malo kisa), nisem posebno prala ( nam so v materinski rekli, da ni potrebe biti preveč sterilen, ker zaradi takšnih stvari je dandanes vse preveč alergij ), tudi majčke in bodije nisem prekuhavala...Nisem prekuhavala niti flaške, niti dude - razen pred prvo uporabo in tu in tam, ko sem se spomnila, kar pa je bilo bolj redko. Se mi res zdi, da ni fajn pretravat okoli tega, neka normalna meja higiena seveda mora bit, ampak nekatere pa res zanese v ekstreme ( žena od mojega bratranca je letala prat vsako stvar, ki jo je mali prijel v roke in je padla na tla, da ne govorim o dudu, je bila več v pranju kot v njegovih ustih. Ma, groza.) Za iz bolnice bom definitivno kupila št.56. Sem včaraj malo pregleda kaj mi še manjka in ugotovila, da imam kar dosti vsega. Moram dokupit kak bodi, pa kakšen kompetek, zoknčke in pa kakšno stvar za gušt . Ja, to pa mora bit Katero št. zimskega kompleta boste kupile? Tule sem se malo zgubila, takrat oktobra bo verjetno še malo pretoplo za tistega full zimskega, morda kakšnega prehodnega? Če katera najde kaj pametnega naj sporoči. No, drugače sem pa razmišljala, da bi zimski kombinezon vzela kar 62..Ali bi raje 68? Help....A je že kaj jesenske robe v trgovinah? Je ena spraševala glede kil - po 30 tednu naj bi se rejenje počasi ustavilo tako da ni nič narobe s tem..Jaz sem na približno istih kilah že več kot 2 meseca pa je vse ok. Trebuh pa raste. Pa otrok je vsak dan težji, nosim pa spet spodaj in ko se malo prepogibam moram potem pol ure ležat . Imam pa pregled naslednji torek in me zelo zanima koliko mi ga bo tokrat namerila, ker tisto zadnjič je bilo ojejoj.. No, se pa zaenkar ok počutim, že res, da sem zvečer mrtvo utrujena, ampak to je normalno . Upam, da tudi mene ne zadane kakšno vnetje , vse ki pa jih imate pa jih čimprej pozdravite. Madona, še 10 tednov pa bomo pri nas zibali...Zdej me pa že mal stiska , kako bo naša tamala to prejela..Sicer ni ljubosumne narave, kadar imam v rokah tuje otroke in dojenčke, jih ima full rada, jih stiska, boža samo kako bo pa, ko bo eden stalno doma...Tole bo še zanimivo Imejte se lepo.