Pandica
|
Da se vam po dolgem času še jaz malo javim, da ne boste čisto pozabile name Pa res moram biti malo bolj pridne glede pisanja, ker so nas že novemberke prehitele. Bambi super, da se je tvoja posteljica premaknila in ni več preko MV Glede lege pa se ne sekiraj, ker še je čas, da se obrne v pravo lego za porod. Tudi jaz ne vem kako je moja v trebuščku, ker je bila na morfologiji še tudi z glavico navzgor. Zdaj pa čutim brcike iz vseh strani tako, da nimam pojma kje ima glavico Ti povem en primer: ena moja prijateljica, ki ima zdaj 4 leta starega sina je v nosečnosti imela enak primer kot ga imaš trenutno ti. Je bil v medenični legi s tem, da je nosila 10 dni čez rok in se ji je v tem kratkem času obrnil kar 3 krat in na koncu v tak položaj, da je lahko normalno rodila in ji je tut G rekla, da je za v knjigo, ker se ji je otrok toliko krat obrnil v tako kratkem času. Tako, da ne obupaj, misli pozitivno Drugače pa sem včeraj imela pregled. Izmerili so mi pritisk, stehtali so me, izmerili razdaljo sinfiza / fondus, poslušali smo srčka in je vse ok Naslednji petek, 17.8. pa imam še ultrazvok in upam, da mi bodo tokrat lahko zagotovo potrdili, da je , da nebo zraven več tistega vprašaja Aja, pa G sem omenila, da mi otrdeva trebuh in mi je rekel, da si naj kupim Magnesol tablete in, da lahko vzamem največ 3 na dan. Seveda sem si jih šla kupit. Zdaj pa me zanima kako ve jemljete te tabletke, če jih seveda? Kakšen obred imate z njimi? Aja, pa v MŠ hodim zdaj in včeraj so nas peljali na ogled porodnišnice. Ko sem videla vse porodne sobe me je kar začelo stiskat in postalo strah še bolj poroda kot me je že Tako zdaj sem se zaenkrat res razpisala, se vam še kaj javim. Lepo se imejte,
|