|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
9.8.2007 9:19:56   
oktoberka
Kludija, ful si lep kompletek kupla! Kje pa? Drgač pa res že dolg ni blo glasu od tebe.user posted image Si se čist vrgla že u pucanje... Uf, js pa še čist nč nism nrdila. Kupljene cunje sem sam zložila v omaro, da vidm kok placa zasede, oprat jih pa še morm... Nč se mi ne da, pa še rada bi mal počakala da nau pol vse prašno čez 2 mescauser posted image
Kok strojev si oprala? 7??? Kok pa maš cunjic? Js sm vsega kupla ful mal, ker bomo itak tok hit prerast, da mi je škoda kupvat, pa še nikol ne veš kok bo dete veliko. Pa še na to računam da pol vsak k pride na obisk prnese neki za oblečt. Tko da se na veliko izogibam trgovinuser posted image
Mami je včeri neki kupla v H&M, pa majo tok lepe stvari.. Me ful vleče tja. Sam ne smem!!!!user posted image

Boge tiste k morte dajat tole kri kt za stavo. Js bi umrla se mi zdi, da bi mogla na tešče še 4 ure čakat pa kri dajat.
Če zjutri takoj v postli neki ne pojem mi je takoj slabo pa vsa sem cel dan zblojena. Tko da si sploh ne predstavljam. Morm rečt da prou sočustvujem z vami.

Mene tok hrbet boli, pa u žlički notr, pa tud ne morm velik pojest na enkrat ker me prou napihne. Tko da na pol do eno uro jem in malco skoz s sabo v torbici nosmuser posted image user posted image user posted image Sm huj k en mali otrok!user posted image

No ja, morm se mal it zlekn, k mi bo hrbet odpadu. Pa šele 3urce sem pokonc.user posted image

Lep dan vam želim!!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
9.8.2007 9:24:32   
bambi
Evo mene, jaz sem včeraj imela pregled in sem kar malo user posted image user posted image user posted image . V bistvu ni nič narobe, najprej me je dr. Japelj razveselil z novico, ki naj bi bila čudež, saj se mi je posteljica premaknila in ni več preko MV, to je baje v tako pozni user posted image  res zelo redko, saj je posteljica prekrivala MV za kar 4 cm in to kar od 18.t, sedaj pa se je prestavila user posted image user posted image user posted image . NO, potej novici sem se skoraj zjokala od sreče, saj to pomeni, da lahko rodim po naravni poti in ni potreben CR. Potem pa me je zopet vrglo na realna tla, ko mi je povedal lego otroka. Pred 2 tednoma pri moji G, je bila punčka že z glavico lepo dol, sedaj pa se je obrnila in je v medenični legi. Glavo ima na desni strani, ritka na levi, nogica odspodaj. MOčno upam, da se bo še obrnila. Drugače je pa vse OK, edino pritiska me dol in to kar močno, tako da včasih niti ravno ne morem hodit.

Mišk, tisti trak oz. tapeto, ki jo ima Gaja v sobici pod rožicami, pa sem kupila v Avstriji, v trgovini Hornbach, ki je nakaj takšnega kot Bauhaus, videla pa sem jih tudi v Toysu.

Kako pa kaj prenašate to soparno vreme??? Meni se bo zmešalo, vroče mi je tako, da bi si kožo slekla, kar živčna sem od tega.....

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
9.8.2007 9:31:48   
2ursae
bambi ne se sekirat! Moj tud še ni obrnjen, pa mi je G rekla, da sploh še ni panike. Tko da, bodi kar lepo user posted image . Itak nimaš kaj.

Pa dobro jutro, drage user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
9.8.2007 9:39:07   
pikceva
Ojla

Ja, Micla jaz sem tista. Tudi jaz se te spomnim. Ne se sekirat glede cukra, ker itak vse mine po nosečnosti. BOš pa malčk manj čokolade jedla...

Glede lega otroka; ena je že naštimana za porod, druga pa še vedno dela akrobacije in sem v 30. tednu. Če si zamislite, da se lahko ena še vedno obrača v tako tesnem prostoru, kaj lahko dela še eden sam.Ni panike.

LP

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
9.8.2007 10:09:10   
Daschi
Ojla!

bambi, ne se sekirat, no... saj bo vse ok. Poglej, kako lepo se ti je posteljica premaknila.user posted image
Tudi meni skače še po celemu trebuhu. Ampak za razliko od vas, si jaz tokrat potihem kar želim carski rez.user posted image  

klaudia, ful lepi kompletekuser posted image .
Mi delate skomine s temi oblekicami, da sem že vsa naspidirana.user posted image  Ampak, mam še polno drugega dela. Po nakupih gremo proti koncu avgusta. pa res že komaj čakam, da še jaz prilimam slikco kompletka za iz porodnišnice.user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
9.8.2007 10:35:25   
Klaudia
oktoberka - kompletek sem dobila v darilo in naj bi bilo kupljeno na Hrvaškem - firma je COCONUT baby.
Me je pa že prjelo gnezdenje ja. Sm se zdele ravno mal vsedla da si odpočijem.
Za cunje so me pa doma priganjal da nej že dam prat da nam pol v slabem vremenu pacala zuni cunj. In so se res ful dobr sušile - eno urco pa so ble suhe. A od kje mi 7 strojev. Neboš verjela ampak sama sem kupila samo štumfke 2x, pa 4 bodye z dolgimi rokavi, ostalo je že vse rabljeno ali pa sem dobila. Hvala bogu imam velik predalnik da gre vse notr user posted image . Velikost cunjic je pa v 90% 62. Pri nas smo vsi bolj velike sorte tako da bomo že potrpeli tisti prvi teden z rahlo podaljšanimi rokavi.

bambi - jst mam tut jutr pregled in me ful skrbi kako je mala obrnjena. Ker imam neprestano neko bulo tik pod rebri in potem po celi dolžini do sramne kosti ob eni strani. Upam da je ritka na vrhu...

Pa v ponedeljek sem končno kupila previjano torbo - točno tako kot sem si želela. Sej tut ni bla lih pocen user posted image
http://www.ebags.co.uk/kipling/new_baby_bag_l/product_detail/index.cfm?modelid=62425
je pa sive barve.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
9.8.2007 10:52:37   
kasija78
Pozdravljene souser posted image !

Najprej sem rabila kar nekaj časa, da sem prebrala cse od zadnjič in ste mi prav polepšale dopoldan. Pa vse slikice so res lepe in trebuščki še prav posebno.

Bambi, ti si pa res zaslužiš en velik user posted image  za vloženo delo in trud v sobico. Prav dala si mi inspiracijo za razmislek o podobi kotička za mojega user posted image .

Sicer vidim, da vse razmišljamo o podobnih stvareh user posted image .
Oblekce - res mislite, da se bodo zaprašile v tem času? Jaz jih mislim urejat v naslednjem tednu, ko bom še 1,5 meseca do poroda. Sem pa večino oblekic dobila in bom tiste s packami prala 2x - prvič z vanishem in drugič z tekočim praškom in dolgim spiranjem. Mi je babica v ŠS rekla, da lahko naredim tako. Ali v trgovinah že imajo jesensko kolekcijo?

Hvala za info o fotoknjižici. Jaz se bom vsekakor potrudila, da jo izkoristim še do jutri, ko je to mogoče.

Mene moj user posted image  že zelo močno brca pod rebri desno in nad popkom. Zdaj me že zbudi ponoči, ker tam desno tudi zelo boli. Ampak vseeno mi je to bolj v veselje, ker vsaj vem, da je vse v redu. Je pa bil v 30 tednu težak 1780g, kar naj bi bilo za 2 tedna več od pričakovanega.

lp, kasija

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
9.8.2007 11:01:59   
sanwebdra
Ste se pa razpisale, izgleda, da vas mora res vsake tolko nekdo po riti!!!

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Iiii Bambi, kaka lepa sobica!! Kje si pa nabavla borduro? Sej to ni tista iz Baby centra?
Jst sem jo prejšen teden naročila v Rutarju, pa jo je treba dva do tri tedne čakat!user posted image  Pa ful mam občutek, da bodo neki zamuštral!!

Ja, Rutar ima vedno manj ugleda, kar se tiče točnosti roka dobave - poznam ogromno ljudi, ki so kupovali pri njih in še pri vsakem se je nekaj zakompliciralo - nazadnje pri mojih starših, ko so naročili pohištvo za dnevno sobo in ga seveda tudi plačali. Najprej so ga preplačali za 180€ (napaka trgovca), potem so nanj čakali 3 mesece (čakalna doba kao 6-8 tednov), da so ju na koncu klicali in povedali, da je šel proizvajalec v stečaj. Rutar pa je imel 3 mesece časa obračat denar 90-ih strank, kakor se jim je zljubilo ... Tako da sem se jaz odločila, da pri njih ne vzamem ničesar - sploh zato, ker sva full vezana na pravočasno dobavo materiala - si predstavljaš, da naročim pri njih otroško sobo (pa bo čakalna doba 6-8 tednov), potem pa bi me poklicali, da je treba še čakat, jaz pa vmes rodim!!! Skratka - Rutar - BAD!!!!!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
9.8.2007 11:17:27   
soraja
lep dan user posted image ,kako kaj?bambi ne sikiraj se po mojem se še da obrnit z glavco navzdol,dober primer ti je pikceva napisalauser posted image  Drugače pa mene tudi ta sopara ubija sicer je tu pri nas na obali čez noč deževalo ampak ni kaj dosti pomagalo,zdaj se že sonček kaže,vsaj en dan bi moglo dobro se zlit.Vse že lepo nabavljate,jaz še nič razen v ponedeljek grem po voziček,pa sem tako žalostna,ko vidim kako lepo opremljate sobice,jaz pa nimam še niti omare za oblekiceuser posted image ,ker so nam propadli vsi plani glede enega stanovanja zdaj pa bo verjetno potrebno iskat najemuser posted image  ah.Zdaj mi je lažje,ko sem se vam mal zaupala,ker me res ta situacija tako teži.zdaj mi je malo lažjeuser posted image  Še to bi prosila,če mi zna katera povedat,če je v LJ še kje taka velika izbira vozičkov kot je v BTC v BC(sej ne vem,če je tam izbira velika sam vem,da je trgovina ogromna)no kje se v lj splača pogledat za vozičke?Upam,da nisem preveč zatežila...

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
   [Brisano sporočilo]
9.8.2007 12:04:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
9.8.2007 12:12:43   
pikceva
Soraja, ojej kriza, da še iščeš stanovanje...

Za voziček se zapelji do Italije, boš dala ful manj.

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
9.8.2007 12:13:39   
Pandica
user posted image

Da se vam po dolgem času še jaz malo javim, da ne boste čisto pozabile name user posted image   Pa res moram biti malo bolj pridne glede pisanja, ker so nas že novemberke prehitele.

Bambi super, da se je tvoja posteljica premaknila in ni več preko MV user posted image
Glede lege user posted image  pa se ne sekiraj, ker še je čas, da se obrne v pravo lego za porod. Tudi jaz ne vem kako je moja user posted image  v trebuščku, ker je bila na morfologiji še tudi z glavico navzgor. Zdaj pa čutim brcike iz vseh strani tako, da nimam pojma kje ima glavico user posted image  
Ti povem en primer: ena moja prijateljica, ki ima zdaj 4 leta starega sina je v nosečnosti imela enak primer kot ga imaš trenutno ti. Je bil user posted image  v medenični legi s tem, da je nosila 10 dni čez rok in se ji je v tem kratkem času obrnil kar 3 krat in na koncu v tak položaj, da je lahko normalno rodila in ji je tut G rekla, da je za v knjigo, ker se ji je otrok toliko krat obrnil v tako kratkem času. Tako, da ne obupaj, misli pozitivno user posted image  

Drugače pa sem včeraj imela pregled. Izmerili so mi pritisk, stehtali so me, izmerili razdaljo sinfiza / fondus, poslušali smo srčka in je vse ok user posted image
Naslednji petek, 17.8. pa imam še ultrazvok in upam, da mi bodo tokrat lahko zagotovo potrdili, da je user posted image  , da nebo zraven več tistega vprašaja user posted image

Aja, pa G sem omenila, da mi otrdeva trebuh in mi je rekel, da si naj kupim Magnesol tablete in, da lahko vzamem največ 3 na dan. Seveda sem si jih šla kupit. Zdaj pa me zanima kako ve jemljete te tabletke, če jih seveda? Kakšen obred imate z njimi? user posted image  

Aja, pa v MŠ hodim zdaj in včeraj so nas peljali na ogled porodnišnice. Ko sem videla vse porodne sobe me je kar začelo stiskat in postalo strah še bolj poroda kot me je že user posted image  

Tako zdaj sem se zaenkrat res razpisala, se vam še kaj javim.
Lepo se imejte, user posted image

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
9.8.2007 12:30:35   
Pandica
Punce, sem dala 3 slikice mojega trebuščka slikanega včeraj v album tako, da si ga lahko pogledate in pokomentirate user posted image   Pa upam, da bo šlo pogledati, da ni kaj narobe user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
9.8.2007 12:41:46   
prymorka
oppa pandica kr pošten buši ;))
ja no nism niti jaz dosti manj,.. sam sem pa danes točno 30T tko da zna v dveh tednih bit še kej spremembe ;))
jaz mam moj buši v albumu od 29T ;))

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
9.8.2007 12:45:18   
Daschi
Pandica, meni se zdi, da imaš na sliki 'moje' hlače oblečeneuser posted image . jaz imam ene ravno take od La Vie in so mi super.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
9.8.2007 13:04:54   
Pandica
user posted image  jaz, torej sem uspešno dodala slikice v album user posted image

Ja, res imam že velik trebušček, raste kot gobe po dežju se mi zdi user posted image

Daschi te hlače sem si kupila v Clarku in sploh niso "nosečniške"  samo, ko nam je letos moda res naklonjena z temi visokimi pasi, kajne? Ja, jaz jih tut rada nosim, so take fajne "lahke", sem jih ravno včeraj imela v materinsko šolo.

Prymorka saj boš ti tut prišla za mano glede trebuščka, le počakaj še malo user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
9.8.2007 13:07:34   
bambi
Pandica, sedaj sem pogledala slikice tvojega bušija in v oči mi je padla tvoja majčka..... in potem vidim, da si iz MB in da si imela včeraj pregled. A si bila slučajno v bolnici na pregledu, ker sem jaz tudi bila in sem videla eno, ki je imela takšno majčko, sedela pa je tam pri vratih, ko delajo CTG. A si bila to ti???

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
9.8.2007 13:12:09   
Pandica
Bambi jaaa, to sem bila jaz user posted image  Sem se šla naročit v porodnišnico na uz user posted image

Škoda, da nisem vedela, da si ti tam bi lahko malo počvekale, kajne?

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
9.8.2007 13:28:04   
skuštrana
Hojla...

A pri vas že kaj dežuje? Men je tale sparina tako smotana, imam rajši, da je plus 40 pa suh zrak kot pa plus 20 pa takšnale sparina..Dežek, pridi že.

Mariborčanke, drug teden (v pon ali torek popoldan) imam ene opravke v Mb, pa če je katera za kakšno kavo, čvek naj mi javi. Se lahko zmenimo. Bom pa verjetno skupaj s tamalo, tako da kakšna dolga kofetarska varianta itak odpadeuser posted image

Ma, kaj imate že vse kompletke za iz porodnišniceuser posted image . Jaz čakam, da pride kolekcija jesen-zima. Me je pa Klaudia fajn spomnila, bom šla na Hrvaškem pogledat v Turbo Limač za tale coconut baby - imajo kar poceni...

Joj, jaz tudi moram svoj buši malo slikat...Čakam pa čakam...Saj bom, obljubim user posted image

Klaudia, a 7 strojev cotk si oprala..Ojoj. To se mi zdi pa res veliko, sploh če računaš, da so te cotke čisto mini user posted image Pa kakšen kompletek 56 si le kupi - vsaj za za četek. Midva z možem sva tudi velika ( jaz 180 cm on 186 cm) pa je bilo naše prvo dete čisto povprečno (51 cm). Vajina velikost sploh nima vpliva na to kako veliko dete se bo rodilo, naša je začela full rast tam nekje po 6 mesecu , potem je pa vse vrstnike prehitela za glavouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
9.8.2007 13:47:32   
prymorka
jaz sem oprala 5strojev cunjic, rjuhic,... tko da je kar nekaj robice ;))
pa kljub temu da so majhne številke se je kr nabralo robe...
a zdaj je že vse v previjalni pripravljeno, zlikano,... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
9.8.2007 15:02:40   
soraja
ja pikceva res prava krizauser posted image ,bova preživela tudi to,ah sej bo.Za vozičke pa sem brala,da vas je enih par v italiji kupilo in da je ceneje sam,ko pa tisti konec kot so udine,grado..bolj slabo poznam,vem za tisti trgovski center v udinah tisti,ko ima več hal sam na vem,če imajo tam tudi vozičkeuser posted image

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
9.8.2007 16:53:09   
pikceva
Ja, Soraja imajo. Kliče se IO Bimbo in je malčk naprej od Arteni sporta. Ne moreš zgrešit. Piše ful na veliko.

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
9.8.2007 18:16:25   
micla
Ejla punce!

Jst se že psihično pripravljam na jutrišnji test. Sej kej dosti nimam kej vplivat. Upam, da bo kolikor tolko uredu, da mi dajo samo dieto in mi ne bo treba it ležat na oddelek.

Vam javim jutri, če seveda preživim cel dopoldan tešča in seveda (najhuje) - 4 kratno špikanje v žilo. Joj se že tresem. Pa še niti od včeraj se mi ni pozdravla žila. To bo še idrija. user posted image

micla

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
9.8.2007 20:19:08   
pot
Pozdravljene souser posted image !

Vidim, da ste se pridno naklepetale za čez 100 strani, v zadnjem tednu. user posted image
Ene že perete, druge urejate dokumente, spet tretje se ubadate z raznimi testi, ki nas čakajo v nosečnosti. user posted image

Jaz imam 4. pregled drug teden.
Otrok je čedalje bolj živahen, brca vsepovsod in se obrača, sicer pa še ima čas, da se obrne v pravi lego, do 36. tedna, če se ne motim.
Žal pa so živahni tudi krči maternice (tudi po 5x na uro). Predpisane tablete mi ne pomagajo, pa še med popoldanskim počitkom mi trebuh otrdeva, tako, da tudi počitek nevem, če kaj pomaga, razen zgagi , da bolj peče. Magnesol in Magnezij pa očitno tudi ne pomagata kaj dosti, čeprav ne upam spit več kot 2 na dan, zaradi prebave.
Kg tudi rastejo, lačna sem pa skozi, tako kot ve. user posted image
Tiste, ki ste se letos že kopale, ali vas tudi veže spodaj pri plavanju?

Še vedno imam trenutke, ko težko verjamem, da sem srečka user posted image in kako hitro gre čas! Saj samo še slabe tri mesece in bomo ponosne mamice! user posted image Kar bliskovito gre nosečnost h koncu. Še katera komaj verjame, da bo že kmalu konec?

Lepo se imejte punce, sem vas dva dni postopoma brala, da sem vsaj približno na tekočem. Se vidi, da se nosečnost bliža koncu in so se priprave že začele, pa s tem tudi bolj živahen čvek. user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
9.8.2007 20:24:49   
kanarka
Joj Pot, ti si verjetno tista srečnica, ki je odprla Klub Klomifenk. Prav vesela sem, da si se znašla tukaj. Sploh nisem vedela. Sem pa zdaj zagledala tvoje ime in sem rekla, da te samo pozdravim in ti zaželim čimlažji prehod iz nosečke v mamico. Sama sem tudi novemberka s pomočjo ICSI. Pa smo res dočakale. Pozdravček tudi tvoji bebici.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Je bil tvoj porod naporen?
Karmen28

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 419

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!