|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
8.8.2007 9:30:24   
skuštrana
Pikčeva, a ti si tista, ki je jamrala glede prehranjevanja user posted image Joj, da se še pri meni ne skriva kak otrok kjeuser posted image . Si predstavljate..Ko bom šla rodit in bo eden prišel ven, pol ti pa rečejo ja gospa še en bo..Me kar kapuser posted image

Mene pa nekaj zanima. Danes sem šla dat vodo, ker imam naslednji teden pregled in je bilo tam en kup nosečnic nosečih kot jaz ( cca 30t) in VSE so imele napotnice za test z glukozo. Vse, razen mene...Pa imamo vse isto ginekologinjo.user posted image A ve ste, boste vse šle na ta test. No, jaz tudi v prvi nosečnosti nisem bila, pravzaprav še nikoli nisem pila tiste vodo, ki je baje fuj in bljek user posted image Me pa res zanima po kakšnih kriterijih se to gleda.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
8.8.2007 9:33:11   
oktoberka
JUHU!! SMO ŽE NA 100. STRANI!!! BRAVO ME!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
8.8.2007 9:50:47   
sanwebdra
Ja, 100-tka je tu, res smo pridneuser posted image !

Mehurčica, zelo lep trebuh - mislim, da je zdaj za vse nas prišel čas intenzivnega naraščanja spredaj user posted image - saj bom menda do ponedeljka (ko sem še v službi) tudi jaz uspela kaj v album narihtat!!! Ker potem, ne vem kje vas sploh brala - ko imamo doma raztur!

Sem pa včeraj dobla super knjigico od prijatelja - DOJENČEK; NAVODILA ZA UPORABO (avtorja: Louis in Joe Borgenicht), kjer je na smešno tehničen način opisano rokovanje z otrokom v prvem letu življenja user posted image  - fantastično. Mi je kar dan polepšalo!!! Priporočam.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
8.8.2007 12:39:35   
micla
Oj.  user posted image user posted image user posted image
Jst sm pravkar iz ambulante - sem delala GCT za sladkor in sem imela po pitju glukoze povišan. Zgornja meja je 7,6 jst sm mela pa 8,1. Zdej moram v petek spet tja, da mi bojo delali OGTT.  Že zdej sem komaj prenesla en lonček glukoze in dvojno špikanje v žilo. V petek pa me čakajo dva lončka in 4x odvzem krvi. Najbrž bom kar skup padla. Pa še samo na eni roki mam vidno žilo tko da bom res zmesarjena na koncu dneva.
Pa baje da ta test traja 4 ure.

Upam, da bo uredu, sicer me bojo sprejeli v bolnico in mi delali profil cukra in pol baje posebna dieta.    Ma stalno mora kej bit za sproti.  Pa zadnje čase sploh ne jem nič sladkega.  Zato je pa tudi naša pupa med bolj velikimi.

Ma nič, bomo vidli v petek.

micla

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
8.8.2007 12:47:07   
2ursae
user posted image user posted image  za lepe bušije user posted image .

skuštrana, ne žalovat za glukoznim testom user posted image . Moj G ga tud ne da vsaki, v 1. user posted image  me je napotil nanj, ker je bil user posted image  prevelik in sem imela preveč plodovnice (znaki za težave s sladkorjem), zdaj pa pač zato, ker sem že imela težave s tem. Ni mus, da mora vsaka user posted image  it delat ta test. Pa btw - una voda je čist dobra. Tu mač sladka, ampak mene to ne moti user posted image .

prymorka, fotke moraš prenest iz svojga albuma na RR, ne z diska na računalniku - na tak način se lahko fotke prenašajo le po netu, se pravi, da jih moraš pobrat z neta in prilepit kje drugje na netu. Tista fotka, ki jo želiš objavit tu, mora že prej bit ne netu.

Daschi, kakšen kerlc je že tvoj poba user posted image . A ne, kolk leta hitro tečejo ... jaz zdaj mal podoživljam svojo prvo nosečnost in ne morem verjet, da grem že drugič rodit, doma imam pa že takega pobalinčka user posted image .

Mene je včeraj ful križ bolel, se sploh nisem mogla s tamalim na tleh igrat, sem bila čist nepokretna. Mal preveč sem študirala, pa me je takoj uščipnilo. Moram rečt, da je danes že precej bolje user posted image . Me pa zgleda neki hormoni dajejo, sem včaraj gledala Urgenco, kjer je ena mala punčka umrla, jaz sem pa zraven tulila kot dež user posted image user posted image . Kr neki.

Potrdilo o PDPju že imam, sem si ga zadnjič izprosila pri G, tko da grem s papirji lahko že veselo na delo user posted image . Itak mora najprej služba požegnat in napisat dohodke, pol pa marš na CSD.

lepo se mejte, smo na vezi ... a je ktera kaj razmišljala o kakšnem srečanju, dokler smo še v enem kosu?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
8.8.2007 12:50:09   
prymorka
2ursae PA sej probala sem iz albuma ki ga imam na rr pa ne prenese... mogoče meni kej ne dela, kr drugače drugje znam prilepit... sam tu mi ne prime...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
8.8.2007 12:54:40   
Daschi
A pri vas dežuje? Pri nas kljub slabi napovedi sije sonceuser posted image  in upam, da bo še en čas.

micla, tist ta dolgi test za sladkorno sem jaz delala v drugi nosečnosti, ker so se zmotili in so mi delali tadolgega. Res je zoprno sedet v čakalnici in gledat na uro. jaz ti lahko svetujem le, da nesi s sabo kaj za brat. Moraš biti čim bolj pri miru, pa nič ne smeš vmes jesti ali piti. Pa tešča moraš biti. Saj bo šlo, saj to so samo štiri ureuser posted image . kaj pa je to v primerjavi z devetimi meseci, ki jih bomo kmalu dale skoziuser posted image .

2ursae, ja jaz za srečanje sem. če bom le imela čas, bi bilo pa prav fino se dobiti v začetku septembra, ko vse pridejo z dopusta.

Kje pa so pot, klaudia in janjauser posted image  se že dolgo niso javile?
pa ostale oktobrkeuser posted image  nehajte samo brat in napište kajuser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
8.8.2007 12:58:21   
2ursae
micla, jaz sem v 1. user posted image  imela pri prvem presejalnem testu cukra rezultat 8,0, zelo podobno kot ti. Ta rezultat ni katastrofa, še ni diabetes, ampak le glukozna intoleranca. Jaz sem takrat rekla G, da ne želim it delat še dodatnih testov (zlivanje dodatnih sladkih napitkov vase ni ravno fajn, če ne moreš z inzulinom dobro regulirat ravni sladkorja v krvi - moj G mi je dal prav), ampak sem se kar odločila za dieto, ki sva jo naumila sama z možem. Simpl: konc z belim strupom (sladkor, bela moka) - nič, ama popolnoma nič sladkarij, razen kakšen piškotek za diabetike, nič kruha, le polnozrnate testenine in riž, ne presladko sadje, veliko zelenjave, pa seveda nič nažiranja ampak čez dan več manjših obrokov ... mi je bilo precej težko, ker sem sladkosnedi človek, pa še na morju sva bila, kjer so tortice in sladoledi na vsakem vogalu, ampak se mi je splačalo, mali je zdrav, rodil se je pa z praktično idealno težo: 3570 g. Tko da jaz ti priporočam, da kar že zdaj začneš orng pazit.

Sam tko, če ti kaj pomaga moja podobna izkušnja, kako se boš pa tega lotila, je pa seveda tvoja odločitev user posted image . Držim pesti, da se ti bo vse uredilo. Jaz zdaj drugo rundo nimam čist nobenih podobnih težav. Sem že brala, da so taki problemi bolj značilni za 1. nosečnost in ko rodiš, se to čist umiri. Drži se.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
8.8.2007 13:01:27   
skuštrana
2ursae, hvala za odg glede glukoznega testa..Ma, sej, hvala bogu da ga ne rabim delat, samo čudno mi je bilo. Sem izgledala danes kot en padalec tam med nosečkami - vse so imele ta test, jaz pa samo vodouser posted image

Za srečanje sem pa jaz tudi, nekje v začetku septembra mi je čisto ok.  Sem ravno včeraj o tem razmišljala.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
8.8.2007 13:19:44   
soraja
pozdravljene,po zeeeelo dolgem času.Res,da sem bila tudi mal lena za pisat pa še iz siola sva prešaltala na t2...itd   zdaj pa,ko sem videla,da je daschi napisala,da kje smo ostale oktoberke sem si rekla,da je res že čas,da se kaj javim.Z menoj in mojo user posted image  je zaenkrat vse vredu,razen tega,da imam zvečer kar težek in zelo trd buši,ja in seveda kile kar so že +13 grozauser posted image  ve pa imate tako lepe trebuščke in postave! Nič celulitisa,meni se kr jame delajouser posted image user posted image .Se bom pa potem potrudila spravit dol(tako se tolažim)user posted image  prymorka krasen kompletek,v kateri trgovini v torri si ga kupila,če lahko vprašam? bambi ti pa imaš tako lušno hčerkico,pravi bonček je in stene v sobici so mi zelo všeč,si mi kr idejo dala s tistimi rožicami,res lepo.No to je zaenkrat vse od mene lepo se imejte

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
8.8.2007 13:24:26   
kala10
Hojla oktoberke,

jaz se po dolgem času spet malo oglašam. Vidim, da ima micla strahove s sladkorjem v krvi (big test) in vzemanjem krvi. Tudi jaz sem jih imela, preden so mi jo 4x vzeli, ampak ni nič hudega. Načeloma se igel prav bojim, ampak so bile sestre iz poliklinike zelo prijazne in nežne.

Naj povem, da sem imela tudi po drugem testu nizko toleranco na glukozo in sem zdaj na dieti (smrk smrk)... Precej zoprno, ampak vsaj redim se ne več tako hitro, kot sem se user posted image .

Zanima me, glede na to, da se naš čas bliža, a imate že vse izbrane porodnišnice in rezervirane babice, ter podobne stvari. Sama namreč precej delam in nimam časa za oglede, pogovore, izbiro in me zanima ali je fajn to imeti že v naprej poštimano? To je moja prva user posted image  in nimam pojma...

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 2486
8.8.2007 13:34:48   
skuštrana
rezervirane babice,

A je to sploh možno v Sloveniji? Nisem nikjer zasledilauser posted image .

Drugače pa je pri meni glede porodnišnice tako, da na začetku full razmišljam kje bom rodila in kako, potem pa bližje kot sem , bolj mi je vseeno kje in kako bom rodila, samo da že končno rodim user posted image .. In, ne, jaz pravzaprav še ne vem kje in kako bom rodilauser posted image

Pikčeva, jaz sem ranvno pojedal kosilo..In me takoo zelo tišči gor. A vse ostale pa lahko kar normalno jeste, ali kaj?

(odgovor članu kala10)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
8.8.2007 13:36:28   
Daschi
kala10, lepo, da si se javilauser posted image
Ja, jaz imam porodnišnico izbrano. Grem v Postojno na EA.
babice pa jaz nisem nikoli izbirala.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu kala10)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
8.8.2007 13:39:41   
Daschi
skuštrana, jaz sem zadnjič jedla pozno kosilo. je bil piknik. pa še sladoled, pa še piškoti.... še naslednjega dne sem bila prepričana, da me bo razneslouser posted image .
Zdaj pa kar sama malo pazim.
Zajtrk jem kar obilen, čez dopoldan pijem vodo, kosilo imam ločeno (torej ne jem mesa in krompirja skup), popoldan voda in sadje. In se veliko bolje počutim.
Sem pa opazila, da sem najbolj produktivna in gibčna zjutraj do prvega obroka. Takrat lahko še kaj naredim. Potem sem pa bolj, ko se bliža večer, otopela in slonastauser posted image .

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
8.8.2007 13:40:36   
mišk
Oooo, jst mam tak apetit kot ponavadi. To pomeni, da pojem toliko kot en fizični delavec!!user posted image
Paše mi vse po vrsti. Ni da ni. No, razen tiste stvari,ki jih že od nekdaj ne maram.
Moj(a) user posted image  me že cel dopoldne tak v mehur brca!user posted image  Upam, da se bo v naslednjih tednih paravilno obrnil (la), ker drugače grem v 37. tednu na zunanji obrat v Ljubljano!user posted image  Sej ne vem česa se bolj bojim: vaginalnega poroda, carskega reza ali zunanjega obrata?!?

Neposredna povezava do sporočila: 2490
8.8.2007 13:43:51   
mišk
Iiii Bambi, kaka lepa sobica!! Kje si pa nabavla borduro? Sej to ni tista iz Baby centra?
Jst sem jo prejšen teden naročila v Rutarju, pa jo je treba dva do tri tedne čakat!user posted image  Pa ful mam občutek, da bodo neki zamuštral!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
8.8.2007 13:46:20   
skuštrana
Ma, jaz imam tudi apetit, vse lepo in prav, ampak če pojem recimo 2 kosa kruha pa jogurt mi je že želodec premajhen. Ne morem dihat, kar nekam gor mi vse pritiska. Da ne omenjam kako je po normalni!!! porciji kosila...Koma. Imam občutek, da sem pojedla vola, pravzaprav pa nisem. In tako cel dan, ok je edino zjutraj ko se zbudim in je želodec še prazenuser posted image Izgleda, da tale moj full na želodec pritiska. No, zato pa se moram pohvalut, da prespim celo noČ brez da grem na WCuser posted image ..tO JE PA TUDI NEKAJ, A NE...user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
8.8.2007 13:49:23   
skuštrana
Sem pa opazila, da sem najbolj produktivna in gibčna zjutraj do prvega obroka. Takrat lahko še kaj naredim. Potem sem pa bolj, ko se bliža večer, otopela in slonasta .

dASHI, HVALA ENAKO. Jaz se vsak dan spravljam malo telovadit (a ve kaj telovaditeuser posted image ) ampak zvečer se še premaknit ne morem kaj šele telovadba...Mogoče danesuser posted image ..Še s kremo se mi ne da namazat po tuširanju, čist preč sem...

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
8.8.2007 14:02:15   
Klaudia
Evo me Daschi user posted image ... zadnje par dni imam res zelo malo časa. Smo delavni - sobico pripravljamo. Jst vse čistim in drgnem, moški del sestavlja omare. V dveh dneh sem oprala že 7strojev otroških stvari, pa še ni konec user posted image
Res je da je bil en sam stroj samo obloga za okoli posteljice ampak vseeno je veliko. Potem pa še vse prelikat.... uff! No, bom vsaj prej konec z pripravami. user posted image  Ko bo vse tip top, bom pa slikce gor dala.

Kompletek za iz porodnišnice že imamo... da vidim če mi bo uspelo dat slikico gor user posted image

user posted image

Uspelo je user posted image  user posted image  !

So me pa zadnje par dni obupno začele boleti kosti... in sicer medenica pa hrbet. AUČ!
Sam sej bomo že preživeli... še 2meseca pa bo konec.

Zdej pa laufam na WC, pa se bom probala potem še kej oglasit...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu kala10)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
8.8.2007 14:29:01   
Klaudia
user posted image       
user posted image  
1 user posted image    1user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), PDP, spol, ime)

27.06. Neža81 ('81), (PDP 14.10) user posted image  Maša user posted image  in user posted image  Maj user posted image   user posted image  user posted image

user posted image
65 user posted image    18 user posted image     12 user posted image      8 user posted image          

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Postojna, user posted image

02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n

03.10. Zoja*** ('76), 1.n, KR, user posted image
04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. inja2 ('84), LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image

05.10. Ursikazala ('70), 1n, LJ, user posted image  (Nika)
05.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image  
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n

06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image
09.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
09.10. Tinki_winki ('82), 1n, KP
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image  (Julija)

10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)

13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. ('79), 1n
13.10. mamica80

14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image

15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)

17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija

19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana

21.10. inibini, user posted image
22.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje

23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image

24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image
24.10. mala ('83), 3n, LJ

24.10. Panda. , 2n, LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n

26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

26.10. *bubi*, 2otrok, user posted image

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB, user posted image

29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG

30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. orka**
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK

30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. Ulaa
31.10. miska1

Da dam naš seznam malo naprej, da ga kasneje ne bomo iskali, tako pa si bom lahko zapomnila da je na 100-strani

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
8.8.2007 14:31:30   
prymorka
soraja una trgovina ki je na sredini če se ne motim na drugem nadstropju... imena pa ne vem,... imajo pa kvalitetne oblekce... full lepe res... 

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
8.8.2007 14:42:32   
pikceva
Ojla,

Jaz se tudi danes iz pregleda. Micla, a si bila tudi ti danes v APRN v Šempetru. Tam ste ble 3 čakajoče na rezultate od cukra. Jaz pa edina z dvojčki, tako, da me ne moreš falit :)

Pri meni je stanje nespremenjeno. Še vedno moram počivat, MV krajši, malo mehkejši, je pa vse zaprto.Hvala bogu.

CTG so mi pa spet delali polo ure. Moja desna nagajivka se je spet skrila.

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
8.8.2007 16:55:22   
soraja
hvala prymorka,bom šla kaj pogledat

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
8.8.2007 18:32:10   
micla
Pikceva - sem bla v APRN. Se te spomnem - una k si mogla na ctg v porodni blok, ker v ambulanti nima za dvojčke - če si ti tista. No jst sm pa tista nesrečnica v roza majčki. Une tri so lepo prestale test, jst pa moram v petek nazaj na OGTT. Ne vem česa se bolj bojim, al unih dveh lončkov glukoze in 4 igel, al da bo spet povišano in me čakajo vse ceremonje s sprejemom v bolnico in dieto.

Ma upam, da ne bo hudega, če bo pa treba dieto pa se ne bomo tako hitro redili. Moram se tolažit vsaj z eno pozitivno stvarjo.

Moja pupa pa danes popoldan tko brca, da mi bo trebuh preluknjala. Se vidi, da je bil malo naporen dan. Najprej sem ful slabo spala, ker me je skoz na wc tiščalo (cca na 1,5 ure). Pol sem se zbudila ob 6,30 ker sm mogla bit v ambulanti že ob 7,30. Pol tisti test, ves čas tešča, na koncu še slab rezultat....

Ah, prou glava me boli. In ta sopara v tej Gorici, če se ne misli spadat........ Kriza!

Še sama sem danes in jutri. Je moj spet poslovno odsoten. Ma sej jutri zvečer bo že doma.  Upam, da mi hitro mine.

2ursae - hvala za nasvet. Sej dejansko mi drugega ne bo preostalo, kot da bom na dieti. Ampak zdej mam itak že zmenjeno, da grem v petek spet tja na tisti test. Bomo vidli. Upam, da se bo uredilo.

Pa pa,

micla

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
8.8.2007 19:05:20   
*Lana*
Pozdravljene!

Po dolgem času se vam javljam Bila sva na morju, ful uživala. Zdaj pa mal delava doma, beliva stanovanje in bolj malo pridem do računalnika.

Včeraj sem bla v nabavi, pa kupla neki malenkosti. Počasi bo že.

Počutim se ok, v popndelk sem imela pregled in je vse ok.

Tolk na hitr zaenkrat, se vam javim kaj.

LP

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?