|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
1.8.2007 16:40:19   
pikceva
Micla, jaz hodim tudi v APRN, ker mam tudi tam svojo G in sem ful zadovoljna. Zdaj sem tam že na 14 dni, tako, da že obvladam čakalne vrste user posted image .

Ti, Micla, saj ne boš kar tako ostala v bolnišnici. Če bi ti slučajno dali "za razvoj pljučk" bi bla tam 2, 3 dni. Če bi te pa slučajno dali na počivanje, bi pa koga druzga poslala kupit. Jaz sem poslala mojo taščo v Prenatal jutri, kr majo tam baje ful dobro razprodajo. Če bo kaj pametnega dobila, ti sporočim, pa magari pošlješ tvojga tja.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
1.8.2007 17:22:49   
oktoberka
Tko, js sm nazaj. Me je vaginalno pregledala in rekla da mam kar hudo glivično vnetje. Tko da sem dubla canesten vaginalete.Za to pa tok vn teče!! V tor se morm pridt pa pokazat. Sam k sreči te glivice niso nič škodljive za plod. Sploh ne pride do njega.  Hvala bogu!

Glede plodovnice je pa zmerla, pa je rekla da je zaenkrat ok, sam da mi bojo zdej skoz bolj podrobno pregledval. Zmerla mi je vse 4 žepke, kjer se plodovnico meri in če je pod 8 jo je premal. Js mam 10. Tko da je ok.
Valči, hitr k zdravniku!!

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
   [Brisano sporočilo]
1.8.2007 17:46:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu oktoberka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
1.8.2007 18:32:15   
*bubi*
Bambi, ravno danes sem slučajno prelistala Večer pri mami in si mislila, kak je lepo, ko se dedi z vnukico guga user posted image

Jaz pa kar ne upam napisat, da zaenkrat nimam čisto nobenih težav user posted image . Nič. Pa upam, da tako tudi ostane še nekaj časa user posted image

Veste, da je tudi mene zamnikal tale Hauck Jeep user posted image . Samo mi prosim povejte, če je sprednje kolo vrtljivo za 360°.

Prenatal ima ful dobro razprodajo? Joj, bom morala it pogledat. user posted image  Samo sem bila zadnjič totalno razočarana nad izbiro. Pižamice so imeli samo strašno velike številke, za user posted image  pa nič. Bodije imajo roza, pa ne upam kupit, ker ne vemo spola. Bolj nevtralne barve pa so večje številke. Eh, boljše, da ne hodim, bom spet razočarana.

Jaz mislim, da bo treba oblačit dvojne tanke dolge rokave. Jaz sem najraje kombinirala benkico+bodi ali pa benkico + pižamico oz. bodi + pižamico. Pa ene pliš hlačke do pasu ali na naramnice preko. Pižamice so mi na splošno bile super, ker so nadomestile ene dolge hlačke in ene dolge rokavčke. Pa niti niso pižamasto zgledale, Mothercare je imel res lepe in ugodne stvari. Zdaj pa ga ni več user posted image  in ne najdem takih lepih pižamic.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
1.8.2007 19:42:21   
2ursae
punčke, jaz mislim, da imajo ful lepe pižamce v Marx&Spencerju v CP Lj. Pejte mal pogledat, tam imajo res super stvari user posted image .
Pa k glih hvalimo trgovine: se pridružujem hvali trgovine Muller, ki jo je ena zadnjič sprožila user posted image .

A v MŠ še učijo, da moraš na začetku imet tetra majčko zaradi popka? Ker vidim, da teh majčk nobena ne omenja ... 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
1.8.2007 20:49:06   
Spark
Ne se mi smejat. Oktoberke, rabim vaše mnenje. Ne vem kaj naj naredim, malo sem smotana in sklerozna. Bila sem naročena za k ginekologi danes ob 11:15, jaz pa sem imela v glavi zabeleženo da imam 3.8.2007. Že cel mesec se veselim, da grem na kontrolo in ga potem takole poserjem. Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim. Ali naj jutri kličem in povem po pravici- malo me je sram, ali pa naj rečem, da sem se danes slabo počutila, kar sem se res in prosim, če me lahko čim prej vzamejo. 

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
1.8.2007 20:49:27   
*bubi*
ful lepe pižamce v Marx&Spencerju v CP Lj.

Ja, sem že slišala, da je podobno kot v Mothercare. Ampak v MB ga ni, v Seiersbergu tudi ne user posted image . Bom probala na kak izlet do LJ skočit, pa v še v Leclerca mimogrede po mako majčke na netke. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
1.8.2007 22:00:58   
mišk
Valči, Oktoberka, dans sem jst mela fuuuuul paniko z zelo podobnimi težavami. Dopoldne ob devetih se iz mene kar naenkrat dobesedno vlije vsaj en deci rumenkaste tekočine!! Sej sem se uspaničarla, sam sem vseeno ostala na šihtu. Mela sem sicer dnevni vložek, pa mi je vseeno vse prišlo preko sp. hlač in kavbojk! In pol se mi je kar skos po malem vlival ven. Nonstop sem menjavala vložke. Pol ob štirih grem spet tko na wc in ko se obrišem zagledam-kri!!user posted image
Takoj sem šla iz šihta, poklicala mojga, se šla stuširat in v Brežice v bolnico. Tazga straha pa še ne!! Tam so mi po pregledu, ctg-ju in ultrazvoku povedali da gre samo za hudo vnetje. user posted image user posted image  Lahko bi ostala še en dan na opazovanju, ampak sem oblubla, če bi blo slučajno kej narobe, da pridem nazaj.
Aja, pa v tem tednu se mi je user posted image  obrnil v medenično vstavo!!! V 30. tednu!!!!!!!user posted image user posted image  Sicer mi je povedala ginekologinja za neke vaje, ki jih naj delam, da bi se obrnil okoli, a vseeno...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
2.8.2007 10:36:43   
Jenny Anny
Jutro.

Končno še jaz na dopustu, sicer se nam kolektivni začne šele v ponedeljek, ampak nisem več vzdržala in sem si vzela še 2 ekstra dneva dopusta. No po kolektivnem pa še za 14 dni nazaj na delo, potem pa zopet dopust in porodniška.

No z nabavljanjem stvari sva z mojim user posted image  že začela. Zdaj mava voziček z lupinico in posteljico (najnujnejše). Kar se pa tiče oblek moram najprej po 2 kartona oblek k moji sestri, vse pregledat, kaj že imava, potem pa akcija.

Ve ki kopujete zunaj, ene v Avstriji, druge v Italiji, kam pa se bolj splača v Italijo al v Avstrijo??

No lepo se imejte in uživajte v današnjem sončku (upam, da ne preveč vročem).

LP

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
2.8.2007 10:45:14   
pikceva
Prenatal ima razprodajo v Gorici, v Italji. Za druge ne vem.

Ojej Mišk, koliko si se mogla prestrašit. Meni se je tudi kar ulivalo, ma je bilo vse skupaj kar vodeno. Moram priznat, da sem najprej tekla v Sanolabor kupit tiste testne vložke za plodovnico, ki jih seveda v N. Gorici nimajo. "Ponudba je več kot odlična".Pol pa sem G povedala, pa so mi poleg vsega vzeli še kateter urin. Je blo vse OK. Hvala bogu.

Valči, kako je kaj s tabo danes?

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
2.8.2007 11:00:34   
Daschi
Ojla!

No, pri avgustovkah je že kar pestro, so že pričele ena za drugo korakat v porodnišnico. Pred nami so še septembrke.
Punce, a vas že kaj stiska?user posted image user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
   [Brisano sporočilo]
2.8.2007 11:03:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikceva)
  Neposredna povezava do sporočila: 2387
2.8.2007 11:07:47   
prymorka
pozdravček...
joj mene tudi zanima, če vas že kej stiska, ko pomislite na porod???
jaz sem do zdaj bla vedno flegmatik, sej bo,... nič takega...
vedno bližje kot je oktober bolj me muči...
eno vprašanje imam,... za porodniško je treba vpisat plače od 12mesecev za nazaj...
torej zadnja bo avgustovska plača al julijska??? je kaka možnost da dam zadnjo avgustovsko?
namreč lani sem imela s.p. in sem imela 60% povpr.plače prispevke od feb 07 pa sem v eni firmi zaposlena in imam duplo višjo plačo, pa bi se mi bolj izplačalo če bi dodala eno plačo več... tko da bi se mi povprečje malo izboljšalo...
upam da ste razumele...
haha ... kdaj boste začele rihtat papirje? a se obrazci lahko kar iz interneta dajo dol pa izpolnejo al je treba it na csd iskat?

lp

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
2.8.2007 11:18:23   
Daschi
bubi, za voziček ti pa tudi jaz prikimam. Ugoden je, pa še praktičen. majhen, stabilen, v avto gre, lahek je.
jaz sem imela pri 3.user posted image  enega takega na 4 velika napihljiva kolesa. Ogromen tako, da sem ga na koncu že prav sovražila.
In ko sem izvedela, da sem spet noseča, sem takoj dala oglas in ga podarila. da dragi slučajno ne bi niti pomislil, da bom spšet imela tisti nerodni voziček.user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
2.8.2007 11:58:50   
2ursae
prymorka, obrazce dobiš na spletni strani CSD Šiška, skupaj z navodili, kako in kaj z njihovo predložitvijo user posted image . Valjda, vpiši not avgustovsko plačo user posted image , lahko tud septembrsko, če jo dobiš dost na začetku meseca in pol s tem šibaš na CSD, da ti čimprej zrihtajo. Človek mora mal preračunat, ne user posted image . jaz imam glih kontra kot ti ... sem imela lani boljšo plačo kot zdaj in bi najraj papirje čimprej oddala user posted image ... Obrazce imam že sprintane, sem pa prelena, da bi se jih lotila user posted image . Bo kar treba.

Glede poroda me zaenkrat še nič ne stiska, še kakšen mesec, pa se bo začelo ... joj, sem kar mal preveč lahkomiselna, da bo itak šlo vse kot po maslu (od kje men ta ideja?). Bo treba kupit par stvari za porodnišnico, ne sam za user posted image , ampak tud za mami: tono vložkov vir 60, šlauf za sedet, prsne blazinice ... pišuka, kaj še user posted image , moram mal pogledat svoje zapiske z MŠ user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
2.8.2007 12:00:32   
bambi
Prymorka, glede porodniške pa dobiš povprečje zadnjih 12 obračunanih plač in to od dneva vložitve vloge za porodniško.... tako da se ti splača čimbolj dolgo čakat z oddajo vloge, odvisno kdaj nastopiš porodniško. Tudi jaz sem to spraševala. Jaz nastopim uradno porodniško 03.09. in ker sta 01. in 02.09 sobora in nedelja, je zadnji dan ko moram oddati vlogo 31.08.. IN sem vprašala mojo računovodkinjo, ker bi tudi meni pasalo da se mi všteje avgustovska plača, da glede na to, da se štejejo zadje obračunane plače, mi bo avgustovsko obračunala 31.08. in potem bom takoj nesla vlogo na CSD. MAdona to si moraš prav zračunat, da se slučajno na zafrkneš in če jaz slučajno ne bi šla brat vsega na CSD straneh, ne bi vedela da se šteje od vložitve vloge, ki jo lahko vložiš 60 dni prej. ČE bi torej že sedaj nesla, bi se mi štelo od junija nazaj...... kar pa ne bi bilo ugodno zame in bi se mi pri porodniški poznalo za enih 60-70 EUR.
Upam, da sem kaj pomagala...... isto je, če greš na bolniško in si v staležu več kot 30 dni, se ti bolniška obračuna od povprečja lanskih plač!!!!! No, tudi to bi se pri meni precej poznalo, ker sem lani še bila na porodniški in potem sem delala s skrajšanim delovnim časom.....

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
2.8.2007 13:10:47   
prymorka
aha super,...
jaz drugače nastopim porodniško 19.09. tako da plačo dobim 14.09. in lahko potem 17.09. odnesem, ne bo prepozno ne??? rok za oddajo piše da je 60dni pred porodniško ampak to je najzgodnejši ne???najkasneje pa najbrž dan pred nastopom porodniške, al se motim?
jah meni se bo tudi poznalo, če ne dam avgustovske plače not bo nižje povprečje ;))
treba gledat na vsak eur...ipak bo to veljalo za celo leto vnaprej ...se splača a ne?

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
2.8.2007 13:33:42   
Jenny Anny
Daschi moram priznat, da me zadnje par dni kar mal stiska pri srcu (pa ne zato, ker se je otroček že tako raztegnil), ampak zato, ker sem šla tud jaz mal čekirat avgustovke in ostale in ene so prej rodile (moja sestrična je tud rodila s sedmimi meseci), in sem kar enmal skeptična., še posebej zato, ker se jutri zvečer odpravljam na morje (za 14 dni) in to na Hrvaško.

Ampak po drugi strani sem pa optimist in si mislim, le naj bo še 2 meseca notri, saj mu je zaenkrat ziher boljše, kot bi mu bilo zunaj.

Me pa zadnje dni boli v spodnjem delu trebuha, ampak izcedek mam pa čist normalen, nič posebnega. Nekje sem brala, da je to zaradi teže matrnice?? A ima še katera podobne probleme?

Kaj pa otrdevanje trebuha?? Tud s tem mam zadnje čase probleme, ne vem, mogoče sem pa sam preveč nervozna zaradi odhoda na dopust. Ma saj bo, nekak mora bit, ne smem zdaj bit pesimist, aql ne??

LP

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
2.8.2007 13:35:59   
Panda.
Ojla, punce!

Pa da se vam v teh poletnih dneh še jaz pridružim user posted image . Sem sicer že dolgo na forumu, le oglašam se bolj malo.

Skratka, še ena oktoberka: pdp 24.10.,  2. nosečnost, tule ob meni je 15 mesečni Rok (iz lanskega aprila), sedaj pa čakamo user posted image , ki bo prišla na svet v Ljubljani.

O negi dojenčkov in opremi se mi zdi, da imam še vse sveže informacije v glavi user posted image , o papirologiji ne vem ničesar več user posted image , je očitno vse izpuhtelo, ko sem stopila skozi vrata CSD, o porodu pa nimam pojma user posted image , ker sem imela cel mesec pred pdp urgentni CR. Mi je rekel en ginekolog, da sem v bistvu prvorodnica, čeprav pričakujem drugega otroka... user posted image

Se še kaj oglasim, po možnosti ko bo Rok spal, ker več kot par minut mirovanja v nespečem stanju - to ne gre sploh!!

lp He

ps
Živjo, Pandica! user posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
2.8.2007 15:14:01   
Klaudia
user posted image       
user posted image  
1 user posted image    1user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), PDP, spol, ime)

27.06. Neža81 ('81), (PDP 14.10) user posted image  Maša user posted image  in user posted image  Maj user posted image   user posted image  user posted image

user posted image
65 user posted image    18 user posted image     12 user posted image      8 user posted image          

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Postojna, user posted image

02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n

03.10. Zoja*** ('76), 1.n, KR, user posted image
04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. inja2 ('84), LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image

05.10. Ursikazala ('70), 1n, LJ, user posted image  (Nika)
05.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image  
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n

06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image
09.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
09.10. Tinki_winki ('82), 1n, KP
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image  (Julija)

10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)

13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. ('79), 1n
13.10. mamica80

14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image

15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)

17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija

19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana

21.10. inibini, user posted image
22.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje

23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image

24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image
24.10. mala ('83), 3n, LJ

24.10. Panda. , 2n, LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n

26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

26.10. *bubi*, 2otrok, user posted image

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB, user posted image

29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG

30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. orka**
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK

30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. Ulaa
31.10. miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
2.8.2007 16:02:59   
valči
Zdravo punce!

Sem nazaj,ampak ne od ginekologa.Včeraj jaz čakam,da bo ura 1 popoldan,ker sem bila sigurna,da je četrtek,ko dela popoldan,bila je pa sreda in so dop. delali,tako,da sem zašuštrala.
Zvečer pa je Laro vgrizno naš pes v glavo zadaj in jaz sem mislila,da se mi bo zmešalo,tako sem se ustrašila,ko sem jo videla na tleh pod psom ležat in jokatuser posted image user posted image
Sem jo pograbila in jokala,kričala,pa smo leteli v Brežice.Tam so ji na kirurgiji zrihtali dva ugriza,hvala Bogu nista bila globoka,spredaj je dobila po nosu in čelu praske.
Danes pa smo šli v Celje v zdravstveni zavod in na srečo ni rabila bit ceplena proti steklini.Tako da sem sedaj v tem,na sebe pa čisto pozabila.Mi je dete komaj ob pol enajstih večer začelo migat.Jemljem magnesol,štejem gibe,vliva se mi več ne,tako da upam,da bom lahko počakala do srede,da zdravniku zatežim.Imam pa tudi vnetje,rumen izcedek,klub svečki Canesten,ki sem si jo par dni nazaj vstavila.Upam,da stanje obmiruje.

Oktoberka,drži se in počivaj z mano vred,dobro,da si šla.
Mišk,ti si se tudi ustrašila,kar kri si imela in mokre hlačeuser posted image ,boga.Je očitno v teh tednih dosti vnetja.Kateri ginekolog pa te je pregledal?Se ti je dopadlo tam?So zelo prijazni,ne?Kje pa čutiš ti gibe,ko imaš medenično?Jaz sem tudi imela tako vstavo,pa ne vem,če se je že obrnil,brca pa včasih doli,včasih ob strani,pod rebre nič,tako da ne vem,kako leži?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
2.8.2007 17:20:06   
pikceva
Ojoj, Valči, maš pa pestre dneve. Ubogi otrok se je sigurno ves prestrašil.

Ne se sekirat zaradi izcedka, ker izgleda, da to pač paše zraven. Nimamo kaj.

Lep pozdrav vsem!!!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
2.8.2007 18:58:50   
mišk
Valči, pregledala me je je dr. Kočnarjeva. Ja ful so prijazni, čeprav sem jih prec na začetku slišala, ker nisem imela napotnice in bi morala ta prvo k svojemu ginekologu. Pa me je tak panika, da smo šli kar direkt v porodnišnico. Pa jo je dans zjutri mami naknadno odnesla. Midva z user posted image  pa sva šla v Rutarja v Ljubljano kupt spalnico, na katero morava čakat 7 tednov!!!?!
Gibe jst po ta novem čutm v  glavnem tam pri mehurju, pa zadaj po črevesju, pa zelo šiBke tudi zgoraj nad popkom. In točno vem kdaj se mi je user posted image  obrnil. Ker sem do takrat čutla zelo konkretne brce kar visoko nad popkom. Pa tud trebuh mi je tko valovil, sedaj pa se tega ne vidi več!user posted image
Tak sem si že zadnjih 10 let želela carskega reza, zdej ga bom pa na konc še res mela!user posted image

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
2.8.2007 21:00:21   
valči
Mišk,dr. Kočnarjeva je taka duša prijazna,prav všeč mi je.Ko sem bila zaradi krvavitev v bolnici,me je največ ona imela in se ji je videlo,da ji ni vseeno za moje stanje takrat,ni mi hotela dajat nekega velikega upanja,po drugi strani sem se ji prav smilila...Skratka,tam so vsi zelo prijazni in komaj čakam,da pridem nazaj na oddelek-seveda rodituser posted image

Drugače mi pa danes več ne teče toliko,le gibi so bolj nežni.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
2.8.2007 22:40:32   
mehurčica
Hej punce! Komaj sem vse skozi prebrala. Če sem doma, sproti vse berem, če mam pa službo, sem pa pol že v takem zaostanku, da se morem prav spravit zraven in vse skupaj prebrat.

No, mene že zdaj malo panika daje. Zaradi vsega skupaj-da ne bom uspela vsega nakupit, kar še morem, sploh če ne bo Davidovih prvih oblačilc v spodnji sobi(še vedno nimamo ključauser posted image ). Drug teden gremo na morje za 11 dni in me je kar malo strah. Pol ko pridemo domov pa se morem kar hitro spravit papirje rihtat-ma me je strah, da me bo kaj prehitelo in ne vem zakaj. Je še katera brezposelna? Jaz sem zaposlena samo honorarno in se to nič ne šteje-v bistvu mi še celo vse stran vzamejo(socialna), kar zaslužim, ker se more vse vpisat, tako da delam zastonj.user posted image Saj ne vem, zakaj sploh honorarno delo obstaja-razen za tiste, ki imajo honorarno delo zraven rednega.
Za starševski dodatek pa sploh ne vem, kam morem it. Al k moji socialni delavki ali kam drugam na CSD? Nimam pojma.

Se pa že tri dni bolj slabo počutim, dosti se mi vrti in spodaj mi dol pritiska.user posted image Danes sem si sama zmerla pritisk pri starših in ga imam 115/65, kar je ok proti tistemu nizkemu, kar sem imela na začetku. Hkrati pa občasno zatekam. Nič mi ni jasno.
Ko nekaj časa sedim, se s težavo spet vstanem, ker se da mala v nek položaj in se mi zdi, da kar nekam dol zleze. Križa pa itak boljše da ne omenjam...

Za jest mi ne paše več nič, razen rib.user posted image Drugo jem pač zato, da nisem lačna. Pa taki gurman sem drugače.user posted image

Celulit kar narašča. Sploh se ne upam it kam kopat, ker mi je tak nerodno.user posted image Kile so zaenkrat še vedno +6,5. Jutri bo mogoče kaj več, ker sem zjutraj pojedla čokoladico in zvečer še nekaj sladkega. Zdaj pa me čaka še večerja-storž koruze.user posted image Njami! (No, do koruze mi je tud vedno.user posted image )

No pa sem spet natipkala polno... Lepo se mejte!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?