|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
13.6.2007 15:33:26   
sanwebdra
Neža,

moje misli so z vami tremi user posted image user posted image user posted image  - glede na vso podporo - morajo naše misli pozitivno delovat user posted image !!

Doktorji, dajte ji pomagat!!! user posted image  

Držite se - pošiljam poljubčke ... user posted image

user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
13.6.2007 15:45:22   
skuštrana
- a priporoča katera kakšen fajn deodorant proti potenju?

2ursae, jaz sedaj v nosečnosti kar moževe uporabljam user posted image . No, resno mislim, se mi zdi, da malo bolj prekrijejo vonj kot pa ženski.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
13.6.2007 19:02:11   
mama06
Julijka prosim prenesi dobre želje Neži in reči, da vsi držimo pesti zanjo in njena user posted image user posted image . Saj ne morem verjet, da se lahko stvari tako hitro zasukajo. Mati narava ima svojo premočuser posted image . V upanju in želji na boljši jutri in še lepšo jesen, Neža, te lepo pozdravljamuser posted image .

Kar se tiče kamere, sva že pred user posted image razmišljala o novi, vendar se nikoli nisva spravila k nakupu. No sedaj sva našla "izgovor" za novi hitrejši nakupuser posted image .

Za sobice sem bila danes v Avstriji, pa moram povedat, da sem razočarana, saj nimajo raztavljenih niti posteljic. Potem sem šla še v Rutarja in ugotovila, da prodajajo pohištvo, ki sem ga zasledila na ebay.de. Cene so zasoljene, vendar lahko pohištvo uporabiš tudi, ko otrok odraste, samo posteljo zamenjaš.

A je kateri tudi tako vroče, da umira. Jaz ne vem, kako bom vzdržala čez celo poletje. Prej sem oboževala najvišje temperature, sedaj pa katastrofa.

LP

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
13.6.2007 19:38:02   
*bubi*
Jaz sem iz morfologije. Vse je OK, vsaj tako sem jaz prepričana user posted image . Moram pa še na dodaten UZ v porodnišnico, ker se je srček slabše videl, pa glavico morajo še 1x pregledat. Ampak jaz sem prepričana, da je vse OK!

Spol?

Vas zanima?

user posted image

Jah, še vedno je vprašanje, ker se ni videlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
13.6.2007 19:51:08   
mehurčica
Joj, Neža, grozno mi je ob misli, kaj moraš preživljati.user posted image Držim pesti, da se vse dobro izteče!user posted image user posted image

Glede kazanja trebuščkov-prvič ga niti nisem mogla, ker se mi do konca poletja ni poznalo čisto nič. Rodila sem januarja. Sedaj pa so mi ful pognale dlačice po trebuhu.user posted image user posted image In mi je nerodno. Popek pa se mi bo tokrat tudi ful hitreje ven obrnil, v bistvu se mi prvič sploh ni ka dosti, samo pač ravno sem ga imela s trebuhom.
Fotke-mi more moj samo glavo stran odrezat na fotki, pol bom pa dala gor. Vsi mi govorijo kakšen trebuh imam, meni pa se sploh ni tako zdelo, dokler me ni moj slikal. Ma, res bom na morfologiji vprašala, če se še kje kakšen user posted image skriva.

Zadnjič sem pisala, da imam morfologijo komaj 10.7., ampak ste se ravno menle o srečanju pa me zgleda niste  zasledile. Je to še dovolj hitro? Takrat bom 24t2d. Menda je še glih, čeprav se mi zdi, da Pušenjak vedno piše do 23.tedna.user posted image Sicer sem od NS naprej pomirjena in optimistična da je z bebiko vse ok, ampak vseeno...

Za pod pazduho pa že par let uporabljam Rexono-tista krema, ko se namaže ali kako bi rekla. Trdo je kot milo in si namažeš pod pazuho. Jaz sploh ne švicam, če se s tistim namažem. Priporočam.user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 13.6.2007 19:52:53 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
13.6.2007 20:26:26   
oktoberka
tko, zdej mam pa tud jst eno slikco v albumu. sicer ni ne vem kaj, ampak tok da boste vidle se moj trebuscek, pred 2.tednoma.

lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1656
13.6.2007 20:35:52   
micla
Evo mene....po celem dnevu končno doma. Najprej morfologija, potem materinska šola, potem pizza z mojim user posted image , ker sem že skorej skup padla od lakote, zdej pa poročilo vam, drage sonosečke.

user posted image  Morfologija.....vse BP. Zdelo se mi je, da sem ful časa bla noter, pa še vse je tko natančno pregledoval, ker je imel eno praktikantko zraven in sta skupaj "preučevala" mojga user posted image . Sicer prav ta strokovnih izrazov nisem razumela, ampak je načeloma vse uredu. Težek je 600g, organi so vsi na svojem mestu, edino obrnjen je vzdolžno - medenična lega, torej sedi z ritko na moji medenici in še obrnjen je proti moji hrbtenici, tako, da spola niti približno ni bilo mogoče pogledat.  Moj user posted image  mi seveda najprej ni verjel, češ da se zmišljujem, ker nočem povedat, ma pol je videl, da je res tko in da ni kaj. Ga namreč ni bilo z mano, ker je bil pri zobotu. Bo treba počakat. Upam, da se bo do 3D UZ že kaj premaknil, da ga vidimo še od spredaj.
Mi je pa G rekel, da se okoli vratu vidi, da ima ovito popkovnico. Sicer, da je to pojav skoraj pri vsaki 3. nosečnici in da bodo seveda spremljali, da se ne bi še preveč ovilo.  Mah, zaenkrat se ne bom sekirala. Upam, da se bo še fejst premikal in se lepo odvil. Pa ja ne bo zdej še 4 mesece tko nepremično sedel z ritko dol? Ga bom vsak dan malo po ritki potrepljala, da se zmiga. user posted image
A je katera imela že podobno izkušnjo? Sej po mojem to ni nič kaj takega, ampak ginekologi pač nekaj povejo, mi nosečnice, pa smo itak za vse kar ni BP takoj malo prestrašene.

To bi bilo v grobem vse. Čestitke tudi ostalim za uspešne preglede.  Moram poskrbet za ta velikega otroka (beri: moj dragi po zobozdravniškem posegu) in mu nest nekaj proti bolečinam.

Pozdravček vsem vam.

Neža 81......tebi in tvojim pikicam pa en user posted image .

micla

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
13.6.2007 21:23:11   
Daschi
oktoberka, lep trebuščekuser posted image

micla, super za morfologijouser posted image  Tvoj user posted image  ima pa še dovolj časa, da se obrne, brez panike.

danes se mi sploh ne da pisat. sem vas pa vse prebrala!

Se beremo jutriuser posted image  

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
13.6.2007 22:08:19   
mišk
Uuuu, kazga lepga buša maš oktoberka!!user posted image user posted image
Vidim, da tistim ki ste suhice se dost prej pozna trebušček.
Sej bom tud jst svojga nalimala.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
13.6.2007 22:27:39   
živa
Neža, mislim nate in na tvoji dve pikici.

Danes sem imela naporen dan, tako da grem počasi spat. Lepo se imejte.

Lp,

živa

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
13.6.2007 22:48:32   
Klaudia
user posted image

( 63 user posted image  nas je)  

user posted image :user posted image  = 9:7   +   6 user posted image   

01.10.
- bambi                (user posted image 73)   3.user posted image        MB   user posted image
- picola1              (user posted image 80)   1.user posted image        NM   user posted image

02.10. 
- Pandica             (user posted image 79)   1.user posted image        MB    user posted image
- MissLady                           1.user posted image

04.10.
- pingi                  (user posted image 79)   1.user posted image        LJ
- inja2                  (user posted image 84)                 LJ
- Solero               (user posted image 78)   1.user posted image        KP    user posted image

05.10. 
- Ursikazala         (user posted image 70)    1.user posted image  
- Kasija 78          (user posted image 78)    1.user posted image        LJ    user posted image
- Miško
- kovanec
- pony                (user posted image 74)     5.user posted image

06.10. 
- mišk                 (user posted image 82)     1.user posted image        KK   user posted image

07.10.
- kala10              (user posted image 79)     1.user posted image        LJ

09.10.
- janja                 (user posted image 73)     3.user posted image (2.user posted image )   LJ   user posted image
- Klaudia            (user posted image 86)     1.user posted image        LJ     user posted image  (Lia)

- Tinki_winki       (user posted image 82)    1.user posted image        KP
- sanwebdra        (user posted image 79)    1.user posted image        MB   user posted image

10.10.
- tave                   (user posted image 74)                              user posted image

11.10. 
- Micla                 (user posted image 77)    3.user posted image (1.user posted image )   GO
- Lillylilly              (user posted image 79)     3.user posted image (2.user posted image )   Jesenice  user posted image
- 2ursae               (user posted image 77)     2.user posted image        LJ       user posted image

13.10.
- oktoberka         (user posted image 85)     1.user posted image        LJ
- AnaB.                (user posted image 79)     1.user posted image   

- mamica80

14.10.
- Jasna                 (user posted image 76)     4.user posted image (3.user posted image )   LJ   user posted image
- skuštrana           (user posted image 77)     2.user posted image        CE        user posted image
- Neža81             (user posted image 81)    1.user posted image      MB  user posted image inuser posted image  (Maša&Maj)

15.10.

- bonci user posted image  user posted image        (user posted image 77)    1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny         (user posted image 79)     1.user posted image        Domžale
17.10.
- prymorka           (user posted image 84)     1.user posted image        KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                   (user posted image 79)     3.user posted image        Brežice        user posted image

21.10.
- Daschi               (user posted image 76)     4.user posted image          LJ      user posted image
- Spark

22.10.
- inibini
- metkica1            (user posted image 80)     2.user posted image  (1.user posted image )   CE   

23.10. 
- Janice

- pikcevauser posted image user posted image       (user posted image 78)    1.user posted image        NG    user posted image  in user posted image

24.10.
- Natasa-6           (user posted image 74)    3.user posted image         LJ    user posted image
- mala                  (user posted image 83)     3.user posted image        LJ

25.10.
- *Lana*              (user posted image 78)     1.user posted image               user posted image
- pot                                       1.user posted image        LJ

- nana84                                 1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06                                                                 
- Jejica                                    1. user posted image

- *bubi*                                  2.user posted image

28.10. 
- mehurčica         (user posted image 78)       2.user posted image       MB
- pimkie              (user posted image 71)       1.user posted image        KP
- noa1                (user posted image 75)       1.user posted image       MB

29.10.
- zivepo              (user posted image 86)       1.user posted image       CE
- Pikapokca        (user posted image 78)       1.user posted image       NG

30.10.
- soraja               (user posted image  83)       1.user posted image         KP
- orka**
- lane31               (user posted image 76)       1.user posted image       MB
- ninka 80            (user posted image 80)       1.user posted image       KK

31.10.
- živa                    (user posted image 77)       2.user posted image         LJ     user posted image

- Ulaa
- miska1
[/quote]

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
13.6.2007 23:09:17   
picola1
Ojla, evo mene po dolgem času...Sem že včeraj napisala en dolg post pa sem nekaj narobe pritisnila pa je šlo vse v tri krasne...in sem za včeraj obupala...

Jaz sem kar ok, nimam nobenih težav, trebušček raste in mala brca že kar konkretno...user posted image
Kar se kil tiče...v enem mesecu sem se zredila 3,5 kg (pri prejšnjem pregledu), zdej upam, da bo bolje (konec meseca). Nekej sem planirala, da bi šla rodit s +15 ali 16 pa ne vem, če bo glih ratalo...Jah, kaj čmo...takšno je življenje (se bom že pol s tem ubadala na dolgo in široko...predvsem široko...user posted image )

Sem se predvčerajšnjim naročila še na 3D UZ v Postojno pa mi še niso poslali maila...A se je katera tut naročila tam? Koliko časa čakaš mail?
Aja...a katera ve, če imajo v Lj 3D samo v Dravljah al ga imajo tut v Kliničnem?
Drugače sem pa dobila podatke: Dravlje 80 evrov, Postojna 50 evrov, Ptuj 60 evrov...
Katere sploh razmišljate o 3D UZ? Jaz sem se dokončno odločila po tistem, ko mi je prijateljica rekla, da je bilo to neko tako posebno doživetje zanjo, da je takrat ful začutla povezavo s svojo punčko...Sicer ni rečeno, da jo bom tut jaz...sam vseeno mi jo bo lepo spet videt pa se prepričat, da je vse ok pa še enkrat spol preverit in to vse tako zelo drugače vidno...

Kar se pa tiče teh stvari za pod pazduho...Že miljonkrat sem prebrala, da ni ok uporabljat takšnih stvari, ki ZAVIRAJO potenje, ker ti preparati vsebujejo neke škodljive kemikalije plus zavirati potenje ni zdravo... Bolje je, če samo preprečijo vonjave...Jst uporabljam tisti naravni kristal, ful ni nobenega neprijetnega vonja po njemu...Kaj čem...sem pač pristaš vsega, kar je naravno...user posted image

Neža...mislim na vas tri! Upam, da prideš nazaj z dobrimi novicami!!!

Če katero zanima še tisti brezplačni paketek od hipp-a...še vedno je aktualno, če mi pošljete svoje podatke...(pa svojim kolegicam lahko tut rečete)

Imejte se lepo in lepe dneve vam želim!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
14.6.2007 0:19:01   
Pandica
Oj čvekice!

Danes pa ste bile pridne, sem vas kar nekaj časa zdaj brala, da sem z vsem na tekočem user posted image
Jaz sem imela danes oz. zdaj že lahko rečem včeraj pregled in je vse vredu user posted image  Hvala bogu user posted image  Pritisk je vredu, izvidi tudi, zredila sem se v točno 4 tednih zdaj za 0,5 kg tako, da sem kar sama na sebe ponosna. Od začetka pa do zdaj sem pridelala točno  6 kg tako, da samo tako naprej user posted image   Je pa res, da se full veliko gibljem.

Neža držim pesti, da bo vse vredu z tvojima user posted image  user posted image  in, da nam čimprej se javiš!
Vse oktoberke mislimo nate, držite se vsi, ne se dat.

Oktoberka waw, kakšen trebušček že imaš! Full je lep, pridno ga božaj.

Micla čestitke za dobre rezultate pri morfologiji user posted image  Glede lege user posted image  pa se zdaj še ne sekiraj, ker je še prehitro, moja pupa še ima tut ritko dol obrnjeno pa mi je prejšnji teden rekel G, da še ima dovolj časa in zaenkrat prostora, da se še obrne. Tako, da brez skrbi, se bosta že obrnila, ko bo čas za to. No, upajma, da se bosta user posted image  

Za pod pazduho pa jaz uporabljam že nekaj let Niveo roll on in sem full zadovoljna z njo. Nasploh mi je kozmetika od Niveje vredu, stvar okusa pač.

Včeraj sem spet kupila nekaj za našo bebico, flaško in rokavičko za kopanje oz. umivanje, danes pa sem še sebi kupila dvojne take fajne komot kapri hlače za doma in eno majčko user posted image  Kadarkoli grem v mesto pridem domov z vrečkami, ženske pač user posted image

Tako, zdaj pa v posteljo in dokler ne zaspim božat bušija user posted image

Nočko

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
14.6.2007 8:06:34   
pikceva
Dobro jutro!

Danes smo pa zgodaj vstali user posted image . Spet tih deževen dan...

Vidim, da je morfologija skoraj pri vseh zaključena. Čestitke za uspešne izvide!

Neža, upam, da je z vami tremi vse ok. Zdržite še malo!!! Držimo pesti.

Kar se tiče deodorantov: Jaz sem tudi pristaš naravnega kristala. Uporabljam pa tudi infasil - najbolj blag (brez potisnega plina). Jaz si ravno ne morem privoščiti zaviralcev potenja, ker imam tako občutljivo kožo, da se mi takoj vname. Me pa sploh ne moti, ker vem, da so ti precej škodljivi, saj je naraven proces, da se človek poti.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
14.6.2007 8:11:02   
valči
Včeraj zvečer sem vam tako lepo napisala,pa me je ven vrglouser posted image ,upam,da bo sedaj potegnilo

Neža81 ne izgubi upanja,nikoli.Jaz sem živi primer,da čudeži obstajajo.Ko me je mož v 13. tednuuser posted image vso krvavo pripeljal v bolnico in ko sem dala plenico stran,je nastala na tleh luža krvi,mi je sestra rekla,da saj imam že dva otroka.Pol zdravnica reče po pregledu,da slabo kaže,pa o abraziji so govorili in vsi ostali zdravniki so črno gledli na vse.Saj so strdki leteli z mene,pa odstop posteljiceuser posted image Z bolnice vsa obupana grem h ginekologu,ki mi je edini dal upanje in to rabiš.Pa se je user posted image odločil,da ostane pri meni,žal je moglo ogromno krvi pritečt in sedaj trkam.
Prav tako bo s tabo,draga Neža.Zdravniki res pomagajo,samo včasih oni zgubijo upanje,ti ga pa ne smeš nikoli.Tvojauser posted image user posted image to čutita in more bit vse vredu,more.user posted image user posted image ti pošiljam za srečo in mislim na vas.

Morfologija vse tiste,ki ste jo včeraj opravile,bravo.Tudi jaz.
Rezultati-super vse z detecem.Vse na mestu,hrbtenica zaprta,srček,možgani,ledvice,želodček,vse vreduuser posted image Zelo sem vesela.Glede spola,kot sem včeraj brala,so imeli očitno naši otročki dan skrivalnice.Jaz po tuhtanjih in razmišljanju se odločim,da bom vprašala,naš pameten otročič pa se je odločil,da se skrije.Bravo za njega,volk sit in koza cela,naj bo sladko presenečenjeuser posted image
Grem sedaj jest,vam še ostalo pišem kasneje.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
14.6.2007 8:34:31   
prymorka
No pa da še jaz poročam ;))
na morfologiji je bilo vse OK, tudi spol smo videli ;))
G mi je reku da sem se preveč zredila, pa sem ga vprašala da kako to da tolko če pa full malo jem,...
sem mu povedala svoj jedilnik in je reku da sadje ki ga jem zelo zelo redi...in da je to od tega...
(breskve, marelice, grozdje, češnje, ...) svašta... to nisem vedela... pa še je reku da je premalo da pojem 2 obroka...
da bi mogla ta dva razporedit na 4, tko da bi večkrat po manj jedla...
uffa se bomo potrudli... pa je reku da kil ni videt na meni ampak da je to vse not v meni in da je to še hujše ker se ne vidi in pritiska na hrbtenico in noge...nič bomo pa začeli jest večkrat po malo,.. pa manj sadja,...
spol...vprašal naju je kaj pričakujeva... rekla sem mu da jaz user posted image , fant pa user posted image in je potrdil G da bo mamica imela prav user posted image tko da pričakujeva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... full sem bila srečna,... fant je bil malček razočaran, ampak je reku da važno da je vse ok, in da naj se pripravim da bo hitro delal še enega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hi hi hi... super je, tko sem vsaj sigurna da bova imela hitro še enega, kar sem si vedno želela (kake 2leti razlike) hi hi.... no to je to ...
težka je 490g, vse je BP in velikosti organov so primerne tednom ...
to je to,... zdaj naslednji pregled bo 13.07., potem pa 16.07. še 3D v Postojni user posted image user posted image user posted image ...
punčka bo pa LEILA

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
14.6.2007 8:41:00   
oktoberka
Prymorka cestitke za uspesno opravljeno morfologijo in pa za user posted image
Letos pa bo punck oktobra ej!user posted image

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
14.6.2007 8:43:38   
pikceva
Čestitam. Ma koliko pa si se zredila, da ti je tako rekel?

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
14.6.2007 8:47:37   
prymorka
9kg...
imela sem 57 prej zdaj imam 66.
pa ni da se vidi neki na meni,... dobro trebuh je kr velik, prsa za eno št.večja...
kaj pa vem,...

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
14.6.2007 8:59:31   
pikceva
Jaz sem se zredila za 6,5 kg in pristala na 67. MI pa ginekologinja ni nič rekla, da bi bilo kaj preveč. Je pa res, da jem stalno.

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
14.6.2007 9:09:47   
metkica1
Jaz bom pa danes videla svoje kg, ko imam pregled. Bo tudi ene +5 od začetka. Punce ne se sekirat, ni pa fajn, če se jih do konca preveč nabere, meni se jih je prvič +30, je bila huda, ampak sem jih v 8 mesecih vse zgubila. Trud volja in gre. No tokrat bolj pazim, bomo videli. Sicer pa imam danes morfologijo in komaj čakam, da vidim našo pikico. Seveda bom vprašala za spol, ne morem da ne bi vedela. Grem pa sama, ker moj mora malo čuvat imam vodene koze, tako da je kar pestro pri nas. Sicer hvala bogu jih je dobila pred morjem in pa mojim porodom, ker bi bila potem kar kriza.
Rezultate morfologije javim popoldan, upam na najboljše in da bo vse bp.
Skrivajte se v senčki, ker bo menda spet vroče.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
14.6.2007 9:27:22   
Klaudia
user posted image  

( 63 user posted image  nas je)  

user posted image :user posted image  = 10:7   +   6 user posted image    

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM, user posted image

02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n

04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. inja2 ('84), LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image

05.10. Ursikazala ('70), 1n
05.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ, user posted image  
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n

06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image

07.10. kala10 ('79), 1n, LJ

09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ, user posted image
09.10. Klaudia ('86), 1n, LJ, user posted image  (Lia)
09.10. Tinki_winki ('82), 1n, KP
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image  

10.10. tave ('74), user posted image

11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image

13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ
13.10. AnaB. ('79), 1n
13.10. mamica80

14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image
14.10. Neža81 ('81), 1n, MB, user posted image in user posted image  (Maša&Maj)

15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 

16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale

17.10. prymorka ('84), 1n, KP, user posted image  (Leila)

18.10. sončnica5

19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija

20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image

21.10. Daschi ('76), 4n, LJ, user posted image
21.10. Spark

22.10. inibini
22.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  

23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image

24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image
24.10. mala ('83), 3n, LJ

25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ

25.10. nana84, 1n

26.10. Dari
26.10. mama06                                                                 
26.10. Jejica, 1n

26.10. *bubi*, 2otrok

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB

29.10. zivepo ('86), 1n, CE
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG

30.10. soraja ('83), 1n, KP
30.10. orka**
30.10. lane31 ('76), 1n, MB
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK

31.10. živa ('77), 2n, LJ, user posted image
31.10. Ulaa
31.10. miska1

Tako, kot vidite sem se mal poigrala s seznamom, ker mi je šlo na živce da mi ni hotel dat vse v eno vrsto.
Tako da lahko zdaj poveste tudi kje boste rodile, da bomo imele oba kraja (bivanja in porodnišnice)

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
14.6.2007 9:31:23   
prymorka
jaz bom v Izoli ;))user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
14.6.2007 9:45:17   
valči
Ko se že o kilah pogovarjate,jaz sem včeraj rekla ginekologu,če me bo kaj kregal glede kil,pa se je samo zasmejal,da ne.Sem pa se vtreh tedni zredila 3.5 kile!Iz 64 na 67.5,me je kar vrglo dol z vageuser posted image .
Do 16. tedna pa nič,sedaj pa kar kipim.
Bravo vsem za uspešno morfologijouser posted image
Mišk,hvala za nasvete,jaz bom po porodu zritala žile,sem pa bila že lani naročena za operacijo v Brežicah,pa se nisem odločila.Sem tudi o injekcijah razmišljala,nogavice pa si bom šla nabavit.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
14.6.2007 9:53:35   
Pandica
Prymorka  čestitke za user posted image  in dobro morfologijo. Glede kil pa se ne sekiraj samo, da se ti vredu počutiš in bo z user posted image   vse vredu.

Metkica1 itak, da bo vse vredu, boš videla user posted image  Stiskamo pesti, ti pa nam le poročaj, ko boš nazaj.

Joj, punce to vam hočem napisat že od nedelje, ko sem pri mami doma po kosilu prelistala Lady pa sem se zdaj komaj spomnila. Sem že pozabljiva user posted image
Je ena v Ameriki rodila v 21.tednu punčko, mala je bila velika 22 cm in mislim, da je pisalo, da je mela 280 dag pa je preživela. Je prišla v Ginessovo knjigo rekordov kot nahitreje rojena user posted image  in, da je preživela. Nisem se je mogla nagledati na slikah, kako je mičkena.

Joj, danes pa bo spet user posted image  vroče.

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?