pot
|
Pozdravljene oktoberke. Čestitke vsem, ki ste dobro opravile morfologijo in začutile prve brcike (ja tisti utripajoči živci tam spodaj ). Midva sva včeraj šla na morfologijo in je otrok zdrav, lepo rejen (399g), močnih ramen, vse je na svojem mestu, ima lep okrogel trebušček, srček utripa tako kot mora, je velik točno toliko kot mora biti za svojo starost - točno 21 tednov, ima potrebno dodatno opremo za svoj spol (dve češnji z debelim pecljem. Tako dobro se je videlo, da ni bilo moč zgrešiti. Sva bila oba kar presenečena, ko se je tako dobro videlo. Sploh ni bila potrebna razlaga). Firbec je torej potešen. Je ravno počival, tako da smo lahko več ali manj vse dobro videli, čeprav je obrazek imel obrnjen stran. Posteljica je malo nižje spredaj, kar lahko povzroči kdaj kakšno krvavitev. Menda se to še vse premika, tako da zaenkrat ni razloga za skrb. Večji razlog za skrb so moji krči, ki se morejo nehat, ker so še veliko prezgodnji. Zato sem dobila tudi Buscopan, ki naj ga jemljem po potrebi. Popoldne morem počivat za eno uro - leže, več pit Magnesola... Prehitro je še, da bi se otrok rodil, tako, da se bom morala potrudit s tem Magnesolom, čeprav mi je ugaben in ga pogosteje pit (upam, da prebava ne bo preveč trpela, da ne bo preveč pospešena). Sem se odločila izbrati tehniko, da se posilim vse naenkrat popit, da ne okusim dosti. Tako, da počakam, da sem malo bolj žejna in hitro spijem, potem me pa strese . Naslednji pregled imam čez dva meseca, ker so dopusti vmes. Pri kg, me je pa najprej hotla kregat, ker je na hiter pogled v karton mislila, da sem se zredila za 2,5kg v enem mesecu, ko pa je ugotovila, da 1,5kg, pa je rekla, da potem je pa vredu. Nikoli niso zadovoljni. Najprej mi govorijo, da se morem zredit, da bi sploh lahko zanosila (zanosila sem brez dodatnih kg, ki so bili tako zaželjeni z medicinske strani, ker pač ni šlo), sedaj, ko pa končno gredo kg gor, te pa hočejo kregat, pa čeprav po pomoti. Nikoli niso zadovoljni. Zdaj grem pa jest. Dober tek vsem.
|