|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
15.6.2007 11:10:18   
mišk
Mislim, da ti zavarovalnica krije do 30. tedna nosečnosti. Ne vem pa, če je pri dvojčkih kej drgač.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
15.6.2007 11:12:07   
lane31
Hay pikceva s tem vprašanjem se tudi jaz ubadam,ker baje da porodov  zavarovalnica ne krije-v tujini. Porod pa je vse po 24-em tednuuser posted image
Se nameravam v kratkem iti pozanimati kako je s tem in ali morda obstaja kakšno dodatno zav. ki pa bi to krilo.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
15.6.2007 11:15:09   
mišk
Ja, sej res. Porodov pa sploh ne krije!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
15.6.2007 11:32:47   
sanwebdra
Hej,

pravkar s kontrolnega UZ - naša pupa (ja še vedno je user posted image ), je zdrava in s srčkom user posted image , ki ga prejšnji teden nismo mogli videt, je vse v redu in močno bije. Imam celo novo slikico - pa čeprav samo glave user posted image  - je že tako velika, da je ne moremo več slikat v celoti. Na naslednjem pregledu dobim samo še inekcijo user posted image (baje, da ni prijetno user posted image ) za Rh-.

Kar se tiče zavarovanja, tudi mene zanima, ker greva že v nedeljo na morje. tako, da če se ljubi kateri poklicat in preverit, bi ji bila zeloooooooooo hvaležna user posted image !

lp

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
15.6.2007 12:44:25   
oktoberka
Kasija78 , jaz sem tud nameravala it v materinsko solo v ljubljani in to 2. julija (ce imam ta pravi podatek) se zacne.

Js tud spim pol na trebuhu, pol na boku (je prov hecno) mam tko eno nogo hecno pokrceno.user posted image

Brcike pa tud js zdej ze kr vedno bolj pogosto in mocno cutim. in tudi trebuh mi valovi.
Juhu!!!

zdej grem pa jest, ker sem lacna kot volkuser posted image njami, pa dober tek!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
15.6.2007 12:47:26   
Daschi
Ojla!

čeprav imam (spet) ogromno za baredit, se vam moram malo javit!

vsem, katere ste imele morfologijo, pa videle svoje user posted image , čestitke!
jaz bom čakala še do srede. saj bo hitro.

No, danes zjutraj sem se zvagala in sem v 4 tednih bila kar uspešna pri kopičenju, torej 2,2 kg še plusa.user posted image
tako da bom jaz od zdaj naprej kar lepo tiho, kaj je dobro jesti in kaj neuser posted image .

zgaga me pričenja dajat. Ampak jo zaenkrat še uspešno ignoriram.

Komaj čakam na dopust. naslednji teden odhajamo prvič za 8 dni. Potem bomo štiri dneve doma, potem pa spet. letos je tako naneslo, da bomo vmes imeli malo odmora. pa mi kar ugaja, bom vsaj manj robe za s sabo vzela. Oh, pa jo bo še vedno ogromno.
Joj, kaj bo šele drugo leto, ko nas bo šestuser posted image .

lepo se imejte, uživajte vse!

zate, Neža, pa še vedno stiskam pestiuser posted image !

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
15.6.2007 13:34:23   
pikceva
Ojla, nekaj sem dobila na strani Vzajemne. Ne vem, pa če ima to kako vlogo.

30. Kaj če sklenem letno zavarovanje, nato zanosim, in imam predčasni porod v drugi državi (potreben inkubator, itd.)? Jamstvo zavarovalnice za stroške v zvezi z nosečnostjo, porodom ipd. je vedno izključeno, torej tako v primeru, da se je nosečnost začela pred začetkom zavarovanja, kot tudi če se je nosečnost začela v času trajanja zavarovanja. user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
15.6.2007 13:39:38   
živa
Hoj!

user posted image  Danes sem oddala zadnji izpit user posted image  in zdaj čakam samo še na dve oceni in en user posted image  zagovor, pa bo že.

In tako se lahko še jaz v miru posvetim RR.

Pravkar sem se vrnila z morfologije, kjer nisva vprašala za spol, na srečo pa je bil tudi ginekolog tiho glede tega, tako da bo res user posted image ! Z bebico je vse v redu, mere povprečne, srček bije, možgani v redu, hrbtenica in želodčne stene cele, tudi mehur in plodovnica v redu. user posted image  

Sem rekla, da si grem za nagrado kupit kake bele in/ali črne balerinke user posted image .

Komaj čakam na vikend, da bomo z malim malo več skupaj, ker je bil ta teden tako za mene kot za mojega moža ubijalski.

Lp,

živa

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
15.6.2007 13:42:28   
skuštrana
A mogoče kaj veste, kako je glede zavarovanja na hrvaškem?

Zavarovalnica krije samo nujno medicinsko pomoč pri nosečnicah in še to samo do 30 tedna. Poroda na Hrvaškem ne krije,  moraš vse plačati sama, kar pa ni poceni. Ok, kakšen nujen pregled še ni tako drag (od 200 do 400 kn), če moraš pa dol rodit na svoje stroške je pa vsota kar velika. Od kdaj naprej pa se šteje za porod pa ne vem točno, pozanimaj se na zavarovalnici. Poleg tega osnovnega zavarovanja ti priporočam še kakšno dodatno z asistenco v tujini.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
15.6.2007 13:42:36   
pot
Pozdravljene oktoberke.

Čestitke vsem, ki ste dobro opravile morfologijo in začutile prve brcike (ja tisti utripajoči živci tam spodaj user posted image ). user posted image

Midva sva včeraj šla na morfologijo in je otrok zdrav, lepo rejen (399g), močnih ramen, vse je na svojem mestu, ima lep okrogel trebušček, srček utripa tako kot mora, je velik točno toliko kot mora biti za svojo starost - točno 21 tednov, ima potrebno dodatno opremo za svoj spol (dve češnji z debelim pecljem. Tako dobro se je videlo, da ni bilo moč zgrešiti. Sva bila oba kar presenečena, ko se je tako dobro videlo. Sploh ni bila potrebna razlaga). Firbec je torej potešen. Je ravno počival, tako da smo lahko več ali manj vse dobro videli, čeprav je obrazek imel obrnjen stran. Posteljica je malo nižje spredaj, kar lahko povzroči kdaj kakšno krvavitev. Menda se to še vse premika, tako da zaenkrat ni razloga za skrb. Večji razlog za skrb so moji krči, ki se morejo nehat, ker so še veliko prezgodnji. Zato sem dobila tudi Buscopan, ki naj ga jemljem po potrebi. Popoldne morem počivat za eno uro - leže, več pit Magnesola... Prehitro je še, da bi se otrok rodil, tako, da se bom morala potrudit s tem Magnesolom, čeprav mi je ugaben in ga pogosteje pit (upam, da prebava ne bo preveč trpela, da ne bo preveč pospešena). Sem se odločila izbrati tehniko, da se posilim vse naenkrat popit, da ne okusim dosti. Tako, da počakam, da sem malo bolj žejna in hitro spijem, potem me pa streseuser posted image . Naslednji pregled imam čez dva meseca, ker so dopusti vmes.
Pri kg, me je pa najprej hotla kregat, ker je na hiter pogled v karton mislila, da sem se zredila za 2,5kg v enem mesecu, ko pa je ugotovila, da 1,5kg, pa je rekla, da potem je pa vredu. Nikoli niso zadovoljni. Najprej mi govorijo, da se morem zredit, da bi sploh lahko zanosila (zanosila sem brez dodatnih kg, ki so bili tako zaželjeni z medicinske strani, ker pač ni šlo), sedaj, ko pa končno gredo kg gor, te pa hočejo kregat, pa čeprav po pomoti. user posted image Nikoli niso zadovoljni.

Zdaj grem pa jest. user posted image Dober tek vsem.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
15.6.2007 20:14:30   
*Lana*
uh, kak hitro mine dan. se mi zdi, da nč ne nardim. mal sem se učila, mal šla na sprehod, mal lenarila,... user posted image

jutri je sobota in napovedujejo poslabšanje vremena, kar mi ne diši ravno. če dežuje, sem zaspana, matra me nizek pritisk in nisem v pravi formi. pa bo že.

komaj čakam, da minejo dnevi do srede, da vržem zapiske na stran, pa tud če izpita ne nardim.

a ve ste že velik nabavle za vaše user posted image ? js še čisto nč, še nobene stvari nimam.

sem pa danes vesela, dohodnino dobim nazaj, vsak dinarček bo zdaj prav prišel. a ste si ve napisale seznam stvari, ki jih rabimo za user posted image ?

v mojem trebušču se vedno bolj pojavljajo trzljaji,tak da počasi upam, da konkretno kaj začutim.

pridne bodite.

papa

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
15.6.2007 21:24:09   
Klaudia
kasija, oktoberka... tut sama nameravam delat MŠ v ljubljani, samo nebi rada delala v porodnišnici, ker ni kje parkirat, da te nebi zraven še obral za vsaj 7€. Tako da če katera pozna katero drugo lokacijo, pa da bo termin tudi v jiliju se jst tut javm... user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
16.6.2007 9:05:10   
skuštrana
Dobro jutro...

Ena je sprasevala glede spanja na trebuhu, jaz si spanja drugače sploh ne predstavljam...Joj, joj, bo spet kriza zadnji mesec, dva ko bom morala spt na hrbtu, pa na bolku. Bom budna pol nočiuser posted image user posted image

Pot, meni je tudi magnesol takoo zeloo ogaben, no, nasploh vse šumeče tablete..Jih ne prenesem. Bljek. Ampak kar se mora se mora, a ne?

Dashi, drugo leto boste morali na morje s kombijem user posted image . Ali pa kar z mini busomuser posted image

Jaz tudi komaj čakam, da mine še ta teden, pa grem za 3 dni na Reko (morje, here i come), potem pa spet za en teden nazaj v Celje in potem v Crikvenico za celih 7 dni...Juhej, juhej..Eh, kako bo tole poletje prehitro minilo user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
   [Brisano sporočilo]
16.6.2007 10:33:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
16.6.2007 21:45:29   
*Lana*
kje se skrivate, oktoberke? že vse na dopustu?

jaz začnem z dopustom čez 1 teden - user posted image , bom dva meseca doma uživala. bom imela čas za nakupovanje user posted image
že mesec dni gledam vozičke po internetu pa ne vem, kaj bi splh imela. 100 % štirikolesnika, praktičnega!!!

grem zdaj pod tuš, pa s kremico namazat in v vodoravni položaj user posted image

lahko noč

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
16.6.2007 23:19:16   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Joj, kaj bo šele drugo leto, ko nas bo šestuser posted image .

ooo, ti si mi faca user posted image , jaz si vas še pet ne morem predstavljati user posted image . Ko gremo mi3 na morje, smo polni do vrha, pa imamo precej velik avto. Drugo leto sigurno nabavimo trugo za na na streho user posted image . Kaj bo pol, če/ko bova imela tri otroke, pa Bog ve ...

Na morje gremo 5.7. in sicer na Hvar k sorodnikom user posted image . V bistvu čakam še na G pregled drug teden, da vidim, če se mi ni kaj zakompliciralo, pol pa gas user posted image . Joooj, bo mali užival user posted image .

držte se, čestitke vsem, ki ste opravile morf. user posted image user posted image user posted image , jaz moram pa pančat, sem kar utrujena.

Nočko user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
17.6.2007 9:33:33   
pikceva
Dobro jutro,

Vreme aprilsko...Kako ste kaj? Jaz sem že prava boksarska vreča. Izgleda da jima je všeč lumpati lih nad mehurejm user posted image . A je kaj novic s strani Neže in njenih user posted image user posted image ?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
17.6.2007 10:23:58   
tinki_winki
Tudi jaz močno držim pesti za nežo in umajmo, da je z njenima user posted image user posted image  vse tako kot mora biti. Mene me moj user posted image  kar občasno straši. Dogaja se mi, da je kakšen dan tako miren kot, da ga nebi bilo. Brcike pa niso nikoli tako močne, da bi me motile ali pa zbudile v spanju, to najbrž še pride. Drugače pa vse ok, razen tega da že nestrpno čakamo dopust. Stvari še nič ne kupujeva, bova vse nabavila avgusta, do takrat pa zbiram informacije kaj sploh potrebujem. Se mi zdi, da se prodaja ogromno stvari za dojenček , ki so dejansko neuporabne oz. se jih tako malo rabi. Ali pa se motim. Ena od takih se mi zdi kengurujček, sploh pa za nas oktoberke (zaradi slabega vremena, in bližajoče se zime). Ne predstavljam si, da bi čez puloverje, nase nadela še kengurujček. Zdi se mi nepraktičen. Za v hiši pa ne vem no. Bojim se, da se na ta način otročka po nepotrebnem preveč scrklja. Rada bi še kakšen nasvet, glede nato, da bom prvič mamica.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
17.6.2007 10:37:10   
pikceva
Ojla,

Tudi jaz bom prvič mama. Pri nas kengurujček kar odpade, ker 2 ni mogoče nositi user posted image . Mi smo kupili samo voziček, ker ga je za user posted image user posted image  težko najti. Imeli smo pač srečo in smo ga v Udinah dobili v akciji - lanski model. Razlika pa je samo v barvi.  Je bil pa ceneje kot pri nas za skoraj 400 eurov. Ne moreš verjet, dokler ne vidiš. Izgleda, da morajo biti Italijani v skladu z modnimi smernicamiuser posted image . Novega bi tam dobili, če bi plačali nekaj čez 100 eurov več, tako, da vemo, kakšna je marža pri nas.

Oblekic in podobnih stvari ne bomo zaenkrat nič kupovali. Dobila sem veliko pajackov in raznih oblekic od prijateljice, tako, da je za prvo silo že vse doma. Kasneje pa bomo videli, kaj bomo sploh rabili.

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
17.6.2007 11:27:14   
kasija78
Pozdravljene!

Lana - Jaz sem tudi delala strokovni izpit v šolstvu. V uteho ti lahko rečem, da so bile izpraševalke zelo prijetne in poštene v tem, da so iskale znanje in ne neznanja. Pa so bile pripravljene pomagati s kakšnim namigom, da ti osvežijo spomin ali dajo iztočnico. V glavnem, tudi če narediš vsaj en ali dva dela od treh se boš potem lažje pripravljala za naslednjič, ne? Dobro opravi in res se ne sekirat!

Oktoberka, Klaudia - Super, da se bomo mogoče videle na predavanjih user posted image ! Sem preverila na http://www2.kclj.si/leonisce/brosura.pdf in se tečaj začne 2. julija ob 10h, 16h in 18h. Ima 10 srečanj, kjer so naslednja ob 9h, 16h in 18.15. Moraš se iti prej prijavit in dobit neke nalepke. Potrebuješ zdravstveno. Tečaj je za mamice brezplačen, za očete pa ne piše.

Klaudia - Jaz bom tečaj obiskovala v porodnišnici, ker imam namen tu tudi roditi. Sicer vem, da obstaja šola za starše tudi v ZD Šiška, ne vem pa, če bo termin v juliju. Glede parkiranja pa bom avto pustila kar doma, ker stanujem 20 min od porodnišnice in je res težko poiskati prostor. Če ti sprehod 10-20 minut ni prenaporen (glede na zdravstveno stanje), se da parkirati v uličicah na drugi strani ljubljanice.

Spisek stvari in nakupi - Ker sem na bolniški in imam veliko časa, sem že brskala po internetu in knjigah ter sestavila svoj spisek potrebnih stvari. Kupila sem že voziček z avtosedežem Chicco (tudi ker je bil v akciji) in 2 pajacka, ki sta tudi bila znižana. Nekaj potrebščin pa sva dobila v akciji od Leclerca. Na splošno kupim samo stvari, ki so zelo ugodne ali v akciji in so že na mojem spisku potrebnih. Izogibam se nakupom stvari, ki jih bom verjetno dobivala - dud, oblekic, dekic, igrač pa sploh. Sicer pa tudi čakam, da bom videla, kaj bom dobila od sposojenih stvari.

Uživajte v nedelji! kasija

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
17.6.2007 19:12:36   
*Lana*
Kasija78, hvala za vzpodbudne besede o strokovnem. Res se ne sekiram, snov sem prebrala, če dobim splošna vprašanja, bom mogoče kaj znala, drugače pač naslednjič.

Nedelje je skoraj konec, jutri spet nov teden user posted image  naše dete je vsak dan večje.

Mene je danes vročina matrala, le kaj bo poleti? Bom ves čas v senčki?

Uživajte, pa se beremo kaj.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
17.6.2007 20:16:08   
micla
Pozdravljene.

Danes je pa bil spet en naporen dan s to soparo, pa vročino. Popoldan sem bila kot crknjena mačka in sem kar zaspala. Kar nekaj dol je tlačilo. Napovedi za drug teden so pa itak morilske - spet čez 30 stopinj, Gorica je pa itak rekorder v temperaturah. Se mi zdi, da smo kot v kotlju. komaj čakam petek, da gremo na vikend v Trento se malo hladit ob Soči.

Pikceva - a mi lahko prosim zaupaš, kje si kupla voziček v Udinah? A prav v tisti trgovini od Chicota al so še kake druge, kjer dobiš vse? A so v centru mesta, al tam proti Arteni-ju in tam okoli? Meni so kolegice svetovale, naj grem pogledat v Gradiško, da je tam ena fajn trgovina Baby pulman al neki takega in imajo ful stvari. Če kaj nimajo ti pa naročijo. Glede cen sem se pa že zdavnaj prepričala, da je v italiji bistveno ceneje. Tle pri nas ne vem, al trije posredniki vmes zaslužijo, ma je res ful dražje - vsaj za vozičke lahko rečem. In itak tle okoli ni nobene pametne trgovince, do Ljubljane je pa že malo daleč, glede na to, da je italija pred nosom. Po pravici povedano pa sem še vedno navajena vse kupovat dol - se nas še vedno drži sindrom stare
IVA-e.user posted image

Grem še malo brat zakon. Uživajte nedeljo zvečer.  Se tipkamo.
PA PA,

micla

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
18.6.2007 7:37:56   
2ursae
user posted image

danes sem pa jaz prva pokonci user posted image , ravno zajtrkujem in zraven rada mal preberem.

naj še jaz dodam svojo hvalnico Clarku - sem bila v petek v centru Lj in sem se spomnila, da je tam tud ena trgovina. In imajo res ful dobre hlače za user posted image , sem vzela dvojne kapri bele, pa še znižane so bile. Pa sem se pogovarjala s prodajalko, da se med user posted image  širi glas o njih in je rekla, da so pred dvemi leti imeli ene par stvari, primerne tud za user posted image  in so user posted image  ful navalile, od takrat pa zanalašč naročajo tud tako robo, ki je primerna za user posted image .
V BTC, hali A v kleti imajo pa še Clark Kids, moram še tja pogledat user posted image

kengurujček - zdaj ne vem, kolk daste na to, ampak v prvem pol leta otroka ni dobro nosit pokonci. Ne bom več razglabljala na to temo, če katera izrecno želi slišat moje mnenje o tem, bom napisala, drugače pa ne, ker sem na forumu kengurujčka že parkrat odsvetovala, pa so me druge kar precej napadle. Sam tko, da veste, da zdravniki, ki delajo v razvojnih ambulantah, tako ravnanje z user posted image  odsvetujejo. Pa če vas zanima, se mal pozanimajte na temo handlinga z otročkom. Jaz to toplo priporočam. Velik je napisanega na forumu Razvojna ambulanta.

upam, da bomo dobro prekrmarile ta vroči teden user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
18.6.2007 8:20:15   
lillylilly
Ojla.
Dobro jutro tudi od mene. Vidim 2ursae, da imava podobne navadeuser posted image . Jaz tudi zjutraj, ko si priviščim zajtrk rada sedem za računalnik in mal preberem....
Pridružujem se tvojemu mnenju glede kengurujčka, dodala bi le to, da ga jaz ne bi uporabljala niti ne toliko zaradi pokončnega položaja, temveč zato, ker otroka pogosto sili v nepravilne gibalne vzoce ( tako kot hojica). in tudi to se strinjam, da se je  priporočljivo  naučiti  osnov handlinga, ker s tem otroku napravimo veliko dobrega. Čeprav se dvigovanje in poleganje, obračanje, oblačenje,..zdi vse tako vsakdanje,...pa vseeno velikokrat vidim forsiranje nepravilnih vzorcev gibanja,zaradi strahu zakrčenega otroka,  ki jih sicer laik ne zazna....s handlingom pa se vse te stvari da preprečiti....

uh, me je že zaneslo,...poklicana deformacijauser posted image ,  samo poudarjam, to sem napisala dobronamerno, brez prepričevanja kogarkoli v svoj prav....

Drugače pa moram tudi jaz malo potožiti, ker vročino takooo slabo prenašam....slabosti se kar vrstijo, obležim za celo popoldne...kar naporno. In niti pomisliti ne upam, kako bo julija in avgusta, ko bodo temperature bistveno višje in trebuh  še večji. Po mojem bom prespala kar cel cel dan!!!user posted image
In tako kot ti  Dashi, takoj ko sem se pohvalila, kako malo sem se zredila,....hm mm je kar poskočilo na tehtnici, hihihi, tako da bom raje kar tiho.

in še ime dojenčka. Pri nas ga je izbrala kar naša tamala, ki je tako ponosna, da bo dobila bratca!!! Še bolj pa ker mu je ona izbrala ime, tako da čakamo Žan-a.
Lepo se imejte!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
18.6.2007 8:20:37   
pikceva
Ojla,

Micla, jaz sem tudi gledala na Gradiški, samo za user posted image user posted image  itak ne najdeš nikjer nič, razen v tisti trgovini v Udinah. V Ljubljani je dosti manj izbire, vsaj za nas user posted image .

Pot: Greš malo naprej od Arteni sporta in na desni boš vidla trgovino od Chicota (tam nisem našla nič), malo naprej  pa je ta trgovina (IO bimbo) (tudi na desni). Cene so v tej trgovini kar primerne. Imajo tudi veliko lanskih modelov.

Vozičke imajo tudi na levi strani ceste - skoraj nasproti (ne moreš zgrešit). Tam prodajajo največ igrače, ma za enegauser posted image  dobiš tudi ugodne vozičke. Tam je bila najugodnejša cena za Peg Perego, ki pa meni niso preveč všeč.

Jaz sem pregledala večino trgovin, ker je izbira za user posted image user posted image  res majhna. Tako, da ti garantiram, da je tam res najugodneje.

In kar se tiče Nove Gorice: Katastrofa od sopare. Jaz mam že cel teden vključeno klimo na Dry in je zunaj poln škaf vode. Kaj šele bo?!?

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?