micla
|
Pozdravljene so . Ste pa napisale v teh dneh - sem rabla pol ure, da sem vse prečekirala. Lana te popolnoma razumem, ker tudi sama poznam ta filing pred izpitom. Ko manjka še en teden, se mi še nekako zdi, da bo šlo, pol pa dva dni prej obupam in si mislim, da pa res ni vredno, da se tolko živciram-sploh pa ne zdej v tem stanju in se pač odločim, da grem v LJ pa na izlet. Ampak po pravici ti povem, da sem zdej na koncu tudi teh izletov v LJ že sita. Bi blo fajn, če bi kdaj za spremembo šla recimo v maribor . Jst še nekako vztrajam do druzga tedna. Čeprav tudi sama nimam volje in energije, ampak sem že 2x preložila, tako, da sedaj pa moram it. Ma bo že. Se bomo skupaj spodbujale in bo. Enkrat že. Valči - jst mam tudi jutri morfologijo in ne boš verjela, tudi jst žekar nekaj časa sanjam glede tega spola. Čez dan si pravim, da mi je itak vseeno in dane bom vprašala, pol pa ......noč ima svojo moč.....zanimivo, da vedno sanjam podobno-da sem na UZ in da gledam otročička, ko pa mi hoče povedat kaj je, pa se zbudim. Niti enkrat ne grem do konca. Pri nas doma še vedno poteka vojna glede tega vprašanja, zato sem se nekako odločila, da bom vprašala, čeprav mi je zares vseeno. Meni se itak zdi, da bo punčka, pa še ena gospa - bioenergetičarka me je zadnjič vidla in rekla, da bo pupica. Čeprav na te zadeve sploh ne padam.... Ma karkoli, samo da bo vse OK. Torej do jutri - trenutek resnice. Punce sem gledala vaše slikice - vse ste lepe, pa ni važno al s strijami al brez.... tudi sama imam sicer zaenkrat še zelo lep trebušček, a kaj ko imam rit ko en kason in noge polne celulita. Ma kaj čmo. Bom pa samo hlače do kolen nosila to poletje. Itak smo vse vedno najbolj kritične do sebe in včasih zelo pretiravamo. Vas zapuščam za zdaj.....grem gulit zakon. Upam, da bo kej bolj produktiven dan kot je bil včeraj. Kar neki mi je bilo slabo, pa glava me je zvečer bolela ko sam - sem si v postlo prinesla ledeni obkladek, da sem sploh zaspala. Pa danes zjutraj se spet zbudim s herpesom . Joj sem vam naložila.... Se beremo kasneje. Pozdravčke tudi vsem ostalim, ki vas nisem posebej omenila in božajte trebuščke. PA PA,