valči
|
*bubi*,da ne bi slučajno jokala nad svojim bušijom,saj notri nosiš največji zaklad Če si mojega videla,lahko nehaš jokat-takoj.Je strijast,da dol padeš,pa se več ne obremenjujem,glavno,da bebica raste.Tako začni razmišljat. Čeprav vse,ki imajo bušije v albumih,imajo take popolne,Daschi,Klaudia,super postavice,manekenke proti meni,ki imam že sedaj 67 kil 2ursae,kako sem se ti nasmejala,ko si napisala,da si kot slon,ko gledaš druge. Ja,jutri bom vprašala,ker mi je danes zjutraj Miha cel čas govoril,da je punčka Špela in po celi hiši se je drl Špela,Špela.Ati pa kar živčen ratal,ko si fantka želi Kako so moški hecni,ko sva delala otroka,sem mu govorila,da bo sin in on meni sedaj;Ja,saj si rekla,da bo sin,zakaj si mi obljubila,če pol ne bo? Ko bi ga vidle,kako je hecen in ne da si dopovedat,da je moški kriv za spol,ne ženska.Nimam pojma,zakaj si sina bolj želi,če pa enega že ima? Tako sem se zaradi Miha odločila,da vprašam,ker imam pač občutek,da je fantek in da pač ne bi bil mali preveč razočaran,ker bi rad Špelo. Mišk,kaj si ti iz mojega konca doma?Kam pa greš rodit,v Brežice,kot jaz? Hvala za odgovor,jaz imam res probleme z žilami,samo si zatiskam oči.Ampak,kaj se mi sedaj dela na desni nogi,prav izrazito,ne vem,če me bo ginekolog kam poslal,ali moram rečt osebnem zdravniku,ker nekaj bo treba uredit z nogami. Če bom v Sanolaborju dobila,bi bila vesela. Pa napiši mi še,kje si bila pri flebologu,v kateri bolnici?Ker v Brežicah je samo kirurgija. Solero,čestitke za fantka Bolj malo pišeš,kako si kaj?Koliko je bil velik?Kako tvoje kile? Daj malo napiši. Jaz vas tako rada berem,pa pišem tudi,še preveč včasih