|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
12.6.2007 19:37:03   
mišk
Shit, sem zdej še enkrat prebrala moj post, pa se mi zdi, kot da ga je napisal najbolj organiziran človk na svetuser posted image user posted image !!
Aja, pa tud tolarji še vedno veljajo pri men!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
12.6.2007 19:46:59   
mama06
Aja, pa še glede fotoaparatov in kamer. Digitalca sve že prej imela, sedaj pa je moj naredil pravo dizertacijo in sva tik preden sva odšla na dopust kupila še novo kamero, ker je nekaj crknilo pri stari, tako da sva posnela trebušček in najin zadnji samski dopustuser posted image . Namen nakupa kamere je itak jasenuser posted image .

Sedaj se ukvarjem, kje naj dobim lepo sobico za naš naraščaj. To, kar se dobi v SLO, je tako slaba izbira in tako nestilsko - joj, kako se izražam, samo če pa je res. Če ima katera kak predlog, bom zelo veselauser posted image .

LP

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
12.6.2007 19:55:31   
mišk
Midva bova sobico prebarvala z dvema živima barvama in tam kjer se barvi stikata bova nalepila okrasni trak za stene iz Baby centra. Pohištvo (razen posteljice) bo naredil moj lubi sam, ker je to njegova stroka. Ne veva pa še glede barv! Se bova mogla kr počas lotit dela, ker oktober bo vsak čas tu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
12.6.2007 20:09:51   
*Lana*
Pozdravljene!

Pregled je za mano. Mislim, da je bila to morfologija, čeprav moj g. tega ni rekel.
Naredil mi je obsežen ultrazvoj in moj user posted image  je bil zraven in užival. Z user posted image  je vse v najlepšem redu, tako kot mora biti. Ravno, ko smo ppgledali glavico , je najina user posted image  odprla usta, da smo se vsi trije prav nasmejali. Za spol nisva vprašala, se bova pustila presenetit.

Pa še moji kg : pred nosečnostjo 58 kg, potem se shujšala 1,3 kg - slabosti, zdaj jih imam 60, kar pomeni, da sem se zredila za 2 kg. Je rekel g., da je to vredu.

Naseldnji pregled imam 11.7. , vendar se bova z mojim user posted image  vrejetno naročila na 3d ultrazvok - zadnji teden v juniju.

Dovolj za danes.

Pridne bodite, božajte svoje trebuščke.

pa pa

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
12.6.2007 22:48:28   
skuštrana
O, koliko ste napisale...Jaz sicer še kar redno in sproti berem, napisat se mi pa zadnje dni nič kaj ne da..O, lenoba, lenoba user posted image

Aja, v soboto je rodila moja prijateljica in sem bila včeraj v porodnišnici..Joj, kako so majceni, čisto pozabiš. Pa je bil fantič pravi korenjak.

Orbitrek, je ena spraševala, če je to varen način vadbe..Jaz mislim, da je, saj je tale orbitrek itak bolj ko ne vadba za penzionerje, jaz si naštimam na full in potem lepo počasi naredi 10 km, ponavadi kadar je po tv kaj zanimivega.

Kile, no, jaz glede na kilažo nisem tako kritična, imam po zadnjem merjenju 69 kg na 180 cm (sem se pa baje zredila že 9 kguser posted image ), pri meni je bolj problem celulit. Trenutno imam odprto kar firmo Pridelava celulita d.o.ouser posted image ampak sem se sprijaznila, da je pri meni pač tako - ko sem noseča ne raste trebuh, ampak rituser posted image . No, prvič mi je šlo z dojenjem vse dol, pa sem jedla kot volkuser posted image user posted image Upam, da bo sedaj isto.

Veveričke, joj, ne jih preveč kazat, kajti jaz sem pravi živaloman..Imamo psa - samojeda, sedaj pa ravno v čet mož prinese male pritlikave zajčke, tiste, ki imajo uhece dol obrnjene..Komaj čakam.

Peteršilj in čaj, to, da peteršilj ni dober za nosečnice - če ga je preveč- sem jaz tudi zasledila, ampak glede na to, da ga daš v čaj morda kot v govejo juho potem tole ne more bit tako nevarno. No, sicer pa pri meni ne pride v poštev, ker sem si ga včeraj skuhala in mi je bilo potem zvečer slabouser posted image .

Oblačila in lepota nosečnic , meni so vse nosečnice tak lepe, kar nekeko žarijo. No, vse, razen meneuser posted image . Jaz se počutim kot slonuser posted image . Eh, kaj čmo, tako pač je...
No, končno sem se danes malo sprehodila do H&M in naletela na majčke znižane 50%, pa kratke hlače (samo kaj, ko so imeli samo še xsuser posted image ). No, dve majčki sem kupila, pa kapri kavbojke in pa jeans krilo...Sedaj bom pa lepauser posted image

Razlika v letih, mi imamo doma skoraj 2,5 letnico, rojena je 2. januarja 2005. No, razlika se mi zdi kar ok, ker je tamala sedaj že kar samostojna baba in glede na to, da ne hodi v vrtec in bo ostala doma še vsaj do januarja mi to kar dosti pomeni.

Slikce trebuščkov, jaz jo bom prilepila, ko moj dragi mož nabavi nov fotič..Je namreč starega prodal, kao za full dobro ceno, sedaj pa čakam novega že zeloooo dooolgouser posted image . Glede kamere se pa strinjam z Dashi, mi jo sicer imamo in imamo kar dosti posneto, ko je bila še dojenčica, potem ko pa začnejo migat ti pa tako ali tako vse pobegneuser posted image . No, če jo imate doma potem ok, da bi jo pa samo zato šla kupit se pa nekako ne splača.

Bambi, super za kahlico user posted image . Naša je brez plenic zadnji teden in nam tudi zelo dobro uspeva, čeprav sem mislila, da ne bo šlo do šoleuser posted image ..

Kazanje trebuščkov, v prvi nosečnosti sem ga z veseljem, sedaj pa mi ne potegne..No, tudi po porodu sem vse kratke majčke podarila moževi nečakinji, mi nekako ni več pasalo nosit majč, ki kažejo popek..Sem imela občutek, da sem sedaj mama - resna ženskauser posted image in se res ne spodobi, da kažem popek..user posted image

Evo, pa sem napisala za cel teden nazajuser posted image in naprej...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
13.6.2007 7:42:32   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Danes bo en lep dan....... ampak še vedno ne vem, če naj vprašam za user posted image  oz. user posted image  ali ne user posted image user posted image user posted image . Bo možek to delo opravil, njemu pa ne pride v poštev, da ne bi vprašali.

Najbolj si želim, da bi vprašala, pa se ne bi videlo. Volk sit in koza cela user posted image user posted image user posted image

Nič, zdaj si grem eno kavico privoščit, pa časopis, potem počasi v službo, po morfologiji pa se kaj oglasim.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
13.6.2007 8:25:32   
2ursae
jutro, lepotice user posted image , pri nas zgleda, da bo lep dan user posted image

kamera: na vem no, a je moj mali bolj mirne sorte (priznam, da divjak ravno ni), ampak men s fotičem rata veliko posnet, je pa res, da imam takega od 28-300 mm in lahko zajamem zelo široki kot. Saj ravno v tem je pri digitalcu problem, da je težko z njim hodit in snemat, ker se pol slika ful trese, kamera ima pa to bolj kvalitetno naštimano user posted image . Anyway, z možem greva v petek v Harvey pogledat, kaj se da dobit, je že odločeno user posted image user posted image user posted image .

majčke: v H&M v centru imajo čist navadne, luštne, oprijete brez rokavov, za okol jurja sit kos. So daljši kroj, tko da lepo pokrijejo trebušček in ne lezejo gor user posted image  V pritličju, ko prideš not, greš sam naravnost in tik pred blagajnami je okroglo stojalo s kupom teh majčk različnih barv. Sem si prejšnji teden kupila 2, pa grem spet za kakšno pogledat. Mi majčke brez rokavov ful ustrezajo, k neki velik švicam in imam takoj kolobarje pod pazduho user posted image  - a priporoča katera kakšen fajn deodorant proti potenju? Imam Niveo, pa ni ok.

Mejte se, bubi, ti pa javi, kako je šlo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
13.6.2007 8:51:55   
prymorka
pozdravček souser posted image
*bubi* a ti imaš tudi danes morfologijo?? jaz tudi...
in sem na istem kot ti, rada bi presenečenje za user posted image ali user posted image ampak sem preveč firbčna...
še najboljše bi bilo da nam hudičekuser posted image ne pokaže user posted image ...
upajmo da bo vse v redu na pregledu,... moja bebica brca cele dneve tko vem da je živa in zelo živahna ;)
za rezultate morfologije pa bom jutri poročala...

eno vprašanje imam... kako naredite pisavo debelo in v drugi barvi???
pa še neki me zanima, če ve katera kaka je cena peg perego vozičkov v Rutarju LJ?tisti 3delni ta boljši...
v Kopru Baby center jih imajo po 650eur...
lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
13.6.2007 9:06:09   
bambi
2ursae, jaz deodorantov ne morem sedaj uporabljati, ker mi res vsi smrdijo, za pod pazduho pa uporabljam deo od Fa in sicer tistega brez alkohola, kremnega v roza barvi, mi je prej vedno tako dišal, pa še potim se ne po njem tako fejst.

No, da še povem kako tečna mami sem bila včeraj.... ker se je naša mala predvčerajšnjim polulala v kahlico, sem jo včeraj proti večeru zopet slekla do nagega in jo potem vsako minuto spraševala če jo lulat..... enkrat se je res polulala v kahlico, potem je pa že kar letela vstran od mene, ko sem gnjavila s tem lulanjem in čez kakšno uro, ko sem jo potem že 100 vprašala če jo tišči mi je rekla: Jooooj mami, neeeeeee! zraven je še zacepetala z nogicami. Tako mi je torej dala jasno vedeti, da sem že tečna......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
13.6.2007 9:06:54   
lillylilly
Pozdravljene so user posted image
*bubi*: jest sem tak firbec, da sem morala vprašati. Je pa res , da sem si v prvi nosečnosti zelooo želela vedeti in še dobro, da sem vprašala, ker so me prepričali, da nosim  fantka, in tudi sama sem si ga želela...bila pa je potem krasna punca user posted image user posted image user posted image . V drugo mi ije bilo resnično vseeno, kljub temu sem vprašala, čeprav se s tem nisem obremenjevala! No in na UZ se je pokazal en lepuser posted image . Tako da imamo potem parček! Pa da malo popravim statistiko na naše seznamčku v prid fantom!user posted image

Oblekice: Ja jaz si moram definitivno kupiti vsaj 3/4 hlače, pa ne vem kako. Sem na bolniški in zadnje dni res močno občutim en pritisk navzdol, kot da se bo vsak čas nekaj odprlo? Ima morda katera tak občutek? Edino me je strah, da ni povezano s kakšnim predčasnim odpiranjem materničnega vratu. Upam, da je samo strah! Pregled pri ginekologu imam v začetku julija...
Je še katera na bolniški? in je imela že katera kontrolo?

Kile:glede na moj začetni štart, se lahko za zdaj pa pohvalim, sem na +2, ampak roko na srce, imam že v osnovi preveč, tako da si kakega izrazitega porasta niti ne smem dovoliti user posted image .

Otroške sobice: meni so bile všeč Mali princ, ki v vsej ponudbi, ki sem jo takrat pregledala, izstopa po kvaliteti in ceni.

No lepo se imejte! Pa požajte trebuščke!

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
13.6.2007 9:56:41   
pikceva
OJla,

Zivepo, glede slikic mam isti problem. Ne sprejme in me sprejme.

Mama06, mi smo tudi že kupili spalnico. Ker smo imeli popolnoma prazno sobo v stnovanju, brez omar, sva se odločila kar kupiti otroško soco z navadnimi posteljami. Vem, da zaenkrat še ne bodo v rabi, omare pa bodo vsekakor. Soba je dovolj velika, da damo noter še 2 mali posteljici za naše user posted image user posted image . Mi je pa  škoda metati denarja stran, da bom kupovala najprej sobico za dojenčka, pol pa pri 2 letih novo. Sobo smo iskali povsod in tudi meni je bil najprej všeč mali princ. Pol pa smo se odločili za eno drugo (neka italijanska znamka -cena pa podobna), ki nam je bila bolj všeč. Robovi so lepo zaključeni (na okroglo) in možna je razna kombinacija barv, vse je bolj masivno, skratka vse...

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
13.6.2007 9:57:37   
Anonimen
 Pozdravljeni!

Oglašam se vam v imenu vaše  Oktoberke Neže81, ki je prejšnji ponedeljek je pristala
v MB porodnišniciuser posted image . Vse vas prav lepo pozdravlja!

O tem, kakšne težave so se pojavile,
vam bo najbolje spregovorila sama, ko se vrne domov. Lahko vam povem le to, da vse kaže na to,
da bo ta nosečnost za njo in njena dva razigrana otročička najverjetneje kmalu končanauser posted image user posted image user posted image .

PROSIM, V MISLIH JI STOJTE OB STRANI, KER SO PRED NJO TEŽKI TRENUTKI!

Toplo vas pozdravljam in vam želim najlepše poletje v vašem življenju!

Julijka

(odgovor članu lillylilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
13.6.2007 10:09:14   
pikceva
Kriza. Kako žalostno. Kaj pa je bilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
13.6.2007 10:13:37   
micla
Pozdravček,

bubi, prymorka...tudi jst imam danes morfologijo ob 12. In kot ve, tudi jst ne bi vprašala, moj pa po vsej sili ja, tko da računam na to, da se ne bo videlo.user posted image  Moj namerava z mano, ampak ima zdej ob 10 zobozravnika, tko da ne ve če bo utegnil. 
Držim pesti, da bomo vse poročale o dobrih rezultatih, pa naj bo user posted image  ali user posted image .

Šibam v kopalnico umivat lase.

Aja prymorka, mislim da si gledala isti voziček kot jst peg perego pliko p3 - ma mislim, da je v italiji dosti ceneje. Vsaj nazadnje, ko sem gledala je bil. tle pri nas vem da je okrog 650 €, v italiji pa so bile nazadnje cene okol 100 € manj. glede na to, da si iz Kopra, pejdi še malo pogledat dol. V gradiški - blizu monfalcona  je ena dobra trgovinca.

Neža 81....močno stiskam pesti in mislim nate in na tvoja dva user posted image .

Se beremo kasneje,

micla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
13.6.2007 10:14:24   
2ursae
ojej, Neža, men je šlo kar na jok, ko se prebrala tvoje novice user posted image . Punca, drži se, upam, da ti v tem trenutku še ostaja kaj upanja in da se kmalu javiš z dobrimi novicami user posted image user posted image . Mislim nate in na tvoje user posted image user posted image , upam, da se bosta borila in da se bo vse srečno končalo user posted image . Bodi pogumna.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
13.6.2007 10:17:25   
2ursae
glede PP Plikota: ko sem jaz, daljnega leta 05, zbirala vozičke, je bil na testih revije VIP ta model zelo slabo ocenjen. Morda so do danes ža kaj izboljšali (lupinco so menda lani znatno popravili na bolje). Sam tko, v vednost, čist neobvezno.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
13.6.2007 10:51:38   
*bubi*
NEŽA, držim pesti zate in za tvoja user posted image user posted image ! Želim ti, da bi se vse izteklo tako kot je prav, da boš tudi ti v jeseni srečna objemala svoja zakladka!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
13.6.2007 10:53:00   
Daschi
Ojej, Neža, mislim nateuser posted image user posted image user posted image ! Držim pesti, da bi bilo vse ok!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
13.6.2007 10:55:20   
oktoberka
Neža!!!!! Držim pesti zate in za tvoja dva user posted image   Upam da se bo vse donro končalo!! Javi se takoj ko boš lahko!!!user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
13.6.2007 11:08:49   
kasija78
Neža, držim pesti,
user posted image
da bo vse v redu zate in za
user posted image user posted image !!!!
Julijka, prosim prenesi ji vse pozdrave in še kaj napiši, kako jim gre.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
13.6.2007 11:17:53   
prymorka
MICLA... najlepša hvala, se bom pozanimala kako je z vozički v IT. pa glej da nam poročaš kako je bilo na morfologiji ;))

neža držim pesti da bo vse OK in da so bili strahovi odveč user posted image user posted image user posted image vso srečo!!!

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
13.6.2007 12:33:52   
pot
Pozdrav vsem nosečkam, še posebne pozdrave pa naši sonosečki Neži. Držimo pesti zate in te imamo v svojih mislih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena je spraševala kako odebelit tekst ali spremeniti barvo črk: Nad okencem, kjer napišeš odgovor so razne ikone, med drugim ikona s črko B kot Bold (krepko tiskane črke). Ko označiš tekst z levim gumbom miške, ki ga želiš izpostaviti, pritisneš na črko B in odebeliš tekst. Enak postopek sledi, če želiš spremeniti barvo teksta, le da namesto ikone B pritisneš na podčrtan  A, kjer izbereš željeno barvo.

Sem zdaj pogledala vaše trebuščke in morem rečt, kako so lepi. user posted image Naj še kar naprej tako lepo rastejo. Tako lepo jih je gledat. user posted image

Klaudia, kakšne luštne ˝zverinice˝. user posted image Čestitke za naraščaj.

Čestitke vsem fantkomuser posted image in punčkamuser posted image in dobro opravljenim morfologijam. user posted image

Danes je pa končno sonček! user posted image To vreme me je zadnje dni kar mešalo. Težko sem dihala in prišla do zraka in včeraj na poti iz telovadbe, ko sem čakala avtobus, mi je očitno nagajal še nizek pritisk, ker sem imela občutek, da bom vsak čas skupaj zlezla, če se kmalu ne vsedem. Težko je ljudem, sploh mulcem dopovedat, da ti odstopijo prostor na avtobusu, če se ne pozna dosti, da si noseč. user posted image Očitno zgledam samo lepo rejena. Mi še vedno vsi govorijo, da se še nič ne pozna in od začudenja sprašujejo kdaj že imam rok.
Kar se tiče hrane imam zdaj enak okus kot v začetku nosečnosti: vse sladko bi pojedla, takoj za tem pa vse slano. user posted image Počasi bo vsega sladkega pri hiši zmanjkalo.  Samo še na čokolado mislim, naslednji hip pa na čips.
No, pa na sadje tudi. Morem it napolnit tudi to zalogo, sploh takega osvežilnega sadja, kot je lubenica. Pa sem spet pri hrani. user posted image
Jutri pozno popoldne imamo morfologijo in že komaj čakam, ker bo to zadnji UZ, sem še toliko bolj vesela in seveda upam, da zvemo spol. Komaj čakam.

Lepo bodite in veselo čvekajte. Neža, upam, da boš čimprej povedala spodbudne novice in da je vse vredu. user posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
13.6.2007 12:59:18   
soraja
Neža,tudi jaz sem s teboj in s tvojimauser posted image user posted image  v mislih in srčno upam,da bo vse vredu!!! NAJ VAS ČUVAJO user posted image user posted image user posted image .To pa me je res šokiralo.VSO SREČOuser posted image user posted image user posted image

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
13.6.2007 15:08:36   
skuštrana
Neža, držim pesti za tebe in tvoja dva sončka...Joj, nimaš pojma kako zelo ti želim, da bi bilo vse ok. Spet imam kar solze v očeh.user posted image user posted image Upam, da čimprej preberemo sporočilo, da je vse ok user posted image

Pot, ko sem bila jaz prvič noseča sem bila noseča že 7 mesecev pa je prišel na obisk en kolega s katerim se vidimo enkrat na 2 leti..In ne boš verjela, ampak sploh ni opazil, da sem noseča user posted image . Sem tudi izgledala samo kao da sem se mal zredila. Mogoče nosiš bolj zadaj, v križu, tako sem jaz nosila Lizo, no, je pa zato toliko bolj spredaj...

Vse, ki imate morfologije - držimo pesti in želimo poročilo, seveda...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
13.6.2007 15:10:55   
janja
Neža, ne vem kaj naj rečem.user posted image Vso srečo, ker jo boš  resnično potrebovala. Želim ti, da bi se vse dobro izteklo, naj user posted image user posted image  še malo počakata! user posted image

2ursae - jaz uporabljam Dove (silk) deodorant v kremni obliki. Ne pušča sledov, je nevtralen in učinkovit.

A še katero občasno špika v spodnjem delu trebuha? Mene je danes vso noč nekaj špikalo, ko sem se obrnila na drugo stran, pa se je user posted image  zbudila in me še malo zbrcala v mehur. Je bilo kar malo neprijetno. Punce, jaz imam tak trebuh, da me že koža boli, ko se obračam iz ene na drugo stran (ko spim!). Dobro, da je poletje pred nami, ker si sicer ne bi mogla niti čevljev pošteno zavezati.

Zdej grem pa domov, je blo dost službe, pa še tako grozno soparno je. Po moje se bo ravnokar ulilo.

čau

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?