skuštrana
|
O, koliko ste napisale...Jaz sicer še kar redno in sproti berem, napisat se mi pa zadnje dni nič kaj ne da..O, lenoba, lenoba Aja, v soboto je rodila moja prijateljica in sem bila včeraj v porodnišnici..Joj, kako so majceni, čisto pozabiš. Pa je bil fantič pravi korenjak. Orbitrek, je ena spraševala, če je to varen način vadbe..Jaz mislim, da je, saj je tale orbitrek itak bolj ko ne vadba za penzionerje, jaz si naštimam na full in potem lepo počasi naredi 10 km, ponavadi kadar je po tv kaj zanimivega. Kile, no, jaz glede na kilažo nisem tako kritična, imam po zadnjem merjenju 69 kg na 180 cm (sem se pa baje zredila že 9 kg ), pri meni je bolj problem celulit. Trenutno imam odprto kar firmo Pridelava celulita d.o.o ampak sem se sprijaznila, da je pri meni pač tako - ko sem noseča ne raste trebuh, ampak rit . No, prvič mi je šlo z dojenjem vse dol, pa sem jedla kot volk Upam, da bo sedaj isto. Veveričke, joj, ne jih preveč kazat, kajti jaz sem pravi živaloman..Imamo psa - samojeda, sedaj pa ravno v čet mož prinese male pritlikave zajčke, tiste, ki imajo uhece dol obrnjene..Komaj čakam. Peteršilj in čaj, to, da peteršilj ni dober za nosečnice - če ga je preveč- sem jaz tudi zasledila, ampak glede na to, da ga daš v čaj morda kot v govejo juho potem tole ne more bit tako nevarno. No, sicer pa pri meni ne pride v poštev, ker sem si ga včeraj skuhala in mi je bilo potem zvečer slabo . Oblačila in lepota nosečnic , meni so vse nosečnice tak lepe, kar nekeko žarijo. No, vse, razen mene . Jaz se počutim kot slon . Eh, kaj čmo, tako pač je... No, končno sem se danes malo sprehodila do H&M in naletela na majčke znižane 50%, pa kratke hlače (samo kaj, ko so imeli samo še xs ). No, dve majčki sem kupila, pa kapri kavbojke in pa jeans krilo...Sedaj bom pa lepa Razlika v letih, mi imamo doma skoraj 2,5 letnico, rojena je 2. januarja 2005. No, razlika se mi zdi kar ok, ker je tamala sedaj že kar samostojna baba in glede na to, da ne hodi v vrtec in bo ostala doma še vsaj do januarja mi to kar dosti pomeni. Slikce trebuščkov, jaz jo bom prilepila, ko moj dragi mož nabavi nov fotič..Je namreč starega prodal, kao za full dobro ceno, sedaj pa čakam novega že zeloooo dooolgo . Glede kamere se pa strinjam z Dashi, mi jo sicer imamo in imamo kar dosti posneto, ko je bila še dojenčica, potem ko pa začnejo migat ti pa tako ali tako vse pobegne . No, če jo imate doma potem ok, da bi jo pa samo zato šla kupit se pa nekako ne splača. Bambi, super za kahlico . Naša je brez plenic zadnji teden in nam tudi zelo dobro uspeva, čeprav sem mislila, da ne bo šlo do šole .. Kazanje trebuščkov, v prvi nosečnosti sem ga z veseljem, sedaj pa mi ne potegne..No, tudi po porodu sem vse kratke majčke podarila moževi nečakinji, mi nekako ni več pasalo nosit majč, ki kažejo popek..Sem imela občutek, da sem sedaj mama - resna ženska in se res ne spodobi, da kažem popek.. Evo, pa sem napisala za cel teden nazaj in naprej...