|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
30.5.2007 11:07:36   
valči
Hay!

Tako,sedaj sem podrla rekord v papanju češenj.Včeraj so mi jih moji srčki nabrali,kar precej,tako manjšo košarico,recimo veliko skledo.Pa reče mož,če imam dovolj,jaz pa ja seveda,jih bom zmazala.On še je mislil sladoled delat iz njihuser posted image Malo morgen,jih je škoda,jih bom pojedla.

Je rekel,če to sama pojem,pol sem pa acica in še drisko bom dobila.Ha,ha,ravnokar sem pojedla včerajšnje ostanke in počutim se tako nabasano,zvija me ne.Tako da moža presenečam.Potešila sem si lušte.

Glede druge krane,meso še mi vedno ne paše,bolj malo ga pojem,paše mi kruh z maslom in medom,pa sladoled,pasolate,tako da skozi nekaj mlejem,brez reda.Sladkarije na srečo mi ne pašejo,kaka čokolada občasno,keksi ne.Kruh in namazi me pa verjetno širijo.

Mehurčica,ti imaš pa zanimive ideje,toliko želja,marcipan z nugatom se dobro slišiuser posted image ,prav da pobiraš bonbone za Davidom,druga jaz.
Ne se preveč matrati,posebej,če te špika,raje se pazi,da ne bi kaj bilo narobe.Bolje preventiva...Saj še imamo samo 5 mesecev,raje počivaj,bo otroku bolje delo,no to je moje mnenje.

Mene tudi dol tišči,ko malo hodim,brcike so redke in zelo nežne,čakam na prave brce.Junjia bodo,sigurnouser posted image
Tave
ti imaš tako čednega bušija,brez napak,bravo.

Če katero zanima,kako zgleda buši z napakami-strijami,ki sem jih dobila predvsem pri Lari,naj pogleda v album.Danes me je slikal mož in ko je videl,kake strije,se je kar ustrašil.V živo ni tako videt,na sliki pauser posted image Kakšne še bom imela,no vseeno samo da bo bebica zdrava.

Še vam kaj pišemuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1401
30.5.2007 11:08:30   
valči
Se poravičujem za mnogo napak,sem hitro pisala.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
30.5.2007 13:05:33   
2ursae
juhuhu, moji rezultati za krvni sladkor so tu - vse je OK user posted image user posted image , ful sem vesela.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
30.5.2007 17:57:49   
tave
Hoj user posted image !
Vidim da nisem edina ki jo špika v spodnjem delu. Včasih me tako zagrabi da  mislim da mi bo vse ven padlo, no pa na srečo ni tako.
Valči glede trebuha: zaenkrat hvala, samo kako pa bo v bodoče pa ne vem. V 1 user posted image  sem imela tak trebuh šele v 6 mesecu, tako da bomo videli kaj še bo. Za svoje strije pa ne skrbi, ker si tvojemu možu verjetno všeč takšna kot si, sploh pa če ve zakaj si jih dobila.
2ursae kakšna je ta zadeva za spiti? Jaz moram namreč iti naslednji teden na pregled in moram tudi opraviti te preiskave.A ni to full presladko? Poročaj.
Zaenkrat od mene toliko.

se tipkamo, tave

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
30.5.2007 21:48:50   
Jenny Anny
Hello, da se vam po dolgem času spet javim, saj berem že berem, sam pisat pa nimam časa.

No danes sem full dobre volje, sem bila na morfologiji in je vse OK, sicer je naše dete ful živahnouser posted image , se je skoz premikalo, tako da smo ga komaj pregledal če je OK.

No kar se spola tiče, pa je naše dete zelo sramežljivo, tako da ne vemo kaj je. Ginekologinja je sicer rekla, da se nagiba nečemu, sam da ni čist ziher, pa sva se z mojim odločila, da naj ne pove kaj je, če res ni 100% (no saj vem, da že tako al tako ni ziher, pa vseeno).

No punce, kar se pa hrane tiče, o tem bi lahko razpravljali na dolgo in široko, npr. jogurt s svežim kivijem in naktarinami, čez pet minut pa pleskavico s čebulo...., skratka brez komentarja....

No kar se zaprtosti tiče, sem poskusila pa z vsem -lan, donat, kuhane slive, v vodi namočene slive..., no ampak od vsega se najbolj obnese Magnesol - enega na dan, pa je vse tako kot mora bitiuser posted image

Lp vsem

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
31.5.2007 7:42:02   
janja
Še dobro jutro od naju user posted image

tave - res imaš zelo lep trebušček, moj je že tak, kot da bi bila noseča 7 mesecev. Ravno včeraj sem srečala sostanovalko, ki ima rok čez 2 meseca, pa moj bauhi čisto nič ne zaostaja za njenim. Priznam, da imam že probleme s sklanjanjem, pa tudi pedikerja si bom morala omisliti, ker sama več ne zmorem. Me je prav strah kakšen bo na koncu, včasih imam občutek, da me bo kar razneslo. Pa še naš/naša user posted image  včasih brca prav neprijetno, še bolj neprijetno pa je, ko se v trebuhu preobrača.

mehurčica - tudi mene včasih pritiska navzdol, sploh če sem dolgo ali v sedečem ali v stoječem stanju. Včasih imam občutek, kot da se mi je nabil čisto spodaj. Tako, da mislim, da je to čisto nekaj normalnega. Meni se je isto dogajalo v 1. nosečnosti. Kadar sem bila utrujena, se mi je zdel trebuh še dvakrat težji.

2ursae - user posted image  za dobre rezultate. Jaz sem pa še vedno tako sladkosnedna. Tudi jaz pojem vse kar ostane za Andražem (mislim sladkarije!). Moj dragi pa tudi vsak dan maha naokrog s sladkarijam, potem naj se pa jaz vzdržim. Saj se trudim, a vedno mi pa ne uspe.

Zdele sem malo na trnih. Čez par ur imam morfologijo, pa upam, da bo vse v redu. Bom pa tudi vprašala za spol, ampak imam občutek, da user posted image  ne bo hotela razkriti svoje identitete. Že na NS je imel/a prekrižane noge. Vam javim ko se vrnem.

Lepo se imejte in božajte trebuščke.user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
31.5.2007 8:09:57   
2ursae
 janja, drži se na morfologiji pa upam, da izveš tudi spol user posted image

tave, za OGTT test ti dajo za spit cca pol litra sladke vode - men je bila kar okusna, je pa res, da sem rojen sladkosned in so mi take cukraste stvari čisto povšeči, sem pa že slišala punce, ki so se zgražale, kolk je bil ta napitek zanič. Tko da, čist stvar okusa user posted image . A ne bi blo boljš, če bi dobila npr. kos torte user posted image , saj jo lahk zaradi mene sami spečejo, tko da dajo tapravo količino glukoze not. Saj veš ne, pol moraš pa tam eno uro čičat pri miru v čakalnici, sam na wc greš lahko. Je bil pa zraven mene en gospod, ki je tu delal ta test, pa se je kar sprehajal gor pa dol ... ne vem, morda pa za diabetike veljajo drugačna pravila. Rezultati so še isti dan, zg. meja je 6 (pa ne vem česa). Jaz sem imela 5,1, v prvi nosečnosti pa 8 user posted image . Tko da sem zadovoljna. 

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 31.5.2007 8:10:43 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
31.5.2007 8:26:45   
Pandica
Dobro jutro klepetulje user posted image

Ste pa res pridne glede pisanja, moram povedati, da sem vas vsak dan brala, bom pa zdaj tudi sama bolj pridno kaj napisala.

Kako se kaj počutite? Jaz vredu, včeraj mi je kr pasalo, ko ni bilo tiste pasje vročine, samo me je pa spet zeblo pa sem godrnjala kako je mrzlo. Nikoli nam ni prav, a ne?

tave res imaš lep trebušček user posted image  Bom si ga tudi jaz kaj poslikala in ga dala v album, da ga boste videle.

janja držim pesti za morfologijo. Itak je vse ok, pa naj ima user posted image  noge narazen user posted image  da boste zvedeli spol. Jaz jo imam čez 5 dni, v sredo, pa si tudi želim, da bi zvedela spol. Sicer mi je G omenila že na NS, da kaže na to, da bomo imeli user posted image , samo jaz se ne zanašam najbolj na to. V glavnem vredu zrihtaj pa sporoči nam kako je bilo, mi pa držimo pesti user posted image

2ursae super za dobre rezultate. Pri meni pa je glede sladkarij tako: preden sem bila user posted image  sem bila full sladkosneda, zdaj pa se mi zdi, da me je minilo. Saj pojem tu pa tam kak košček čokolade samo to ni ravno pogosto. Sem se ravno zadnjič smejala in sem rekla, da kdo si je zmislil, da kao nosečnicam paše sladko al pa kislo se je zlagal user posted image  

Drugače pa se mi zdi user posted image  , da zdaj zjutraj in zvečer par dni občutim tudi jaz mojo user posted image  , končno user posted image  Nekakšne gibe v mojem trebuščku, dam roko gor pa začutim malo, ko brcne. Tako, da mislim, da je to to user posted image  Čez dan, ko sem v gibanju pa nič, se moram res umirit in skoncentrirat na metuljčke.

Tako, naj bo to za zdaj vse. Lep dan vam želim vsem user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
31.5.2007 11:00:54   
micla
Dobro jutro vsem
user posted image   danes častim jst kavico.  Čeprav je že dolgo nisem pila, bi mi danes kar pašala, saj je bila precej burna noč. Okoli 3 sem šla na wc in ko sem se spet ulegla, je naš user posted image  začel svojo jutranjo telovadbo. Eno uro sem iskala položaj, da bi spet zaspala. Brcal pa je ravno toliko da se nisem mogla umirit. V zadnje ko sem pogledala na uro je bila 4,30. Pol sem sicer zaspala, ampak ne tisto trdno. Sploh ne vem več, kako zgleda tisto spanje, ko spiš ko top.  Janja držim pesti za morfologijo. Jst jo imam v pondelk, pa še zdej nisem prou odločena ali želim vedet spol ali ne. A je še katera tko? Moj sicer pravi, da sem smešna, da pri tej tehnologiji danes ne bi vedli... Ma kaj pa vem, mogoče sem res preveč starokopitna. Po eni strani bi rada vedela, po drugi pa se mi zdi da ima tudi presenečenje svoj čar. Še par dni do odločitve.  2ursae te popolnoma razumem. Meni že sama misel, da bi mogla pit sladkano vodo obrača želodec. Sem bolj tiste sorte, ki ne prenesejo izrazitih okusov. Upam, da mi ne bo treba.  Dobro opravi. Pandica se strinjam s tabo, da nam nikoli ni prav. Meni zdej spet ne paše, da se je tolko ohladilo. Že spet vlačim dve majice nase, kot da zmrzuje. Pol bomo pa spet piskali, ko bo vroče.  Jenny anny čestitam za dobre rezultate. Vse ostale, oglaste se kaj, pa uživajte današnji dan v sončku. 
user posted image Vas zapuščam, ker grem do zdravnika po bolovanje za maj. Se beremo kasneje.

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
31.5.2007 11:13:53   
soraja
Čau punce,mene ni bilo tuki na forumu že dolgo,ker mi PC neki ni štimal,no zdaj pa lahko tudi jaz kaj napišem...Najprej bi rada za seznam dodala,če se bo dalo(L.1983 1.user posted image  KP).Tako,drugače vidim,da ste nekatere že imele morfologijo-srečnice,jaz jo imam komaj 22.6 in že vsak dan razmišljam,da bi bilo vse ok,pa komaj čakam,da bom spol izvedela.Zaenkrat sem vredu,razen zvečer,ko se mi buši tolk napne,da ne morem niti dihat in mislim,da mi bo eksplodiral,res zoperen občutek.Mojegauser posted image  vsake toliko čutim nevem pa,če je to to.Ker vas nisem dolgo časa brala si nisem zapolnila za vsako posebej kar je napisala,tako,da raje ne bom nič komentirala,da ne bi kiro zamešala.Vsem pa želim čim bolj umirjeno user posted image  ter,da je in bo z našimiuser posted image  vse dobro!!! Videla sem tudi,da organizirate srečanja,zelo rada bi se vam pridružila saj močno pogrešam  družbo nosečk a kaj,ko sem iz KP in mi je mal zoprno vozituser posted image  no zato pa bom bolj tuki gor zdaj aktivnauser posted image  pa-pa

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
31.5.2007 11:18:51   
Daschi
Dan!

2ursae, super, da je vse ok! jaz sem delala ta test v dveh nosečnostih, ker imam tako velike otroke, pa vedno je bil rezultat dober, torej nisem imela nosečniškega diabetesa.
Se pa spomnim, da so mi prvič narobe delali in sem morala sedeti v čakalnici tri ure! Na vsake pol ure pa so mi jemali kri. vem, da so me na koncu ful bolele žile na rokah. No, potem grem pa k gin. in reče: OPS!, še enkrat, zmotili so se! GRRRR! Potem pa so mi naredili tako, kot je treba, vzeli kri samo enkrat in to je to.

janja, ja dobro opravi danes!user posted image  Pa poročaj, kako in kaj!

Micla, jaz ne bom vprašala za spol. res hočem popolno presenečenje. ker pa sem sama pri sebi razčistila, da bom počakala, mi ni prav nič hudega, ko mi dela UZ. me nič ne mika, da bi vprašala. Želim si le, da bo vse ok in mi je res vseeno, kaj bomo imeli.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
31.5.2007 11:56:07   
kasija78
Pozdravljene še od mene. Nekoliko sem bila bolj lena za pisat, vas pa vsakodnevno berem, ker sem na krajši bolniški. Nič hujšega sicer, bolj zaradi stresne službe in zatekanja nog. Tako se zabavam z branjem, lenarjenjem in peko sladic. Zdravnica je rekla, da naj se izogibam soli - sicer ni rekla, da se naj nažiram sladkega, ampak je preventivno nisem vprašala user posted image .

Tave, a imaš uhan v popku ;) Res lep trebušček. Sploh vse slikice od vseh so  lepe! Jaz sem tudi čisto navdušena nad svojim trebuščkom, ki raste. Kupila sem knjigico za otroka v katero vpisuješ vse sorte - velikost, zobke, ipd. - kjer je tudi nosečnost vključena in zdaj pridno vpisujem stvari. Je tudi rubrika za slikico mojega trebuščka, ki sem si ga šla seveda takoj fotkat. Pot, napeto čakam fotko tvojega trebuščka. A že kaj "poganja"? Ker si ga toliko časa čakala, bo sigurno toliko lepši, ko se prikaže v vsem sijaju.

Za srečanje se nisem vpisala, ker mi je vseeno kdaj bo. Edino zadnji vikend bom verjetno že kje na morju, upam. Ampak večinoma ste druge tudi bile bolj proti zadnjemu. Ve se dogovorite, jaz pa pridem, če le ne pride kaj vmes.

2ursae lepo, da je vse v redu. Glede na težavnost sladkorne si predstavljam, kako si si oddahnila.

Tudi jaz občasno čutim neprijetne pritiske, kot bi se mali premaknil in pritiskal kamor ni treba. Tako neprijetno tiščanje je. Ampak mine, če malo hodim ali se nežno kobacam - jaz si razlagam, da se mali premakne v zame bolj ugodno pozicijo.

Daschi, katera revija je tvoja? Sem pozabila, pa je toliko strani nazaj za pregledat. A lahko napišeš še enkrat prosim?

Lep dan vsem in se tipkamo!

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
31.5.2007 12:31:09   
janja
Evo mene, sem že nazaj. Sem preživela. Zaenkrat je vse v redu, pridno raste, imamo že nekaj čez 400 g. Se je pa tudi G ustrašila mojega trebuha. Potem pa je na UZ videla, da imam več plodovnice. Zaenkrat je rekla, da ni panike, ampak me bo opazovala. user posted image  zmeraj mi morajo dati nekaj za misliti!!

In ne boste verjele, s 100% gotovostjo je rekla, da bomo imeli še enega user posted image . No, zdaj imamo pa približno 4 mesece časa, da izberemo ime.  Tako, da Klaudia - lahko mi dodaš user posted image .

Tolk za zdej, se beremo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
31.5.2007 12:33:44   
*bubi*
Lep pozdrav še od mene! Vidim, da vas je sonček danes malo predramil, ste se kar razpisale dopoldan. user posted image

Tudi jaz bom še morala malo počakat z morfologijo, do sredine junija. Po eni strani me ful zanima, kaj bo, user posted image  ali user posted image , včasih pa me že prime, da bi user posted image  prepovedala vprašat. Tako da bo očitno odvisno od dneva.... user posted image

Tudi jaz sem morala v 1. user posted image  na 50g test. Pa saj ni tak hudo tistega spit, tista ura v čakalnici je bila bolj mučna, ko sem čakala na odvzem krvi in rezultate. Še dobro, da so takoj povedali, da je OK. Je pa imel user posted image  skoz kar veliko glavico, trebuščka niti ne tolko, tak da sploh ne vem, zakaj so me poslali na test. Verjetno zato, ker sem hodila v ambulanto za PN.

Zdaj je zaenkrat še vse OK, na bolniško ne nameravam it in srčno upam, da mi ne bo treba.

Grem še malo delat, potem pa po bubija in pod Pohorje izkoristit sonček user posted image  

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
31.5.2007 12:34:56   
*bubi*
user posted image  janja, samo da je vse OK!

2 fantka, praviš. Sem skoraj prepričana, da bo pri nas enako user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
31.5.2007 12:37:07   
*bubi*
janja, daj kako slikico gor, da vidimo tvoj trebušček.

Meni pa se še nič kaj prav ne pozna user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
31.5.2007 12:43:22   
pot
Čestitke vsem za: 1. brcike in dobro opravljeno morfologijo. user posted image Pa čestitke za vse fantke in punčke, pa tudi tiste, ki boste dočakale presenečenje.user posted image

Najin otrok brca čedalje pogosteje, močneje in več časa . Jaz se pa še vedno razveselim vsake brce, ker mi je tako všeč. user posted image Najbrž se bo to potem spremenilo, ko bom dobila brco kam, kjer bo močno zabolelo, bom pa ravno obratno prosila, če lahko neha user posted image . Tudi meni ni vedno všeč, ko se namesti na kakšno mesto, kjer prav boli, pa ga prosim, če se lahko umakne in ga malo stran spodrivam. Vedno ne uspe. user posted image

Trebušček mi je mogoče že majčkeno zrastel, ampak tiste edine hlače so mi še vedno prav. Kile gredo prvič v življenju gor kar same od sebe. Zadnjič me je skoraj kap, ko sem v enem dnevu pridelala do naslednjega jutra več kot pol kile.user posted image Naslednji dan sem jedla isto količino hrane, pa je šlo nazaj dol pol kile. user posted image Čudna nihanja, ki jih ne razumem najbolje.
Za novo fotko bom pa dragega spet prosila, da me pofotka. Dajte se še ostale poslikat! user posted image user posted image Tudi tiste, ki se vam še nič ne pozna in tiste, ki imate notri kar dva paketka. user posted image

Zanima me, kakšne nedrčke si ve kupujete zdaj med nosečnostjo, ko vse puhti...? Koliko ste ve dale zanje? Jaz sem dala malo več kot 5000sit, za nedrček firme triumph - mamabel (nisem firmašica, ta mi je bil najbolj udoben med tistimi, ki sem jih probala in še se bo lahko raztegnil, ker je tak material).

Uživajte.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
31.5.2007 12:59:43   
pot
datumi za junijsko srečanje:
2.
3.
2ursae
miska1
*bubi*

9.
janja
2ursae
miska1
živa

10. 
2ursae
miska1 

16.
2ursae
miska1

17.
2ursae
miska1 

23.
janja
2ursae
miska1
živa

24. 
2ursae
miska1 

30.
2ursae
miska1

1.7.
2ursae 

9. in 23. junij je zaenkrat najbolj poln.
Dashi ustrezajo datumi do 23. junija, kasiji78 pa do zadnjega vikenda, pot načeloma zaenkrat vsi razen 10. junija.

Kaj pa lokacija? Kakšni so predlogi?
Dashi predlaga Škofjo Loko, Kranj in Ljubljano.

Na seznam se lahko pripišete tako, da citirate ta post in potem odstranite čigavi so citati spodaj in zgoraj ter se seveda vpišete na željeni datum, določite lahko tudi lokacijo.

< Sporočilo je popravil pot -- 31.5.2007 13:01:13 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
31.5.2007 14:39:34   
sanwebdra
Serbus!

Tudi naš user posted image  pridno brca. Kar je najlepši občutek na svetu. Še nikoli si nisem takooooooo želela, da bi me kdo brcal.

Slikce bušija bodo kmalu - ko bo malo več časa - zdaj smo sredi priprav za gradnjo (renovacija mansarde) - se nam že malo mudi, kajneuser posted image ??? Upam, da bova pravočasno zaključila.

Zaenkrat še nimam težav z nedrčki, še lahko nosim tri iz svoje kolekcije user posted image , kar je bomba. Sicer pa skupaj 4kg plusa še ne pomeni novih nedrčkov. Sem zelo zadovoljna - ker sem še v službi, sem si morala namreč kupit tudi ta "bolše" hlače in nekaj majic - kar pa stane, punce moje. In to za cunje, ki jih bom nosla glih 6 mesecev. Imamo pa letos srečo z modo, ko so modne majčke, ki te zaobjamejo pod prsmi in potem padajo in pokrivajo naše trebuščke, tak da glih ni vse taaaaaaaaak črno. user posted image

No, zdaj pa letim ...
Se tipkamo ...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
31.5.2007 14:41:28   
skuštrana
Najprej en user posted image za vse, ki ste imele kakšne koli preglede in ste jih srečno ter zadovoljno prestale...user posted image Jaz imam zaenkar samo rutinske preglede in hvalabogu da je tako.

Mene tudi špika vse živo, pa malo mine, pa me spet špika..Ma, to je verjetno vse normalno, se mora vse to raztegnit pa pripravit. Se pa sploh ne spomnim več kako je bilo v prvo nosečnosti, se mi zdi da me je vse skupaj pol manj špikalo. Mi je pa rekla g, da tokrat se bodo pač vse bolečine, špikanje in težave pojavile prej. Na žalost.

Meni je tudi včeraj bil en tak težek dan. Cel dan sem samo počivala. Še celo naša tamala, ki ne spi več popoldan je šla komirat za 3 ure. Mi je kar pasalo. Danes je že boljše, čeprav me vsak dan muči nizek pritisk. Moram popoldan spit kavo, drugače nisem za nikamor.

jAZ bi pa cele dan nekaj jedla, ampak ne kaj konkretnega. Kar tako po malem, samo da je nekaj v ustih. Grozna sem, sploh se ne vagam, ker (hvalabogu) doma nimam vage - sem jo pred časom vrgla v smetiuser posted image . Pregled imam drugi teden v četrtek in me že malo panika daje kaj bo s temi kilami..Bom dobila jezikovo župouser posted image Se mi pa full lušta bonbonovuser posted image , ki jih drugače sploh ne maram preveč..V prvi nosečnosti pa sem bila nora za slanim. Aja, pa mlečni izdelki so mi vsi njemi - non stop bi jih jedla od jogurtov, do smetane (ki je tudi ne maram v normalnem stanju). Morda je to zato, ker imam očitno primankljaj magnezija - pijem tablete - sem imela en tak svinjski krč ponoči v nogi, sem se začela dret je moj mislil, da grem že rodituser posted image .Sicer je bilo pa v prvi nosečnosti podobno, še celo hujše. Tokrat sem že kar na začetku predvidela situacijo in začela z mg tabletami.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
31.5.2007 14:44:21   
skuštrana
Nedrčki - jaz jih ne nosim. Jih že v normalne stanju no nosim, nimam kaj not datuser posted image , sedaj mi pa tudi ne pašejo, ker mi full bratavice stisnejo (imam take velike in štrlečeuser posted image ), tako da sem lepo brez. Pa še na živce mi grejo. Če je res sila (preveč prozorna majca) si dam gor kar zgornji del bikink pa je. Bom pa po porodu imela modrčke za dojenje, tiste pa itak morš met že zaradi blazinic.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
31.5.2007 14:53:50   
pikceva
Ojla,

Jaz tudi bolj lenarim s pisanjem, ..raje samo berem. user posted image user posted image  po trebuhu veselo migajo, moram pa priznati, da je precej žgečljivo user posted image . Morfologijo imam 11. 6  in upam, da se bo kaj videlo. Pravijo, da se  user posted image user posted image  precej ovirata pri pregledu enega in drugega. Sploh pa, tudi če se vse ne vidi, samo, da je vse OK. Jem cele dneve, do sedaj pa sem se zredila 5 kg. Trebuh je pa vsak dan večji in pristala sem že na 94 cm obsega.

Lep pozdrav vsem in čestitke za uspešne preglede!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
31.5.2007 15:11:49   
pingi
Živjo!

Ja, naši otročki pridno rastejo, tako da jih zmeraj bolj čutimo.
Meni pa tale naš user posted image  najraje pobrca v mehur, tako da imam kar tak smešno neprijeten občutek; kot da se bom ravnokar polulala.

Drugače pa sem kar v redu, razen da sem danes prvič letos jedla češnje in me po dolgem času prav grdo ščipa po trebuhu user posted image
Bom ostala raje pri jagodah. Pa še lepo dišijo...

Ja, prejšnji torek sva imela pa morfologijo in najino dete tudi ni hotelo pokazati svojega mednožja, ker je sedel/a po turško.
Meni je bilo kar prav, ker sem že od nekdaj pravila, da je ful fino, da šele ob rojstvu izveš, katerega spola je otroček. Ampak, možu se pa ful fajn zdi, da veš že prej. No, zaenkrat še ne vemo.user posted image

Že naslednjo sredo pa imam pregled, kjer naj bi mi G izmerila dolžino materničnega vratu, pa napotnico za neke glukozne teste naj bi dobila.
A je to ta pregled o katerem pišete (da moraš sladko vodo pit)? Je to rutinsko ali te pošljejo samo, če se jim zdi? Ker do zdaj mi ni G nič rekla, da bi bilo kaj narobe. 

Vsem želim čim manj skrbi in veliko veselja z rastočimi bušiji!

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
31.5.2007 15:48:14   
pot
Proti krčem v nogah nam je fizioterapevtka rekla, da naj tudi pred spanjem naredimo tako vajo 20x:
težo telesa prestaviš na prste, tako, da prste lepo pretegneš, noge pa malo pokrčiš v kolenih in ne iztegneš nog pri tej vaji, tako, kot bi se skoraj želel vsesti. Za boljše ravnotežje se z eno roko naslonite na steno. Upam, da razumete to vajo.
Za trebušne mišice je dobro, da se jih čimvečkrat spomnite stisnit - popek noter. Tako, pri vstajanju s stola, postelje, školjke... kot tudi pri pobiranju stvari, pri preobračanju v postelji... Pri obračanju in vstajajnju iz postelje je zelo pomembno, da imate kolena vedno skupaj in veliko uporabljate moč rok ter trebušne mišice. Še ena pomembna stvar, ko se vstajate iz tal je, da so kolena vedno skupaj, da se vstanete na kolena, da se z rokami ene roke oprete na 1 koleno in tako vstanete.
Pa seveda ne pozabite na mišice medeničnega dna, stiskajte jih čimvečkrat in čimdlje, da ne bi uhajala voda zdaj med nosečnostjo ali pa potem v starosti. To je pa pomembno, da zdaj delamo celo življenje, ne samo med nosečnostjo, ker zdaj, ko smo še mlade lahko te mišice dobro utrdimo, da na starost, ne bo že prepozno.

Skrbite zase punce!  user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 31.5.2007 15:49:29 >

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
31.5.2007 15:48:56   
bambi
Jaz sem pa včeraj imela morfologijo in rezultati niso ravno dobri user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu je otrok vredu, zdaj že lahko rečem moja pupa (je user posted image  baje), samo imam placento previo, to pomeni, da imam posteljico 4 cm čez matenično ustje, zelo nizko in se moram zelo pazit. Nič dvigovat, nobenega napora, nič sexa...... Kako naj to razložim moji ta mali doma, ki ni pri miru niti sekunde, želi se nosit, igrat, non stop nekaj..... Dr. Japelj mi je tudi rekel, da obvezno moram k njemu v 32. tednu, da vidi kako je na stvari in naj se pripravim na ležanje v bolnici. Vprašal me je tudi kje sem doma in če imam 24 ur na dan nekoga, ki me lahko v 10 min spravi v bolnico v primeru krvavitve, ki se pa pri placenti previi pojavi v zelo dostih primerih. Baje se rada natrga posteljica in potem je potrebno takoj ukrepat. No, pa še to, zagotovo bom imela carski rez, ker noramlen porod v tem primeru ni mogoč.

A je katera tudi že imela tak primer, tiste ki ste že bile user posted image .

Jaz sem malo žalostna, ker sem se že veselila, da bo pa ta user posted image  končno potekala brez problemov, sedaj pa to. Upam samo da bo moja user posted image  vredu in da bom zdržala vsaj do 35. tedna. Morje bom pa odpovedala, ker smo nameravali it na Rab, ampak sedaj res ne bom tvegala, ker če začnem slučajno krvavet, me čaka hospitalizacija do konca, to pa nekje na Hrvaškem, daleč od doma res ne bi bilo prijetno, pa še G mi je to odsvetovala. Verjetno bomo za par dni šli v Portorož, tako da je vsaj Izolska bolnišnica blizu.

Sem malo pogledala v albume vaše trebuške in vidim, da sem jaz kar v prednosti, imam že takšnega, da ga je kar za nekaj cm več..... Bom dala slikice gor, ko bom doma.

Danes so nam montirali novo kuhinjo in sedaj grem gledat rezultat.....user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in čuvajte se!!!!

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?