valči
|
Hay! Tako,sedaj sem podrla rekord v papanju češenj.Včeraj so mi jih moji srčki nabrali,kar precej,tako manjšo košarico,recimo veliko skledo.Pa reče mož,če imam dovolj,jaz pa ja seveda,jih bom zmazala.On še je mislil sladoled delat iz njih Malo morgen,jih je škoda,jih bom pojedla. Je rekel,če to sama pojem,pol sem pa acica in še drisko bom dobila.Ha,ha,ravnokar sem pojedla včerajšnje ostanke in počutim se tako nabasano,zvija me ne.Tako da moža presenečam.Potešila sem si lušte. Glede druge krane,meso še mi vedno ne paše,bolj malo ga pojem,paše mi kruh z maslom in medom,pa sladoled,pasolate,tako da skozi nekaj mlejem,brez reda.Sladkarije na srečo mi ne pašejo,kaka čokolada občasno,keksi ne.Kruh in namazi me pa verjetno širijo. Mehurčica,ti imaš pa zanimive ideje,toliko želja,marcipan z nugatom se dobro sliši ,prav da pobiraš bonbone za Davidom,druga jaz. Ne se preveč matrati,posebej,če te špika,raje se pazi,da ne bi kaj bilo narobe.Bolje preventiva...Saj še imamo samo 5 mesecev,raje počivaj,bo otroku bolje delo,no to je moje mnenje. Mene tudi dol tišči,ko malo hodim,brcike so redke in zelo nežne,čakam na prave brce.Junjia bodo,sigurno Tave ti imaš tako čednega bušija,brez napak,bravo. Če katero zanima,kako zgleda buši z napakami-strijami,ki sem jih dobila predvsem pri Lari,naj pogleda v album.Danes me je slikal mož in ko je videl,kake strije,se je kar ustrašil.V živo ni tako videt,na sliki pa Kakšne še bom imela,no vseeno samo da bo bebica zdrava. Še vam kaj pišem