bambi
|
Evo da vam na hitro odgovorim glede moje diagnoze, ki se kot je prav napisala Klaudia postavi šele pri 28. tednu, ampak jaz sem že od začetka imela posteljico zelo nizko, to mi je rekla moja G, to sem vedela, prav tako mi je rekla, da se to lahko spremeni in dvigne...... posteljica se je dotikala MV, sedaj na morfologiji pa se je Japelj takoj zapičil v posteljico, ki pa je že 4 cm preko materničnega vratu in mi je jasno povedal, da je zelo malo možnosti, da se bo še dvignila, možno je v medicini vse, ampak to bi bil že čudež, glede na prakso, ki jo ima on. No, tako mi je rekel. Je pa Japelj zelo prijazen, vse lepo pogleda, ekran je obrnil proti meni, tako da sva skupaj gledala otroka in mi je zraven vse lepo razlagal, na koncu mi je še rekel, da bi mi zelo rad povedal kaj drugega, lepšega, ampak da me pa žal mora poučiti o moji situaciji. Opozoril me je na veliko verjetnost krvavitev in me vprašal kje sem doma, ter da naj bom vedno z nekom ki me lahko v 30 min pripelje do bolnice. Meni je bil zelo všeč, sem ga imela že pri obeh prejšnjih in sem bila vedno zadovoljna. Vprašaš ga pa tudi lahko vse kar te zanima...... Jaz seveda razmišljam in sem pozitivna, upam, da se bo zgodil čudež, ker bi rada rodila po naravni poti, sicer pa je itak najpomembneje da bo zdrava prišla na svet. Odločili smo se, da na Rab ne gremo, ker sem v 1. šla v Makarsko in takoj začela krvavet v 16. tednu, bila v bolnici 4 dni, potem se je ta nosečnost v 26. tednu končala žalostno, tako da se bom to poletje raje odpovedala morju, saj se bomo v življenju še marsičemu morali, gre za naše otroke! Pa tudi če bi jaz želela na morje, bi me moj pošteno po riti, ker njega pa sedaj ne spravim nikamor. MOgoče bomo skočili malo do našega morja. Glede strij pa moram povedati, da še nimam nobene, 3. , zelo suha koža in me res čudi, da jih nisem skasirala, no, da ne govorim prehitro....... Vsako večer se po tuširanju namažen z Nivea mlekom ali Dove za zelo suho kožo..... Se mi je pa nabralo groooozno celulita in upam, da mi ga bo vsaj pol s porodom zginilo..... Sedaj pa grem nekaj jest, ker me želodec že kliče..... Ja, pa na kavo, ki jo pijem skozi vso nosečnost, pazim samo, da ne spijem več kot 2 na dan.