|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
24.5.2007 21:47:30   
2ursae
Tko, jaz sem tud z morfologije, vse ok, razen da je posteljica nizko ležeča in ni homogena (se na uz vid kot ene črne lise). Je G rekel, da na to ne morem vplivat, da bomo morali "to pratiti" user posted image  - moj G je doma s Korčule user posted image . Ja no, moj user posted image  se ni hotel najbolj kazat, tako da nismo vsega videli, pa ga G ni hotel motit. Imam pa spet čez 4 tedne, sem se pa čez 14 dni spet naročila na morfologijo - drugo mnenje. To bo seveda treba plačat... To možnost nudi G, k njemu v ordinacijo pride ena druga G in naredi celo morfologijo še enkrat. Dobra tržna poteza user posted image . Aja, zredila sem se pa v 1 mesecu za 4 kg!!! user posted image . Zdrava hrana, here I come user posted image , sem se danes že ful sadja najedla, kupila kruh z otrobi in polnovredne testenine. Zdaj pa z disciplino na plano... kaj bo poleti na morju, ko je sladoled za vsakim vogalom, pa še ne vem...

Sam tolk, da mal poročam. Bom šla kar počas spat, jutri greva z mojim v Ikeo, komaj čakam user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
25.5.2007 7:12:13   
Natasa-6
Pozdravljene!

Na hitro se še jaz oglasim - detece je dobro, meni je pa občasno še vedno slabo. Pa saj bo minilo, če ne prej, pa oktobra.user posted image
Vesela sem vseh lepih novic, ki jih preberem tukaj. Uživajmo še naprej z vedno večjimi trebuščki!

Daschi in Klavdija, vama pa še posebej želim vso srečo!!!!!!user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
25.5.2007 7:25:50   
skuštrana
Dobro jutro!

No, super, danes je petek? Kak boste delale čez vikend? Jaz nimam pojma, ampak me takoo zelo drži, da bi vzeli šotor in nekam šli...Se mi je takoo zelooo zaluštalo kampiranjauser posted image

2ursae, jaz sem imela nizko ležečo posteljico v prvi nosečnosti. Sem zaradi tega malo zakrvavela nekje v 5 mesecu  (sem se malo preforsirala)in potem sem morala kakšna dva tedna bolj počivat pa se je posteljica dvignila. Ma, ni to nič hudega.

Glede kil - a ne prihaja sedaj obdobje, ko bi se naj nosečnca zredila največ? Po pol kile na tedenuser posted image Tolažite se s temuser posted image

Mehurica, meni tudi na misel ne pade, da bi jedla tablete proti bolečinam, no, me je pa zanimalo kaj rečejo drugi g, ker moja mi reče samo Lekadoluser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
25.5.2007 8:09:54   
janja
Ja, petek je user posted image .

Mi smo se včeraj kar na hitro odločili, da gremo čez vikend na morje user posted image .  Zato že komaj čakam, da danes končam s službo, pa po Andraža in gremo - via Novigrad.  Andraž je hotel iti že kar včeraj, ko sem mu to omenila, potem mi je pa zabičal, da ne bom slučajno pozabila njegovih igračk. Ni panike, so vse poletje v avtu, tako da gredo vedno z nami.

mamaO6 - uživaj na dopustu user posted image  user posted image .

Punce opažam, da v tem mesecu kar bijemo boj s kilogrami. Meni tudi ni jasno odkod so se vzeli, saj ne jem nič več, pa še to bolj lahko prebavljivo hrano. V 1. nosečnosti sem pa ravno tak mesec pridobila najmanj kg - samo pol kg. Zdaj pa mislim, da je šlo gor za 2 kg (po pol kg na teden, kot je že omenila ena.) Me je prav strah zadnjih mesecev, ker prvič sem samo v zadnjih dveh mesecih pridelala +6 kg. Al' bom pa poč'la. Trebuh imam že takšen, da sem kot tempirana bomba.

user posted image  Uživajte v lepem vikendu in božajte svoje trebuščke. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
25.5.2007 9:34:54   
valči
Pozdravljene!

Tiste,ki greste na morje uživajte sto na uro in še zame se skopajte eno rundo,ki letos morja videla ne bomuser posted image Ampak bo drugo leto boljše.

Glede kil,ne vem kaj se dogaja,ampak tudi jaz kipim,v enem dnevu sem se sposobna zrediti tudi več kot kilouser posted image ,kaj se to dogaja?

Bom res mogla malo pazit,ker če bom nekontrolirano jedla do konca,bom prišla na sto kil.Vem,kako to gre,malo zabredeš,začneš jest vse po vrsti in vedno več,kile pa veselo rastejo.Pri Lari sem jih na tak način pridobila 22,s tem,da se do 16. tedna nisem zredila nič!

Pa sem si govorila,da mi je vseeno,koliko se zredim,samo da je dete zdravo ampak v resnici je to slaba tolažba.Ker se človek boljše počuti,če ni vedno napokan in če vedno ne je.

Ja,vem,da filozofiram,samo žal je vse res.Lažje bomo prenašale vročino,če ne bomo,kot bombe,ker jaz bom kmalu.Trebuh vidno raste,strije tudi,kljub mazanju,brc še niuser posted image Čeprav se mi je včasih zazdelo čisto malo,kot da se je obrnil pikec,a kaj konkretnega pa še ni.Bom že dočakala,ko bo čas.

Klaudia,mislim nate,drži mi se in počivaj,pa mirne živčkeuser posted image

Ostale souser posted image ,čestitam za opravljeno morfologijo in da je vse ok,tiste,ki boste imele v kratkem,pa držim pesti,da bo vse krasno potekalo.

Pa ne preveč sladoleda jest,da ne bote,kot jaz-kila na danuser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
25.5.2007 9:58:10   
micla
Dobro jutro punce,

spet se napoveduje vročina. Me kar fajn zdeluje, čeprav sem večinoma noter. Pa še klima nam dela bolj tko za silo - ne vem kaj ji manjka - mogoče malo plina. Sicer moj user posted image  pravi, da dela prav uredu in da očitno meni neki manjka v glavi, user posted image  ker mu vsak dan težim, naj pokliče serviserja naj pogleda. Ma ne vem, mogoče tudi, ampak meni je vseeno vroče.

Klavdija, Valči - lepo, da so dobre novice in še boljše bodo, ker tako pač mora bit. Držim pesti še naprej. user posted image

KILOGRAMI - trenutno prepovedana tema pogovora pri nas doma. Tudi pri meni  gre po principu pol kg na teden. GROZLJIVKA. Pa res ne jem dosti. Mogoče dve vrstici čokolade na dan, kar prej nisem, ampak ne morem brez!!!!!!!!

Naj vam povem, da sem prejšnjo soboto začutila rahle brcike. Pol skoraj vsak dan vsaj enkrat - zlasti ko sedim. Včeraj pa nič user posted image . Upam, da je to povsem normalno, da kakšen dan na začetku nič ne čutiš. Bomo vidli čez 10 dni, ko imam spet pregled in najbrž tudi morfologijo. Trenutno se pri nas odvija vojna glede vprašanja za spol. Jst ne bi vprašala, moj pa obvezno. Bomo vidli kdo bo zmagal.

Včeraj zvečer sem opazila, da imam zatečene gležnje, desnega več kot levega. Mogoče je to malo od vročine, pa še posesala in pobrisala sem celo stanovanje, tko da sem bila več kot 1 uro na nogah. Upam, da je zaradi tega, pa da bo kmalu uplahnilo, ker sicer bo res še hudo naslednje 4 mesece. Sem držala  pol noge cel večer v luft, pa je le malček uplahnilo. In danes zjutraj je desna noga še vedno malo zatečena. user posted image   A je še katera, ki zateka? Kako si pomagate?
Upam, da ni kej od pritiska, ker se mi je včeraj popoldan sicer spet malček ulila kri iz nosa, pa srce mi je ful razbijalo, drugače pa se nisem počutila slabo, kot takrat ko mi je narasel na 150/90. Žal pa sem strojček za merit pritisk vrnila, ker je bilo potem bolje, ampak zgleda, da ga bom šla spet iskat za vsak slučaj.

Nič, vas pozdravim, ker grem za knjige. Mejte se, kljub vročini. user posted image

micla

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
25.5.2007 10:39:36   
Daschi
Ojla!

No, jaz sem bila dva dni brez interneta in se nisem nič javila. zdaj pa sem spet med živimiuser posted image !

V redo sem imela pregled in nisem imela morfologije. Jo imam čez 4 tedne šeleuser posted image . Ampak, sva ga vseeno malo pokukali z UZ-jem. je tako lepo poziral, naju gledal. res, prav lepo se je videlo opči, pa nos, usteca, pri strani dve rokici...
kolikor je pogledala srček, je super, vse ostalo tudi. No, na naslednjem pregledu pa morfologija.

Kile? Oh, ja... vsega skupaj skoraj 4 kg. Od tega ena kila kar v desetih dneh. Zdaj bo šlo pa zares, punceuser posted image  pripravte se na zalogaj kilogramčkovuser posted image .

Spanje: pri meni normalno. lahko kar 24 ur, bi zmoglauser posted image
No, ponoči spim brez da bi se prebudila, razen, če me našuser posted image  prebudi, ker hoče k nama v posteljo.
Imam pa tudi jaz more bolj pogosto!
pa zjutraj grem vsa sključena do wc-ja, ker me tako tišči, ponoči se pa ne zbudim, da bi šla.

zatekanje:
Sem že pisala. V tem sem jaz pravi strokovnjakuser posted image .
Noge v luft, punce!
Ko kaj delate, potem tudi počivajte.
jejte lubenice,bučke, vse kar odvaja vodo iz telesa.
Skuhajte si čaj iz peteršilja.
Pijte ogromno tekočine.
Izogibajte se slani in konzervirani hrani.

jaz zaenkrat še nimam večjih težav, sem pa v prvi nosečnosti bila res boga.
Rodila sem avgusta, vročina peklenska čez vse poletje. Ko sem šla rodit, sem imela 85 kg, ko sem prišla po štirih dneh domov, pa sem jih imela 70!!! No, res je mali tehtal 4,5 kg, pa vendar je bilo v meni tudi ogromno vode.
Imamo kar srečo, da bomo zadnje mesece nosečnosti že v jeseni.

Krčne žile
Jih ugodno prodamuser posted image
Tokrat jih imam kar precej na desni nogi. ima katera izkušnje s tem' Nogo povijam z elastičnim povojem. baje pomaga tudi gibanje. To tudi delam, vsak dan grem za eno uro peš.

Se še kaj beremo!
Zdaj grem na kavč za 10 minut, mi pripada odmoruser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
25.5.2007 12:04:19   
pot
Pozdravljene vesele nosečke! user posted image

A tako je s kg, da naj bi se pol kile na teden zredil? No, jaz sem se še za vikend bala, da nikamor ne gre, zdaj sem pa že v 3 dneh prekoračila ta tedenski limit. user posted image Tiste, ki ste bile na srečanju, si boste zdaj najbrž oddahnile. user posted image Res je sicer, da nisem prepričana od kje kar na lepem tak porast kg, mogoče je to od češnjevega zavitka, ki sem se ga nažirala te dni. user posted image user posted image

Danes sem v reklami Ariel zagledala,da imajo en voziček za samo 40.000sit (s kartico vila darila, ki si jo urediš ob nakupu, če je še nimate). Ali je možno, da je to tako poceni? No, bom prepisala opis, pa mi povejte vaše mnenje. Gre za 4 -kolesni voziček in lupinico (všteta v ceno) babideal. Kakšna so kolesa nevem (napihljiva ali ne, mislim, da bolj ne), ker se težko vidi s slike. Okvir je aluminijast, nastavljivo hrbtišče, zavore ima na zadnjih kolesih. Strehica naj bi bila široka in snemljiva. Teža je 9,2 kg. Avtosedež je od 0+ in ima kakovostno zaščito proti stranskim trkom. Strehica in pokrivalo za sedež sta tudi vključena. Edino, kar ne piše in tudi najbrž ni možno je, da se košare ali pa ročaja ne da obrnit v drugo smer. Če katera pozna firmo in karkoli več o vozičku se priporočam, ker je to zame čisto neznano področje. Lahko podate tudi samo vaša mnenja. Ali gre pri tem vozičku bolj za malo denarja malo muzike ali je po vaših mnenjih dober?
No, tukaj pa je slikica iz ene druge trgovine: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166374

Pa lep vikend in lep dopust vsem, ki že grest ena morje. Srečnice. user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
25.5.2007 22:10:33   
*Lana*
HEJ, kako ste?

Jaz dobro, vikend je, hura user posted image !!!
Sicer vsak dan preberem, kaj je novega, kaj se dogaja z vami, vendar si ne vzamem časa, da bi kaj napisala.

Stopila sem v 19.teden, trebušček se mi že kar fino pozna. Mislim, da čutim še nič ne. V sredo me je po malem čez dan zbadalo v trebuščku in mi je mama rekla, da je to to, jaz pa ne vem.
Kilogrami - najprej sem shujšala za kilo in pol, sedaj pa sem se zredila za 2 kg. Od moje teže pred nosečnostjo imam torej dober + 1 kg ( tako mi je razložil moj g. ) Vem pa, da se bo počasi začelo - tehtnica bo začela trpeti user posted image .

Hlače so mi prav samo še dvoje, imam pa dvoje nosečniške, vendar se v njih še ne počutim udobno. Si moram pa it nabavit spodnje perilo, se mi zdi, da so mi spodnje hlačke in modrci že mal pretesni. Kje imajo dobro sp.perilo na zalogi? Gledala sem na netu in sicer trgovino sanolabor, bom šla tja mal pogledat.

Počutim se ok, matrajo me edino krči v nogah, krčnih žil sicer nimam.Pa noge me bolijo, je pa res, da v službi ves čas stojim.

Bo že.

Hm, ne vem več, kaj napisat. Aja, še to. S fantom sva v sredo gledala prvič mal vozičke. Bila sva v MB in sicer v Rutarju. Pojma nimam, kakšen voziček bi sploh rada imela. Važno mi, je, da je štirikolesnik in da se ročaj obrne v obe smeri. V glasvnem - praktičnega.

Dovolj bo.

Lep vikend vsem, uživajte.

Pa pa user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.5.2007 22:12:07   
2ursae
pot, a si že razmišljala, da bi kupila en cenejši voziček, kot je ta, ki ga imaš zdaj nagledanega, pa posebej eno kvalitetno lupinco - ker ravno s kvaliteto lupinic se ni za hecat. Mi imamo PP voziček in MC lupinco. Ajd, saj je mal nerodno, ker lupinca ne gre na ogrodje vozička, sam se da preživet user posted image .
Me veseli, da gredo tud teb kile gor user posted image  ... tiste, ki je niste videle, punca je ful luštna suhica user posted image  in je čist fer, da še ti mal začneš pridobivat user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
26.5.2007 8:12:48   
tave
Jutro user posted image !
Končno imam spet inernet. Samo za informacijo: ne preklapljajte na T2, ker so zanič. 1 teden brez internneta, tv-ja in telefonauser posted image .
Ja še o srečanju.Odlično. Stvar je definitivno treba ponoviti. V  seznam se ne bom vpisala, ker ne vem kako bo z vikendi ( roj. dnevi, pikniki,...).Če pa bom frej pa definitivno pridem!
Jaz in moj user posted image  sva uredu in on/ona veselo brca. Imam občutek da se mi je že ful pomaknil gor, tako da včasih prav težko diham. Saj bomo preživeli. Morfologijo imam šele 7.6.,  tako da vidim glede na ostale kar pozno. Upam da bom takrat zvedla kaj bomo imeli. Vam sporočim.
Pot - končno si tudi ti začela pridobivat na kg. Saj si vidla moj presenečen pogled ko sem te vidla. Najprej sem mislila da si prišla s kakšno user posted image - prijateljico, no potem pa si rekla da tudi ti spadaš med oktoberke.
Klavdija, Valči  user posted image  za vaju in vajineuser posted image .
Ja kg, kaj bi jih sploh omenjala. Gor grejo kar sami od sebe. Pa ne jem nič več kot prej. Pa saj bo.
No zaenkrat toliko od mene.

lp, tave

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
26.5.2007 13:27:52   
pikceva
Tudi mi se redimo...predvsem pa raste trebušček. Moji user posted image user posted image  so mi pridelali že 93 obsega (prej 75). Sem že prava kuglica user posted image .
Tiste z user posted image user posted image , povedati vam moram, da sva kupila voziček od Jane z kompletno opremo v Italiji. Vse skupaj z "ta dragimi" lupinicami uje stalo 760 eur. Pri nas, v Sloveniji je tak kompet 1.150 eur. Res, da je lanski, vendar cool. Sem prav vesela.

Lep dan

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
26.5.2007 20:37:41   
picola1
Ojla!

Me veseli, da ste vse na istem, kot jaz, kar se kil tiče...user posted image Ok, jaz sem najbrž med vodilnimi...v enem mesecu sem se zredila za 3,5 kg! Grozljivka! (samo sem se malo potolažila po današnjem branju) Bo treba malo brzdat konje! G ni pa nič rekla v zvezi s tem...tako da očitno še ni kritično.

Vročina tudi mene zdeluje za pop...Šele proti večeru začnem živet. Upam, da bo poleti veliko dež padal...user posted image user posted image

Imejte se lepo!

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
   [Brisano sporočilo]
27.5.2007 11:22:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
27.5.2007 17:37:00   
*Lana*
Zdravo!

Še malo, pa je konec vikenda, jutri spet veselo na delo.
Včeraj me je matrala vročina, se mi zdi, da sploh nisi mogel normalno dihat. Le kaj bo poleti?
Nikakor se ne morem spravit k ucenju za strokovni izpit, kriza. Skoz samo mislim, na user posted image , kaj vse bova nabavila, gledam imena...

Moje počutje je ok, še malo, pa so počitnice user posted image

Uživajte, pridno božajte trebuščke!

Pa pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
27.5.2007 19:29:23   
metkica1
Pozdravljene oktoberke!
Tako vas je fajn brat, meni se pa nič ne da pisat.
Prejšnji teden sem imela pregled, je bilo vse OK, ni pa še bila morfologija jo imam, 14.06. Zredila sem se +4 kg, kritični meseci pa šele prihajajo.

A gre katera na 3D ultrazvok? Ravno sedaj sem nekaj premišljevala okrog tega, če bi bilo za iti. Ne vem kje je oz., če je kje v Celju oz. okolici, ker v Domžale k Strahovi se mi ne da.
Punce kako dolgo nameravate hoditi v službo, tiste ki še hodite? Jaz bom šla prej v bolniško ne bom delala do konca, ker skoz stojim v službi (delam v trgovini), pa baje bom morala po 30. tednu bolj počivati zaradi prejšnjega CR. Samo ne bom zdržala do 30 tedna v službi,v tej vročini.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
27.5.2007 21:59:10   
Spark
OKTOBERKE

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image   

( 62 user posted image  nas je)

Ojla!
Pozdravljene oktoberke.
A lahko še mene daste na seznam, prosiiiim. PDP imam 21.10..

< Sporočilo je popravil Spark -- 27.5.2007 22:00:25 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
28.5.2007 6:57:06   
skuštrana
Dobro jutro...

Spark, pozdravljena med nami...
UPam, da ste vse imele lep vikend, ampak kaj čmo, nov ponedeljek je tu user posted image user posted image Eh, saj bo teden hitro naokoli.

Joj, jaz pa zadnje dni samo jem. Vsaj tak občutek imamuser posted image . Se držim tistega navodila iz RR nosečniškega koledarja - rabite sprehod..Sprehodite se do hladilnikauser posted image

Pot, jaz ti tudi svetujem kakšno bolj kvalitetno lupinico - Maxi cosi, Roemer. Sicer je že res, da so tile vozički v kompletu najcenejši, ampak na lupinici jaz ne bi šparala. Sicer pa je po mojih izkušnjah pri vozičkih tako - kolikor denarja toliko muzike. Smo imeli pri prvorojenki sposojenega enega no name, pa je bil bolj za en klinc. Težek, ovinke si komaj speljal, zlagal se je s težavo, vse je škripalo..Sicer smo ga uporabljali, ampak takoj ko je šlo prešaltali na marelo- kupili smo Zappa. Tehle vozičkov, ki jih omenjaš, sicer ne poznam, povprašaj malo na forumu, če ima kdo izkušnje z njim. Sicer pa na veliko hvalijo Peg Perego (ima ga kar nekaj kolegic - vse so zadovoljne)

Morfologijo imam pa jaz 7.6 - eh, kje je še touser posted image .Bom že skoraj 23t noseča..Madona, kako tale nosečnost bežiuser posted image Poletje bo itak takoj okoli (ker mi vedno prehitro mineuser posted image ), potem pa že oktober...Brrr.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
28.5.2007 7:37:47   
*bubi*
Dobro jutro!

Tudi meni se čez vikend ni ljubilo kaj preveč po forumih oglašat. Pa tudi ostale niste bile ravno zgovorne user posted image

A gre katera na 3D ultrazvok?

metkica, kolikor vem, hodijo na 3D tudi v Velenje. Jaz najverjetneje ne bom šla, ker se mi zdi bolj pomembno, da grem na dodatno kontrolo tam okoli 30t. Takrat pa se 3D ne vidi več tako lepo in bo kar navaden UZ.

Pot, mi imamo PP Venezia in sem res zelo zadovoljna. Če bi še 1x kupovala, bi enak voziček. Tako da brezveze, da sploh kaj hodim po trgovinah. Bubijev še sploh ni uničen, pa smo ga veliko uporabljali. Pralni stroj bo videl, to pa je tudi vse user posted image . Edino mehko prenosno torbo bom novo kupila, ker bubijeve ni več.
Lupinico pa smo imeli Hauck Jeep in bo tudi še uporabna. Meni pa se kljub vsemu zdi, da lupinice niso tako kritične kot večji sedeži, ker je vse odvisno od avtomobilskega pasu, kako jo zvežeš. V košari pa res ne bi nikoli prevažala otroka! Poglejte si varnost - navette je košara, Jane pa je se mi zdi tista lupinica, ki nima fiksnega hrbtišča, ampak se regulira naslon (kot ležalniček). In ti dve imata - pri varnosti.  Ostale pa vse +.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
28.5.2007 9:31:19   
Klaudia

user posted image

( 63 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                (user posted image 73)   3.user posted image        MB
- picola1              (user posted image 80)   1.user posted image        NM   user posted image

02.10. 
- Pandica             (user posted image 79)   1.user posted image        MB
- MissLady                           1.user posted image

04.10.
- pingi                  (user posted image 79)   1.user posted image        LJ
- inja2                  (user posted image 84)                 LJ
- Solero               (user posted image 78)   1.user posted image        KP

05.10. 
- Ursikazala         (user posted image 70)    1.user posted image  
- Kasija 78          (user posted image 78)    1.user posted image        LJ    user posted image
- Miško
- kovanec
- pony                (user posted image 74)     5.user posted image

06.10. 
- mišk                 (user posted image 82)     1.user posted image        KK   user posted image

07.10.
- kala10              (user posted image 79)     1.user posted image        LJ

09.10.
- janja                 (user posted image 73)     3.user posted image (2.user posted image )   LJ
- Klaudia            (user posted image 86)     1.user posted image        LJ     user posted image  (Lia)

- Tinki_winki       (user posted image 82)    1.user posted image        KP
- sanwebdra        (user posted image 79)    1.user posted image        MB 

10.10.
- tave                   (user posted image 74)

11.10. 
- Micla                 (user posted image 77)    3.user posted image (1.user posted image )   GO
- Lillylilly              (user posted image 79)     3.user posted image (2.user posted image )   Jesenice
- 2ursae               (user posted image 77)     2.user posted image        LJ  

13.10.
- oktoberka         (user posted image 85)     1.user posted image        LJ
- AnaB.                (user posted image 79)     1.user posted image   

- mamica80

14.10.
- Jasna                 (user posted image 76)     4.user posted image (3.user posted image )   LJ
- skuštrana           (user posted image 77)     2.user posted image        CE
- Neža81             (user posted image 81)    1.user posted image      MB  user posted image inuser posted image  (Maša&Maj)

15.10.

- bonci user posted image  user posted image        (user posted image 77)    1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny         (user posted image 79)     1.user posted image        Domžale
17.10.
- prymorka           (user posted image 84)     1.user posted image        KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                   (user posted image 79)     3.user posted image        Brežice        user posted image

21.10.
- Daschi               (user posted image 76)     4.user posted image          LJ   
- Spark

22.10.
- inibini
- metkica1            (user posted image 80)     2.user posted image  (1.user posted image )   CE   

23.10. 
- Janice

- pikcevauser posted image user posted image       (user posted image 78)    1.user posted image        NG

24.10.
- Natasa-6           (user posted image 74)    3.user posted image         LJ
- mala                  (user posted image 83)     3.user posted image        LJ

25.10.
- *Lana*              (user posted image 78)     1.user posted image
- pot                                       1.user posted image        LJ

- nana84                                 1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06                                                                 
- Jejica                                    1. user posted image

- *bubi*                                  2.user posted image

28.10. 
- mehurčica         (user posted image 78)       2.user posted image       MB
- pimkie              (user posted image 71)       1.user posted image        KP
- noa1                (user posted image 75)       1.user posted image       MB

29.10.
- zivepo              (user posted image 86)       1.user posted image       CE
- Pikapokca        (user posted image 78)       1.user posted image       NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31               (user posted image 76)       1.user posted image       MB
- ninka 80            (user posted image 80)       1.user posted image       KK

31.10.
- živa                                                               user posted image

- Ulaa
- miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
28.5.2007 9:52:03   
valči
Dobro jutro!

Klaudia,kako si kaj,se vredu počutiš?Je bilo hudo?Kako pa bebica,brca kaj?

Upam,da čimprej okrevaš in dobiš izvid,ki bo valda OK.user posted image

Ja,vikend je za nami,malo smo se javljale,jaz tako kot ponavadi mirovala.Bebica se je malo začela oglašat,včeraj samo ena nežna brcika,daneš še nič.Ko je,moram biti čisto pri miru,da zaznam,je tako lepo,govorim mu,še,še,pa me ne šmirglauser posted image

Komaj čakam,da me konkretno brcne,pa magari celo noč,takrat bom jaz blaženauser posted image ,saj sem sedaj tudi zelo vesela,da sem že občutila nežne premikeuser posted image .

Vesela sem,da se je ohladilo zunaj,da je bil dež,vendar se spet kaže sonce,tako da bo verjetno sparina spet.

Kile-----vaga mi verjetno ne dela,zjutraj sem imela 65 kil,pa nisem nič večerjala,ob sedmih malo šalčko sladoleda,pa nič se nisem basala včeraj,ne vem,koliko bi imela,če bi jedla vse povprekuser posted image

Očitno so res tukaj kritični tedni,dobro,za zdravje bebic vse.

Kako ste ste se imele tiste,ki ste bile nauser posted image ?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
28.5.2007 9:58:27   
Daschi
Ojlauser posted image

zaspan vikend je mimo. Ja, mi smo ga preživeli kar doma. Jaz največ na kavču, zaradi lenobeuser posted image .
našega najmlajšega smo ta vikend preselili v posteljo in je ves srečen. Sem bila prepričana, da ne bo hotel spati v veliki posteljo, pa hoče! dala sva jo zadaj za zakonsko posteljo, da ne more pasti dol, je kakor v enem velikem 'gajtru' in ga imava na očeh. Počasi mu že razlagava, da bo sedaj v mali posteljici spal dojenček. Sicer je še premajhen, da bi razumel, ampak, vseeno.
No, sedaj bo pri naju v spalnico. Bo kar pestro, ko bomo štirje, potem pa bo šel počasi v svojo sobico. je že izdelana, manjka še samo oprema. ta pa bo po naročilu, ker je sobica dosti majhna.

Danes sem videla, da so na 'poti' že februarčiceuser posted image .
No, ko bodo junijke se pričele nabirat, gremo pa me rodit. Si morete misliti, kako hitro bo to????
Uf, polovica je že za nami. Ma takoj bo oktober....

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.5.2007 10:23:05   
2ursae
tkole, jaz sem nazaj iz laboratorija - so mi delali OGTT test. Za zajtrk so mi pripravili en "njami" kozarec sladke vode, uro po tem so me pa še špiknili. Rezultati bodo, upam, jutri ... me je kar strah, ker sem v prvi nosečnosti imela težave z glukozo, pa ne bi rada istega prestajala še v drugo.

Bolniška - ja, kja pa vem, moj G ni ravno med radodarnimi user posted image , sam se ne sekiram, važno, da je z mano vse OK in da je ne potrebujem. V prvi user posted image  sem bila na bolniški le zadnjih 14 dni, zaradi teh glukoznih težav. Če pa tega ne bi bilo (namreč ful je težko kombinirat dieto in službo), bi bila pa do konca. Itak je pa zdaj še tko, da sem na izobraževanju in bi manjkala samo sebi v škodo. Tko da bom probala stisnit do konca.

lupince: a ni grozno, da nobena ni ocenjena s ++ user posted image . Očitno v Slo uvažamo sam take, dobre, zelo dobre pa prepustimo drugim.

spark, dobrodošla user posted image .

lepo se mejte user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.5.2007 10:52:41   
Klaudia
pozdravljene... sm že nazaj!

Poseg je mimo. Sm se res bala kako bo bolelo in tako naprej. Je pa trajalo še pol minute ne, špika z iglo sploh čutila nisem (samo vseeno se človek ustraši ko vidi 20cm iglo user posted image ), pa še dr. CErar je take vn metu da sm se mogla prou zadrževat da nisem prasnila v smeh...

Takoj po posegu, ko sem se vlegla me je mala tako prebrcala user posted image , če bi blo od zunaj bi bla danes vijolično zelena user posted image . Samo ko dam pa roko gor se pa potuhne (mala že zdaj obvlada stvar)

Zdej smo mogl par dni počivat, danes sm pa že na nogah, sicer previdno ampak vseen... zdej pa samo še rezultati (bo prava živčna vojna čakat 4.tedne)

KILOGRAMI - jst sm v celotni nosečnosti pridelala slabe 3kg... tko da ne vem od kje moji ginekologinji da me vedno ko pridem k njej krega naj pazim na kile - je pa res da sem non-stop lačna. Sm v porodnišnici pojedla kosilo - čez pol ure sm bla že lačna kot volk... user posted image

2ursae - jst mam nizko ležečo posteljico že skoraj celo nosečnost. S tem da se pri meni dotika materničnega vratu... zato imam tudi bolniško (poleg vseh drugih težav user posted image ...)

Zdej grem pa jest - se bom probala še pol 1x oglasit, proti popoldnevu..

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
28.5.2007 11:56:00   
Daschi
Klaudia, samo da je šlo vse ok user posted image .

Saj bo hitro minilo! Ti bomo pomagale odštevati dneve do rezultatov!

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?