|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
6.5.2007 13:27:15   
Daschi
Dan!user posted image

Kako ste?

Mi ok.
Počasi se nam vsem približuje morfologija. Jaz jo imam pa 23. maja.
Koliko vas bo vprašalo za spol?
Jaz ne bom. Se bom pustila presenetiti.

Vozičke že imate? kateri je vaš favorit?
jaz sem se končno odločila, da bom kupila od Haucka Jeep-a, trikolesnika z zimsko vrečo. Upam, da ga dobim. Povrhu vsega pa bo še naš tretjiuser posted image  dobil novo marelo, ki pa sem jo tudi zasledila v Arielu, cena 99 eurov. Upam, da jo še imajo. ta marela, ki jo imamo sedaj razpada. No, in ker je na poti 4. user posted image  se nam splača kupit že zdaj novo.

Se kaj tehtate doma?
Jaz sem se danes zjutraj in sem bila kar prijetno presenečena. Do danes sem se zredila za 2 kg. Kar je zame res super, saj sem bila vedno za 20 do 25 kg težja, ko sem šla rodit.
Ampak, veliko lažje gre potem dol pri prvi nosečnosti, kot bo šlo meni sedaj pri 4. Tako da držite pesti, da bo vsaj tokrat skupna moja teža največ 12 +.user posted image

lepo se imejte in kaj napišite!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
6.5.2007 13:52:20   
tinki_winki
No jaz bom pa kra začela z vprašanje.

Mene je 2.maja (že zjutraj) nekaj zgrabilo v žrižu spodaj. Bolečina je bila tako močna, da sem kar padla. Stanje se je po nekaj minutah počitka umirilo, vendar pa opažam, da me od tedaj pogosto zgrabijo bolečine v spodnjem delu hrbtenice (najpogosteje ponoči oz. ko sem več časa v enakem položaju). Težave imam tudi pri spanju in sedenju v avtomobilu. Vem, da so bolečine v hrbtenici v času nosečnosti nekaj normalnega, vendar pa se mi zdi da je zamet to še prezgodaj (17t4d). Gibov še ne čutim. Predvsem me zanima mnenje tistih, ki ste podobno že doživele. Kako naj si lajšam bolečine, ali naj obiščem zdravnika? Sem že razmislila, da morda ne izvirajo bolečine nevem npr. zaradi prepiha ali ..

Hvala za pomoč in lep konec tedna vsem.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
   [Brisano sporočilo]
6.5.2007 19:56:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinki_winki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
6.5.2007 22:04:15   
picola1
Zivepo, majko milo, ti pa že imaš trebuh! Jaz sem tri tedne pred tabo pa ga še nimam čez meter...Pa glede na to, da je to tvoja prva nosečnost, si že ful hitro začela čutit mehurčke...(meni se tudi nekaj dogaja od včeraj...pa nisem čisto prepričana al je to to al ni to to) Super!
Valči...ne vem, če te razumem...Kolikor sem te razumela, je razlika zaradi tega, ker eni merijo z nogami vred eni pa samo od temena do trtice? Če je to to, potem ta nosečniški koledar še vedno ne štima (vsaj po moji logiki), ker ga je sestavljala ena ginekologinja (oz. pomagala sestavljati al kako že) in so samo v tem koledarju že različne dolžine ploda (nisem gledala nikjer drugje po revijah, da bi od tu izvirala razlika). Sem te razumela napačno? Pismo, me čedalje bolj zanima! (tako je vedno, ko nečemu ne morem priti do dna...hehe...pa čeprav v bistvu sploh ni nič življenjsko pomembnega)
Imejte se lepo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
6.5.2007 22:52:59   
skuštrana
Hojla..
Evo, mi smo nazaj v Sloveniji, na žalostuser posted image ..Je tak fajn ob morju. Moram prečekirat kaj se je dogajalo za nazaj, ko bom imela časuser posted image , ker ste tega res napisale..Superuser posted image

Drugače pa vidim, da merite obsege trebuhov - moj je 86 cm, zredila sem se pa kake 3 kg. Aja, sem pa še pred dopustom imela pregled in je vse ok, naš mali telovadi na veliko. G je že videla spol, vendar ga midva zaenkrat še nočeva vedet. Morfologijo pa imam 7.6, torej čez en mesec..

Sem si pa v živo ogledala voziček, ki si ga želim, niso imeli prave barve, ampak lahko naročijo..No, nisva se še nič odločila, saj je še časuser posted image , a ne?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
7.5.2007 8:14:35   
2ursae
jutro user posted image

tudi mi smo nazaj z morja user posted image . V bistvu smo prišli že v četrtek, ker nas je spodilo slabo vreme, ampak smo fajn uživali tudi doma user posted image . Zdajle imam eno manjšo ločitveno krizico, saj smo po dobrem tednu spet šli vsak v svojo službo - oooo, kolk je fajn, ko si ves dan s svojo družinico user posted image .

trebušček: o madonca, zivepo user posted image , pa sem bila zihr, da sem jaz rekorderka s svojimi že 93 cm obsega user posted image . Visoka sem pa 171 cm. Je pa res, da je to jutranja mera, zvečer imam zihr več. Metuljčke sem prvič začutila par dni nazaj, ko sem Anžeta dajala spat in sem se ulegla na posteljo zraven njega - bila je tišina in kar naenkrat sem jih začutila user posted image .

Daschi, jaz bom vprašala za spol. Definitivno. Doma se ne tehtam, si nekak ne upam user posted image .

Morfologijo imam konec maja, komaj čakam.

Lepo se mejte, zdaj pa veselo na delo user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.5.2007 9:02:33   
mama06
Dobro jutrouser posted image

sem se danes stehtala in me je skoraj kap, saj sem pridelala v 16T3D +6kg!!!! Če bo šlo tako naprej, bom ob koncu imela več kot preveč. No v petek imam pregled in potem čez dober teden štartava še poslednjič sama na morje.

user posted image še ne čutim. Upam, da bom pa kmalu, saj trebuh imam že kar obilen za svojo postavo. Spola še ne veva, čeprav moj komaj čaka, da zve.

Voziček pa smo že nabavili, ker je bila zelo ugodna prilika in dobila sva točno takega kot sva želela - PP AT-4, saj sva doma izven mesta, tako da rabiva velika kolesa in oba sva želela imeti štirikolesnika. Sedaj čaka na user posted image aliuser posted image .

Včeraj je bilo tako lepo sonce, danes pa mrzlo in oblačnouser posted image

LP

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.5.2007 10:07:45   
2ursae
aja, kar se tiče dodatka magnezija: sem kupila sirup Osteocare - dodatek magnezija in kalcija, ki je primeren tudi za otroke, tko da je najbrž ok tud za nosečnice. Pa še skoraj čist ok okusa je user posted image . Tko da, če katera rabi tudi kalcij, lahk proba.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
7.5.2007 10:55:31   
kasija78
Kako ste se razpisale, prav zabavno vas je brat!

Jaz otroka še ne čutim oziroma nisem prepričana, da ga, ker je to prva user posted image . Danes zjutraj pa se mi je kar zazdelo, da se nekaj premika na levi strani - torej bo fantek, ne Valči user posted image ,

Trebuh sem si šla takoj zmerit in je 94cm v 19. tednu. Jem bolj slane in kisle stvari. Prej sem bila obupno sladkosneda in to mahnjena na čokolado in ta najbolj sladke izdelke. Sedaj jih ne morem videti. Mi pa ugaja sadje (Jenny, mene odpira grozdje) in manj sladka domoča sadna peciva. Sicer pa bi ves čas jedla sendviče in makarone in sem tako pridelala 6kg. Jogurti so tudi visoko na listi želja.

Noge mi že otekajo in me kar skrbi, ker je tako zgodaj. Nekaj otekanja se pozna tudi na rokah - po prstanih vem. Kako si lahko pomagam?

Micla, čustveni izbruhi in tudi obdobja slabega počutja mi sploh niso tuja. Najbrž je to pač tudi nujen del nosečnosti. Jaz se v slabih počutjih skušam čim bolj krotiti in dvigniti razpoloženje, napade dobre volje pa kar izzživim in upam, da jih bo še kaj, ker so krasna !!! user posted image  

Služba - zdaj pa moj problem. Meni se takoooooooooo zelooooo ne da hodit v službo, da je kar grozno. Saj ko enkrat pridem tja, še kar gre. Predvsem je problem, da je moja služba zahtevna v smislu stresa. V bistvu bi morala neprestano nekaj počet, jaz pa sem tako upočasnjena in lenobna in zasanjana in mi čas kar mineva. Drugi so pa odvisni od mene in moje aktivnosti. Groza! Prav želim si drugačno službo, kjer bi si lahko vzela trenutek za predah. Bojim se tudi, koliko tako delo vpliva na user posted image . A je še katera v podobni situaciji? Kdaj boste šle v bolniško?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
7.5.2007 11:31:41   
*Lana*
Končno smo začele malo bolj čvekat user posted image

Moje počutje je ok, mislim, da se mi je povečal apetit, bi skoz neki jedla user posted image .
Ker delam v šolstvu, me čaka še samo 7 tednov pouka, potem pa dopust, septembra, če bom ok, pa bom šla še za 4 tedne v službo.

Grem delat za šolo, se vam javim kaj še zvečer.

Lep dan

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
7.5.2007 11:39:36   
bambi
Ojoj, vidim, da pišete o samih merah, pa kg..... Jaz vem, da jih imam 7+, torej 62 kg, nisem preveč vesela glede tega, obseg trebuha pa imam 82 cm.  Ko sem v prejšnji user posted image  šla rodit, sem imela 71 kg in obseg trebuha 104 cm. Res pa je, da sem pred tem imela super mere, obseg tebuha 60 cm..... Upam, da bo tudi po tem porodu tako, čeprav tako napetega trebuha kot pred mojimi user posted image  verjetno ne bom imela več nikoli.....

Danes sem lena kot hudič, se vidi da sem velikoooooo počivala sedaj med dopustom.....

A katera ve kje imajo kakšne fajn spalnice, jaz iščem takšno bolj rustikalno, ker bomo imeli celo hiško v takšnem stilu.... pa iščem in iščem in nič user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
   [Brisano sporočilo]
7.5.2007 11:41:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *Lana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
7.5.2007 12:51:04   
mama06
Jaz pa se verjetno v ponedeljek naslednji teden vračam v službo po dolgih 10T bolniške. Pa se je veselim, samo se mi tudi ne da, če sem odkrita. Ja, malo zmedeno, vemuser posted image . Potem sem v službi do 23.5., nakar nastopim stari dopust in se vrnem v službo šele 3.6. in delam do zadnjega tedna avgusta, nato novi dopust v celoti in v septembru porodniškauser posted image .

Kako ste pa ve planirale izkoristiti dopust?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1038
7.5.2007 13:26:30   
janja
Pozdravljene souser posted image !

Jaz sem tudi nazaj v službi. Tale 10 dnevni oddih mi je prav koristil. Najprej smo bili 5 dni na morju (vreme je bilo čudovito!). Nas je malo sonček božal na plaži, malega sem morala pa skoraj loviti, ker je na vsak način hotel plavati. Drugo polovico praznikov pa smo bili bolj doma in uživali na krajših sprehodih.

Jupi, tudi mi brcamo...user posted image sicer bolj nežno, ampak končno sem pomirjena, ko lahko našo pikico tudi čutim. Me je bilo nekaj dni prav strah, ker so me dajali krči vso noč. Ko sem to omenila moji G, pa nič user posted image . Še dobro, da lahko čvekam z vami, pa sem si šla kupit Magnesol in upam, da bo kaj bolje. A pomaga Magnesol tudi pri otrdevanju trebuha? Meni je sicer že v prvi nosečnosti pogosto otrdeval, pa je bilo vse v redu, le na trenutke je lahko zelo neprijetno. Mam pa že tak trebuh, da je joj... se zmerim danes, pa poročam jutri. Upam, da ne bom postala vodilna. Ko sem šla 1. rodit sem imela obseg 113 cm (pri mojih 155 cm višine). O kg pa raje ne bi. Sicer sem kar pridna, pridelala sem +2kg, vendar pa sem imela že v štartu veliko preveč kg.

Valči - brcike čutim na levi strani, tako da predvidevam, da bo spet pobček.

Daschi - jaz bom za spol vprašala, pa upam, da bo kaj sreče. V 1. nosečnosti je imel vedno tako lego, da se ni dalo z gotovostjo napovedati. No, pa sem vseeno zvedela, da bo fantek kakšen mesec pred porodom. Predvidevam, da bom šla pred dopustom še na 3D UZ, pa se bo mogoče kaj bolje videlo.

user posted image Uživajte v lepem dnevu in božajte svoje trebuščke.user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
7.5.2007 18:27:08   
Jenny Anny
No pa smo vse ze kar nazaj z dopustov, res je blo lepo lenarit doma:))
No men se tud ne da več v službo hodit, če vam je kaj v olajšanje, najbolj pa me utruja vožnja, saj kot pravite ko sem enkrat tam, je OK (vozim se 75 km:(((( v eno smer)

No drugače pa OPOZARJAM vse ljubiteljice narave in sprehodov, da se pazite KLOPOV!!!!!!!!
Jaz sem ga fasala včeraj, na enem čist nedolžnem sprehodu, mal travce pa tako, nobenega gozda, ničuser posted image user posted image user posted image
No in ta user posted image  se je že mal prisesal, zdaj sam molim, da ne bo kje ratal kakšen rdeč flek, sem kar mal histerična zaradi tega, pa še pravijo, da je spomladi največ okuženih klopov.

No drugač pa mojega user posted image  še ne čutim, naslednji UZ mam pa 30.5. in že komaj čakam, zdaj sem pa že kar radovedna kaj bo al user posted image  al user posted image , čeprav mam nek feeling da je user posted image  pa ne vem zakaj??????

Lepo se imejte in pazite se klopov!!
Lep dan še naprej vsem. 

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
7.5.2007 20:04:59   
2ursae
jenny anny, mene je tud en user posted image  ugriznil pred dvema tednoma, pa sem bila sam za hišo na travici user posted image   Pa sem šla takrat s tamalim glih k pediatrinji, pa sem kar njo vprašala, kaj naj naredim, glede na to, da sem user posted image  in je rekla, da po 10ih dneh ikol pika ne sme bit rdečega kolobarja in da priporoča, da grem po 4-6 tednih po piku k splošni zdravnici, da dam kri za testiranje za borelimijo.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
7.5.2007 20:24:47   
metkica1
Evo tudi jaz sem imela klopa 14 dni nazaj. Dobila sem ga tudi na sprehodu po travi,  v bližini ni bilo gozda. Me je tudi malo strah, samo do sedaj ni nič rdečega okoli, me pa občasno samo srbi.
Še nikoli kolikor se jaz spomnim ga nisem imela, ravno sedaj pa, ko se noseča. Smola.
Punce upam, da ne rata kaj iz tega.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
7.5.2007 21:37:14   
metkica1
Joj kak sem se zdele razvajala.
Sem zavila po službi v Loccitana in nabavila karitejevo maslo s citronko za trebuh mazat in še nekaj za tuširat (mandeljevo olje). Vam povem fantastična zadeva, full fajn. Zelo priporočan karitejevo maslo, je tak fajn pa tak diši po citronki, tako sveže.
Dobila sem še polno testerjev, tako da sem sedaj eno uro probavala, joj kak je bilo fajn.
Imajo eno fajn zadevo iz grozdnih pečk za odvajanje vode ( za mazanje nog) oz.nekaj tazga, ne me čist za besede držat, ker vsega si nisem zapolnila. V glavnem je proti zatekanju nog.
Ful fajne stvari imajo, marsikaj bi še imela, pa kaj ko je kar drago.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
8.5.2007 6:53:57   
skuštrana
Dobro jutro zaspankeuser posted image

Ja, tile klopi so letos full nadlega. Jaz moram našo tamalo it cepit, pravzaprav jo je že šel mož pred prazniki, ampak ko sta prišla tja je bilo cepljenje vojakov in bi morala čakati kakšni dve uri, kar pa je z našim škratom misija nemogoče, tako da sta se obrnila nazaj domovuser posted image Nosečnice se pa itak ne moremo cepit, če se ne motim..

Zivepo,
ti pa res že imaš trebuh, ne več trebuščekuser posted image ..Jaz sem v prvi nosečnosti na koncu merila 96 cm na višino 180 cm. No, sedaj bo verjetno malo več.

Sem si pa na Hrvaškem kupila dvojne hlače, kar v navadni trgovini, ampak so nerejene kao nosečniške - nimajo pasu, ampak tisto elastiko. So pa mešanica lanu in nečesauser posted image , cena pa samo 3 stare jurčke za eneuser posted image ..Za poletje bojo super.

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 8.5.2007 6:56:35 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 7:48:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
8.5.2007 7:58:52   
janja
Meni bo delala morfologijo kar moja G. Pa kolikor vem ni nič za plačat. Vsaj v 1. nosečnosti nisem plačala nič. Je pa edino škoda, ker nima 3D UZ, da bi lahko  naredila še kak filmček (ampak to je pa itak za plačat!).

Jaz moram pa kar potrkat, me ni ugriznil še noben klop, čeprav imam Tivoli zelo blizu in dostikrat zaidemo v Mostec. Mene trenutno skrbijo edino moji krči (danes ponoči sem jih spet imela), zato grem zdaj do G.

user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 1046
8.5.2007 8:25:41   
Daschi
Danuser posted image !

janja, držim pesti, da bo vse v redu! Jaz mislim, da kaj hujšega ne more biti. Tudi jaz sem imela v prejšnji nosečnosti kar hude krče. Pa je bilo vse bp.
Držim pesti in poročaj, kaj boš izvedela!

zivepo, morfologija je brezplačna, jo mora narediti osebni ginekolog. nekatere nosečnice pa pač gredo potem še enkrat samoplačniško. meni jo moja ginekologinja naredi vedno čisto okej.
Pa lep trebuščekuser posted image . Joj, moram dat tud jaz slikco noter.

Včeraj smo bili na pikniku. vsega je bilo polno, mesa, zelenjave na žaru. jaz pa nisem spravila vase niti grižljajauser posted image . Samo gledala sem tiste čevapčiče. Še vedno mi smrdi meso.

Se še kaj javim kasneje, zdaj grem počasi delat!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 8:33:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1048
8.5.2007 9:05:31   
2ursae
jutro user posted image

pišuka, se men ne da delat user posted image . Delam doma in sem že dala žehto prat in oplela eno gredico (juhuhu, da sem toxo +, sicer bi se plevel sam nabiral, moj pa tud ni za take stvari), sam da mi ni treba delat. Sam kaj, k user posted image  delo počaka.

janja, upam, da je vse ok user posted image

metkica user posted image  . Je pa res ta L'occitane ful drag ... pa kolk diši, ko stopiš notr ... mmmmm... jaz bi kar vse imela user posted image , pa prodajalke so strašno prijazne, a ne. Ko sem bila nazadnje tam, sem pustila 8 bivših jurčkov za eno kremo za dojenčke, ki pa malemu ni odgovarjala user posted image , tko da se zdaj jaz, ko se spomnim, namažem z njo. Sam user posted image  nič ne diši, men je pa tko všeč, če diši user posted image .

lepo se mejte, upam da bo lep dan - ki ga bom preždela za računalnikom user posted image , če ne bom šla vmes še mal plet. Pišuka, je tega vraga dost vsepovsod user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
8.5.2007 9:52:34   
pikceva
Ojla,

Jaz sem še vedno na bolovanju zaradi bronhitisa. Ta hujše je že mimo, zdaj samo še pokašljujem. Najraje bi zaključila bolovanje (brez "prostega gibanja zunaj"), pa kam šla...vendar, vem, da se moram pazit za 3 user posted image .  Drugače pa lahko že prekinem z delom, ker nosim user posted image user posted image  (Dupust + bolovanje in konec). S "prostim gibanjem zunaj", seveda.
Vem, da moram neke stvari nujno zaključiti in predati delo naprej...pa še tako hudi mi ni v službi. Sploh ne vem kaj naredit.
Tiste z user posted image user posted image , kdaj imate namen iti na bolovanje?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.