|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
1.5.2007 18:58:11   
*Lana*
Pozdravljene!

1.maj je skoraj za nami, ste se nalenarile user posted image ?

Js sem bla skoraj cel dan zunaj, ceprav ni blo ravno velik sončeka.

Da vam poročam, kupila sem si dvojne nosečniške hlače ( pol lan, pol bombaž ) in sicer v H&M, v Seiersbergu, cena enih je 30 EUR. majčk niso imeli kaj prida, sem si kupila pa kar 3 navadne, raztegljive. Kdaj jih bom pa začela nosit, še ne vem, saj ko jih oblečem, se mi trebuščka še skoraj ne vidi. Upam le, da sem si kupila dovolj velike, nosim številko M in tudi nosečniška so M.

Pridne bodite, uživajte tudi jutr. Upam, da bo kaj več sončka, če prav ne zgleda tako.

Pa pa

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 976
2.5.2007 18:04:29   
Jenny Anny
Tinki Winki, predlagam, da s celulitnimi kremami res še počakaš,  tako kot ti je že predlagala kasija 78, res je nekaj resnice na tem, kar je napisala. Če ti gre pa tako strašno na živce (no saj men gre tud:(() pa vzem kakšno čim bolj naravno kremo al pa olje in masiraj, itak pravjo, da masaža najbolj pomaga. Itak pri vseh teh kremah piše, da jih je potrebno blazno dolgo vtirati v kožo in masirati.

No drugač kar se kg tiče, tud jaz kar lepo napredujem, ampak bom pa potem pridna, upam samo da bom lahko dojila (da bom imela kaj:)), da bo šlo vse čim prej dol.

No uživajte Vse in en lep pozdrav.

Jenny

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
2.5.2007 20:47:44   
*Lana*
Konec praznikov user posted image . Jaz bi pa še uživala in lenarila.

Ugotovila sem, da mi sveža zelenjava ne paše najbolj, mi je že 3 dni po večerih rahlo slabo, saj za večerjo pojem paradižnik ali papriko. Bom črtala!

Jutri grem v lekarno po magnesol in po omega 3 sirup. Folne kisline več ne jemljem.

Zdaj se odpravljam pod tuš, pripravit si moram še oblačila za službo, potem pa verjetno kar v posteljo.

Uživajte.

Nočko user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 978
2.5.2007 23:15:36   
pot
Ko si že ravno omenila svežo zelenjavo... Se pridružujem, da preveč takih stvari tudi meni ne dela dobro. Zadnjič me je zaradi tega pekla zgaga.. ja paprika. user posted image Pa je drugače sploh ne jem veliko, takrat mi je pa takooo bila dobra tista rumena, malo sladkega okusa. Mnjami. No, potem me je pa zvijalo v želodcu in peklo vse po grlu.
No, par dni nazaj, pa sem nama z user posted image pripravila sadno solato in me je zvijalo cel naslednji dan (vetrovi, pa preveč redno odvajanje user posted image ). Naslednji dan sem spet pripravila sadno solato, ker nisem mislila, da je to vzrok za moje zvijanje čez cel dan. In naslednji dan je bilo spet isto. user posted image Bolelo, zvijalo, odvajalo... No, tretji dan sem se odpovedala sadni solati, ker sem pomislila, da bi to utegnilo biti razlog in je bilo naslednji dan vse vredu. Očitno je preveč sadja naenkrat postala prava tempirana bomba zdaj v nosečnosti. user posted image Prej mi ni povzročalo težav.

Če torej katero zamika sadna solata, naj bo raje previdna in poje raje samo eno sadje in ne cele ˝gore˝ različnega sadja na enkrat. Da se ne boste še ve vse prestrašene zvijale cel dan z mislimi kaj je narobe.

Lahko se pa ˝pohvalim˝, da sem že nekaj dni na istih kg, user posted image da nisem nič izgubila, torej še pol kg in pridem nazaj do 0 iz začetka. Pri meni se vse izgubljeno pozna. user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
3.5.2007 9:24:48   
valči
Vidim,da ste vredu in pridne v službahuser posted image

Jaz pa mirujem in razmišljam,ali naj grem se pokazat danes,ali ne,namreč,ponoči sem se zbudila vsa krvava,hematom se mi lušči.V ponedeljek imam kontrolo,jaz pa razmišljam,da bi šla danes.Same težave so z mano.

Ja pa trebušček mi je zrastel,v roku treh dni,tako da sem kar lepa,gibov še ni.

Moram iti,spet nekaj teče.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 980
   [Brisano sporočilo]
3.5.2007 9:26:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
3.5.2007 9:39:21   
Daschi
Danuser posted image

danes bom hitra, ker me čaka ogromno dela, pa bom kasneje kaj več napisala, pa še prebrala vse, kar ste napisaleuser posted image .

Mi smo se imeli super čez praznike, videli morje, pa galebe in meduze v Kopru!

No, moram se pa pohvalit, da že par dni čutim našegauser posted image user posted image . kadar ležim, se umirim, pa da imam srečo, da je aktiven, čutim njegovo rahlo premikanje - 'mehurčke'. In vem, da je to to. Imam praksouser posted image .
vsem vam želim, da čim prej začutite svoje user posted image , ker tisti rahli prvi gibi res kar pomirijo in dajo vedeti, da je vse ok.
Sem pa vse štiri zelo zgodaj začutila. No, najbrž tudi zato, ker se moji otroci rodijo stari že ene tri meseceuser posted image . tudi zdaj se pripravljam na najmanj 4 kg. takšni geni, ni kajuser posted image .

Se slišimo, beremo kasneje!
Lepo se imejte!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 982
3.5.2007 9:56:40   
lillylilly
Ojla lepo pozdravljene!!!
Že kar nekaj časa nisem nič napisala, čeprav sem non stop na računalniku.user posted image
In kako ste kaj? Jaz komaj čakam na ponoven pregled, ki ga imam v ponedeljek in upam, da bo vse ok. Počutim se dobro, edino žeja me preganja na vsakem koraku, tako da je pri nas obvezno na jedilniku najmanj 1 kg lubenice dnevno, posledično pa je prva postaja WC. Jaz imam v nosečnostih vedno kakšen hit glede sadja, v prvi nosečnosti so bile ta hit mandarine, sedaj pa lubenica. Nikoli je ni dovolj! Slabosti hvala bogu ni več, energija se je vrnila čez noč in res se ne morem pritoževati. Tudi s pridobivanjem teže sem sklenila kompromis, tako da je to tudi urejeno. Vem, da je za hujšanje čas po  porodu, pa si kljub temu ne predstavljam + 20kg, glede na to, da sem bila že pred nosečnostjo hmmm kar okrogla. V prvi materinski knjižici(2003), ki mi je bila veliko bolj všeč, je bilo kar nekaj diagramov, med drugim tudi ta o pričakovanem porastu telesne teže, ki sicer služi orientaciji, a mi je koristil. Ma saj se s tem ne obremenjujem preveč, kot morda izgleda,...

Edina nadloga, ki me prganja  pa so čustva, jok!!! Samo da pogledam kakšen film in če se še otroku zgodi krivica, nič ne more zaustaviti mojih solza!!! Prav hecno, ko se tega zavedam, da jok ni potreben, he heh solze pa lijejo same od sebe. Se vedno spomnim, ko sem bila manjša, ko sem se mamici smejala, ko se jokala ob vsakem filmu....

Na srečanje ne bom mogla prit, čeprav sem si zeloooo želela, a ker sem na bolniški, to odpade!
Če ima morda katera informacije kako je s tem kontrolami med bolniško bom zelo vesela? Je res, da hodijo tudi med vikendom, pozno popoldan zvečer? Bi si še nekako predstavljala tam do 16 h. Hmmm.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 983
3.5.2007 10:32:00   
tave
Hoj user posted image !
No po dolgem času se tudi jaz oglašam. Pri nas je bilo kar pestro. Pred prazniki smo začeli beliti, tako da se je kar dogajal. Potem pa še vse pospravljanje,.. Ja, pa bila sem tudi brez interneta, tako da se tudi oglašat nisem mogla. Vidim da ste bile kar pridne pri tipkanju. Glede morja- mi gremo 4.8., tako da bom že kar ogromna. Ampak nič zato, saj imajo tudi v dalmaciji bolnice in zdravnike, tako da se kaj preveč ne obremenjujem s tem. Glede kopalk pa - bikinke, zgoraj pa vrjetno nič kot ponavadi.
Glede kontrole med bolniško: tvoja zdravnica ti mora napisati na obvestilo komisiji za sprehode. Tako da če te obišćejo imaš potrdilo, ki ti to dovoljuje in ti patem ne morejo težiti. Če pa tega nimaš napisanega, pa ti lahko prekinejo bolniško.
Jaz imampregled pri svoji G 14.5., tako da komi čakam. Potem pa konec meseca še morfologijo.Bom vprašala če se mogoče že vidi kaj bomo imeli (pravim da nisem kinder jajček, da nosim presenečenje, če lahko izvemo).
No zaenkrat toliko. Aja, dobrodošle nove user posted image , Valči tebi čimprejšnje okrevanje in da bo user posted image  o.k.

Se tipkamo.

(odgovor članu lillylilly)
Neposredna povezava do sporočila: 984
3.5.2007 10:56:51   
metkica1
Pozdravček še od mene!
Precej dolgo se nisem javila, spremljam pa vas vsak dan.
Praznikov je konec, no jaz srečnica sem še na dopustu do sobote, ko delam. Bo že tudi kar pasalo, da se ne bom kar nažirala. Do sedaj imam +3 kg, sem na 60kg, sem bolj pridna kot v 1user posted image .
Pregled imam 22. maja, moram pa vam povedat, da čutim mehurčke, že kar cel teden. Mogoče kak dan nič, potem pa spet, močno sem čutila 1. maja, včeraj pa recimo bolj malo, mogoče le enkrat v celem dnevu, saj bodo dnevi, ko si bomo še želele, malo manj miganja in brcanja.
Punce kako dolgo še imate namen delat? Jaz sem čisto v redu, le utrudim se že sedaj zelo hitro, ko grem po stopnicah sem že tako zadihana. Imam pa namen prej iti v bolniško, tudi zaradi tega, ker baje bom morala proti koncu malo bolj počivati, ker sem prvič imela CR (po 30t.), čeprav jaz bi delala še dva meseca potem pa uživala poletje im se hladila v senci.
A že kateri kaj zatekajo noge, mislim in upam da ne ? Meni ne  (še), pač pa kar čakam, ker v prvi user posted image  sem imela tako zatečene, da sem imela samo natikače, pa še to večje 2 številki, tako da upam na najboljše. Se pa ne spomnim kdaj se je začelo.
Imam pa probleme z zgago, po kakšni uri ko se najem postane kako moteče da joj.
Punce lep pozdrav!

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 985
3.5.2007 12:55:58   
Pandica
Zdravo sonosečke!

Da še vam še jaz malo javim, da ne boste pozabile na mene...

Prvomajske praznike smo preživeli lepo, sma bila z mojim oz. smo bili user posted image na kresovanju pri Koblerjevem zalivu kjer je bil po moje cel Maribor takšna gužva je bila. Pa malo smo bili na vikendu, pa je itak prehitro minilo.

Bejbe, ravno sem prišla z prijateljico iz potepa. Sma bili malo po štacunah in v Clarku sem si kupila ene full dobre lanene hlače. Res, da niso nosečniške, moram pa vam povedati, da imajo ravno tako debelo elastiko zgoraj in nizki pas, da so enake tistim, ki sem si jih kupila na nosečniškem oddelku v H&M. Pa še pisalo je na stojalu nova kolekcija tako, da letošnja moda je nam nosečnicam v prid user posted image

Drugače se počutim vredu, komaj čakam, da bom tudi jaz med vami srečnicami in bom začutila prve metuljčke in gibe. Pri meni še vedno nič, pa sem že v 19t. Kaj sem res tako smotana, da nič ne čutim? user posted image

To je za zdaj moje kratko javljanje,

Lepo mi bodite in pobožajte trebuščke user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 986
3.5.2007 15:23:27   
mehurčica
Za morje mi še kar ne vemo, če bomo šli. Bo danes moj dragi vprašal prijatelja, če smo lahko na njihovem vikendu, ko njih ni doli. Blizu je in poceni bi nas prišlo.user posted image

Gibe že par dni čutim. Sem najprej mislila, da se mi samo zdi, ampak se kar ponavljajo. Danes sploh v desnem delu spodaj. Za tiste, ki ste prvič noseče: je tak občutek, kot da bi živec malo trzal, ampak ne cuka tak-podobno v glavnem.
Zredila sem se do sedaj 1 kilo. Včeraj pa sem po dolgem času zvečer bruhala. Zdaj mi je pa spet malo slabo.user posted image
Na Pohorje nisem šla že od nedelje in mi prav manjka. No, smo pa zato dosti hodili v torek, ko smo šli v Zagreb, v ZOO. 3ure smo se sprehajali, tak da sem bila na koncu spet kot Herr Flick-išias.user posted image

Spol-uh, jaz bom zvedela šele junija, ko imam morfologijo. Zdaj imamo oba imena že izbrana, tako da me je nehalo skrbet, če bo fantek brez imena.user posted image

Trebuh imam že kar velik-no, vsaj meni se zdi. Če imam ozko majčko, se takoj vidi, če pa imam normalno, se pa nič ne vidi-pač, kot da imam malo več špeha. Mažem se redno, tu in tam kak dan spustim, če se mi res ne ljubi.

No, punce lepo bodite in se tipkamo. Prebiram vas sicer bolj pogosto, kot pišem.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 987
3.5.2007 16:07:22   
*Lana*
Zdravo!
Smo med bolj lenimi, ko skor nc ne pišemo user posted image . Izgovor: spomladanska utrujenost user posted image

Jaz sem ravnokar imela obiske, je bla prijateljica s sinom na obisku in čez 19 dni pričakuje  user posted image . Še malo, pa dobijo novega družinskega člana, se že veselim, da bom lahk mal cartala.

Zdaj grem mal počivat, potem pa na en sprehod do mame in na sveži zrak.

Pridne bodite!

Pa pa

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 988
4.5.2007 1:41:39   
pot
Jaz pa ugotavljam, da se moj trebušček čisto počasi veča. Če se pogledam v ogledalu sem kar presenečena, ker se mi iz moje perspektive ne zdi tako velik. Ko pa sem pregledala in sprobala lansko poletno opravo hlač, pa sem ugotovila, da jih večine sploh zapret več ne morem v pasu, tudi nizkih ne ali pa v kakšnih zgledam, kot bi imela špeh na trebuhu. user posted image No dvoje, bolj udobne pa še lahko. Zanekrat so to moje edine hlače. Kako dolgo še? user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 989
4.5.2007 12:27:08   
valči
Ste si kaj merile obseg trebuha?

Ali pijete Magnesol?

Kakšna hrana vam bolj paše,kisla,sladka?

Kje čutite otroka-levo,desno?

Moj obseg je 90 cm-merjeno okrog popka,sedaj si moram kupit nov meter,ker je ta prekratek,je odrezanuser posted image
Magnesol jaz moram pit proti krčem,mi je včeraj naročil g.
Meni bol paše kisla hrana,pomaranče,navadni jogurti,kumare,jabolka,nič sladkarij,čeprav sem ljubiteljica sladkega,ampak sedaj mi ne diši.
Če otroka čutiš levo jeuser posted image ,če desno,jeuser posted image .Tako pravijo stare vraže,mene pa zanima,če je res.Boste napisale.

Malo sem vam zatežila,lepo mi bodite.user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 990
4.5.2007 14:26:06   
tinki_winki
Kasija in Jenny Anny res hvala glede nasveta proti kremam za celulit, se bom raje izogibala jih uporabljati, saj konec koncev mi to ni sploh tako pomembno.

Gelde prvih gibov pa jaz še čisto nič ne čutim. oz. zdi se mi da čutim vse razen gibov ne user posted image  (zbadanje, bolečine kot da bi me nekdo trgal, predvsem tedaj ko grem težko na veliko potrebo). Bo že čas tudi za nas.
Skratka komaj čakam, pa sem že v 18-tem tednu. Kako gre čas hitro.

Mene pa bolj kot vetrovi muči zaprtost, še sadna kupa in donat mi ne pomagata.

Se še kaj beremo...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 991
4.5.2007 14:31:26   
micla
Pozdravljene oktobrke,

se že dolgo nisem nič oglasila, vas bolj prebiram, pa sem vidla, da se je malo ustavilo to naše pisanje in sem si rekla, da moram pa tudi jst malo prispevat, da nas še decembrke slučajno ne prehitijo. user posted image

No, pri meni (oz. pri nas) nič novega. Čutim še nič ne (sem 17t+1). Stalno imam vnetja. Sem že dve dozi canestena porabla, ma je boljše lih en teden, pol pa se spet  zliva, kot zeleno rumena smetana v kosih. V pondelk imam pregled. Bomo vidli, kaj bo rekla G.
Trebuh je pa zrasel ful. Sem sla v tem mesecu od zadnjega pregleda skor 2,5kg gor. Samo čakam, da me bo G kaj okarala, ker je več kot 2 kg v enem mesecu. Ampak ne jem ne vem kolk, normalno kot prej. Zgleda, da se redim že od samega zraka. Ma ne bom se sekirala, bo že pol čas za diete. user posted image

No, grem malo odležat. To vreme je prav za spat. user posted image
Mejte se lepo, kljub dežju. Se bom malo bolj disciplinirala in se bolj pogosto javljala.

PA PA,

micla

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 992
4.5.2007 14:58:15   
mehurčica
Ste si kaj merile obseg trebuha?  Zaenkrat še ne. Bom, ko najdem šiviljski meter.user posted image Ne vem kam sem si ga skrila..

Ali pijete Magnesol? Evo, ravno danes sem si prvič naredila pripravek, ker se mi je zdelo, kot da mi je trebuh otrdel v bloku gor po stopnicah. Halo? V 15. tednu???user posted image Me je kr strah postalo.

Kakšna hrana vam bolj paše,kisla,sladka? Jaz sem drugače ful sladkosned, sploh čokolado imam rada. Zdaj me pa ne gane. Jedla bi samo kislo in včasih kaj slanega. Najbolj mi pašejo kisle gobice. Pa kruh mi bel sploh več ne paše, ampak ržen in liptauer namaz. Njami!

Kje čutite otroka-levo,desno? Desno-sem že v prejšnjem postu napisala, da mi trkauser posted image na desni strani spodaj.

Se mi pa zdi, da imam nekaj vnete trebušne mišice. Vsaj upam, da je samo to. Od včeraj zvečer me močno boli levo in desno od popka. Ponoči sem se zaradi bolečine tudi zbujala.user posted image Ker imam pa že ful velik trebuh in je možno tud to hitro raztezanje al kaj... Ne vem. Tak trebuh sem namreč imela konec 5.meseca ali 6.mesec pri prvem. A katera ve, kaj bi to lahko bilo ali ima takšne izkušnje?

MICLA, za vnetje je najboljše, da ti da tudi vaginalete-ne samo kremo. Meni so pomagale. Mi je pa dal kar dvojne, za vsak slučaj, ker imam že nasplošno večkrat vnetja.user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 993
4.5.2007 16:14:40   
bonci
Obsega trebuha še nisem merila. Bom malo pokontrolirala, pa pol kaj napišem na to temo.
Magnesola ne pijem; med kosilom vzamem tableto "Centramed mami"; pa obvezno Donat zjutraj na tešče. A bi mogla tud Magnesol pit, ali naj najprej vprašam svojega G?
Jedla bi pa bolj sladko; no saj gredo tudi Tuc slani piškoti; pa sadje in sladoled; kumarice pa ne potegnejo.
Najinih dveh korenjakov še ne čutim...mislim, da bo treba še ena dva tedna počakat. Pri prvi nosečnosti menda ne čutiš tako zgodaj, čeprav sta dva.

Drugače se mi pa zdi, da imam čisto vso dodatno težo (+4 kg) na trebuhu; sem si kupila nosečniški pas. No, pa malo izcedka imam tudi...ni krize. Mi je dal G vaginalete Canesten, pa sem jih že ponucala. Naslednja kontrola pa bo šele 21.5.
Ali mislite, da še kakšna stvar pomaga pri oziroma proti izcedku? Kakšna hrana?

user posted image  še kaj napište, da bomo vse bolj pametne, ha,ha. Ja, izkušnje in mnenja drugih ful pomagajo, vsaj meni.
Držite se...kljub temu, da je vreme zanič...glih za spat!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 994
4.5.2007 17:31:16   
metkica1
Uspelo mi je najdit meter. Evo 94 cm pri popku oz. cm pod njim.
Je pa moja 2 user posted image , ker v prvi sem imela takega v 6.mesecu nekje.

(odgovor članu bonci)
Neposredna povezava do sporočila: 995
4.5.2007 17:33:18   
Daschi
Danuser posted image !
Zdajle je ravno mir, pa se oglašam. No, pri treh otrocih je mir zelo redka stvar čez danuser posted image .

Magnezijeve šumeče tablete jaz že pijem. Od začetka nosečnosti dalje. ker pomagajo pri prebavi, blažijo krče. Jaz imam težave s krči v nogah. To je ponavadi zvečer, ko ležem. tak občutek čuden, ki ga težko opišem. Kot da bi me na kratko trgalo, kot da bi bile noge utrujene, ma ne vem, kako naj opišem. Magnezij pomaga. me pa skrbi, kaj bo šeuser posted image .
Ko sem bila 3.user posted image , na koncu zaradi trganja v nogah niti ležat nisem mogla. Sem gledala film in zraven korakala po dnevni sobi. A je imela še katera kdaj podobne težaveuser posted image

Obseg trebuhauser posted image
Ma dajte miruser posted image . Pa še ti kilogrami!
vedno, ampak vedno ravno shujšam in potem spet zanosim (saj se ne pritožujem zaresuser posted image , hvala višji sili, da imam to srečo, da semuser posted image ).

dobra hrana je zame trenutno No.1 paradižnik.
pa zelo mi paše slano. najraje si naredim kokice. pa še fino me odpirajouser posted image
Še vedno ne jem mesa in mesnih izdelkov. Sem rekla, da takoj, ko mi zapaše, si spečem eno tako ogromno pečenko in jo čisto sama pojem, ja!user posted image

Gibi
jaz ga čutim na levi strani spodaj. Prva fino me 'špikne' vsake toliko.user posted image

Morfologija,
jaz imam že datum za morfologijo, in sicer 23.5.user posted image
Mislim, da se je ginekologinja malo uštela pri tednih, saj po izračunih takrat še ne bom 20 tednov, ampak komaj 19 (mislim).
Ampak, ok. Tudi v prejšnji nosečnosti mi jo je prezgodaj delala in sva potem ponovili čez tri tedne spet. še boljše, ga bom večkrat videlauser posted image .

Lepo se imejte!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu bonci)
Neposredna povezava do sporočila: 996
4.5.2007 17:50:14   
metkica1
Sem dala par slikic gor. Samo ne znam drugače naredit. Če klikneš na moje ime, pa potem album mislim, da bi se mogel videt moj buši. Poglejte če mi je kaj ratalo.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 997
4.5.2007 17:54:37   
Daschi
metkica 1 user posted image

Sem si ogledala slikce. ja, isto kot pri meni. pa še zmerila sem si ga. 90 cm. (4. nosečnost).
Moram dat ob priliki slikce gor.user posted image

Pa ostale oktobrke, ste se že kaj slikale?

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 998
4.5.2007 17:58:38   
micla
Jst sm pa danes ful take bad volje. Kar neki se cmerim in smilim sama sebi. Pa spolh ne vem zakaj, ker mi itak nič ne fali. Zgleda, da me daje to hormonsko neravnovesje. Malo najbrž vreme, pol pa malo napetost in strah pred pondelkovim pregledom, če bo vse OK. Ma itak, da bo, sej ne vem kaj paničarim. Danes sem čisto out. user posted image
Trenutno sem npr. žalostna, ker mojega dragega še ni domov. Itak da nikoli ne pride pred 7, ampak, danes jst tega najbrž ne razumem. Počutim se kot bi padla z lune. Kar neki. Bom kar pod tuš skočila, da se fajn zjočem. user posted image Upam, da bo potem bolje.

Se opravičujem, ker sem vam morila.   Hvala, da ste me brale.

micla

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 999
4.5.2007 18:26:04   
mehurčica
No, pa sem tudi jaz dodala moj veliki trebuh v album. Obseg=88cm.

BONCI, jaz dobim vnetje, če pojem preveč sladkega.user posted image
DASCHI, krče sem jaz imela komaj v dobri drugi polovici nosečnosti v nogah, ampak ne tako fejst, kot ti.
MICLA, jutri bo boljše. Zjutraj naj bi bilo še lepo vreme in lepo greta s tvojim na kak sprehod na malo sprostitve.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.