|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
4.5.2007 18:38:08   
*Lana*
Tud jaz si moram poslikat moj trebušček, jutri dopoldan, ko je moj user posted image  doma, bova to nardila, pa tudi obseg si bom zmerila. A merit moram pri popku? Tam imam manj kot enih 10 cm pod popkom, kako zdaj?

Vreme je res dolgočasno, sem sitna sama sebi in utrujena.
Danes sem vstopila v 16 teden user posted image .

Sem si kupila magnesol in si ga bom danes prvič nardila, pa sirup omega 3 bom vzela eno žličko.

Lepo se imejte.

Pa pa

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
4.5.2007 19:21:56   
Daschi
micla, saj bouser posted image user posted image . Tvoje počutje je itak normalno. jaz sem bila takšna v prvi nosečnosti. eno obdobje sem preživela večina popoldnevov zaprta v kopalnici, sloneč na banji, s krokodiljimi solzami na obrazu. je bilo včasih dovolj, da je šel moj user posted image  samo po napačni strani mimo mene in sem bruhnila v jok. Na koncu revež ni več vedel, kaj naj stori in kako naj se obnaša.
Mislim, da je sploh 1. nosečnost zelo velika prelomnica v življenju za vsako žensko.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.5.2007 19:48:16   
metkica1
Joj sedaj je pa čas, da tudi jaz grem malo v lekarno.
Nabavila bom magnesol. Kaj še priporočate, oziroma kaj še ve pijete?
(Se mi ne da nazaj iskat.) Kaj pa centramed mami?
Lana: Zakaj pa je dober omega 3?
Hvala in lepo se imejte sonosečke!

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.5.2007 19:49:15   
Jenny Anny
Pozdravljene vse.

No jaz sem bla en teden na morju, je bil res lep sonček, ampak sedaj tud dež padauser posted image .
No drugač me je pa skoraj kap, ko sem doma stopila na tehtnico, sem v enem tednu pridelala +3kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (ko je blo pa tako dobro za jest:))))))

No drugač sem OK, razen da me daje zaprtost kot Tinki_Winki. Pijem Donat (kadar se spomnim), no drugač pa vsako jutro jem jogurt z lanovim semenom, to mi še najbolj pomaga. Kako pa si kaj ve pomagate proti zaportosi??

No lepo se mejte, zdaj mam pa za prat in likat polno perila.

LP
Jenny

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.5.2007 22:28:10   
picola1
Ojla!

Sem gledala tvoje slikice,metkica1 pa ugotavljam, da še nimam tako velikega trebuha, čeprav imam PDP tri tedne pred teboj...Sicer pa vidim, da si bolj pri tasuhih pa je morda tudi zato...jaz pa sem tam nekje pri tasrednjih in že pred nosečnostjo nisem imela neke vitke linije...:)
Meni tudi ne paše sladko. Res je, da mi že prej ni ne vem kako, sedaj pa mi še manj...No, morda malo bolj sladoled...Drugače pa sadje in zelenjava...vsak dan pa nekaj drugega...edina stalnica so jagode in grozdje.
Nimam problemov z zgago, niti s prebavo, niti s krči. Hvala bogu...Pijem pa redno Donat (mi sedaj malo bolj pašejo mehurčki, čeprav jih drugače sploh ne konzumiram).
Od ostalih preparatov pa pijem samo od Hipp-a Natal Aktiv, ki se mi zdi še najbolj naraven in ima veliko železa, folne kisline in ostalih vitaminov (sem bolj pristaš naravnih stvari). Priporočam ga vsem!
Občasno me malo daje potrtost, oziroma bolj neka tečnoba, ki hitro pride in na srečo tudi hitro mine...Še sama se ne morem tako hitro prilagodit, kaj šele moj dragi...Včasih me samo začudeno in presenečeno gleda...:) Poslušam pa ene ženske, da so imele (ali pa imajo) kar precejšnje probleme s tem, še posebej prve mesece. Jaz imam že od prej pred menstruacijo kake izpade pa sem mislila, da bo sedaj neznosno...vednar je na srečo bolje...:)
V glavnem nimam nekih problemov (niti jih nisem imela), počutim se krasno in polna energije!
Morda občasno čutim raztezanje v spodnjem delu trebuha, to pa je itak normalno...

Nič...imejte se lepo, čim manj težav želim vsem in lep večer!

user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
4.5.2007 22:51:58   
*Lana*
Omega 3 sirup ( od medexa ) pijem zato, ker nimam rada rib in tako v telo ne vnašam dovolj omega 3 maščobnih kislin, ki so baje dobre nasploh za zdravje.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
5.5.2007 9:25:05   
mama06
Dobro jutro vsem user posted image ,

sem 15T1D, obseg trebuha zjutraj na tešče je 83( zvečer se absolutno povečauser posted image ).

Magnesol pijem kaka 2 tedna in moram reči, da se bolje počutim, saj sem pred tem imela en hud napad krčev.

Žal še nič ne čutim, kje bi brcalo, pa saj je itak še prehitro, ane?

No pri nas danes ne dežuje več, upam samo, da se še malo otopli, pa bo super. Komaj čakam naslednji petek, ko imam komaj 2. pregled.

LP

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1007
5.5.2007 10:27:20   
mehurčica
Dobro jutro tud od mene! Sicer tako zgleda, kot da bo na Pohorju vsak čas snežilo, ampak mi smo danes dobre volje. Trebuh me že celo jutro nič ne boli, tako da sem že posesala in si pripravila blazino za telovadbo-čeprav me malecki že priganja, da bi šla na sprehod. Pa sej teh par vaj na hitrco naredim in se mi morda pridruži.

Sem pa včeraj šla pogledat, kak trebuh sem imela v 1.nosečnosti in me je skor kap. 23.teden sem imela obseg trebuha 87cm in 58kg(+5). Zdaj pa imam že 14.teden 87cm(zjutraj) in 58kg(+1). Ojoj, kaj še bo. Razneslo me bo.user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
5.5.2007 10:39:46   
valči
Metkica 1,točno takšnega imam jazuser posted image

Mehurčica,ti imaš pa tako lepo šlank postavcouser posted image Najbrž nimaš 60 kil,če se ne motim,jaz imam 62 kil in strije od prejšnjih dveh nosečnosti,pa je potem takšen rezultat.Ob priliki bom dala slikice gor,ko malo k sebi pridem.

Dajte še ostale slike gor.

Katera je že o kokicah govorila,resnično odpirajo,če ima katrea težave!

Neposredna povezava do sporočila: 1009
5.5.2007 12:29:24   
mišk
Vidim, da večina med vami omenja nek Magnesol proti krčem.
Za kakšne krče to gre? V nogah ali v trebuhu?user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
5.5.2007 12:30:29   
mišk
Valči, a ti boš rodila v Brežicah?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
5.5.2007 14:04:42   
pikceva
Ojla,

Jaz tudi raje berem, kot pišem. Med prvomajskimi prazniki sem bila na morju, pa me je domov spodil prehlad, ki se je naknadno pri zdravniku izkazal kot bronhitis (sem mu pač podvržena - ga skoraj ni leta, da ga ne bi bilo). Zdaj sem že precej v redu...user posted image

Imam precej nizek pritisk, tako, da se mi pogosteje malce zavrti. Krčev še nisem imela in noge mi tudi še ne otekajo (moram potrkati). Moje user posted image user posted image  pa že precej čutim, čeprav sem komaj v 16. tednu. Mogoče zato ker sta dva?!? Čutim jih pa levo, desno, spodaj in zgoraj. Sploh ne morem definirat natančno kje. Končno sem se zredila za 2 kg in mi je kar všeč, ker se v prvih 3 mesecih nisem zmogla zrediti niti za malo. Sem pa prvič v življenju na takih kg...Jem pa toliko kot zmorem, se pravi veliko.

Zanima me, ali je priporočljivo piti dodatek magnezijai, tudi če nimaš krčev?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1012
5.5.2007 14:07:10   
pikceva
Mimogrede. Trebuh mi je pa že zelo zrastel. ga pa nisem še izmerila...Bom, ko dobim meter :)

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
5.5.2007 14:16:59   
valči
Mišk,ja,rodila bom v Brežicah,sem že dvakrat tam in so zelo vreduuser posted image .Tudi aprila sem bila hospitalizirana tam,pa sem brez pripomb.Zelo super oddelek je,od čistilk,do zdravnikov,vsi so tako človeški,nikakor nisi tam številka!

Pa ti,boš tudi tam rodila,iz kod si?

Magnesol pa jaz jemljem proti materničnim krčem,jih namreč ne smem imeti,zaradi hematoma.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
5.5.2007 14:21:02   
bonci
Ja, sem si izmerila obseg mojega bušija. Trenutno 88 cm; pridobila sem cca 4 kg.

PIKCEVA - kar se kg tiče si zelo pridna in ravno tako kot jaz pri dveh nagajivcih! Jaz vodim v kg, ha,ha.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
5.5.2007 15:07:06   
pikceva
Hvala Valči za odgovor. Nisem razumela zakaj toliko nosečk jemlje magnesol. Upam, da je s tvojim hematomom kaj bolje? Drugače je s teboj vse v redu?

Bonci, počakajmo še malo, pa bom lahko tudi jaz vodila....hehe. Izmerila sem si obseg trebuha-86 cm, je pa glede na prednosečniško stanje precejšen, saj sem bila po trebuhu bolj ploščata...Nagajivči pa veselo žgečkljajo.

Lp vsem!

(odgovor članu bonci)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
5.5.2007 19:20:57   
*Lana*
Hej, kak ste?

Men je danes tak zoprno vreme, turobno. Se mi nč ne ljubi. Upam, da bo jutr kaj sončeka.
Prestavljam se po stanovanju sem in tja, ne vem, kaj bi sploh počela, nimam prave energije. Še perila nisem oprala, lena sem.

Bo pa mogoč jutr bolš.

Pridne bodite, božajte svoje trebuščke user posted image

Pa pa

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
5.5.2007 19:30:25   
metkica1
Hvala enako pri meni je isto, nič se mi ne da. Sem pa bila dopoldan v službi tako, da sem že nekaj naredila. Sem pa kar s težavo šla danes delat, ker sem šla prvič po praznikih, sem bila kar nekaj dni doma. Še bo treba malo zdržat. Me pa že sedaj noge bolijo, ker se skoz na nogah, delam namreč v trgovini.

Upam, da bo res kaj boljše vreme jutri, da bomo malo šli na sprehod.
lep večer in čao.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
5.5.2007 19:40:42   
Jenny Anny
No upam, da bo res jutr boljš vreme, ampak še vedno so napovedane ploheuser posted image

Jaz sem pa danes kar v elementu, čeprav me nekaj špika danes, ampak mam generalno, oprala sem že 2 pralna stroja perila, spekla kruh, zdaj pa pospravljam po omarah, res ne vem kaj mi je, ampak bi kar nekaj skoz počela, me kar ni za ustavit.

No jaz sem si tud merla obseg in mam šele 81cm.

No lepo se imejte in želim vam čim lepše vreme.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
5.5.2007 21:39:19   
picola1
Hej!

Kako ste danes? Malce je turobno vreme, ampak pravijo, da bo v ponedeljek že spet sonček...
Punce, imam eno vprašanje, ki me še vedno muči. Sem ga postavila že osebno moderatorjem in sem na forum (pa je bil prestavljen nekam, kjer ga nobeden ne najde...po moje) in ker sem po naravi človek, ki mora izvedeti tisto, kar ga zanima, bom skopirala članek, ki sem ga že objavila...Uapm, da mi bo katera znala pomagat... Hvala! Evo:

Upam, da niste o tem že kje spraševale...(nisem zasledila) v tem primeru me komot prestavite v tisto temo...
Sem mopderatorjem tudi poslala mail z istim vprašanjem in ne dobim odgovora(verjamem, da imate veliko dela), vendar me zadeva še vedno bega...
Torej, ko malo brskam po nosečniškem koledarju (ki je krasna zadeva), ugotavljam, da je po tednih malo pobrkljana dolžina ploda. Npr. v 15 tednu je plod velik 10 cm, v 16. 16 cm, v 17.pa zopet 11 cm. V 18. tednu meri že 20,5 cm, 19.teden pa zopet 15 cm. Meni ni nič več jasno...
Če je kateri jasno, zakaj je tako, naj mi prosim pove, ali pa naj se moderatorjem sporoči, da naj številke popravijo...

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
5.5.2007 22:47:40   
valči
Picola 1,
glede teh številk,oz.dolžine ploda je pa tako,da tiste,ki so manjše,je računano od temena,do trtice,tako ginekologi merijo in nikoli ti ne bodo povedali dejansko mero otroka.

To pomeni,da nogic ne računajo in ostanek so tisti centimetri,ki jih pišejo po revijah.

Upam,da si razumela.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.5.2007 0:00:42   
mišk
Valči, nameravam roditi v Brežicah, sem pa iz okolice Krškega.
Ja za Brežice sem se odločila ravno zaradi bolj osebnega odnosa do porodnic, pa še tam je 24 urna epiduralna, ki jo mislim vzet, ker me je poroda ža od nekdaj groza. Po mojem sem preveč filmov gledala!user posted image
Čeprav se baje glih tistim, ki ne vem ka planirajo (epiduralne, voda,...) tako mudi, da na koncu sploh ni cajta za te stvari. Kakorkoli že, preživeli bomo. Drugače imam pa kar visok bolečinski prag, sam glede poroda sem pa res ful "posrana".
Veseli me, da imaš tudi ti dobre besede o porodnišnici Brežice.user posted image

Drugače se jst še vedno počutim kot pred nosečnostjo, le trebušček me je sedaj pa res že začel opominjati, da nikoli nisem zares sama!
Prav študirat moram, da ne dvignem kaj težjega, me bolj drugi opozarjajo. Al pa mačke, k jih mam tako rada zdej ne morem vsepovprek šlatat!
Ha, zdej je pa res že čas, da se spravim spat!
Lahko noč punce!user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.5.2007 8:57:11   
metkica1
Dobro jutro!
Še vse spite? Jaz  kavico pijem, joj vstala pe sem že ob pol osem, mala naša noče več spat, jaz pa sem drugače taka zaspanka. Zelo rada spim, ko pomislim kako se bom potem spet vstajala ponoči in dojila pa zraven spala. Kriza. Samo drugače pa komaj čakam oktober, da pride naša pikica.
Ne vem če sem že napisala, da zaenkrat po napovedi gin. pričakujemo user posted image , drugače pa imam pregled 22. maja pa še takrat vprašam.
Mislim, da bo še kar ena pupika, se mi zdi da drugače skoraj ne more bit.
Lepo nedeljo!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.5.2007 10:25:00   
mišk
Jst se bom gčede spola kar pusrila presenetiti. Tud jst mam morfologijo 22. maja in upam, da je vse tako kot mora bit.
Potem sredi poletja pa bo kr treba počas nabavit voziček pa take stvari. Kaj pa če nas preseneti prezgodaj?!
Glede vozička sem se že skoraj odločila za Qunny freestyle 3xl. Samo barve še ne vem.
Ve imate že kakšnega nagledanega?

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.5.2007 10:26:12   
mišk
Ojoj, same napake delam v besedilu!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.