|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
9.5.2007 11:26:38   
mama06
zarjica ne vem, kako naj te potolažim. Vedi, da zelo sočustvujem s teboj in da mi je zelo hudo za to, kar se je zgodilo. Nimam besed......user posted image

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.5.2007 11:27:15   
mama06
našla sem delujočo stran http://www.premaman.com/wapr/en/int/index.jsp     

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.5.2007 11:39:17   
pot
zarjica, meni je resnično zelo hudo zate. user posted image Odgovora žal ne poznam na tvoje prašanje, lahko ti ponudim edino en velik  user posted image .

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
9.5.2007 11:39:53   
kasija78
Zarjica, drži se. Saj kaj več je težko reči...

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
9.5.2007 11:47:17   
bonci
Najprej en velik user posted image  za Zarjico. Pravice na tem svetu res ni - ene punce lahko delajo vse "prav" ene pa prav vse "narobe" pa...  ko pa nikoli ne veš, kaj je prav in kaj ne! Sorry!

Picola1 - na IVF šla prvič in je uspelo...dvojno! Sem zasledila, da običajno vsadijo le en zarodek...pa sem zgleda res tako slabo odreagirala...še G ni mislil, da bo tako dobro uspelo. Zaenkrat! Bo treba zdržat vsaj do septembra (do najine druge obletnice poroke 10.9.?)

Pot - za "ticker" ni bila potrebna prijava, sem sledila navodilom "ringaraja", ter link shranila pod Moj profil / dodatni opis (mislim, da je to to, kar si želela)

Grem ležat...me matra nizek pritisk

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
9.5.2007 11:56:50   
pot
Hvala bonci, grem sprobat. user posted image

(odgovor članu bonci)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
9.5.2007 12:06:29   
picola1
Zarjica, hudo mi je, ker se ti je to zgodilo...Upam, da imaš ob sebi ljudi, ki ti bodo pomagali prebroditi te težke trenutke. Drži se!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
9.5.2007 12:46:59   
pot
Hvala bonci, še enkrat, mi je uspelo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
9.5.2007 13:00:02   
skuštrana
Zarjica user posted imageuser posted image ...Sploh ne vem kaj naj ti napišem, tole je tako žalostna novicauser posted image user posted image En velik user posted image zate in pa ne zgubit upanja - verjamem, da nate čaka še veliko user posted image ...

Oh, me pa veseli, da nisem edina, ki misli, da lahko ima doma 2 otroka...No, bomo pa potem skupaj jamrale, e bo res tako hudo. Lahko odremo en klub jamrajočih mamic, ampak jaz mislim, da ne bo potrebno user posted image Da nam bo kar lepo laufalo in se bomo imeli fajnuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
9.5.2007 13:12:49   
pikceva
Zarjica, hudo mi je zate. Včasih prav nimamo kaj narediti, saj ni vse odvisno od nas.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
9.5.2007 13:22:38   
Klaudia
 user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image   

( 59 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    (user posted image 73)   3.user posted image        MB
- picola1                  (user posted image 80)   1.user posted image        NM

02.10. 
- Pandica                 (user posted image 79)   1.user posted image        MB
- MissLady                              1.user posted image

04.10.
- pingi                      (user posted image 79)   1.user posted image        LJ
- inja2                      (user posted image 84)                 LJ
- Solero                   (user posted image 78)   1.user posted image        KP

05.10. 
- Ursikazala             (user posted image 70)    1.user posted image  
- Kasija 78              (user posted image 78)    1.user posted image        LJ
- Miško
- kovanec
- pony                     (user posted image 74)     5.user posted image

06.10. 
- mišk                     (user posted image 82)     1.user posted image        KK

07.10.
- kala10                  (user posted image 79)     1.user posted image        LJ

09.10.
- janja                     (user posted image 73)     3.user posted image (2.user posted image )   LJ
- Klaudia                (user posted image 86)     1.user posted image        LJ
- Tinki_winki           (user posted image 82)    1.user posted image        KP
- sanwebdra            (user posted image 79)    1.user posted image        MB 

10.10.
- tave                       (user posted image 74)

11.10. 
- Micla                     (user posted image 77)    3.user posted image (1.user posted image )   GO
- Lillylilly                  (user posted image 79)     3.user posted image (2.user posted image )   Jesenice
- 2ursae                   (user posted image 77)     2.user posted image        LJ

13.10.
- oktoberka             (user posted image 85)     1.user posted image        LJ
- AnaB.                    (user posted image 79)     1.user posted image  

14.10.
- Jasna                     (user posted image 76)     4.user posted image (3.user posted image )   LJ
- skuštrana               (user posted image 77)     2.user posted image        CE

15.10.

- bonci user posted image  user posted image            (user posted image 77)    1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny             (user posted image 79)     1.user posted image        Domžale

17.10.
- prymorka               (user posted image 84)     1.user posted image        KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                       (user posted image 79)     3.user posted image        Brežice

21.10.
- Daschi                   (user posted image 76)

22.10.
- inibini
- metkica1                (user posted image 80)     2.user posted image  (1.user posted image )   CE

23.10. 
- Janice

- pikcevauser posted image user posted image           (user posted image 78)    1.user posted image        NG

24.10.
- Natasa-6                (user posted image 74)    3.user posted image         LJ
- Neža81user posted image user posted image          (user posted image 81)    1.user posted image        MB

- mala                       (user posted image 83)     3.user posted image        LJ

25.10.
- *Lana*                  (user posted image 78)      1.user posted image
- pot                                           1.user posted image        LJ

- nana84                                     1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06
- Jejica                                        1. user posted image

28.10. 
- mehurčica              (user posted image 78)       2.user posted image       MB
- pimkie                   (user posted image 71)       1.user posted image        KP
- noa1                      (user posted image 75)       1.user posted image       MB

29.10.
- zivepo                    (user posted image 86)       1.user posted image       CE
- Pikapokca              (user posted image 78)       1.user posted image       NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31                    (user posted image 76)       1.user posted image       MB
- ninka 80                 (user posted image 80)       1.user posted image       KK

31.10.
- živa

- Ulaa

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
9.5.2007 13:24:06   
Klaudia
zarjica - en velik user posted image  zate in da bi čimprej spet zagledalauser posted image .

Pa s polno optimizma naprej...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
9.5.2007 13:40:27   
Neža81
user posted image ... zarjica... žal mi je in zelo hudo...user posted image
Niti ne upam pomislit, da bi se mi zdaj kajtakega zgodilo.user posted image

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
9.5.2007 14:50:01   
2ursae
joooooj, zarjica user posted image user posted image user posted image , a kar tko na hitro se je zgodilo? To ti mora bit pa res grozno, si še predstavljat ne morem user posted image . Bošca user posted image user posted image user posted image , pa eno user posted image  zate, da čim prej prebrodiš to situacijo user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
9.5.2007 17:12:52   
mišk
Zarjica, tvoja novica me je čisto pretresla!user posted image  user posted image Kar ne morem verjet, da tako pozno in brez vseh znakov pride do česa tako groznega!
Resnično ti tudi jaz želim čimprejšen user posted image  in da nikoli več ne doživiš česa takega!!!
To seveda želim tudi vsem vam, drage sonosečke!
Držte se!user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
9.5.2007 19:29:41   
tinki_winki
zarjica, zelo mi je žal. kar pogumno naprej in naj ti življenje nakloni čim več user posted image .
pocrkljaj se s svojimi najdražjimi, vzemi si čas in se poskusi zamotiti s čim. Eno user posted image  za srečo.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
9.5.2007 20:17:07   
Daschi
zarjica, tudi meni je hudo, ko sem prebrala tvoje besede. Drži se in čim prej nam javi veselo novico (user posted image )!
Še vedno boš 'oktobrka' !

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
9.5.2007 20:44:51   
mehurčica
Zarjica, tudi meni je zelo žal.user posted image Jaz sem še vedno v strahu, če kaj ne bo šlo vredu, ker se je moji najboljši prijateljici zgodilo enako. Sploh ni imela bolečin, samo na UZ so videli, da srček ne bije celo več kot teden dni.user posted image
Držim vama pesti, da bi čimprej spet zagledala dve črtici!user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
9.5.2007 20:54:49   
Daschi
Klaudia, mi lahko prosim dodaš na seznamu, da je to moja 4. nosečnost in 4. user posted image . Rodila pa bom v Postojni.
Hvalauser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1094
9.5.2007 21:16:00   
*Lana*
Zarjica, tudi meni je žal zate user posted image . Grozno.
Pusti času čas, da zaceli rane. Pa eno  user posted image  za srečo v prihodnje.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
9.5.2007 21:18:26   
Jenny Anny
Zarjica, vem da ti je hudo, ampak drži se, saj boš zmogla. Želim ti čim prejšnje okrevanje in čim prej spetuser posted image .

DRŽI SE

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
9.5.2007 22:13:43   
skuštrana
Joj, se moram malo pojadatuser posted image ..Danes sem hotela oblečt ene kavbojke, ki sem jih še ne 14 dni nazaj komot oblekla, danes pa jih nisem mogla več zapret..No, full na trdo je šlo..Ojej, me je full razneslo v teh 2 tednih, in to samo v to user posted image rit...Je pa res, da bi zadnje dni non stop jedla. In to ne malo, ampak kar 300g čokolado, pa cel liter sladoleda..In takšne bedarije. Se moram malo pazit.
Eh, to je to...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
9.5.2007 22:15:20   
*Lana*
Na žalost ena slaba novica, pa saj za vsakim dežjem posije sonce, tudi za našo zarjico bo.

Ste ble zlo pridne, kak ste se razpisale. Js sem ravno izpod tuša in sva z mojim user posted image  poslušala najino  user posted image , ta angelsound je res fajn stvarca.

Da vam povem, da se mi je apetit povečal za 100%, sem se od nedelje do danes zredila dobro kilo user posted image , mi je prav smešno.
Naslednji teden imam pregled in upam, da bo vse ok.

Božajte trebuščke in lahko noč

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
10.5.2007 7:59:07   
2ursae
user posted image user posted image user posted image  danes sem pa jaz prva čveka ... saj ne, da imam kaj za povedat user posted image , razen tega: dobro jutro, drage nosečke user posted image

tko, jaz se moram it učit user posted image , pa se kaj beremo čez dan.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
10.5.2007 8:29:58   
janja
Še moj pozdrav!

Zdele sem kakih 10 minut pisala post, potem mi ga pa zbriše. Sem tolk jezna kot user posted image , mogoče ga napišem kasneje, zdaj moram pa delat.

Se beremo!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

pleničke
klitia

Kakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom? Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.

Pampers (43%)

Huggies (7%)

znamka dm (31%)

znamka Mueller (15%)

znamka tuš (0%)

znamka spar (3%)

Število vseh glasov: 67

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!