pot
|
Včeraj sem imela 2. pregled. Poslušali smo srček in je vse ok. Krvne preiskave so pokazale, da se s Toksoplazmo še nisem okužila (pri toliko mačkah, ki so jih moje roke dale skozi!). Naslednjič imam 2. in menda zadnji UZ - morfologija. Upam, da bo moj uspel priti z mano, ker potem do rojstva ne bo videl v živo najinega otroka. Pa upam, da se bo spol videl, da bova skupaj izvedela kaj nosim. Danes sem bila na telovadbi v Domžalah in mi je zelo všeč. Tako, da vse pohvale vaditeljici Mihaeli Trček, če se ne motim. Mi je bilo kar nerodno, ko so vse imele že tako lepe okrogle trebuhe, jaz pa skoraj brez, oziroma v primerjavi z njimi, ga sploh nimam. Včeraj sem se ogromno nahodila in nevem ali me sedaj še od telovadbe boli v predelu kolkov ali pa je to pač nosečniški znak...? Mi je pa G rekla, da kar se vode tiče, je menda tista na telovadbi za nosečnice na Kodeljevem v LJ najčistejša in jo toplo priporoča - telovadbo, ne vode. Po telovadbi pa mi je svetovala, da preventivno zvečer vzamem svečko (mislim, da boraxovo kislino (nek natrijtetra... sem že pozabila, bi mogla pogledat, mislim, da imam še celo doma)). mehurčica, sem zmerila in moj trebuh se je kljub temu, da se ne pozna toliko nekomu, ki me ne pozna, povečal v predelu popka za več kot 10cm (78cm, merjeno zvečer). Bom probala kakšno slikc v album dat. Magnesol pijem, ampak mi je . G mi je rekla, da če se poslabša prebava, ga morem začet nazaj pit, ali pa če bi imela kakršnekoli krče, zato ga pa ne rabim pit vsak dan. Se pa izmenično trudim z Magnezijevimi tabletami in Magnesolom, pa ne vsak dan, ker ne maram šumečih tablet. Sladko mi je pa zdaj spet všeč. Otroka pa še ne morem reči, kje ga čutim, ker nevem kaj je od prebave in kaj je njegovo mehurčkasto gibanje. bonci, če kaj pomaga, pri izcedku, se probaj izogibat sladke hrane. metkica1, vav, kako velik buši že imaš. micla Tudi mene kdaj kar na jok spravi kaj, pač hormoni. Danes mi je recimo na telovadbi šlo na jok, ko nam je rekla, naj v mislih pobožamo našega otroka in mu povemo, da se počutimo super. Na jok mi je šlo zato, ker sem se spomnila, kako željen je bil in kako dolgo sva si ga želela, pa čeprav je trajalo manj časa kot pri vama. Pa še spomnile so me njene besede na to, da je vse res in da sem res noseča, čeprav se še toliko ne pozna. Ja, hormoni delajo svoje. Ampak jaz sem kljub temu zelo vesela. Pa te dni, ko je bil dež sem bila tudi jaz na splošno bolj občutljiva in cmerava. Jenny Anny, probaj s sadjem proti zaprtosti, če ti bo kaj pomagalo, pa veliko pij, tudi Magnesol in podobne stvari. picola1, mehurčki pa tudi meni full pašejo, čeprav jih običajno sploh ne pijem. Po dveh tednih sanjarjenja se je moj spomnil in mi jih dal v košaro, ko sva nakupovala. S koledarjem pa imajo menda na RR redno težave. pikčeva, magnesol je dober tudi za prebavo in proti krčem. Daschi, za vozički še ne gledam preveč na okrog. Hočem, da moj sodeluje pri izbiri. In ko bova začela z ogledi poleti, bom natančneje vedela kaj želim in celo željene modele. Jaz se tehtam in sem že nazaj z izgubljeno kilo in to v dveh tednih. Pa čestitke vsem, ki ste prebrale tale ˝esej˝ do konca. Zdaj pa šibam kuhat, sme čisto na čas pozabila.
|