pot
|
Morem priznat, ko sem brala vaše prvi strani, sem bila navdušena, ker vas je toliko punc bilo tako pozitivnih, sploh, ker je najin sonček ratal s pomočjo pozitivnih misli in bioenergije. Vesela sem bila in sem še vedno, da sem padla ravno med vas. Zato vse pohvale za vašo pozitivnost. Hvala za vse namige o imenih. Sva včeraj gledala en link o starih, slovanskih imenih, pa sva se prav nasmejala ob imenih Živina, Beda, Lala (ta zaradi priimka ). Pa tudi pri fantih se je našlo par takih cvetk. Ampak v poštev pa ni nič prišlo, čeprav je še kar nekaj imen danes aktualnih. Sem pa na cobissu zbrskala knjige od Kebra. Tako, da bo tudi tisto prišlo v poštev, če še katero zanima. Moji kg, pa so trenutno še vedno bolj -1kg, nazaj na plus pa še noče priti. Ah, saj je še čas. Klaudia, ti imaš pa že kar trebušček! No, saj si skoraj cel mesec pred mano... skuštrana, ti jo kar pripelji s sabo, privleči, če je treba. Vsake bomo vesele, mahat pa tudi znamo, če česa ne bomo razumele, bomo pa po zraku risale. pony, čestitke!!! Vav, kar pet. Imate pa res dobro organizacijo pri vas doma, pa pestro tudi. oktoberka, čestitke Gospa! zarjica, pa potem Pušenjaka vprašaj kaj pomenijo izvidi, če ti iz njih ne bo nič jasno. Srečanje v soboto 19. maja v Čolnarni v Tivoliju ste na zadnjih straneh potrdile: 1. skuštrana 2. pot 3. 2ursae & Co 4. tave 5. janja & Co 6. jasna (morebiti še Co) 7. oktoberka Pod vprašajem: Klaudia (še ni 100%, zaradi krčev) živa & Co kasija78 skuštranina prijateljica Ima katera kaj proti 15. uri ali raje kakšno uro kasneje? Daschi, lahko se dogovorimo tudi kdaj med tednom, ampak bo najbrž bolj srečanje tistih iz okolice in iz Lj. Čeprav ste vabljene vse. Določi kak datum, pa bomo videli koliko se nas bo nabralo. ursikazala predlaga: ponedeljke, srede in četrtke.
< Sporočilo je popravil pot -- 19.4.2007 0:17:39 >
|