|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
18.4.2007 10:31:21   
mehurčica
2ursae, niti slučajno se ne spomnim, česa sem več pojedla.user posted image Sicer pa ne vem zakaj še tolikokrat pišejo ugibanja spola glede na ženske, če pa je za spol odločilen moški. Ženska nima čisto nič pri tem. Verjamem pa to, da so ženski spermiji počasnejši in vztrajnejši, moški pa hitrejši in manj vztrajni-kaj pa vem, ta razlaga se mi zdi še najbolj verjetna od vseh ugibanj. Je pa res, da se za hec tudi jaz včasih poigram s temi raznoraznimi testi.user posted image

Punce, a me more bit strah, glede na to, da sem včeraj in danes dobila tak občutek, kot da bom dobila M? Prav zvilo me je-na srečo ne tako fejst. Se ne spomnim, če se mi je to dogajalo v 1. nosečnosti.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 826
18.4.2007 11:06:31   
2ursae
mehurčica, jaz si to s prehrano predstavljam tko user posted image - ne me zares vzet user posted image  - da pol najbrž natrij in magnezij v maternici sovražno delujeta na semeca, ki nosijo Y, kalij in natrij pa na X. Itak, ne user posted image . Ja, so luštne take špekulacije. Mi je ravno včeraj prijateljica rekla, da njena G velik da na kitajske napovedi spola user posted image . Sva se ful smejali.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 827
18.4.2007 11:24:17   
živa
Jaz sicer ne vem, če bom uspela priti na srečanje, ampak pred 15. uro tudi jaz ne morem, ker mali spi popoldanski spanec, bi pa rada prišla z njim.

Sicer pa komaj čakam na NS, ki jo imam konec tedna, da potem res lahko vsem povem za nosečost.

Zdaj grem pa delat.

Lp,

živa 

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 828
18.4.2007 11:39:30   
oktoberka
tud js pridem na srecanje ce bo vse ok. mi je pa naceloma vseeno kdaj.  punce, dejte mi povedat v katerem tednu sem, ker se ze cist zbegana. sploh ne znam vec zracunat. mislm da sm v 15.tednu parvi dan zadnje m je bil 6.1., rok mam pa 13.10.
no ja, sm pa res mal butasta da si tega ne znam zracunat.user posted image

drgac pa sm ok, slabosti pocasi pojenjajo, trebuh je tak kt lubenica, vsake tok me mal uscipne tm spodi. upam da nau kej hujsga. izcedki so taki kt ze cist od zacetka nosecnosti, belo prozorni.. skratka mislm da je zaenkrat vse u najlepsem redu.

poroka je bla fenomenalna, sam mal sm bla zmatrana. ampak sm zdrzala od 6h zjutri k sm ustala, pa do 4h zjutri k sm sla domov. sm bla kr faca..user posted image pa ful sm plesala... mal se vam morm pohvalt.

lep pozdravcek vse, pa pridne bodite.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 829
18.4.2007 12:04:30   
jasna
Oktobrkauser posted image , pa do 4ih zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image . A bomo videle kakšno slikico? Če ni za na net pa na srečanju, velja?
Si pa v 15. tednu. V soboto dopolniš 15. teden in stopiš v 16ega in tako spet do naslednje soboteuser posted image .

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 830
18.4.2007 12:17:23   
Klaudia
user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image  

( 54 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    user posted image 1973               3.user posted image                MB

02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                 MB

04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                 LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
- Solero                   user posted image 1978               1.user posted image                  KP

05.10. 
- Ursikazala             user posted image 1970                1.user posted image  
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec

06.10. 
- mišk                     user posted image 1982                 1.user posted image                 KK

07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                 LJ

09.10.
- janja                     user posted image 1973                 3.user posted image  (2.user posted image )     LJ
- Klaudia                 user posted image 1986                1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki            user posted image 1982                1.user posted image                 KP

10.10.
- tave                       user posted image 1974

11.10. 
- Micla                     user posted image 1977                3.user posted image  (1.user posted image )      GO
- Lillylilly                  user posted image 1979                3.user posted image  (2.user posted image )       Jesenice
- 2ursae                    user posted image 1977               2.user posted image                   LJ

13.10.
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                    LJ
- AnaB.                     user posted image 1979                1.user posted image  

14.10.
- Jasna                     user posted image 1976                4.user posted image  (3.user posted image )        LJ
- skuštrana               user posted image 1977                2.user posted image                    CE

16.10.
- Jan@

17.10.
- prymorka

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- noa1                      user posted image 1975                 1.user posted image                    MB
- valči                       user posted image 1979                 3.user posted image                   Brežice

21.10.
- Daschi                   user posted image 1976

22.10.
- inibini
- metkica1                user posted image  1980                 2.user posted image  (1.user posted image )        CE

23.10. 
- Janice
- ninka 80                 user posted image 1980                  1.user posted image                     KK

24.10.
- Natasa-6               user posted image 1974                   3.user posted image                     LJ
- Neža81user posted image user posted image          user posted image 1981                  1.user posted image         Zg. Polskava
- mala                      user posted image 1983                   3.user posted image                     LJ

25.10.
- *Lana*                  user posted image 1978                   1.user posted image
- pot                                                          1.user posted image                      LJ

26.10.
- Dari
- mama06

27.10.
- kaja80
- zarjica                    user posted image 1978                 1.user posted image                   MS

28.10. 
- mehurčica              user posted image 1978                 2.user posted image                    MB
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP

29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
- Pikapokca              user posted image 1978                 1.user posted image                   NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31                     user posted image 1976                1.user posted image                     MB

31.10.
- živa

user posted image      
 - sanwebdra
 - pikceva  user posted image user posted image   

- pony                      user posted image 1974                 5.user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 18.4.2007 12:18:28 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 831
18.4.2007 12:31:09   
noa1
user posted image Hojla še enkrat,
sem prej pozabila sporočit, da so mi spremenili PDP, ki je sedaj 28.10. namesto prej določen 20.10..
A me lahko prosim popraviš. Hvalauser posted image !
Sem se veselila sprehoda po sončku po službi, pa se dela bolj na dež?! NIč hudega, bom se pa lahko končno naspala.
Uživajte in se božajte!!!!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 832
18.4.2007 13:11:43   
Pandica
Halo pupe!

Jaz sem tudi imela danes pregled. Vse je vredu user posted image
Sicer nisem imela uz, smo pa poslušali srčka user posted image Kako lepo bije. Ga pa je sestra iz prve našla, pa še eno sem mela zraven, ki se je učila in ji je setra razlagala zraven, da verjetno nebo našla srčka takoj, pa smo ga v isti sekundi že poslušali user posted image
Krvno skupino imam A poz, od zadnjega pregleda pred 4 tedni do danes sem se zredila pol kile, vsega skupaj pa 4 kg user posted image
Naslednji pregled imam 16.5., ko bom točno v 20 tednu, vendar še ne bom imela takrat morfologije so mi danes povedali, takrat me bodo naročili, ker je fajn, da se ne dela prehitro, da je srček in vse ostalo lepo razvito so mi dans povedli.
Joj, kako sem vesela, da je vse vredu.
Edino na toksoplazmozo sem negativna kar pomeni, da moram full paziti, da se zdaj ne okuzim, ker je lahko velika nevarnost za plod in posledice so lahko hude.
Tako, to je bilo "na kratko" o mojem pregledu danes.

Lepo se mejte in pobažajte si trebuščke user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 833
18.4.2007 13:33:08   
kasija78
Pozdravljene!

2ursae - Jaz sem tudi toxo pozitivna in mi je gin razložila, da je to v redu, ker je stara okužba. Če bi bila negativna, bi morala pazit pri stikih z mačkami, peskovniki in celo pravijo ne jesti zelenjavo z vrta. Torej huda muka v bistvu. Meni pa je rekla, da imam toliko protiteles, da mi ne bo treba več na testiranja v naslednjih user posted image . Tako da je dobro biti +, če ni nova okužba.

pony -  se pridružujem želji, da bi kaj napisala o veliki družini. Tudi sama si jo želim, sem pa v dvomih, kako bi to šlo časovno, finančno, ipd. Verjetno nimaš na pretek časa s petimi otroci user posted image , ampak bi me zelo zanimalo slišati tvoj pogled iz prakse.

oktoberka -  na tejle strani sem našla dober kalkulatorček za nosečnost. tudi meni to vodenje evidence po tednih ne gre. upam, da ti bo v pomoč. Vpišeš prvi dan zadnje M, povprečno dolžino ciklusov in (najtežje) povprečno dolžino ciklusa od ovulacije do M - če ne veš, napiši 14.
http://www.storknet.com/cubbies/preconception/conceptiontool.htm

Glede kilogramov, se tudi bližam +4kg. Slabosti so popuščale v odvisnosti od polnega želodčka, tudi drugače rada jem, sploh pa mi postava in izgled trenutno nista na prioritetni listi. Sama bom pazila, da se ne zredim nevarno in predvsem, da bolj zdravo jem. Kilogrami bodo pa že se urejali kasneje.

Za strije in raztezanje kože sem kupila karitejevo maslo od LOccitaine. Sicer je kar drago, ampak res odlično. Za razliko od kilogramov so strije trajne user posted image .
Imam občutek, da se lahko namažem manj pogosto, pa še drži krema, ker je res zelo intenzivna.

Prav z veseljem berem vaše poste, ker vidim, s kako podobnimi temami se ubadamo. Tudi na srečanje bom prišla, če bom le lahko, nočem pa obljubit. Datum mi odgovarja, za uro pa mi je vseeno.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 834
18.4.2007 14:50:20   
janja
Zdravo user posted image , vidim da ste se malo razgovorile. Bo dež? Naj pada ponoči, čez dan pa naj bo lepo.

Veseli me, da nas je toliko zainteresiranih za srečanje.

Mehurčica mene tudi kdaj tako zvije, kot bi dobila M. Mislim, da to ni nič hudega in da se samo maternica razteza. Mene taki krči (zelo blagi) primejo predvsem v večernem času, najbrž sem tudi preutrujena, pa trebuh mi je včasih, ko grem spat že sedaj odveč. Mi pa na trenutke tudi otrdeva trebuh. Bom omenila G, ampak se spomnim, da se mi je to dogajalo tudi v prvi nosečnosti. Dobro, da vsi krči zjutraj minejo in se počutim kot bi bila lažja.

Apetit imam velik, mi pa še vedno smrdijo določene vrste hrane. Zelo mi paše kislo (solate, kumarice, kisle omake, juhe...). Mislim, da sem v zadnjem mesecu pridelala kg - bolje bi bilo, da ne bi nič, ker vem, da me bo G spet oštela. Pa kaj morem. Včasih se mi zdi, da me redi že zrak. Sladkarije mi sicer pašejo, a ko kaj pojem, bi najraje vse zbruhala.

Lepo se imejte in božajte svoje bušije.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 835
18.4.2007 17:57:37   
zarjica
Jaz pa sem pravkar prišla z NS. Prejšnji teden je mali bil premali (3,93 cm) in sem mogla prit danes. Velik je 5,2 cm. Je kar zrasel v enem tednu!! Utrip pa ima 170 na min. Sem pa začudena, ker nisem dobila nobenega izvida - vse menda dobim po pošti domov. In to mi je čudno. Pa saj sem totalen laik v teh stvareh in kako naj si sama razložin izvid? Meni bi bilo ljubše in tako sem tudi mislila da bo, da mi bo G vse povedala že danes. Nisem pa dobila nobenih informacij- samo to, da je na pogled vse dobro, izvidi pa bodo povedali kako in kaj. Tak da še itak nisem čist pomirjena in še kar ne vem kako.....joj, jutri pa imam še pregled pri svojem G. Mu moram omenit, da sem bila na NS? On namreč ni pristaš teh preizkav.user posted image
Ja, pa da ne pozabim še povedat : OBUPNO ME BOLI GLAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 836
18.4.2007 18:35:46   
*Lana*
Pozdravljene!

Oh, to vreme, me daje lenoba - utrujenost. Še vedno mi je malo slabo, me to že pošteno nervira . Postaja moteče, predvsem v službi, a kaj hočemo, vsaj en znak, da vem, da sem user posted image .

Naslednji pregled imam šele 15.5., ko bom v 17.tednu, tako nekako.
A ve že kaj kupujete stvari za user posted image  ?

Mi2 sva rekla, da bova začela šele poleti, pa saj je čas, a ne? Jaz sicer kar naprej gledam vozičke na internetnih straneh, pa še nisem našla takšnega, ki bi bil zame user posted image .

Zdaj grem malo počivat, potem pa ... verjetno počasi večerja, pa še ne vem kaj.

Pridne bodite!

Pa pa

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 837
18.4.2007 19:20:23   
mama06
Dober večer,

kako ste kaj oktoberke?

Jutri grem dat kri za pregled ščitnice, saj mi je dr. Pelkičeva na NS dejala, da je lahko ss povezan z nepravilnim delovanjem in tudi krvavitve v tej nosečnosti so lahko posledica le tega. Bomo videli kaj bo pokazal pregled krvi.

Namreč v nedeljo sem prenehala z Dabrostonom in v ponedeljek sem že dobila rjav izcedek. Normalno sem klicala v bolnico in včeraj sem šla na UZ. Hematoma ni videt, detece je zraslo za 1 cm, vse je OK in zgleda da je to posledica pomanjaknja hormonov. Hvalabogu se izcedek umika.

LP

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
19.4.2007 0:16:24   
pot
Morem priznat, ko sem brala vaše prvi strani, sem bila navdušena, ker vas je toliko punc bilo tako pozitivnih, sploh, ker je najin sonček ratal s pomočjo pozitivnih misli in bioenergije. Vesela sem bila in sem še vedno, da sem padla ravno med vas. Zato vse pohvale za vašo pozitivnost. user posted image

Hvala za vse namige o imenih. Sva včeraj gledala en link o starih, slovanskih imenih, pa sva se prav nasmejala ob imenih Živina, Beda, Lala (ta zaradi priimka user posted image ). Pa tudi pri fantih se je našlo par takih cvetk. Ampak v poštev pa ni nič prišlo, čeprav je še kar nekaj imen danes aktualnih. Sem pa na cobissu zbrskala knjige od Kebra. Tako, da bo tudi tisto prišlo v poštev, če še katero zanima.
Moji kg, pa so trenutno še vedno bolj -1kg, nazaj na plus pa še noče priti. Ah, saj je še čas.
Klaudia, ti imaš pa že kar trebušček!user posted image No, saj si skoraj cel mesec pred mano... user posted image

skuštrana, ti jo kar pripelji s sabo, privleči, če je treba. user posted image Vsake bomo vesele, mahat pa tudi znamo, če česa ne bomo razumele, bomo pa po zraku risale. user posted image

pony, čestitke!!! user posted image Vav, kar pet. Imate pa res dobro organizacijo pri vas doma, pa pestro tudi.

oktoberka, čestitke Gospa! user posted image

zarjica, pa potem Pušenjaka vprašaj kaj pomenijo izvidi, če ti iz njih ne bo nič jasno.

Srečanje v soboto 19. maja v Čolnarni v Tivoliju ste na zadnjih straneh potrdile:
1. skuštrana
2. pot
3. 2ursae & Co
4. tave
5. janja & Co
6. jasna (morebiti še Co)
7. oktoberka

Pod vprašajem:
Klaudia (še ni 100%, zaradi krčev)
živa & Co
kasija78
skuštranina prijateljica

Ima katera kaj proti 15. uri ali raje kakšno uro kasneje?

Daschi, lahko se dogovorimo tudi kdaj med tednom, ampak bo najbrž bolj srečanje tistih iz okolice in iz Lj. Čeprav ste vabljene vse. Določi  kak datum, pa bomo videli koliko se nas bo nabralo.
ursikazala predlaga: ponedeljke, srede in četrtke.

< Sporočilo je popravil pot -- 19.4.2007 0:17:39 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 839
19.4.2007 8:48:50   
janja
Zdravo punce, kako ste? Pri nas ni včeraj nič deževalo, za konec tedna pa itak napovedujejo lepo vreme. Je bila pa nevihta včeraj v mojem črevesju. Tako me je špikalo v želodcu, pa sploh ne vem kaj bi kaj takega pojedla. No, samo da je mimo.

zarjica - čudno, da ti G ni že takoj dala izvida od NS. Jaz sem ga vedno dobila takoj, pa še lepo mi je razložila kaj pomenijo tisti izračuni.

*Lana* - mi smo za začetek kupili le voziček, ker je bil v akciji (znižan za 25%), vse ostalo dobim od sestre (vmes so še moje stvari od malega). Je že tako, da cunjice krožijo, potem pa odstraniš odslužene in dodaš še kaj novega. Kar zadeva posteljico in ostale velike stvari, pa nam je ostalo še od našega malčka, sicer pa ima večina mojih prijateljic majhne otroke in vedno si lahko kaj izposodim. Edino avtosedeže kupujem sama.

pot - najbolje, da se zmenimo, da se dobimo po 15. uri. Tiste, ki bodo prišle kasneje bomo že počakali. Kaj pa bo razpoznavni znak - glede na to, da je čolnarna oblegana z nosečnicami in mladimi mamicami.

Lep dan user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 840
19.4.2007 9:05:24   
Daschi
Danuser posted image !

kako ste? še en lep dan je pred nami!

včeraj sem imela gin. pregled. In sem potarnala zaradi pruha in bolečine v nogi. Pregledala me je, je rekla, da je včasih bolečina lahko povsem drugje, v bistvu pa se maternica odpira. Ampak vse je ok!user posted image user posted image
No, noga me še vedno boliuser posted image . ne vem, kako bo, če se bo bolečina stopnjevala. Če ležim in potem vstanem, imam občutek, da mi bo v nogi kar žilo razneslo, prav zoprno, res. Ginekologinja mi je rekla, da ne smem ničesar dvigovati. Aha, vse lepo in prav, ampak doma imam 1,5 let staregauser posted image  in je praktično nemogoče, da ga ne bi dvignila vsaj nekajkrat na dan.
Ali mogoče katera ve, kaj pomaga pri kili? Kaj olajša bolečine?

No, spet sem imela UZ, že četrtič. user posted image  je velik že 7,5 cm, pridno skače sem ter tja in se lepo razvija. Spet sem dobila slikco. Še pri nobenemu jih nisem dobila toliko! Ta jih ima že sedaj za mali albumuser posted image

Naslednji pregled imam čez pet tednov in naj bi imela že kar morfologijouser posted image . malo zgodaj se mi zdi, no...
No, jo bo pa ponovila naslednjič potem. meni je čisto ok, da imam vedno UZ, ga vsaj vidimuser posted image .

danes imate srečanje? lepo se imejte in poročajte, kako je bilo. Pa kakšna fotka na privat ali pa v albumu od katere, bi bilo prav fino za pogledat iz srečanjauser posted image
Jaz bom dala v kratkem album gor, da me spoznate še vizualno, mene in moje triuser posted image . Da me boste potem lahko pocukale za rokav, ko se bomo kje srečaliuser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 841
19.4.2007 10:06:03   
kaja80
Lp!

Prosim, če me date dol s seznama nosečk, ker sem imela prejšnji teden abrazijo.

Hvala

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 842
19.4.2007 10:36:19   
Natasa-6
O, Kaja80, zelo mi je žal!

Kako ste pa ostale?

Jaz sem danes začutila čisto rahlo brcikouser posted image !!!!

Lep dan vsem!

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 843
19.4.2007 11:37:04   
pot
janja... znak... Hm... user posted image Trebuščki user posted image user posted image user posted image . Joj res nevem. Mogoče bi bilo dobro, da si na ZS izmenjamo telefonske številke, ali pa se pripopamo na prvo z napisam Pridem oktobra, pa če je iz RR ali pa ne. user posted image user posted image user posted image Kaj pa če se dobimo pri vhodu ob cesti? Se nas tam nekaj zbere, potem pa se že lahko išče majčke pridem oktobra, saj  vas bo nekaj z majčkami.
Daschi, srečanje je čez danes mesec. Ti pa kar določi kak dan in uro ter seveda datum, ko tebi ustreza, da se dobimo v Lj čez teden, da vidimo koliko je zainteresiranih.

kaja80, meni je resnično zelo žal za tvojo pikico. user posted image user posted image user posted image Tako sem se veselila, da bova skupaj klepetali tudi tukaj in ne samo med Klomifenkami. user posted image user posted image user posted image    user posted image Tale objemček pa je samo zate.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 844
19.4.2007 11:54:09   
jasna
Kaja80user posted image , drži se. Daj duška svojim čustvom, ne drži jih zaseuser posted image . Naj ti kmalu spet posije sončekuser posted image .

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 845
19.4.2007 11:54:19   
janja
pot - saj ni take panike. Jaz pridem z druge strani, ne iz Rožne doline, je pa fino, da se čimprej zagrebemo za mize, ker je ob lepem vremenu hitro vse zasedeno. Sicer pa imamo še čas, mogoče da katera še kakšno idejo.

kaja80 - meni je tudi žal, da ti tokrat sreča ni bila naklonjena. Ampak za vsakega enkrat posije sonček. Ne obupaj in misli pozitivno! user posted image

natasa-6 - user posted image  za brcike. Jaz jih že komaj čakam, pa nič. Očitno imam preveč izolacije, pa jih bom začutila malo kasneje.

user posted image Razvajajte se in se prepustite sončku.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 846
19.4.2007 12:26:13   
Daschi
pot, čez mesec dni, ajauser posted image , no, saj takrat bom pa morda tudi jaz utegnila.user posted image
sem bila prepričana, da je srečanje danes.

kaja80, tudi meni je zelo hudo zate. držim pesti, da ti čim prej uspe!

ravno danes sem tuhtala, da če bi uspelo takoj, ko smo začeli načrtovati 4user posted image , bi sedaj že rodila! bila bi aprilskauser posted image .  In ko pogledam malega, se mi kar oddahne, da bo vsaj dve leti razlike med njima. sploh danes je bil nemogočuser posted image . Trmma se že počasi kaže v vsej svoji veličini tudi pri njemu in na vsem svetu ne vem, kako naj drugače, kot da ga dvignem, ko se mi vrže po tleh sredi stopnicuser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 847
19.4.2007 12:42:50   
mama06
Kaja80 žal mi je, da se ti je to zgodilo. Sem te že pogrešalauser posted image

Pusti času čas in se zjoči, kolikor boš hotela, naj te nihče ne "ovira" v tvoji žalosti. Tudi sama sem lani doživela podobno - ss - in je trajalo precej časa, da sem se pobrala, čeravno tega nikoli ne pozabiš.
Sedaj se prepusti naravi, počakaj na 1.user posted image in kakšen mesec pauze, potem pa spet veselo na delo. Vem, da sedaj ne moreš tako razmišljat, pa vendar bo hitro prišel čas, ko si boš želela poskusiti ponovno. In če se ti bo zahotelo bližine tvojega moža, se stisnita in pocartajta, saj bosta le tako lahko nadaljevala pot.

Kot je že ena napisala: za vsakim dežjem posije sonce in verjemi, tudi zate bo in to še zelo veliko!!!

Držim pesti za vaju, predvsem pa zate. Pa javi se kaj na ZS!

LP

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 848
19.4.2007 12:44:01   
pot
janja, potem pa pride v poštev le, da si izmenjamo telefonske in ko prva pride tja pove kje je in katero mizo čuva.

super, Daschi, potem se pa vidimo. user posted image
Za trmo (nimam še otrok!) ampak je bila res ena dobra odaja o teh stvareh, tako, da če si lahko privoščiš in ga preprosto ignoriraš in mu takrat ne posvečaš pozornosti, in mu s tem pokažeš, da tega ne odobravaš in da tako ne bo ničesar dosegel.... Če si lahko privoščiš kaj takega, da ga preprosto pustiš na miru, da odtrmari brez tvoje pozornosti, potem poskusi tako in ga raje fejst pohvali, ko bo priden.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 849
19.4.2007 12:50:03   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image  

( 54 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    user posted image 1973               3.user posted image                MB

02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                 MB

04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                 LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
- Solero                   user posted image 1978               1.user posted image                  KP

05.10. 
- Ursikazala             user posted image 1970                1.user posted image  
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec

06.10. 
- mišk                     user posted image 1982                 1.user posted image                 KK

07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                 LJ

09.10.
- janja                     user posted image 1973                 3.user posted image  (2.user posted image )     LJ
- Klaudia                 user posted image 1986                1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki            user posted image 1982                1.user posted image                 KP
- sanwebdra             user posted image 1979                 1.user posted image                  MB 
    (zaenkrat  09.10., mislim pa da mi bodo PDP prestavili na 01.10.)

10.10.
- tave                       user posted image 1974

11.10. 
- Micla                     user posted image 1977                3.user posted image  (1.user posted image )      GO
- Lillylilly                  user posted image 1979                3.user posted image  (2.user posted image )       Jesenice
- 2ursae                    user posted image 1977               2.user posted image                   LJ

13.10.
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                    LJ
- AnaB.                     user posted image 1979                1.user posted image  

14.10.
- Jasna                     user posted image 1976                4.user posted image  (3.user posted image )        LJ
- skuštrana               user posted image 1977                2.user posted image                    CE

16.10.
- Jan@

17.10.
- prymorka

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- noa1                      user posted image 1975                 1.user posted image                    MB
- valči                       user posted image 1979                 3.user posted image                   Brežice

21.10.
- Daschi                   user posted image 1976

22.10.
- inibini
- metkica1                user posted image  1980                 2.user posted image  (1.user posted image )        CE

23.10. 
- Janice
- ninka 80                 user posted image 1980                  1.user posted image                     KK

24.10.
- Natasa-6               user posted image 1974                   3.user posted image                     LJ
- Neža81user posted image user posted image          user posted image 1981                  1.user posted image         Zg. Polskava
- mala                      user posted image 1983                   3.user posted image                     LJ

25.10.
- *Lana*                  user posted image 1978                   1.user posted image
- pot                                                          1.user posted image                      LJ

26.10.
- Dari
- mama06

27.10.
- kaja80
- zarjica                    user posted image 1978                 1.user posted image                   MS

28.10. 
- mehurčica              user posted image 1978                 2.user posted image                    MB
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP

29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
- Pikapokca              user posted image 1978                 1.user posted image                   NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31                     user posted image 1976                1.user posted image                     MB

31.10.
- živa

user posted image        

- pikceva  user posted image user posted image   

- pony                      user posted image 1974                 5.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.