|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
22.4.2007 14:12:33   
mehurčica
Aja? Sej pa ni nobenih vitaminov kaj preveč not. Mislim, da mi nima kaj škodit. Sicer pa zdaj ko so mimo prvi trije meseci jih itak ne bom jemala vsak dan. Sem pa najprej jemala Tifol, nato Elevit, sedaj pa imam te.

Posebej magnezijevih šumenk ne pijem, jih pa imam že doma, ker vem, da jih bom sčasoma verjetno rabla-mi je v 1.nos. ves čas otrdeval po malem trebuh in ponoči sem imela krče v mečih.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 876
22.4.2007 16:01:55   
pikceva
Pozdravljeni,

Jaz tudi jem centramed mami (vsebuje tudi folno k.), pa še kalcij posebej. Zdravnica mi je rekla, da je bolje, da se poslužujem dodatkov, ker sem noseča za user posted image user posted image . Povprašala sem in baje da folna nikakor ne škoduje tudi po prvem 3mesečju, kvečjemu koristi. Na zadnjem pregledu, so mi zaradi padca hemoglobina svetovali še dodatek železa (ni pa še na skrajni meji). Slednjega dodatka se pa raje izogibam, ker se mi zdi, da ga ne prenašam preveč dobro. Mogoče je to le psiha ali pa dejanski vpliv. Kdo ve?!? Zaradi tega pa jem veliko več hrane, ki vsebuje železo.

LP

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 877
22.4.2007 19:17:30   
*Lana*
Hej, kako ste?

Vikend je ze skoraj za nami, jutri spet veselo na delo. Jupi user posted image  , samo 4 delovni dnevi so pred nami!

Moje slabosti počasi pojenjajo, upam, da bodo čisto izginile.

Danes sem celi dan preživela na sončeku, mi ful paše.

Glede folne kisline. Zdaj sem v 14.tednu in imam tifol tabletke samo še do srede, potem pa jih več ne bom jedla.

V petek grem verjetno v Avstrijo po nakupih, upam, da dobim nosečniške hlače.

Pridne bodite.

Se beremo.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 878
23.4.2007 7:10:55   
skuštrana
Jaz tudi jem Centramed mami, mi jih bo pa ravno zmanjkalo in ne mislim kupit nove, saj je sedaj že čedalje več sadja, ki ga jaz res full pojem (po 2 kg na dan). Si bom pa jaz tudi kupila mg tablete, ker sem tudi imela probleme s krči. Trebuh mi sicer ni otrdeval, krči v mečih so bili pa neznosniuser posted image

Mama06, pride kakšen dan, ko si pač na tleh, te vse boli, se ti nič ne da ampak važno je, da se pobereš in greš naprej - v svetlo prihodnost user posted image user posted image ..Vse bo v redu, boš videla.Oktobra, ko boš v rokah držala najlepšega otroka na svetu boš vse to pozabilauser posted image

Drugače pa imam jaz v čet popoldan drugi pregled, po pregledu pa gremo na Reko. Končno, moram it frizerju in dol imam takšnega oh in sploh frizerja, da rajši 2 meseca okoli hodim kot kokoška kot pa da bi šla pri nas k frizerjuuser posted image .. Pa vozičke Musty si grem v živo pogledat, pri nas jih namreč nimajo. V petek pa potujemo za Omiš, kjer bomo do konca praznikov oz. do 5.5..Komaj čakamuser posted image
Dashi, tole z uvajanjem mi je pa full čudnouser posted image . Naša bi itak živčni zlom dobila, da jo kar pripeljem in že prvi dan pustim tam...Ti jo kar lepo uvajaj, pa naj vzgojiteljice rečejo kar hočejo.

Eh, tale moj trebuh je pa full čuden..Je že malo zrasel, čez vikend ga pa spet ni bilo nič..Kot deska sem, hvalabogu, da so mi vsaj joški zrasliuser posted image Le kdaj bom jaz za nosečniške hlače? user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 879
23.4.2007 8:28:01   
mama06
Skuštrana hvala za pomirjujoče bedese user posted image .

Zdaj pa me zanima, kako je bilo pri vas glede dopustov v času user posted image ?

Namreč, midva ne hodiva na Hrvaško in tudi letos ne bova šla, Slovenija je itak samo za vzorec in še tu ti nič ne nudijo glede na njihove cene. Vsako leto namreč odpotujeva z letalom in sedaj se pojavi dvom: ali je to v času user posted image dovoljeno in sprejemljivo? Mnenje og G si bom itak še priskrbela.
Ali ste se takšnih dopustov v času user posted image posluževale ali ne? Šla bi v predsezoni, prva polovica junija, ko še bi bilo okoli 5,5 mesecev, saj potem me je preveč strah, da se kaj zalomi ali zakomplicira. To je moja 1.user posted image .

Prosim svetujte. Vem pa, da je vsaka nosečnost poglavje zase. Zanima me samo, kako ste ve preživljale dopuste in kako jih boste letos?

Hvala!

LP

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 880
23.4.2007 8:49:39   
skuštrana
Za potovanje z letalom nosečnost ni omejitev, tako da kar pogumno...Se mi pa zdi, da imajo tele avio kompanje neke omejitve, da bo nekem tednu nosečnosti ne smeš več na letalo, ampak 5, 5 mesecev noseča še lahko greš. Moja prijateljica je šla v Ameriko, ko je bila tako noseča. Se pa pozanimaj kako je s prvo pomočjo v državi kamor nameravaš potovat oz. priskrbi si ustrezno zdravstveno asistenco..Just in case, saj vešuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 881
23.4.2007 8:52:08   
Daschi
Danuser posted image !

Konec tedna smo preživeli zelo lepo, prehitro minilo!
Moje počutje je nespremenljivo. Še vedno se najbolje počutim, če jem lahko hrano. Za kosilo imam tako največkrat kar mešano solato. Zadnjič sem jedla špagete z mesno omako in mi je bilo ves popoldan slabouser posted image .
K sreči se bliža sezona solat in sadja.

skuštrana, saj pri nas v vrtcu je možnost uvajanja, ampak so bolj veseli, če ni uvajanja. Saj jaz popolnoma razumem, da so nekateri starši res sitni in vzgojiteljici samo otežujejo delo.
Skratka jaz bom malega uvajala, mislim pa, da ne bo potrebno veliko, ker je zelo družaben dečko.

mama06, jaz mislim, da dopust sploh ni ovira, če je vse ok. No, v kakšne nerazvite dele sveta se jaz ne bi spuščala, drugače pa je zdravniška pomoč povsod, če do kaj pride. Ampak, ne bo, kajneuser posted image .

Mi gremo dvakrat na Krk, kjer imamo app. Na koncu junija in nato v še v juliju. Če pa bo moje počutje ok, če ne bom zatekala, pa gremo še avgusta za nekaj dni.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 882
23.4.2007 9:15:32   
bambi
OJ!

Jaz sem pa danes malo panična, saj vem da sem user posted image  komaj 17 tednov, pikico sem že čutila, res, da ne vsak dan, sedaj pa se obremenjujem, ker ga včeraj nisem čutila in danes tudi ne, čeprav tresem svoj trebuh, da bi se ja kaj premaknilo..... Naj mi kdo pove, da sem brezveze panična, ker če kličem G, me bojo verjetno po zdravju vprašali.... V 2. user posted image  sem enkrat v 20. tednu letela v bolnico, ker 2 dni nisem čutila gibov in se mi rekli, da brezveze delam paniko, so me dali na CTG in je pikici lepo bil srček. Meni so to ni zdelo tako brezveze, glede na to, da sem prvo pupo izgubila ravno zato, ker ni bilo več utripa.... V četrtek imam pregled, ampak do četrtka me bo od skrbi pobralo.

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 883
23.4.2007 9:22:40   
Daschi
bambi, kaj naj ti napišem.. Vso pravico imaš, da greš preverit, če te skrbi. Boš vsaj pomirjena. saj je vendar tvojuser posted image . kaj pa si mislijo drugi, pa je njihov problem. jaz bi na tvojem mestu šla, povedala svoj strah in zahtevala naj preverijo. zakaj pa ne, saj zato so tam!
Moja prijateljica svojega drugegauser posted image  skoraj nič ni čutila do konca nosečnosti. danes pa je tak junak, da je kaj. Prav zanimivo, kako so eni zaspančki, drugi pa migajo in migajo.

Želim ti vso srečo!

dve leti nazaj sva bili pa skupaj oktoberki, a ne?

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 884
23.4.2007 9:38:09   
mehurčica
Bambi, baje da je do nekje 25 tedna normalno, da se otročka včasih ne čuti. Se pa spomnim, da sem tudi jaz bila prvič že panična, ko se nekje okoli 25.tedna ene 2 dni ni nič javil. No, naslednji dan je že imel prevale na sporedu.user posted image Danes pa najprej kaj migaj, potem se pa pojdi vležt in čakaj na rahlo mehurčkanje. Saj je res še zelo zgodaj za kakšne konkretne brce, ki se bodo pri tebi pojavile že čez kakšna 2 tedna. Uh, jaz še bom malo čakala, saj sem komaj načela 13.teden.

Danes sem se zbudila z letalom na moj glavi-no, vsaj zdelo se je tako.user posted image Komaj sem se premikala. Potem sem pa pojedla 2 palačinki za moč in en kapučino med gledanjem nadaljevanke Strong medicine. Se pa že pripravljam za likanje, obešanje perila in pohod na Pohorje. KAKO LEPO VREME JE!user posted image

A se je še kateri naredila "kožna" guba pod zizikami. Joj, mene to tako moti. Povečale so se mi ful že in se mi je kar takšna guba čez cel pas pod zizikami naredila od te teže.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 885
23.4.2007 9:46:50   
bambi
Hvala punce, da ste me malo pomirilie.....

JA Daschi pred dvema letoma sva bili oktoberki in sedaj zopet, čeprav se je naša princesa takrat odločila, da bo raje septemberka in je kar za cel mesec prezgodaj prišla na svet.... Hvala bogu je bilo vse OK, jaz pa sem tudi bila potem vesela, ker ne vem kako bi do konca zdržala, saj sem se že komaj premikaka in zatekala kot ena spužva....

Zdaj pa letim na sodišče, ker me čaka kup opravkov...

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 886
23.4.2007 13:22:03   
MissLady
Živjo punce!!

Tudi jaz se vam bom pridružila v tem forumu. PDP imam 2.10.2007 (ZM 27.12.06). To je moja 1. user posted image

Nasplošno se full dobro počutim že od začetka (nobenega bruhanja, slabosti skoraj nisem imela). Razen tega, da imam sladkorno bolezen tip 2 že od prej in sem sedaj na insolinu. To mi je ful zoprno, ampak sem se že sprijaznila.

Meni se trebušček že full pozna in že nosim nosečniške hlače. Včasih se mi tudi zazdi, da mojega user posted image  začutim - eno tako utripanje v trebuhu (a ve tudi čutite tako, al si jaz samo domišljam???).

Veliko sreče želim vsem nam... user posted image  čao-čaouser posted image

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 887
23.4.2007 13:55:06   
Klaudia
user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image  

( 55 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    user posted image 1973               3.user posted image                MB

02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                 MB
- MissLady                                            1.user posted image

04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                  LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
- Solero                   user posted image 1978               1.user posted image                  KP

05.10. 
- Ursikazala             user posted image 1970                1.user posted image  
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec

06.10. 
- mišk                     user posted image 1982                 1.user posted image                 KK

07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                 LJ

09.10.
- janja                     user posted image 1973                 3.user posted image  (2.user posted image )     LJ
- Klaudia                 user posted image 1986                1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki           user posted image 1982                1.user posted image                 KP
- sanwebdra            user posted image 1979                1.user posted image                 MB 

10.10.
- tave                       user posted image 1974

11.10. 
- Micla                     user posted image 1977                3.user posted image  (1.user posted image )      GO
- Lillylilly                  user posted image 1979                3.user posted image  (2.user posted image )       Jesenice
- 2ursae                    user posted image 1977               2.user posted image                   LJ

13.10.
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                    LJ
- AnaB.                     user posted image 1979                1.user posted image  

14.10.
- Jasna                     user posted image 1976                4.user posted image  (3.user posted image )        LJ
- skuštrana               user posted image 1977                2.user posted image                    CE

16.10.
- Jan@

17.10.
- prymorka

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                       user posted image 1979                 3.user posted image                   Brežice

21.10.
- Daschi                   user posted image 1976

22.10.
- inibini
- metkica1                user posted image  1980                 2.user posted image  (1.user posted image )        CE

23.10. 
- Janice

- pikceva  user posted image user posted image    

24.10.
- Natasa-6               user posted image 1974                   3.user posted image                     LJ
- Neža81user posted image user posted image          user posted image 1981                  1.user posted image         Zg. Polskava
- mala                      user posted image 1983                   3.user posted image                     LJ

25.10.
- *Lana*                  user posted image 1978                   1.user posted image
- pot                                                          1.user posted image                      LJ

- nana84                                                    1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06

27.10.
- zarjica                    user posted image 1978                 1.user posted image                   MS

28.10. 
- mehurčica              user posted image 1978                 2.user posted image                    MB
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP
- noa1                      user posted image 1975                 1.user posted image                    MB

29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
- Pikapokca              user posted image 1978                1.user posted image                   NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31                     user posted image 1976                1.user posted image                     MB
- ninka 80                 user posted image 1980                  1.user posted image                     KK

31.10.
- živa

user posted image      

- pony                      user posted image 1974                 5.user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 888
23.4.2007 13:57:57   
Klaudia
Pozdravljene!

Danes sem imela svoj 4.pregled. Je mela G tako gužvo, da smo šle kar hitr skoz.
Pogledali sva maternični vrat in je vse vredu, je pa baje posteljca zelo nizko
in mi je odsvetovala spolne odnose. Pogledal smo srček... pa vidl kako brca... user posted image

Bolniško mam še naprej, ker se krči še niso nehali... bomo že.
Sej bo kmalu oktober ko bo tega konec... user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   [Brisano sporočilo]
23.4.2007 14:16:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Klaudia)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
23.4.2007 14:51:03   
Jejica
Pozdravljene,

tudi jaz bi se vam z veseljem pridružila. PDP imam 26.10. in se kar dobro počutim. To je moja prva user posted image
Na srečo nisem imela nobenih slabosti in bruhanja, vendar pa kar močno čutim raztezanje maternice.
Čeprav me včasih kar močno špika sem vsakega občutka vesela saj vem, da moja pikica pridno rsteuser posted image

Vsem želim iskrene čestitke in sem vesela, da lahko tudi sama svoje veselje delim z vami!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 891
23.4.2007 15:20:00   
MissLady
zivepo, jaz se tudi še nič ne mažem user posted image user posted image  imam iste 'probleme' kot ti... ne da se mi :)) Mogoče bom pa uporabila mojega lubija, da bo pomagal... verjetno bo to še najbolje user posted image user posted image

Frizer... jaz sem tudi slišala, da se ni dobro barvati, ker barve vsebujejo toliko kemikalij itd. Sicer se mi zdi malce smešno... ampak človek nikoli ne ve, in sem se odločila, da se ta čas med nosečnostjo ne bom barvala. Si bodo vsaj lase malo odpočile user posted image  Glede strišenja pa mislim, da ni ovir.

Jaz sem kupila že en pajacek, ki bo za domov in nekaj bodijev. Ravno toliko, da sem si lušte potešila. Sicer pa imam od svakinje obljubljeno celo grmado oblekic. Ostalo bomo pa kasneje nabavljali oz. sproti. Jaz si ne delam ravno preglavic. Evino kar je sigurno, da bova kupila še pred rojstvom je voziček in lupinica.

(odgovor članu Jejica)
Neposredna povezava do sporočila: 892
23.4.2007 21:33:21   
pot
sanwebdra, nana84 in MissLady pozdravljene med nami!!! user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz bi rada vedela, kako izgledajo prvi mehurčki - gibi?
Jaz se po tuširanju vedno namažem s kremo za telo, zdaj pa tudi proti strijam - prsi in trebušček. Če bo to kaj pomagalo pa nevem.
Ali že katera hodi na telovadbo v Lj ali okolici? Kam, kakšna je cena...? Jaz bi tako telovadbo, ki bi me res pripravila na porod - fizično in kjer bi bilo vseeno, če bi prišla vsak teden ali ne. Bi šla pa samo 1x na teden. Pa bi mi bilo všeč, če bi lahko šla recimo enkrat na telovadbo v vodi ali pa na klasično telovadbo. Ali je to možno? Je katera že bila pri eni in drugi telovadbi?
Tudi mene zanima kaj vse ste tiste, ki ste že rodile dejansko rabile prve mesece po rojstvu - do pol leta. Kaj priporočate iz svojih izkušenj?

*Lana* poročaj o nakupu in o videnem.

Srečanje v soboto 19. maja v Čolnarni v Tivoliju (skriti znak številka 10) ste na zadnjih straneh potrdile:
1. skuštrana
2. pot
3. 2ursae & Co
4. tave
5. janja & Co
6. jasna (morebiti še Co)
7. oktoberka

Pod vprašajem:
Klaudia (še ni 100%, zaradi krčev)
živa & Co
kasija78
skuštranina prijateljica
Daschi
Ima katera kaj proti 15. uri ali raje kakšno uro kasneje?

Daschi, lahko se dogovorimo tudi kdaj med tednom, ampak bo najbrž bolj srečanje tistih iz okolice in iz Lj. Čeprav ste vabljene vse. Določi  kak datum, pa bomo videli koliko se nas bo nabralo.
ursikazala predlaga: ponedeljke, srede in četrtke.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 893
23.4.2007 21:40:41   
*Lana*
Dobrodošle, nove oktoberke!

Lepo je, ko nas je tolikouser posted image

Danes sem bila v Arielu, sem kupovala neke malenkosti za kolegico, ki je rodila, pa sem še malo oči usmerila proti vozičkom. Izbira bo kar težka. Koliko je lepih, seveda pa je zame najpomembenjše, da bo praktičen.

Drugače sem dan preživela kar brez slabosti - jupi user posted image .

Aja, pa še to. Odvalil se mi je velik kamen, saj sem danes povedala v službi in so bili veseli, da sem user posted image . Sem imela mal treme, ker imam pogodbo do konca poletja, pa sedaj po njihovem sprejetju moje novice mislim oziroma upam, da mi bodo pogodbo podaljšali.

Druga ni nč novga, zdaj šibam pod tuš in veselo mazat s kremico - jo imam od aventa.

Pridne bodite.

Pa pa

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 894
23.4.2007 22:13:14   
MissLady
Pot, jaz bio se tudi prijavila za srečanje user posted image jupi.... to bo super spoznati nove prijateljice, da bomo pol lahko skupaj vozičke porivale. Hahaha...a  si predstavljate tko ene 15 mamic z vozički na spehodu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bi ble atrakcija

Kaj pomeni tisto ''&Co'' ?? A da lahko še koga pripelješ???

Imam pa eno vprašanje za vas vse: Jaz imam full močan beli tok in izcedek (zelenkaste barve in tak bolj gost). Mislim, da sem dobila glivično vnetje. Samo moram počakati do 8.5. ko grem k G in ji bom pojamrala. A je katera dobila kakšne svečke?? Katere? A so vam pomagale?

< Sporočilo je popravil MissLady -- 23.4.2007 22:16:40 >

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   RE: oktobrke
23.4.2007 23:21:23   
pot
MissLady, & Co pomeni, da pridejo punce s svojimi malimi sončki user posted image . Jaz sem za točno tako vnetje, kot ga opisuješ dobila svečke Vagisan (mlečna kislina), ki so ustavile zadevo, dokler sem jih jemala, ko sem pa nehala pa spet v še večji količini, zdaj pa mislim, da se je ustavilo, končno. Morem kar potrkat. Če to ne bi pomagalo mi je dala pa še Canesten svečke s kremico, pa sem vseeno počakala še kak dober teden, tako, da jih še nisem uporabila. Če imaš doma kremo Canesten, se do pregleda kar z njo maži po zunanjem predelu 2-3x na dan. Da ti vsaj malo omili zadevo do pregleda, ki je še kar daleč, glede na neprijetne težave.

Srečanje: v soboto 19. maja ob 15-ih v Čolnarni v Tivoliju (skriti znak na mizi: številka 10) ste na zadnjih straneh potrdile:

1. skuštrana
2. pot
3. 2ursae & Co
4. tave
5. janja & Co
6. jasna (morebiti še Co)
7. oktoberka
8. MissLady

Pod vprašajem (držimo pesti, da utegnete):
Klaudia (še ni 100%, zaradi krčev)
živa & Co
kasija78
skuštranina (oktobrska user posted image ) prijateljica
Daschi

Daschi, lahko se dogovorimo tudi kdaj med tednom, ampak bo najbrž bolj srečanje tistih iz okolice in iz Lj. Čeprav ste vabljene vse. Določi  kak datum, pa bomo videli koliko se nas bo nabralo.
ursikazala predlaga: ponedeljke, srede in četrtke.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 896
23.4.2007 23:24:58   
pot
user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image  

( 56 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    user posted image 1973               3.user posted image                MB

02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                 MB

04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                  LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
- Solero                   user posted image 1978               1.user posted image                  KP

05.10. 
- Ursikazala             user posted image 1970                1.user posted image  
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec

06.10. 
- mišk                     user posted image 1982                 1.user posted image                 KK

07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                 LJ

09.10.
- janja                     user posted image 1973                 3.user posted image  (2.user posted image )     LJ
- Klaudia                 user posted image 1986                1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki           user posted image 1982                1.user posted image                 KP
- sanwebdra            user posted image 1979                1.user posted image                 MB 

10.10.

11.10. 
- Micla                     user posted image 1977                3.user posted image  (1.user posted image )      GO
- Lillylilly                  user posted image 1979                3.user posted image  (2.user posted image )       Jesenice
- 2ursae                    user posted image 1977               2.user posted image                   LJ

13.10.
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                    LJ
- AnaB.                     user posted image 1979                1.user posted image  

14.10.
- Jasna                     user posted image 1976                4.user posted image  (3.user posted image )        LJ
- skuštrana               user posted image 1977                2.user posted image                    CE

16.10.
- Jan@

17.10.
- prymorka

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                       user posted image 1979                 3.user posted image                   Brežice

21.10.

22.10.
- inibini
- metkica1                user posted image  1980                 2.user posted image  (1.user posted image )        CE

23.10. 
- Janice

24.10.
- Natasa-6               user posted image 1974                   3.user posted image                     LJ
- Neža81user posted image user posted image          user posted image 1981                  1.user posted image         Zg. Polskava
- mala                      user posted image 1983                   3.user posted image                     LJ

25.10.
- *Lana*                  user posted image 1978                   1.user posted image
- pot                                                          1.user posted image                      LJ

26.10.
- Dari
- mama06
- Jejica                                                     1. user posted image

27.10.
- zarjica                    user posted image 1978                 1.user posted image                   MS

28.10. 
- mehurčica              user posted image 1978                 2.user posted image                    MB
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP
- noa1                      user posted image 1975                 1.user posted image                    MB

29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
- Pikapokca              user posted image 1978                1.user posted image                   NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31                     user posted image 1976                1.user posted image                     MB
- ninka 80                 user posted image 1980                  1.user posted image                     KK

31.10.
- živa

user posted image      

- pony                      user posted image 1974                 5.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 897
24.4.2007 7:48:29   
skuštrana
Kaj dejansko rabiš po porodu? Zase potrebuješ veliko vložkov, priporočam Vir, čisti bombaž, potem kakšen modrček za dojenje, črpalka za mleko pride prav, vendar ni nujna (lahko kupiš kasnjeje, če vidiš potrebo - raznim mastitisi, zastoji mleka,..). Jaz sem kar dolgo po porodu nosila kar tiste mrežaste spodnje hlače za enkratno uporabo - so mi bile najbolj udobne. Pa namesto modrca sem jih tudi imela, da so mi blazinice gor drćale - nasvet med. sester v bolniciuser posted image ..Aha, še blazinice za dojenje potrebujete - priporočam Chicco. Če se še katera kaj spomni pa naj dopolni..

Za dojenčka - lupinica, voziček, plenice, oblekce (kaj pa vem okoli natančnega št., jaz sem jih večino dobila, tako da sem jih imela full preveč). Sem pa najmanjšo št. za kao iz bolnice it kupila 62 pa ji je bilo vse full preveliko je moral mož it kupit 56 pa je bilo še vedno vse full preveliko (pa ni bila full majhna 51 cm), tako da bom tokrat kupila tudi kakšnih par kompletkov 56. Mi smo jih potem kar nekaj časa nosili. Potrebujete še navadne bombažne plenice - tetra, v primeru širokega povijanja ali pa kar tako, za brisanje se super obnesejo user posted image Tudi prahu.
Krema za rito - najboljša je kar iz lekarne, fajn pride še čisto olivno ali pa mandljevo olje (tudi iz lekarne), fiziološka raztopina, škarjice za nohte, banjica (jaz imam tummy tub čebriček, banjice nisem nikoli imela), navadno trdo milo... Meni se zdi najboljša varianta čimmanj kemije, umivanje samo z vodo- jaz sem ji samo ritko malo z milom, čimmanj krem in podobne navlake (jaz imam še sedaj doma celo zbirko vzorčkov, pa krem, ki sem jih dobila, jih moram vrečt v smetiuser posted image ).
No, me bodo še dopolnile, ampak tole je tista osnova, ki jo je fajn imet. Vse ostalo so pa nianse in po želji.

Glede frizerja - ženskice moje drage, ne preveč komplicirat. Jaz sem se v prvi nosečnosti normalno barvala (enkrat celo sama doma, rezultet- katastrofauser posted image )...Sa raznorazne kreme, ki jih mažete nase so tudi polne kemikalij, a ne? Pa vitamini, ki jih jemljemo - vse je to umetno..Tako, da..Takšna in drugačna prepričanja so bolj veljala za včasih, ko so bile barve še zelo agresivne. Sicer pa, jaz grem v petek pa vam poročamuser posted image

Katere kreme proti strijam pa uporablajte? Jaz imam kar od DM njihov Babylove program. Mi super diši, tudi njihova kozmetika za malčke mi ima super vonj. Tak fajni - dojenčkast..

Pot
, telovadba v vodi je v nosečnosti super..Če imaš to možnost ti jo full priporočam.

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 24.4.2007 7:58:40 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 898
24.4.2007 8:18:18   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

( 55 user posted image  nas je)

01.10.

02.10. 

04.10.

05.10. 
- Miško
- kovanec

06.10. 

07.10.

09.10.

10.10.

11.10. 

13.10.

14.10.

16.10.
- Jan@

17.10.
- prymorka

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.

21.10.

22.10.
- inibini

23.10. 
- Janice

24.10.

25.10.

26.10.
- Dari
- mama06

27.10.

28.10. 

29.10.

30.10.
- soraja
- orka**

31.10.
- živa
- Ulaa

user posted image      

Bi se vam se jaz pridruzila user posted image !
Lep dan vsem

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 899
24.4.2007 8:18:41   
skuštrana

http://roda.hr/tekstovi.php?TekstID=55&Tekst2ID=149&Show=2155

Na zgornjem linku si lahko preberete kako naštudirat - naredit pupo in kako fanta user posted image Za nas je malo pozno, ampak za naslednjič pa lahko prav pride, a ne?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.