|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
16.4.2007 8:58:54   
lane31
Ja bo potreben nacrt prehrane ,no saj v istvu ga zdaj tudi imam,a ima eno slabost ,zdrzi le do 17h user posted image
Trebuh si mazem kakor kdaj  user posted image , bi blo treba bolj vstrajno...sicer pa prav kreme proti strijam se nimam.
Ah morje....mi gremo konec julija v Makarsko  user posted image user posted image
user posted image user posted image lani so me tam oznacili za zelo sportsko,ker sem vsako jutro tekla- trimckala ,letos bo to malo tezko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 801
16.4.2007 9:27:10   
tave
Hoj user posted image !
No po dolgem času se tudi jaz oglašam.V petek sem imela svojo G in je bilo vse o.k., samo voda nekaj peša. Je rekla G  da bom morala  piti več tekočine, juhice, itd. Drugače pa je vse o.k., sva poslušali srček, sam mi je rekla da sem se premalo zredila (20 dag v 1 mesecu). Mislim da bo še dovolj časa za kilogramčke.
Za srečanje tudi meni ustreza 19.maj smo še uro določite.    
Aja, pa čestitke bodočima nevestama. Ta dan si privoščita maksimalno, ker to bo vajin dan, ki si ga bosta zapomnili za celo življenje.Ne ozrajte se preveč na ostale. Mene so mal debel gledal ker sem preplesala celo noč glede, na to da sem bila noseča takrat 4 mesece. Tako da vse naj naj.

lp, se tipkamo

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 802
16.4.2007 9:41:25   
janja
Da vam še jaz malo zatežim. V petek sem potem odšla na UZ v Dravlje (da si pomirim dušo). Dr. Antoličeva je bila zelo prijazna in mi je zadevo razložila. Tisti "miom" o katerem me je strašila dr. iz KC, se je izkazal za pregrado. No, lepo. Moja G bi me lahko vsaj opozorila na to in mi eventuelno rekla naj med 12. in 16. tednom ne pretiravam (takrat se dela posteljica). Sicer pa imam srečo, da se je posteljica dobro prijela in to ravno na mestu kjer imam pregrado. Moja sestra ima tudi pregrado maternice in je imela v tem času strogo mirovanje. No, glavno, da sem se zdaj malo pomirila in komaj že čakam prve brcike.

Valči - mene dajejo rahli krči neodvisno od dela dneva, predvsem pa takrat ko dolgo sedim, ali pa se sklanjam. Takrat mi trebuh kar otrdi. Se spomnim, da se mi je to redno dogajalo tudi v 1. nosečnosti, tako da upam, da ni nič narobe. Plod se lepo razvija. Mi pa pomagajo sprehodi, edino ko pridem domov sem zelo utrujena, včasih pa me bolijo celo medenične kosti.

Zivepo - jaz sem šla na NS sama. Moj ne bi šel zraven tudi če bi ga prosila, ker ne prenese bolnišnic in zdravnikov. Zato ga tudi pri porodu ne bo zraven. Pri 1. porodu je bila zraven moja sestra za kar sem ji zelo hvaležna.

Skustrana - jaz bom s telovadbo počakala še kak teden, da dopolnim 16. teden. Potem pa bodo moja telovadba sprehodi, malo pa si bom ogledala tudi DVD od Vzajemne. Bom pa definitivno morala telovaditi, vsaj da si okrepim zgornji del telesa, ker me občasno že hudo muči hrbtenica. Me pa zelo mika plavanje. user posted image  Mogoče katera ve, kako poteka plavanje na Fakulteti za šport?

Bambi - mene vsi sprašujejo kako si upam na morje tako daleč (Dalmacija), pa vidim, da boste šle skoraj vse bolj južno. No, mi imamo od začetka julija rezervirano na Murterju, potem pa gremo še za par dni v Novigrad. Saj lahko bi izbrala varianto - vse štiri od sebe, a kaj ko bi imela potem taščo 24 ur za vratom. Drugače pa gremo v Novigrad že za 1. maj, če bo vreme, pa vsak sončen vikend (če mi bo počutje omogočalo). user posted image

Jasna - si še na bolniški, ali vas je sonček že pozdravil?

19. maj - Tivoli (čolnarna) velja. Pridem z našim malčkom, razen če ne pride kaj drugega vmes. user posted image

Zunaj je tako lepo vreme, tako da izkoristite vsako prosto minuto in se pustite pobožati sončku.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 803
16.4.2007 14:45:03   
janja
Oktoberke, kje se skrivate? Novembrke so nas že prehitele. user posted image

No, saj vam je oproščeno, če se prepuščate sončnim žarkom, čeprav se mi zdi, da danes malo piha.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 804
16.4.2007 18:51:14   
*Lana*
Ravnokar sem prišla domov. Zunaj sije donček in je res krasno.
Kako se počutite? Mene obhajajo še rahle slabosti in velikanska napihnjenost, se mi zdi, da sem taka, kot da bi bila noseča že 5 mesecev. A je z vami tudi kaj podobnega?

Zdaj že komaj čakam, da se mi začne poznat pravi trebušček, da si potem kupim nosečniške hlače in malo nove garderobe.

Nč, to je vse, kar imam za zdaj povedat, se vam mogoče javim še pred spanjem.

Pa pa

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 805
16.4.2007 21:38:17   
skuštrana
Joj, morjeuser posted image No, mi gremo za 1.maj v Omiš, drugače smo pa itak bolj morski...Vsaj poleti.

No, v glavnem, jaz danes nisem šla telovadit, ker je prišlo nekaj vmes in nisem imela varstva za tamalo, sem jo pa zato popkala in sva šli s prijateljico ( ki ima PDP 19.10) in njeno hčerko pešaka na celjski grad...Je trajalo in trajalo preden sta najini dvoletnici priromali gor, ampak nekako je šlo. Sva se pa celo pot pogovarjale o sladoledu, tako da sem si na poti domov morala it kupit eno banjico sladoleda..Njemi, njemi...user posted image

Plavanje v nosečnosti je res super, jaz sem bila prvo nosečnost cel čas na morju in sem full dolgo plavala. Vsak dan po eno uro, tako bolj umirjeno..Joj, kako je pasalouser posted image Bazeni pa mene ne privlačijo preveč, kaj pa vem...Kdaj pa kdaj in imam dosti.

Janja, super, da je vse ok, ...Pa res čudno od G, da ti ni povedala kaj in kako..
Joj, jaz res ne razumem zakaj nosečke ne bi smele it na morje in to kao daleč..Ma, saj so zdravniki vsepovsod, če slučajno kaj pride. Jaz imam z ginekologom na Rabu full dobre izkušnje, sem ravno na Rabu v prvi nosečnosti malo zakrvavela, pa je vse pošlihtal..In to še celo zastonj, kar bi pri nas težko doživel, sploh če gre za poplnega tujca.

Bambi, Rab je pa meni tak fajn...Samo ne v sezoni, je preveč gužva, vsaj za moj okus..V posezoni je pa raj, sploh za otroke. Ko bom šla v penzijo, se bom kar tja preselilauser posted image

A mogoče še katero zeza zgaga? Ma, sploh ni važno kaj pojem in koliko, zvečer me obvezno peče zgaga...Kaj pomaga proti njej? Donat ali kaj drugega...Tale donat mi je tako bolj blek, ampak če bo treba...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 8:02:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
17.4.2007 8:54:34   
Daschi
Danuser posted image !

Zdaj je pa že čas, da se tudi jaz malo javim. Sicer ni kakih drastičnih spremembuser posted image .
Včeraj sem v Pikapolonici gledala en tak dober voziček marela, sicer je bil 34.000 v sit, kar se mi niti ne zdi veliko. Glede na to, da zdaj bo pa res šel dobro v promet. Letos ga bo imel še naš tretji, potem pa naš četrti. Zdajšnja marela se namreč še komaj skupaj drži.
Moj me sicer prepričuje, naj počakam, ko bova šla čez mejo po voziček zauser posted image , da bova pogledala še za marelo, ampak...saj veste, kakšne smo. No, jaz sem takšna, da ko mi je nekaj res ful všeč, ne vidim ne levo ne desno. Zdaj ga bom imela pred očmi, dokler ga ne bom šla iskat. No, saj bom počakala, da greva čez mejo, ampak potem grem pa takoj naslednji dan v Pikapolonico!
Aja, pa ne me vprašat, katere znamke je voziček, ker nimam pojma, samo vem, da je enkraten. Sive barve, strehica, ogrodje iz aluminija, težak 5 kg, zloži se na marelo, ima dežno prevleko in še in še...ah!

Moje počutje je še kar. Zredila sem se za 0,6 kg. seveda, še vedno imam rahle slabosti, sploh, ko pojem. No, to me malo zadržuje nazaj, ker se ne smem čisto najesti, drugače sem boga.

Edina težava, ki jo imem je ta, da me boli v spodnjem delu na desni strani, tam kjer sem imela v tretji nosečnosti malo pruha. Sedaj pa me tam fejst boli, bolečina pa se seli še v desno nogo v stegenj. Sicer imam jutri gin., tako da jo bom lahko vprašala, kaj je to. No, upam, da ni kake panike.

na morje mi gremo dvakrat. prvič gremo konec junija, drugič v sredini julija. če bo vreme in počutje pa še avgusta. edina stvar, ki me je motila pri tretji nosečnosti na morju je bila ta, da nisem mogla ležati na plaži, ker mi je bilo ful neudobno. zdaj se bom pa oborožila z enim zložljivim stolom, ki bo udoben in tudi za noge gor dat. brez tega letos ne grem na morje!user posted image

Včeraj sem si kupila dve ful lepi kratki majčki. Sicer ne nosečniški, ampak dolgi, raztegljivi, moderni in jih bom lahko imela še naslednje leto. Sploh bodo prav prišle, če bo potrebno še  naravne 'šlaufe' skrivatuser posted image .

No, toliko za zdajle! pa se še javim!

lepo se imejte!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 808
17.4.2007 9:34:54   
jasna
Tako zgodaj ste že začutile prve gibe? Jaz sem očitno med tistimi, ki to doživijo bolj poznouser posted image . Prveč pri polnih 20ih tednih, drugič prav tako. Očitno bom morala kakšen mesec še počakat. Imam pa že čisto pravi trebuščekuser posted image . Zjutraj tako lepo 4 mesečni, zvečer pa nebi komentiralauser posted image . In z veseljem nosim nosečniška oblačila. Sem bolj lena pri telovadbi, čeprav sem non stop v gibanju z malima. Sedaj smo zdravi, trkam!!!!! (Janja, hvala) in cele dneve zunaj. Zvečer pa tudi mene položi že nekje ob 9ihuser posted image . Trebušček mažem le tu in tam, se bom morala bolj disciplinirati. Posebne kreme pa ne bom uporabljala.

Uf, dopust... Bi šla v Dalmacijo, pa si ne upam. Saj vem, da so tam tudi zdravniki, vendar je vožnja dolga in če se enemu od naju kaj zgodi,moraš domov spraviti še dva malčka.user posted image  Bomo šli kar v Istro kampirat. Kdaj pa še ne vem, me v službi še niso obvestili o koriščenju dopusta.

Janja, me veseli, da je vse OK in so te pomirili. Po moje je bazen na FŠ kar primeren, saj voda ni pretopla. Jaz sem prvič hodila redno plavat v celjski bazen, saj pozimi nimaš neke velike izbire (npr. morje).

Skuštrana, pri zgagi je meni pomagalo mleko, čeprav popolnoma skregano z logikouser posted image . Donat zelo težko spravim po grlu. Proti koncu nosečnosti, ko je bilo že zelo zoprno, pa rupurut. Pa seveda večkratni manjši obroki.

19.maj potem drži. Če se bo le dalo pridem sama, drugače ne bom imela nič od čvekauser posted image .

LP

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 809
17.4.2007 9:49:40   
Daschi
Oktobrke, poročajte potem, kako ste se imele na srečanju, pa kakšno skupinsko fotko naredite, da vas spoznamo tudi ostale oktobrke, ki se srečanja ne bomo mogle udeležitiuser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 810
17.4.2007 11:54:36   
pot

user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image  

( 53 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    user posted image 1973               3.user posted image                MB

02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                 MB

04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                 LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
- Solero                   user posted image 1978               1.user posted image                  KP

05.10. 
- Ursikazala             user posted image 1970                1.user posted image  
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec

06.10. 
- mišk                     user posted image 1982                 1.user posted image                 KK

07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                 LJ

09.10.
- janja                     user posted image 1973                 3.user posted image  (2.user posted image )     LJ
- Klaudia                 user posted image 1986                1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki            user posted image 1982                1.user posted image                 KP

10.10.
- tave                       user posted image 1974

11.10. 
- Micla                     user posted image 1977                3.user posted image  (1.user posted image )      GO
- Lillylilly                  user posted image 1979                3.user posted image  (2.user posted image )       Jesenice
- 2ursae                    user posted image 1977               2.user posted image                   LJ

13.10.
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                    LJ
- AnaB.                     user posted image 1979                1.user posted image  

14.10.
- Jasna                     user posted image 1976                4.user posted image  (3.user posted image )        LJ
- skuštrana               user posted image 1977                2.user posted image                    CE

16.10.
- Jan@

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- noa1                      user posted image 1975                 1.user posted image                    MB
- valči                       user posted image 1979                 3.user posted image                   Brežice

21.10.
- Daschi                   user posted image 1976

22.10.
- inibini
- metkica1                user posted image  1980                 2.user posted image  (1.user posted image )        CE

23.10. 
- Janice
- ninka 80                 user posted image 1980                  1.user posted image                     KK

24.10.
- Natasa-6               user posted image 1974                   3.user posted image                     LJ
- Neža81user posted image user posted image
- mala                      user posted image 1983                   3.user posted image                     LJ

25.10.
- *Lana*                  user posted image 1978                   1.user posted image
- pot                                                          1. user posted image                      LJ

26.10.
- Dari
- mama06

27.10.
- kaja80
- zarjica                    user posted image 1978                 1.user posted image                   MS

28.10. 
- mehurčica              user posted image 1978                 2.user posted image                    MB
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP

29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
- Pikapokca              user posted image 1978                 1.user posted image                   NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31                     user posted image 1976                1.user posted image                     MB

31.10.
- živa

user posted image     
 - prymorka
 - sanwebdra
 - pikceva  user posted image user posted image  

Klaudia, upam, da ne zameriš, da sem si dovolila kar sama popravit in spremenit seznam in se dodat na novi PDP.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 811
17.4.2007 13:13:09   
pot
Pa sem z vami nič več skrita in lahko povem odkrito še kaj več. user posted image Kot sem obljubila, se bom zdaj pogosteje oglašala. Do sedaj se nisem veliko, pa bom probala to nadoknadit. Sem imela celo nočne more, da je RR zatajila in me razkrila. user posted image
Zanositi sva se trudila več kot 1 leto in pol in nama je po mojem obisku pri bioenergetičraki kar takoj uspelo, kako tudi ne bi, ko takšne O še s Klomifenom nisem imela. Bilo je skoraj tako, kot bi se odločila, zdaj bom pa zanosila in je kar uspelo. Samo je bil kljub želji šok in sem komaj verjela, da se je uresničila najina želja. Zato je bila moja naslednja želja, da najprej izvem, da je res vse vredu. Ja, kljub slabostim sem težko verjela, da je vse res.

Na prvem pregledu 2. aprila sem videla malo kepico, ki nama je z G pomahala, potem pa še malo zaplesala in jo je bilo res lepo videt. Šele po pregledu sem počasi začela dojemat, da je na monitorju bila najina pikica in ne samo še ena slikca iz RR.
Včeraj, na NS (v 15minutah ven in noter), pa je bilo vse super, dete je zdravo (1: 9998 za D. sindromuser posted image ), spola pa ni bilo mogoče videt, ker je hrbet kazal. Bo treba še malo počakat.

Zdaj pa lahko začnemo imena zbirat, za oba spola. Priporočate kakšno dobro knjigo z imeni ali pa veste, za kak dober link, kjer bi pisalo še kaj o izvoru imen?

Srečanje v soboto 19. maja v Čolnarni v Tivoliju ste na zadnjih dveh straneh potrdile:
1. skuštrana
2. pot
3. 2ursae & Co
4. tave
5. janja & Co
6. jasna (morebiti še Co)

Pod vprašajem:
Klaudia (še ni 100%, zaradi krčev)

Ura srečanja pa najbrž po 12. uri, da se lahko vse, ki niste iz Ljubljane, v miru naspite in pridete v Lj, pa da se še dovolj zgodaj lahko tudi vrnete domov. Ima katera kaj proti 13. uri ali še raje kakšno uro kasneje?

Daschi, lahko se dogovorimo tudi kdaj med tednom, ampak bo najbrž bolj srečanje tistih iz okolice in iz Lj. Čeprav ste vabljene vse. Določi  kak datum, pa bomo videli koliko se nas bo nabralo.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 812
17.4.2007 13:33:23   
Pandica
Zdravo!

Kako lep sonček imamo zunaj user posted image  
Jaz pa imam ju3 pregled pri G samo sem skoraj sigurna, da mi nebo delal uz, ker vem, da uz ne prakticirajo na vsakem pregledu. Ali lahko zahtevam, da vsaj poslušamo srček, da sem potem bolj pomirjena, ko vem, da je z user posted image  vse vredu in srček lepo bije?
Komaj že čakam, da začutim prve metuljčke. Upam, da jih bom čimprej user posted image  

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 813
17.4.2007 13:37:29   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pot

Ima katera kaj proti 13. uri ali še raje kakšno uro kasneje?

mi2 bova itak mal zamudila, ker mali nina do 14h, pol je še kosilo ... bi lahko prišla okol štirih - upam, da boste še tam user posted image .

me zanima - a je ktera toxo pozitivna? jaz sem bila prvo nosečnost neg., zdaj sem pa poz., pa me je mal strah, da nisem toxoplazmoze fasala že med nosečnostjo user posted image . Sicer na izvidu piše, da ponovno testiranje ni potrebno, kar menda pomeni, da je okužba stara ... a ktera kaj ve o tem, a res vidijo, ali je okužba stara?

lepo se mejte user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 814
17.4.2007 14:09:58   
ursikazala
Zivjo pikepoke in pikice in pikci,

Jaz tudi gledam čez okno tale sonček, ampak nimaš kaj... treba delatuser posted image  Rajši pa to kot da se ne smem premakniti od doma. Tako pa potem pičimo čez vikende na morje in tam uživam sonce v polni meri.
Sem pa tudi jaz še utrujena dostikrat, sploh okoli 22h zvečer, grem ponavadi kar v posteljo. Tudi slabost se še pojavlja sem pa tja po hrani, ampak že občutno manj kot prej.

Na žalost na srečanje ne bom mogla priti, ker so vikendi vsi out, vedno gremo z otroci kam na izlet ali sploh kar na morje... tako da naslednjič med tednom - z veseljem (razen torka in petka).

Moj je na službeni poti, tako da imam popoldneve do četrtka čist zase in mi kar pašeuser posted image  Včeraj sem šla malo po trgovinah, malo zapravljala, celo kakšno stvar sem lahko navlekla na te moje špehceuser posted image  No pa ene ful lušne supergice sem si kupila (cele usnjene), da bodo tudi za NY štrapac super. Tam je sicer mraz - okoli 13 stopinj... naj bi se malo otoplilo do 20 tam okoli dneva poroke...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 815
17.4.2007 15:29:48   
pingi
Živjo vsem!

Ja, res je tole vreme zelo spodbudno user posted image
Sem bila pa danes na drugem pregledu pri gin. in sem bila ful vesela, ker mi je naredila UZ (ker ga pač nisem pričakovala), da sem spet lahko videla najinega otročka. Zdaj je velik/velika točno 10 cm. Super je videti, da je vse v redu, sploh, ker nisem bila na NS.
No, naslednji pregled je pa že morfologija. Juhej! Da bo lahko končno tudi možek videl najino dete.
Kar se pa toksoplazmoze tiče, sem pa jaz dvakrat dala kri, ker sem prvič imela povišana protitelesa, pa so potem ugotovili, da sem jo že prebolela. Tako da, 2Ursae, možno, da si jo prebolela med nosečnostima, ker če ne bi te (v primeru sveže okužbe) zagotvo kaj zdravili. Če pa imaš napisano, da ni več potrebno testiranje, je pa stvar itak ad acta in ni panike (pri meni tudi to zdaj piše v materinski).
Me je pa gin. malo okarala, ker sem se od zadnjič zredila za 2 kg, tako da sem se malo zamislilauser posted image

Uživajte v sončku in veselo čakanje prvih gibov in brcik!user posted image

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 816
17.4.2007 19:15:36   
Klaudia
skuštrana - mene je kakšnih 14dni nazaj dajala zgaga in je hvalabogu konc s tem user posted image . Mi je pa žal pomagal samo donat... ga ne prenesem, samo sem se potrudila in vseeno spila kak deci ali pa dva.

pot - nič nimam proti. Ti kar - naj se seznam polni. user posted image user posted image

glede imen pa... jst sm začela hodit na tole stran http://www.babynamesworld.com/ . Imajo gor res ogromno imen (veliko neuporabnih), samo če ne drugega dobiš vsaj idejo, pa lahko si imena shraniš in kasneje ogledaš katero ti je bolj všeč... pa veliko sreče pri iskanju.

glede gibov sicer ne vem kakšen je občutek ker je to zame prvič. Samo se nekaj čudnega dogaja pri meni v trebuhu. Skos me neki žgačka od znotraj user posted image . Sicer ne vem če je to to. Malo kmalu se mi zdi za to.

Kakšen je občutek pri tistih prvih gibih (metuljčkih)?

Drugače pa se mi trebuh vstrajno veča, kile pa ostajajo iste. Mi je G rekla naj nič ne skrbim - da bomo še vse nadoknadili. Bom probala dat fotko bušija v album... če se bom znašla user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 817
17.4.2007 20:26:12   
Neža81
Pozdravljene oktoberke!

Po dooooooolgem času se javljam. Moja dva user posted image user posted image  mi skoz povzročata skrbi in težave, zato sem bolj malo na RR. Dolgo sem čakala nanju, sedaj pa me že komaj 7 centimeterska jezita. Jutri bo točno celih 13 tednov nosečnosti in jutri imam tudi nuhalno svetlino. Malo me je strah, ker ima partnerjeva mlajša sestra Dawnov sidrom ..... Drugačepa je z user posted image user posted image  vse vredu. Hvala bogu! Včeraj sem imela 2 pregled pri moji ginekologinji, čeprav sem imela že vmes veliko ultrazvokov, ker sem bila veliko v bolnici ...  krvavitve, bolečine v križu, slabosti, sedaj pa se ubadam še z migrenami - kriza!!!

Mimogrede, jaz sem si pred 5 meseci že kupila voziček - vem , sem pač trola user posted image user posted image user posted image . Takrat sem ravno bila v postopku IVF. Ampak sedaj mi nič ne koristi, ker je v njem prostora samo za enga user posted image , jaz pa imam dva user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image
Voziček bom prodala čez 3 mesece, ker (upam da ne) se še vedno lahko kaj spremeni glede števila user posted image . Če je katera zainteresirana za nakup vozička, so tukaj podatki o njem: jane slalommatrix, trikolesnik, nežno sive in nežno plave barve, lupinica je hkrati tudi košara za voziček, lahko se "preoblikuje" v športni voziček, ima zavoro, spredaj disk :-), pumpo za kolesa user posted image , prevleko za dež - tega modela pa ni več v prodaji. Cena vozičeka je bila 139.500 SIT, jaz pa ga prodam za okroglih 105.000 starih jurjev. Če se katera zanima, oz bi ga želela tudi videti, lahko voziček sestavim, slikam in pošljem sliko po mejlu. Drugače sem pa iz okolice Slov.Bistrice.

Kaj pa delate zdaj? Gledate preverjeno?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 818
17.4.2007 20:30:19   
Neža81
Še moji podatki:
sem lletnik 1981, 1. nosečnost, dvojčka, PDP 24.10.2007, Zgornja Polskava

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 819
18.4.2007 6:51:23   
skuštrana
Morda bi res srečanje prestavile vsaj na 14 ali pa 15 uro? Ste za? Morda pride z mano prijateljica, ki je tudi oktoberka, je pa Američanka, tako da ne zna ravno slovensko in na forumu ne more sodelovat..Če jo uspem prepričatuser posted image

2ursae, jaz sem bila že v prvi nosečnosti toxo pozitivna. Tudi stara okužba. In to je super, se ne rabiš obremenjevat še s tem. Pa ne se sekirat, oni že vedo ali je okužba stara ali pa sveža.

Glede imen - jaz imam neko knjigo, full debelo in not je vse in svašta..Ampak mi načeloma ime že imamo (oz. več njih), tako da se s tem še ne obremenjujem. Drugače pa pojdi na podforum Imena, tam morda najdeš kak dober link.
Pingi, moja G tudi vsakič naredi UZ. No, moram tole mojo G res pohvalit, vsakič sem noter vsaj pol ure, pa UZ naredi, tako da je tudi mož vedno zraven..Firbce paseuser posted image

Neža, škoda ker tvoj voziček ni štirikolesnik..Drugače pa tele Jane vozičke kar hvalijo.
Klaudia, jaz sem že par postov nazaj napisala kakšen je očutek ob metuljčkih, če se ti da poiskat...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 820
18.4.2007 9:19:36   
pony
Lep pozdrav!
Se pridružujem oktoberkam. Pričakujem petega sončka, sem letnik 1974 in doma imam že 8,5 letnika, 7 letnico, 5,5letnico in 2,5 letnico. Sedaj sem na bolniški in imam več časa, da se kaj oglasim.
Uživajte!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 821
18.4.2007 9:28:12   
jasna
Živjo Pony, pri vas pa bo veselouser posted image

(odgovor članu pony)
Neposredna povezava do sporočila: 822
18.4.2007 9:55:17   
noa1
Pozdravljene srečke user posted image !

Tudi jaz se po dolgem času javljam. Sem imela v ponedeljek NS pri Pelkičevi in je bilo vse OK, pol pa sem ji pokazala še izvide od toxe, pa me je spet prestrašila user posted image (na drugem testu je pisalo, da je okužba stara). Nekaj ji ni štimalo z vrednostmi pri drugem testu in je predlagala, da naj še enkrat dam kri in se potem oglasim pri njej. Tako, danes sem dala kri sedaj pa moram spet čakat....to mi je najbolj grozno. Se pa tolažim s tem, da je na UZ moja pikica full skakala in da je drugače vse OK. Držite pesti.
Pa da ne bom samo jamrala,.... drugače sem zelo dobrouser posted image , slabosti sploh nisem imela pa tudi počutje je vedno bolj spomladansko. Bi šla kar na morje, pa moram biti v službi.
POzdravček vsem in cartajte svoje male user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 823
18.4.2007 10:16:02   
2ursae
ohoho, pony, tebi pa gre user posted image . Bravo user posted image . Jaz bi tudi veliko družino, pa ne vem, če bom dovolj pogumna. daj malo napiši, kako se imate, kako uživate ... da me malo motiviraš user posted image .

Noa, držim pesti za vaju, da ni nič s to user posted image  toxo. Te čisto razumem, ker imam sama tud mal problemov s tem user posted image .

Pa še nekaj mal za hec:
Zdajle sem mal brskala po RR (ponavadi grem le na forume user posted image ) in si naštimala nosečniški koledar in naletela na en lušten članek o spolu otročka - kako lahko pred zanositvijo s prehrano vplivaš na spol:

"Toda v času pred zanositvijo naj bi na spol otroka, ki ga boste potem 9 mesecev nosili, vplivalo to, kar bodoča mati pojé, trdijo nekateri viri. Vsekakor lahko o tej predzanositveni selekciji po spolu zadnje čase veliko beremo.

Kaj pa so pokazale raziskave? Hrana, v kateri je veliko kalija in natrija, denimo zelenjava, banane, ribe in meso, naj bi pripomogla k večji možnosti, da bo zarodek moškega spola. Prehrana, v kateri je veliko kalcija in magnezija, ko nosečnica torej jé veliko mleka, stročnic, žitaric, sira in oreščkov, pa naj bi povečevala možnost, da je zarodek ženskega spola. "

sicer je za nas že prepozno, ampak če se mal spomnite, kaj ste jedle pred zanostivijo, boste "vedele" a nosite user posted image  ali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz po mojem nikoli ne bom imela hčerke, ker ne maram mleka in sira user posted image . Kaj pa vam kaže? user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 824
18.4.2007 10:31:03   
prymorka
evo me punce, javljam vam datum PDP 17.10.2007...
tako hitro pišete da vam res ne morem slediti,..
v službi skočim mal na ringarajo ma več kot tolko mi ne znese prebrat...
pridne ste,...user posted image user posted image user posted image
lep pozdravček, vsem oktoberkam user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.