Anonimen
|
cestitke nevestama. naj bo poroka sanjska,kot si jo zamisljata. zanima me,ce mate vse krce? jaz jih nimam. ali pa jih ne zaznam. vidim,pa da vas dosti tozi, da jih mate.ali jih imate vecinoma samo tiste,ki ste na bolniski? bolecine v krizu pa mam, ce dolgo sedim.mam pa tudi izcedek, taki rumeni.sm dobla na prvem pregledi vaginalete pa kremo.pa zgleda da vaginalete ne pomagajo dosti,ker sn mela po njih se vec izcedka, ko sn jih nehala jemat. ja jaz se tudi vcasih kar prenajem ene stvari,pa tudi ce se je takrat nisn prenajedla.samo pol je kar videt ne morem. tiste, ki ste ze ble na NS, kak dugo ste ble notri?je bil bodoci ati zraven? o imenih sma razmisljala ze pred nosecnostjo,zdaj pa cakama na nuhalno,da boma zacela zares izbirat imena.mojemu se ne mudi prevec,tudi vozickov se noce gledat.tak da sele pol poleti pride najbrz to na vrsto.bo pa sigurno mel vlka kolesa. vcere popoldne sn prvic full tezko zaprla ene hlace.za nosecniska oblacila pa sn se malo razmisnla, pa bom najbrz kar na uzlet v avtrijo sla, ker so rabljena oblacila pri nas ocitno enake cene,kot pa kupljena v avstriji.tak da bi prosla tiste ki v avstriji - celovec kupujete, kje majo trgovine, imena trgovin,lokacije. klko jih sploh je?pa kaj je pametno kupit?hlace, krila, majcke, se kaj? moja mama ze komaj caka drugi tedn,ko mam nuhalno,ker bo pocla od tega, da more za sebe drzat veselo novico.mi vsakic rece,kak je to tezko.pa da ji ze njena mama tezi kdaj bo pravnuke mela,ko smo ze vsi vnuki vlki pa se brez otrok. za srecanje potem dolocimo soboto 19.5.2007 v tivoliju - colnarna.kaj pa ura?med tednom tudi jaz mislim,da ni dobro,da se dobimo,ker jih ima veliko sluzbo, pa ne bi mogle prit v ljubljano, sploh tiste, ko ze majo otroke.tak, da teden odpade.zal.razen za dodatno manjse srecanje tistih iz ljubljane in okolice.ce se ostale strinjate. AnonimnaA
|