Daschi
|
Dan ! Zdaj je pa že čas, da se tudi jaz malo javim. Sicer ni kakih drastičnih sprememb . Včeraj sem v Pikapolonici gledala en tak dober voziček marela, sicer je bil 34.000 v sit, kar se mi niti ne zdi veliko. Glede na to, da zdaj bo pa res šel dobro v promet. Letos ga bo imel še naš tretji, potem pa naš četrti. Zdajšnja marela se namreč še komaj skupaj drži. Moj me sicer prepričuje, naj počakam, ko bova šla čez mejo po voziček za , da bova pogledala še za marelo, ampak...saj veste, kakšne smo. No, jaz sem takšna, da ko mi je nekaj res ful všeč, ne vidim ne levo ne desno. Zdaj ga bom imela pred očmi, dokler ga ne bom šla iskat. No, saj bom počakala, da greva čez mejo, ampak potem grem pa takoj naslednji dan v Pikapolonico! Aja, pa ne me vprašat, katere znamke je voziček, ker nimam pojma, samo vem, da je enkraten. Sive barve, strehica, ogrodje iz aluminija, težak 5 kg, zloži se na marelo, ima dežno prevleko in še in še...ah! Moje počutje je še kar. Zredila sem se za 0,6 kg. seveda, še vedno imam rahle slabosti, sploh, ko pojem. No, to me malo zadržuje nazaj, ker se ne smem čisto najesti, drugače sem boga. Edina težava, ki jo imem je ta, da me boli v spodnjem delu na desni strani, tam kjer sem imela v tretji nosečnosti malo pruha. Sedaj pa me tam fejst boli, bolečina pa se seli še v desno nogo v stegenj. Sicer imam jutri gin., tako da jo bom lahko vprašala, kaj je to. No, upam, da ni kake panike. na morje mi gremo dvakrat. prvič gremo konec junija, drugič v sredini julija. če bo vreme in počutje pa še avgusta. edina stvar, ki me je motila pri tretji nosečnosti na morju je bila ta, da nisem mogla ležati na plaži, ker mi je bilo ful neudobno. zdaj se bom pa oborožila z enim zložljivim stolom, ki bo udoben in tudi za noge gor dat. brez tega letos ne grem na morje! Včeraj sem si kupila dve ful lepi kratki majčki. Sicer ne nosečniški, ampak dolgi, raztegljivi, moderni in jih bom lahko imela še naslednje leto. Sploh bodo prav prišle, če bo potrebno še naravne 'šlaufe' skrivat . No, toliko za zdajle! pa se še javim! lepo se imejte!