|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
12.4.2007 8:50:25   
mama06
Pozdravljene!

NS je za nami, včeraj sva bila pri dr. Pelkičevi v MB - FENOMENALNA ŽENSKA!!!!

Na vrsti sva bila takoj, ko sva prišla in bila noter 55 min, sama nisva mogla verjet, da je čas tako hitro minil. Pogledala je čisto vse, od srčka, do mehurja, želodca, kosti na rokah in nogah, lobanje, možgane,...skratka na sredini smo se še poigrali s 3D, pa je bilo premalo plodovnice in se je slabo videlo. Spola še nismo videli, ker je bilo 11T5D, saj je prestavljen PDP za en teden naprej. Veliki smo 5,3cm in utripamo 167bpm user posted image . Smo se pa dogovorili, da se oglasimo čez dober mesec in bomo pogledali še spol in če vse lepo napreduje. Posnela nama je DVD od začetka pregleda do konca, tako da sve, kar smo gledali, imava posneto in vmes printala slikice. Ženska je zelo preprosta in pripravljena odgovorit na vsako vprašanje, tudi pošali se rada.

Aja, očitno je najino dete zelo "divje", saj je tako delal, ko smo ga gledali, kot da se odriva v zrak in potem po drugi strani maternica spušča po toboganuuser posted image

Metkica, kar se tiče hlač, sem včeraj v Emporiumu v MB šla po prve in si kupila ene črne s širokim pasom, tričetrt dolžine in ene lanene s klasičnim pasom, ki ga lahko nosiš tudi nižje, ob strani ima pa levo in desno gumico v pasu, ki si jo reguliraš glede na velikost trebuha. Izbira pa je res katastrofalno slaba.

LP

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 751
12.4.2007 8:52:35   
janja
No, ste se pa kar razpisale. user posted image  Pri nas nič novega. Komaj čakam naslednji pregled. Slabosti nimam, zaprtje tudi uspešno rešujem, skratka počutim se v redu. Edina tegoba, ki me muči je spanje. Jaz bi samo spala. V službi me okrog poldneva tako prime, da bi kar sede zaspala, kava mi pa opoldne ne paše. Še vedno čakam na izvide o ščitnici - mogoče je tu vzrok mojega spanja.

So pa ta teden tako lepi dnevi, da mi je kar malo hudo, ko sedim v službi in opazujem sonček skozi okno. Včasih si predstavljam, da ležim na ležalniku - na morju - obdaja pa me vonj po borovcih. Spet sanjam! user posted image

Za srečanje pa meni tudi ustreza Tivoli - čolnarna. A pridete z otroci? Jaz bi mojega vzela s sabo. Glede datumov pa - naj vsaka napiše kdaj bi ji srečanje najbolj ustrezalo. Pa dobro bi bilo, da spustimo tisto soboto, ko je pohod ob žici okupirane LJ, ker bo gužva. Če želite lahko jaz potem pripravim seznam tistih, ki bodo prišle? Sicer pa imate za odločitev še kar nekaj časa. user posted image

čau

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 752
12.4.2007 9:09:55   
janja
Pohod ob žici je 12.5., tako, da mislim, da lahko ta datum izpustimo. Vsaj jaz se vsako leto udeležim pohoda, tako da pri meni odpade.

Jasna mi o imenu še ne razmišljamo. Najbrž se bova prvo pozanimala glede spola, potem pa izbirala ime.

Uživajte lep dan in božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 753
12.4.2007 12:12:58   
skuštrana
Vidim, da bo počasi NS za vsemi.
Meni srečanje odgovarja v maju, vseeno katero soboto, tako da se ve odločite jez pa se bom priklopila. Ne vem pa, ali bom tamičkeno vzela sabo, bom še videla.

Ena je spraševala za bolečine v križu - mene daje išijas, me je že v prvi nosečnosti. Je pa kar znosno, malo huje je, če sem full utrujena oz. kadar imam kak naporen dan.

Glede imen je pri nas tako, da imamo full čudenuser posted image priimek in moramo malo gledat kaj paše zraven. Imamo par favoritov, ampak o tem kdaj kasneje.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 754
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 12:26:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
12.4.2007 14:08:29   
oktoberka
punce, v soboto bo zame en poseben dan!! porocim se in sm ze vsa cist razbubjena, v pozitivnem smislu. sm pa ful zmatrana, tko da to mi nekako ni vsec, ker bi rabla zdj polno skledo energije, bi sam sam spala!!user posted image
no ja, skratka drzite pesti da bo slo vse ok, pa se vam pol oglasim.

glede srecanja pa lahko kr dolocmo 3. vikend v maju. kaj pravite? lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 756
12.4.2007 14:55:19   
ursikazala
Hojla oktoberke!! Se že dolgo nisem oglasila, ves čas nekaj... Bila sem na bolniški zaradi rahle krvavitve (oz. imela sem majčkeno izcedka dva dni), pa me je preventivno G dala počivat.  Pa še prav pasalo mi je, ker sem imela ful slabosti. Včeraj sem tako bila na drugem pregledu (oz. tretjem, če štejem tistega pri krvavitvi) in je vse superuser posted image  Danes sem že v službi in polna energije. Slabosti so se omilile ali skoraj prenehale, sempake še začutim ampak proti tistemu kar je bilo, je to mačji kašelj.

Oktoberka, čestitam in srečno!!! Midva se poročiva pa 29.4., malo za vama user posted image user posted image  v New Yorku, v Centralnem parku... romantičnouser posted image   Sem bila ful vesela, ko mi je G rekla, da ni ovir za letalo ali karkoli s tem povezano...

Glede srečanja pa ... vikendi so pri meni težka varianta, ker zgasnemo vsak vikend na morje. Oz. 3. vikend v maju pa sva povabila svojce na kosilo, pod pretvezo za moj r.d., ki ga imam 30.4.user posted image  bova pa obelodanila najino poroko. Po moje bi bilo boljše med tednom, popoldan je še prav lep sonček.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 757
12.4.2007 14:57:11   
ursikazala
Aja, pa še moji podatki, letnica 1970 (vidim, da sem najstarejšauser posted image ) je pa to moj prvi otroček. Pa verjetno edini, ker ima moj že dva iz prvega zakona.user posted image

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 758
12.4.2007 15:03:30   
janja
Oktoberka še enkrat čestitke user posted image . Zdaj se pa lepo spočij in uživaj v soboto.

Jaz moram pa spet malo jamrat. Sem še dobra, pa zadržujem zase že kakih 14 dni, ampak zdaj pa ne morem več. Zanima me, če vas tudi kdaj šraufa v spodnjem delu trebuha? Jaz imam tak občutek, kot da bi imela rahle menstruacijske bolečine. Potem me je pa še G na NS prestrašila. Sej s user posted image  je vse v redu. Mene pa je spraševala, če imam mogoče kak miom in podobno, češ da se maternica na spodnjem delu ni tako razširila. Prvič slišim, moja G mi pa tudi nikoli ni nič rekla. Ampak mi je dala za mislit in sem zdaj vsa živčna, če me kaj zaboli (ne v smislu prave bolečine!). Naslednji pregled imam pa šele čez 14 dni - kdo bo zdržal. Me ima, da bi kar poklicala svojo G, pa vem, da bo rekla, kaj paničarim. user posted image  Kaj naj storim? Naj grem na samoplačniški UZ.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 759
12.4.2007 15:12:11   
valči
Janja
imam popolnoma enak problem.Namreč sem na bolniški in me vsake toliko časa zgrabijo krči,sedaj že dva dni,predvsem na spodnji levi strani.Kot med menstruacijo me boli,tišči,izcedek je rumeno-zelen,pokonci ne morem biti dolgo.Imam kar malo panike,sicer bom poklica v ginekološko danes zvečer,ko ima ure za naročanje.Pregled imam v sredo in če se bo to nadaljevalo,bom verjetno mogla prej na pregled.

Kdaj pa si ti to začutila?
Ko hodiš,je slabše?

Oktoberka,tebi pa čestitke!user posted image user posted image

Jaz vem,da taka,kot sem,ne bi bila sposobna se poročiti,kot cota semuser posted image
Pa,pa.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 760
12.4.2007 15:43:46   
ursikazala
Jaz pa v bistvu sploh ne dojemam, da se bom poročilauser posted image  Po moje bom šele takrat, ko bom spremenila priimek user posted image  Pa ziher bom vsa ganjena jokala, ko bo tista, ki naju poroči, kaj lepega povedala... sem taka jokica...
Prstane grem pa iskat v ponedeljek, vse zadnji moment, hehe. Pa še en dokument moram ustimat, izjavo občine, da sem samska... moram sodni prevod še na sodišče odnest za en žig...
No ja, upam, da bo brez zapletov in da bo dobro izpadlo.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 761
12.4.2007 19:14:48   
metkica1
Punci čestitke za poroko. Super.

Za mano je NS, super rezultat, sem zelo zelo vesela in pomirjena. Dr. Strahova je res super, ni kaj. Veliki smo 5,9 cm,  bomo pa verjetno imeli punčko. Superca.
No v petek drugi teden pa imam pregled pri moji ginekologinji.

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 762
12.4.2007 20:17:05   
Daschi
metkica, midve imava pa na isti dan rok, kajne? user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 763
12.4.2007 20:25:15   
*Lana*
Čer, kako ste?

Js komaj čakam jutrišnji dan, imam NS. Držite pesti, da je vse vredu z mojo pikico..

Bom poročala user posted image

LP

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 764
13.4.2007 7:43:01   
metkica1
Daschi meni je rok prestavila za 2 dni, torej 22.10., 2user posted image , letnik1980, CELJE (za seznam)

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 765
13.4.2007 8:07:56   
valči
Dobro jutro!

Ursikazala,oprosti,ker sem tebe včeraj pozabila,sem te spregledala,pa še danes vseeno velja za čestitke,ne?user posted image

Jaz sem ravnokar pojedla čokolino,mi kruh ne diši več,ker sem imela včeraj popoldne napad lakote,ne vem koliko kosov kruha z maslom sem pojedlauser posted image ,še sedaj mi je slabo,ko se spomnim.Prav mi je.Je tudi od vas katera takšna,da se naje,pol pa ji je žal?

Drugače pa kile so še enake,glede na to da nisem bila prej suhica,je kar vredu tako.Še prehitro bo šlo gor.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 766
13.4.2007 8:25:14   
Daschi
Lana, seveda držimo pesti za NS!user posted image

valci, ne spominjaj na večerno hranouser posted image
jaz vsako jutro rečem, da tokrat pa bom res malo gledala zvečer, kaj dam v usta. Zvečer pa...no, včeraj sem prepečenec in sir. Še vedno bolje, kot pa sladkarije. se tolažim s tem.

Ste šle vse na nuhalno

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 767
13.4.2007 8:25:19   
2ursae
oktoberka in ursikazala user posted image user posted image  za poroko user posted image user posted image user posted image

jaz že kar nosim nosečniške cunje. Tolk sem napihnjena, da lahko izbiram med dvema opcijama - al oblečem normalne cunje in izgledam debela (zjutraj je še kar ok, ko pa pojem kosilo, je pa katastrofa) al pa že nosečniške in izgledam lepo noseča user posted image  - sam upam, da me nihče ne vpraša, kolk daleč sem že user posted image

lepo se mejte ta lepi vikend user posted image

aja, pa še to: iz Popka so me klicali, da so majčke že user posted image , jo grem najbrž danes iskat.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 768
13.4.2007 8:25:25   
pimkie
Jutro punce,

po dolgem času se spet oglašam. Včeraj sem bila na drugem pregledu in sem končno videla svojo pikico, ker je bil prvi pregled v 5. tednu, ko se je videla samo prazna GV. Ful sem bila vesela, da je vse ok, je pa štosno videt, ko skoraj polovico telesa predstavlja glavica user posted image . V četrtek me čaka še NS v Postojni, pol pa si bom res lahko oddahnila, če bo vse ok.

Punci, čestitke za poroko. Ursikazala, ke dobro, poroka v Centarl parku. Sama sem bila 2×v NY in sem bila ful navdušena. Je res metropola, kamor bi se rada vrnila. Sem pa tudi vesela, da je tu gor še ena, ki je približno iste starosti in 1. user posted image , ker ste res same mlade punce. Kakorkoli, tudi me se ne damo, jaz nimam nobenih slabosti, le zaprtje me malo muči, drugače pa sem super. Teža še kar enaka, zdi se mi le, da se mi je telo malo preoblikovalo in da dobivam bolj žensko obliko user posted image . Trebušček pa počasi raste, povedala pa nisem še nobenemu razen domačim. Vsi ful navdušeni, ker imam že leta in je res prišel čisto nepričakovano user posted image .

Lep vikend s primorskega konca in uživajte na sončku

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 769
13.4.2007 8:55:51   
skuštrana
Punce, čestitke ob porokiuser posted image . Midva sva se poročila septemba lani, mi kar spomine nazaj potegne..Bi se še enkrat, je bilo takoo lepooo..user posted image

Srečanje popoldan pa pri meni odpade, ker do 16 ure itak nimam časa, potem pa še do Lj pridet, pa moja tamala je tudi tle..Če se odločite za vikend ni problema, tudi 3 v maju je meni ok. No, mi smo tudi večinoma čez vikende na morju, bomo pač enega spustili, ni panike. user posted image

Dashi
, jaz nisem šla na nuhalno, ker splav ni opcija, tako da ns nima smisla...

Joj, glede mehurčkov- jaz sem jih v prvi nosečnosti začutila nekje v 18 tednu, sedaj jih pa občasno že čutimuser posted image . Komaj čakam, da jih bom čutila vsak dan, potem vsaj veš, da je z malim vse ok...In da migauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pimkie)
Neposredna povezava do sporočila: 770
13.4.2007 9:01:12   
kaja80
Oktoberka, Ursikazala user posted image user posted image  za poroko.
Mama06 me veseli, da je bilo na NS vse o.k.
Jaz  imam NS v torek, komaj čakam!
Jaz še vedno nosim stare cote, ampak tako da en gumb odpremuser posted image .

(odgovor članu pimkie)
Neposredna povezava do sporočila: 771
13.4.2007 9:42:11   
živa
Hoj!

Jaz imam tudi še stare cunje, ker imam dvoje kavbojke z nizkim pasom in so mi odlične, majčke se pa tako ali tako raztegnejo; sem si jih zadnjič kupila v H&M, kjer imajo malce daljše modele (doma imam same kratke, ki mi po prvem porodu niso več posebno prav, ker imam malce več trebuška - zdaj pa sploh!).

Majčko v Popek si bom pa šla kupit po NS 21. aprila, ko bom zagotovo vedela, ali bom oktoberka ali morda že novemberka - a ste si kupile tako z naramnicami ali kakšen drug model?  

Sicer pa nimam preveč apetita - včeraj je tašča skuhala vampe in se prav res nisem mogla pripraviti do tega, da bi jih jedla. Pa tudi drgače mi hrana ne diši preveč, čeprav normalno jem. Spim bolj tako-tako, me pa daje nakupovalna mrzlica user posted image  - a še katero?

Zdaj grem pa delat, danes še nisem nič naredila, samo čaj sem popila user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 772
13.4.2007 9:59:15   
mehurčica
O, čestitke za kmalu mladoporočence!user posted image

Zivepo, tudi jaz še nisem imela NS. Saj veš, da imava midve samo en dan ralike v PDP. Tako da nisi povsod zadnja.user posted image Jaz imam NS naslednji petek in že komaj čakam. Bo s tabo šel tvoj dragi? Moj bi ful rad šel.

A ste vse imele drage zraven na NS?

Mama06, sta vidva imela NS v porordnišnici v 1.nadstropju ali na Fontani?

Jaz pa grem zdaj na Pohorje. Tokrat sama, ker prijateljici ne moreta...change of plans... Čeprav se mi trenutno bolj lušta it šetat po trgovinah, ker bi malecki rabil nekaj kosov garderobe. Hmmm...

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 773
13.4.2007 10:43:50   
živa
Zivepo, nisi zadnja niti pri PDP niti pri NS, po mojem imam jaz to prvenstvo (PDP 31. 10., NS 21. 4.), tako da se ne duvaj user posted image !

Lepo se imejte na tak lep dan,

živa

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 774
13.4.2007 12:05:12   
Klaudia
user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image  

( 50 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    user posted image 1973                3.user posted image                MB
02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                MB
04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
- Solero                   user posted image 1978               1.user posted image                 KP
05.10. 
- Ursikazala             user posted image 1970                1.user posted image  
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec
06.10. 
- mišk                     user posted image 1982                1.user posted image                 KK
07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                  LJ
09.10.
- janja                     user posted image 1973                3.user posted image  (2.user posted image )      LJ
- Klaudia                 user posted image 1986               1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki            user posted image 1982               1.user posted image                   KP
10.10.
- tave                       user posted image 1974
11.10. 
- Micla                     user posted image 1977               3.user posted image  (1.user posted image )        GO
- Lillylilly                  user posted image 1979              3.user posted image  (2.user posted image )      Jesenice
- 2ursae                    user posted image 1977                2.user posted image                   LJ
13.10.
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                     LJ
- AnaB.                     user posted image 1979                1.user posted image          
14.10.
- Jasna                     user posted image 1976                4.user posted image  (3.user posted image )         LJ
- skuštrana               user posted image 1977                 2.user posted image                      CE
16.10.
- Jan@
18.10.
- sončnica5
19.10.
- MB*TANJA*   
- mama06
20.10.
- noa1                      user posted image 1975                 1.user posted image                     MB
- valči                       user posted image 1979                  3.user posted image                   Brežice
21.10.
- Daschi                   user posted image 1976
22.10.
- inibini
- metkica1                user posted image  1980                2.user posted image  (1.user posted image )          CE
3.10. 
- Janice
- ninka 80                 user posted image 1980                 1.user posted image                     KK
24.10.
- Natasa-6               user posted image 1974                 3.user posted image                    LJ
- Neža81user posted image user posted image
- mala                      user posted image 1983                  3.user posted image                     LJ
26.10.
- Dari
27.10.
- kaja80
- anonimnaA
- zarjica                    user posted image 1978                1.user posted image                   MS
28.10. 
- mehurčica              user posted image 1978                 2.user posted image                    MB
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP
29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
30.10.
- soraja
- orka**
31.10.
- živa

user posted image     
 - prymorka
 - sanwebdra
 - pikceva  user posted image user posted image
 - *Lana*
[/quote]

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

ime
symba

katera oblika imena ti je ljubša?

ela (81%)

ella (13%)

elle (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!