|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.4.2007 7:48:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: oktoberke
11.4.2007 8:45:05   
janja
Zarjica me veseli, da je vse v redu. Očitno so te res prekmalu naročili. Jaz sem delala NS v 13. tednu, baje pa da se dela od 11.-14. tedna. No, si vsaj videla svojo pikico in jo boš kmalu spet. user posted image
Jaz komaj čakam naslednji pregled, da spet slišim bitje srčka. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 727
11.4.2007 8:47:50   
Klaudia
user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image  

( 50 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    user posted image 1973                3.user posted image                MB
02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                MB
04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
- Solero                   user posted image 1978               1.user posted image                 KP
05.10. 
- Ursikazala
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec
06.10. 
- mišk                     user posted image 1982                1.user posted image                 KK
07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                  LJ
09.10.
- janja                     user posted image 1973                3.user posted image  (2.user posted image )      LJ
- Klaudia                 user posted image 1986               1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki            user posted image 1982               1.user posted image                   KP
10.10.
- tave                       user posted image 1974
11.10. 
- Micla                     user posted image 1977               3.user posted image  (1.user posted image )        GO
- Lillylilly                  user posted image 1979              3.user posted image  (2.user posted image )      Jesenice
- 2ursae                    user posted image 1977                2.user posted image                   LJ
13.10.
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                     LJ
- AnaB.                     user posted image 1979                1.user posted image          
14.10.
- Jasna                     user posted image 1976                4.user posted image  (3.user posted image )         LJ
- skuštrana               user posted image 1977                 2.user posted image                      CE
16.10.
- Jan@
18.10.
- sončnica5
19.10.
- MB*TANJA*   
- mama06
20.10.
- noa1                      user posted image 1975                 1.user posted image                     MB
- metkica1                user posted image                          2.user posted image  (1.user posted image )          CE
- valči                       user posted image 1979                  3.user posted image                   Brežice
21.10.
- Daschi                   user posted image 1976
22.10.
- inibini
23.10. 
- Janice
- ninka 80                 user posted image 1980                 1.user posted image                     KK
24.10.
- Natasa-6               user posted image 1974                 3.user posted image                    LJ
- Neža81user posted image user posted image
- mala                      user posted image 1983                  3.user posted image                     LJ
26.10.
- Dari
27.10.
- kaja80
- anonimnaA
- zarjica                    user posted image 1978                1.user posted image                   MS
28.10. 
- mehurčica              user posted image 1978                 2.user posted image                    MB
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP
29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
30.10.
- soraja
- orka**
31.10.
- živa

user posted image     
 - prymorka
 - sanwebdra
 - pikceva  user posted image user posted image
 - *Lana*

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 728
11.4.2007 8:52:45   
Klaudia
Jst mam pa še kar bolniško. In sicer mam zdaj strogo ležanje.
Sm dohtarci (ne ginekologinji) pač omenila za svojo sestro,
ki je prvo nosečnost isto imela krče in nobenih drugih znakov
in niso potem nič ukrepal... potem je pa v 5.mesecu rodila user posted image .
V drugo so jo pa že prej dali na ležanje, in je bila od 5.meseca
naprej v bolnici na strogem ležnju... potem pa je donosila zdravega fantka...

Ma nism vedla da je to tolk pomembno zame... da se lahko meni isto zgodi user posted image

Je rekla da moram takoj domov ležat, drugič da naj pa nekdo drugi za bolniško ji list prinese...
sm jo sam gledala.

No ja, bo že.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 729
11.4.2007 9:07:57   
janja
Klaudia ti raje počivaj. Prepričana sem, da bo vse v redu. Misli pozitivno! user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 730
11.4.2007 9:32:20   
Daschi
Danuser posted image

Danes je pa moj D dan. Nuhalna svetlina se bliža. Imam jo popoldan v Domžalah in že koooomaj čakam. po moje kar ne bom hotla doluser posted image .

Včeraj me je dragi razveselil in mi prinesel sladoled. Sem ves teden sanjala o črnem čokoladnem sladoledu. No in se ga pojedla, zdaj ga pa spet videti ne bom mogla en časuser posted image . A je pri vas tudi tako? jaz si nekaj ful zaželim in tisto pojem, potem pa niti pomisliti ne smem več na isto hrano.
No, ampak je že bolje. Slabosti so samo še občasne.
me pa najbolj jezi, ker se bo kmalu pričela sezona piknikov, pečenja mesa zunaj na žaru, meni pa sploh ni do mesa. Joj, upam, da se bo do takrat uredilo. No, sicer pa tudi solatke niso slabe, bo pa ena skleda solate moja na piknikihuser posted image .

Klaudia, počivaj, splača se. Saj bo hitro minilo. Ni rečeno, da boš sedaj na istem, kot sestra, je pa najbrž bolje, da malce paziš nase in nauser posted image .

kako ste ostale? jaz sem že nekaj dni ful dobre volje, še pospravljati se mi ljubiuser posted image .
A ste že vse v nosečniških oblekah? jaz še kar odlašam in zapenjam kavbojke, čeprav so že malo neudobne.
Se vam že kaj pozna trebušček? Uf, meni zvečer! Drugače pa ostro oko že lahko vidi, da sem se sper 'zredila' v trebuh.user posted image
Že kaj čutite mehurčke? Tiste prve nežne premike? Uf, to pa res težko čakam. Ni lepšega....

lepo se imejte in uživajte pomlad!

Aja, pa danes držite pesti zame, ko bom gledala mojega malega user posted image  na NS!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   [Brisano sporočilo]
11.4.2007 10:22:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
11.4.2007 10:26:36   
jasna
Pikceva in Lana - dobrodošliuser posted image

Klaudia, drži se. Boš pač malo več poležavala, čas bo pa vseeno miniluser posted image  in na koncu te čaka najlepša nagradauser posted image .

Dashi, uživaj na pregledu. In na čim boljši rezultatuser posted image . Še katera ta taden?

Tudi pri nas smo veliko, veliko bolje. Tole vreme očitno pozitivno deluje na vse skupaj. Trebuščka ne morem več skriti in včeraj sem prvič oblekla nosečniške kavbojke (končno našla take z niskim pasom) in nosečniško tuniko. Noro udobno in simpatičnouser posted image .

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 733
11.4.2007 10:54:18   
Pandica
Daschi vse bo vredu na NS, boš videla. Bomo držale pesti, ti pa nam potem le sporoči kako je bilo.

Glede volje in počutja: pri meni full niha, prvo se smejim, naslednji trenutek bi že lahko jokala. Očitno mi ti nosečniški hormoni  nagajajo 100 na uro user posted image
Včasih sem že sama sebi zoprna in tečna user posted image

Jaz že nosim nosečniške hlače, pa full veliko imam kiklc, ki so mi hvala bogu tudi zdaj prav, doma pa tako imam trenerko, ki sem jih že pred nosečnostjo imela na komot.
Imamo srečo, da bomo čez poletje imele velike bušije, da bomo lahko oblekle samo kiklco in majčko pa smo rešene.

Trebušček se meni že kar pozna. Čeprav jaz pravim, da je zdaj tak kot, da bi se samo zredila mi vsi pravijo, da se že vidi, da je nosečniški. Mogoče me samo malo tolažijo user posted image  Res pa je, da že komaj čakam, da bo buši že res orung

Premikov še nič ne čutim, jih pa komaj čakam user posted image  Baje, da jih lahko čutimo naprej od 16 tedna tako sem prebrala. Nekatere user posted image  pa veliko kasneje.

Zunaj pa imamo taki lepi sonček user posted image  

Lepo bodite vse user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 734
11.4.2007 11:20:57   
valči
Daschi,držim pesti,da bo vse vredu,pa javi,ko boš konec,mene to čaka drug teden v sredo in mam kar tremo v naprejuser posted image

Klaudija ,drži se in počivaj,tako kot jaz,samo nekaj bi te vprašala;
Kje imaš krče,v spodnjem delu,tam,ko so jajčniki?
Ali imaš kake izcedke?
V katerem tednu si?
Jemlješ kaka zdravila?

Se opravičujem,ampak me je kar malo strah,ker imam jaz občasne krče,izcedke rjave,hematom in zato moram mirovati.V sredo imam kontrolo,pa ne vem,kaj me čaka,me bo poslal delat,ali obdržal v staležu.Nekako se ne počutim sposobno osem ur stati v slaščičarniuser posted image .Bomo videli. 

Ostale pa lep dan in javite se še kaj,pa tiste,ki vam tekne sladoled,dober tek.Meni trenutno ni do njegauser posted image

pA,PA.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 735
11.4.2007 11:31:41   
janja
Daschi držimo pestke za NS. Ti pa potem le poročaj kako je bilo. user posted image

Meni se zdi moj trebuh ogromen (kot bi bila že v 5. ali 6. mesecu), zato tudi že kar nekaj časa nosim nosečniške hlače. Mi je bolj udobno, sploh ker v službi 8 ur sedim in res ne bi prenesla, da me kaj tišči v trebuh.

Mehurčkov še ni čutiti. Upam, da jih bom čimprej začutila, tako bom vsaj vedela da user posted image  še miga. V prvi nosečnosti sem jih začutila nekje v 18. tednu. Zdaj pa že res komaj čakam. user posted image

Uživajte v prelepem dnevu.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
11.4.2007 12:15:53   
bambi
Da se še jaz malo oglasim. Sem ravno prišla nazaj v službo, malo sem se sprehodila po mestu in lepem sončku, pa po pleničke sem šla za mojo malo, sedaj pa jem burek user posted image user posted image user posted image  Tako se mi je zaluštal, da sem si ga morala it kupit, saj vem, da mi bo potem žal, ker sem rekla, da bom po praznikih šla na malo bolj zdravo prehrano...... evo in kaj naredim user posted image user posted image user posted image  kupim si burek. Popoldan bom pa res naredila riž z zelenjavo za kosilo oz. večerjo.

Tudi jaz še nosim stare hlače, nosečniške pa samo ene, pa še te so mi malo prevelike, sicer ne vem kako, ker sem se zredila za 4kg, pa trebuh je tudi že kar velik.....

Slabo mi je malo manj, apetit pa za umret, huje kot dojenček, lačna vsaki 2 uri.

A ste se ve že kaj slikale oz. svoje trebuščke?????

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 737
11.4.2007 14:03:29   
mehurčica
Daschi, jaz imam tudi take lušte, ki me minejo takoj, ko jih potešim.user posted image Včeraj so se mi zaluštali čokoladni rižeki in jih po moje še dooolgo ne bom jedla. Mi že par dni ni slabo pa sem mislila, da lahko že kaj čokoladnega dam v usta-sem se zmotila.user posted image No drugače je pa tud tako-sem enkrat že napisala, da se mi nekaj zlušta, pojem in ne morem več. Edino testenine, kruh s sirom in višnjeve jogurte lahko jem vsak dan.user posted image

Počutje torej boljše, DOSTI manj slabosti, dosti manj utrujenosti, tako da sem danes pospravila stanovanje in popoldan grem končno na Pohorje. In frizerko sem poklicala-prej niti za striženje nisem bila zmožna.

Ene nosečniške hlače že občasno nosim-take bolj tanke(še iz prve nosečnosti), drugače pa še svoje, ampak imam take malo širše. Kupila pa sem si eno nenosečniško krilo za poleti, ki bo lepo pod trebuščkom in mi bo prav do konca poletja verjetno. Ne zdržim če imam kaj po trebuhu(niti tiste gume) in tud ne vem, če si bom še kaj kupila. 2 kavbojke še imam od 1.nos, ampak bodo prišle v poštev komaj sept. in okt.

Trebušček se mi pozna čisto malo. Zgleda tako, kot da imam več špeha, ampak po kilah ni še šlo nič gor-kvečjemu dol.

Mehurčkov še ne čutim, ker sem komaj v 12. tednu. Sem jih pa prvič čutila v 16./17.tednu, v 19.tednu pa so se brcike že navzven videle, tako da sta sestra in prijateljica lahko tudi videle prvič na morju. Sem bila takrat bolj med ploskimi trebuhi. Tokrat temu žal ni več tako.user posted image

Še dober teden do NS. A se je kateri že videl spol na NS? Je smiselno sploh vprašat? Nebi rada da me doktor nadere, da sem prišla gledat kakšnega spola bo otrok.user posted image

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 738
   [Brisano sporočilo]
11.4.2007 14:20:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 739
11.4.2007 14:43:59   
Anonimen
kak ste?
pozdravljene vse nove.kak fajn, da nas je vedno vec.
jaz sem vreji, boljse. samo dopoldne mi je se malo slabo, apetit je pa vecji.sladoled mi disi ze celi mesec. vceraj sem koncno prisla do lucke in full uzivala. trebuh ni vec napihnjen,tak,da se nic vec ne pozna,hlace si lahko zaprem brez problema. sn dobla pa pol kile nazaj, pa morem zaj gledat, da tak tuji ostane.
nuhalno mam drugi tedn, se je ze veselim. drzim pesti za vas,da bo vse vreji.povejte kak zgleda, kak je slo. kaki UZ majo to? navadni? spol otroka pa mene tuji zanima.ne razumem, zakaj vas je strah nuhalne.nevem zakaj bi se mogla sekirat in bi me moglo bit strah zaradi nuhalne.vse bo vreji. ma da je vreji. janja je lepo napisala, da mormo bit pozitivnih misli.se čisto strinjam janja.vreji razmislas.
lokacija za srecanje je te tivoli, mesec srecanja maj, eno soboto. samo morte malo bolj natancno povedat ki v tivoliju, ker je vlki. pri parkirisci? sobote v maju so: 5., 12., 19. in 26. jaz bom isto brez posebne majcke.
lepo se mejte, bodte srecne, da je z vasimi zakladi vse vreji.

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 740
11.4.2007 15:20:22   
Klaudia
valči -
1. krče imam točno tam. Spodnji del trebuha, večinoma na levi strani, včasih pa tudi na desni.
2. Izcedka nimam nič posebnega razen malo bolj močnega belega toka (kar pa mislim da je normalno)
3. sem v 15tednu
4. jemljem pa 3x na dan magnesol šumeče tablete, ki so proti krčem, če pa je vseeno kak krč, mam pa še buscopan, ki mi ga je predpisala G in mi žal večino časa nič ne prime

Ginekologinja me je pregledala in rekla da je vse vredu. Maternični vrat je lepo zaprt, vse normalno, edin posteljca je čez maternični vrat kar pa naj ne bi bilo nič takega za ta teden.

Ko sem pa potem omenila osebni zdravnici za sestro, je pa prec vzela vn neki papir in moji G napisala neki v smislu da mi more bolniško naslednjič podaljšat za vsaj mesec in pol in pomoje ji bo ta papir kar v ambulanto poslala, ker ga meni ni dala.

to bo to, če te pa še kaj zanima, pa vpraši...

Susan Savannah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 741
11.4.2007 19:30:29   
metkica1
Pozdravljene!
No da se še jaz malo javim.
Jutri imam NS v Domžalah in že komaj čakam, da vidim svojo pikico. Vam javim rezultat. Sem pa user posted image  12t in 2 dni.
Drugače pa je počutje v redu, slabosti ni nič več, daje pa me še vedno utrujenost, tako da kakšen dan komaj guram, kot npr. včeraj.
Kupila sem si že dvoje hlače v h&m, ker mi moje stare niso več prav, imam že zelo velik trebuh, kot sem ga imela v 1.user posted image  v 4. ali5. mesecu.
Me pa zanima Kje se kupijo oziroma če je katera zasledila, da imajo kje hlače z nizkim pasom, namreč h&m jih nima?
Ima samo ta visok pas, ali kako naj razložim prišito ima to elastiko.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 742
11.4.2007 20:30:21   
micla
Juhu oktobrke..... vidim, da ste po večini uredu.

Jst sm imela malo zagužvan prejšnji teden - rojstni dan, pa pol prazniki.... Skratka, zdej je vse mimo in sem lepo spet sedla pred knjige, čeprav mi ne gre prav dobro od rok. Nekako ne morem past noter. Ampak, zdej ko se mi je energija malo vrnila, moram zagrabit, sicer bo res prej oktober tle.
No, tudi jst sm na bolniški ampak mi trenutno ni nič dolgčas, saj imam dela z diplomo čez glavo.
No, meni se pa trebuh že kar pozna. Sem bila vedno precej suha v pasu, tko da se je kar hitro pokazal. Sem pa danes 14t. Prejle sem šla do kolegice, ki mi je dala dvojne hlače in mislim, da jih bom kar začela nosit, ker svoje težko zaprem oz. me že krepko tiščijo in se ne počutim.

A mogoče še katero boli v križu?
Sicer ne vem, ali od sedenja, čeprav grem vsak dan vsaj eno uro hodit, al je to spet ena od nosečniških tegob in bom tudi to dala skozi..... Zgleda, da bom polovila prav vse.

Punce uživajte sonček in poletne temperature. Tiste, ki vas še čaka NS - srečno. user posted image

Dejmo malo počvekat, saj so nas novembrke že skor prehitele.

Mejte se,   se tipkamo.

micla

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 743
11.4.2007 20:38:34   
micla
Aja, pa še to sem hotla vprašat.

A katera mogoče ve, če herpes na ustnici lahko kakorkoli škoduje?
Meni se je pojavil čez vikend - malo zaradi izčrpanosti, malo zaradi hrane (velikonočne obrote). zdej me pa malo skrbi, če bi lahko bilo kaj narobe. Če ima katera izkušnje s tem, bi ji bila zelo hvaležna za odgovor.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 744
11.4.2007 21:11:05   
jasna
Micla, herpes, če ni prva okužba, nič ne škoduje plodu. Meni se spušča le še med nosečnostjo in možiček pravi, da je to bolj zanesljiv znak od CBuser posted image . Jaz sem mirno par dni uporabljala tudi Virulex.

Mehurčica, brez skrbi vprašaj za spol. Ni pa sigurno. Moj prvorojenec je bil "diagnosticiran" za pupo, pri drugem nisem vprašala, tretjič je bila tako in tako katastrofa, sedaj sem se pa spet opogumila in Pušenjak napoveduje punčko. Vendar jemljemo to z rezervouser posted image .

Metkica 1 , pri nas dobrih kavbojk z nizkim pasom nisem našla. En model ima benetton, pa so mi prekratke. Sem pa kupila rabljene, ki so bile naročene iz tujine. Ti povem da so super, sploh se jim ne vidi da so nosečniške. Pa še poceni so bileuser posted image . Še ene nizke (nove) prodaja ena ravno tu na RR. Mi je poslala slikico in so tudi luštne.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 745
11.4.2007 21:48:22   
Daschi
Ojlauser posted image !

Evo, jaz sem že opravila nuhalno.
Dr. Strahova je super, res. Prijazna. Čakala nisva nič, sva bila ob uri notri. Mali je velik že skoraj 6cm, za spol nisem vprašala. Vse ok, zdrav, zelo lep rezultat!
je bilo pa enkratno gledat user posted image  preko 4D UZ, ki ga ima Strahova. Vau, kar ne moreš verjeti, da je že čisto pravi mali človeček. Oba z mojim sva odšla ven čisto blažena. In pomirjena in vesela.
Imam polno slikc, ko sva prišla domov, sva jih pokazala starejšima dvema.
najstarejši je bil ful vesel, hči je pa zamišljeno rekla, naj ji dam slikico, da jo bo nesla v vrtec, da ji bodo verjeli, da bomo res imeli dojenčka. In potem seveda vprašanja, kdaj, pa kaj bo. Sin navija za fanta, hči za deklico. Prav lepo je, da se tudi otroka veselita. No, najmlajšemu še nismo nič razlagali. Bo malo težje.
Skratka, mi smo super!
Držim pesti za vse ostale!
Lepo se imejte!user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 746
11.4.2007 22:10:12   
jasna
Daschiuser posted image

Metkica, še to, v Popku nisem gledala.

Ali ste že začele razmišljati o imenih? Pri nas bo kar težko, ko ta večjemu lumpu ni nič všečuser posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 747
12.4.2007 7:57:28   
metkica1
Micla naj ti povem ,da tudi mene nenormalno boli križ, ne vem kako še bom. V 1.user posted image  me je zadnje mesece, no tokrat pa že sedaj, pride kateri dan ko komaj hodim.
Jasna no glede imen bo tudi pri nas velik problem, imam Tajo prvorojenko in sma z mojim komaj že to izbrala, neverjetno kako sma gruntala. Bi imela isto 4 črke sedaj, eno lepo ime in predvsem neprepogosto.

Danes pa dan D, NS v Domžalah, DRŽTE PESTI punce! Ima še katera jaz imam ob 14.30. Javim kako bo.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 748
12.4.2007 8:28:04   
Natasa-6
Pozdravljene!
Jaz pa sem imela NS včeraj in je bilo vse vredu, pravzaprav je rekla, da je izvid takšen kot bi imela 15 letuser posted image . Sem pa včerajšnjo noč in ves dan prebruhala, komaj sem zdržala na NS. Danes pa je spet bolje. Upam, da se bodo tele slabosti kmalu končale. 1.sem bruhala do konca 16 tedna, 2. pa do 14. tedna.
Brce pa tudi jaz že komaj čakam, te so edino, kar sem pograšala, ko sem svoja dva user posted image  že držala v rokahuser posted image . Sem jih pa kar hitro čutila, 1. v 16.tednu, drugič v 15. tednu.

Vse, ki morate počivati, držite se, se splača, saj teh 9 mesecev zelo hitro mine! Vsem ostalim pa veliko dobre volje!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 749
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 8:49:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?