|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
22.9.2007 22:18:10   
kasija78

user posted image
Čestike Bambi!    Čestitke Ursikazala!

(Kaj napišita o porodu in vajinih user posted image , ko boste prišli k sebi. )

user posted image Mišk upam, da sta uživala v svojem dnevu.

Klaudia na velikost trebuha pa res nisem mislila. Čeprav je logično, res jo nosiš ful zadaj. No, mogoče pa se še v P srečava. To sploh ne bi bilo slabo.

Micla - Vau, to mora bit pa res user posted image . Že tako te zadnji mesec vse boli in špika, potem pa še hemoroidi na to. A se res ne da nič narest, da bi ti bilo malo bolje.

Pandica tvoj trebušček je prav simpatičen in tako špičaste oblike. Res posrečen!

Občutki pred porodom so pri meni podobni vašim - strah se meša z nestrpnostjo, tečna sem ko user posted image , dolgočasim se doma, pa nimam nič energije...in komaj že čakam na kakšne popadke in da vidim user posted image . Komaj, komaj, komaj........

Prisoten partner pri porodu bo. Se je odločil sam, ampak jaz si ne predstavljam iti brez njega. Njegova prisotnost me vedno pomiri in vem, da mi bo v veliko pomoč. Sploh, če bo veliko porodov, in bova bolj sama. Pa tudi sicer se mi zdi, da bi bilo lepo, da on prvi prime user posted image  in da je tam v trenutku, ko se najin sin rodi.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
22.9.2007 22:18:37   
micla
Spet mam obkladke, tko da vam lahko malo napišem.

2ursae.....baje naj bi  hemoroidi po porodu izginili. user posted image V bistvu so zdej prišli ven, ker je tako močen pritisk in teža otroka na medenico in žile.... Zadnjič sem na pregledu vprašala G kako zgleda rodit s hemoroidi. Pa je rekel, da ni noben problem. Babica pač pazi malo bolj, lahko jih tudi potisne nazaj. če se da (kar bo pri meni težko, saj so kot 3 veliki lešniki, če ne grejo kaj nazaj do takrat) in da v bistvu niti tolko ne bolijo med porodom, ker so pač druge bolečine bolj v ospredju. Tko da prou malo pozabiš nanje med porodom.
Bomo vidli. Vam povem, ko opravim. Se pa bojim, da bo kažin potem, saj bojo od vsega pritiskanja lahko še bolj izstopli, pa če bojo še šivi zraven.....AUČ, bo šele bolelo.

Sem pa tudi slišala od ene kolegice, da če ti po porodu kmalu ne grjo nazaj in da imaš še naprej probleme s tem, lahko zahtevaš tudi operacijo - ne vem pa točno kako je s tem.

Upam, da mi do začetka poroda uspe vsaj malo jih spravit nazaj.

ČESTITKE Ursikazala!!!!!!   Vsak dan se kaj dogaja. Kako lepo.

Jst čeprav si želim čimprej opravit, bi vseeno še malo počakala.

Nočko,  

micla

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
23.9.2007 8:26:50   
oktoberka
BAMBI IN URSIKAZALA ISKRENE ČESTITKE!! VSE DOBRO VAMA ŽELIM, ČIMPREJŠNJE OKREVANJE IN ČIMVEČ CARTANJA Z VAJINAMA user posted image !!!!

Mišk upam da sta se imela z user posted image fino na vajin poročni dan! Čestitke tudi tebi!!!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
23.9.2007 10:39:58   
mišk
Bambi in Ursikazala, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image  Kako vama zavidam!user posted image

Poroka uspela! Čeprav sem se bala, kak bo zgledal vse skupi, je minilo v pozitivnem in zelo sproščenem vzdušju. Zdej pa res lahko rodim. Aja, še torbo bi blo dobr prej pripravt, a ne?!user posted image
Danes preživljava prvi poročni dan, moj možek (haha) v vinogradu, jst pa ob pripravljanju kosila za obirače!user posted image  Zelo romantično.user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
   [Brisano sporočilo]
23.9.2007 10:54:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
23.9.2007 10:55:34   
2ursae
URSIKAZALA user posted image user posted image , čestitke user posted image .

evo, punce, počas smo res na vrsti ... ktera bo naslednja? user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
23.9.2007 11:47:07   
Pandica
Zdravo punce!

Sem prišla pogledati, če imamo spet kakšnega novega user posted image  .
Naslednjo sredo, 26. 9. je polna luna in takrat bo akcija user posted image   Pravijo, da polna luna vpliva na nas user posted image  in so takrat porodnišnice vedno polne. Jaz sem se že pripravila, sicer pa imam itak pol v torek že rok user posted image

Kasija78 ja, res mi vsi govorijo, da imam špičast trebušček in, da bom imela user posted image  . Ker baje, če imaš špičast trebušček bo user posted image  . Ampak po UZ pa naj bi imela user posted image  . Že pobiram stave kaj bomo imeli user posted image  , še malo pa bo ta uganka rešena.

Strije  kako ste kaj z njimi punce? Jih imate ali ne? Jaz sem presrečna, ker zaenkrat, kljub mojemu ogromnemu trebuščku nisem pridelala še niti ene user posted image  Pa se mažem "samo" zvečer po tuširanju vsak dan z kremo.

Micla boga reva, ko še imaš zdaj težave z hemeroidi in še te ti jezijo user posted image
Upam in držim pesti, da po porodu izginejo in boš rešena teh težav.

Mišk čestitke ob poroki user posted image  zdaj pa boste res prava družina.

No, danes pa je res tak lep sonček zunaj in toplo, bo treba lepo vreme izkoristit za kakšen sprehod.

user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
23.9.2007 11:47:45   
picola1
Bambi in ursikazala, čestitam za vajine sončke pa čimmanj začetnih težav in čimveč lepih trenutkov!user posted image user posted image

Tebi mišk pa lep zakon in veliko medsebojnega razumevanja. Pa seveda, da bi bili vsi zdravi!user posted image

Katera bo naslednja na vrsti? Upam, da jaz...user posted image

Jst imam tut že dost tega belega toka...user posted image Čeprav se mi zdi, da se je zdejle mal umirilo. Je pa bilo obdobje, ko se je kar ulivalo ven. Jah...kaj čmo, še ena nosečniška tegobica...

Včeraj pa sva šla z dragim končno na zadnjo večerjo... Sem vesela, da nama je uspelo. Imela sva se krasno! Ahhhh...user posted image user posted image

Uživajte, punce!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
23.9.2007 11:48:50   
mama06
Pozdravljene,

midva sva nazaj z dopusta in še vedno v enem kosuuser posted image .

Počutje je OK, razen, da me občasno boli v prsih, kot da mi jih tišči narazen. Zadnje tri dni opažam rahle krče, ki pa so zelo kratkotrajni in nežni.

Avto vozim normalno in to brez kakršnih koli težav. Moj pravi, da se bom še v P odpeljala samauser posted image .

Vsem NOVOPEČENIM mamicam in seveda očkom pa iskrene čestitke!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
23.9.2007 11:51:33   
mama06
Ja seveda MIŠK - iskrene čestitke tudi vama ob vajinem koraku v skupno pot. 

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
23.9.2007 12:00:21   
mišk
Vsem iskrena havala za čestitke ob poroki!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
23.9.2007 12:24:16   
tave
Hoj user posted image !

Čestitke vsem novopečenim mamicam in pa tudi tebi Mišk na vajini skupni poti, ki sta jo zapečatila s poroko.

Zdej pa vidim da gre res zares. Me je skori s stola vrgl ko sem prebrala da so naše oktobreke vzele kar zares in odšle v P. Upam da bom tudi jaz kamalu na vrsti. Sej ne vem a nej v petek ko imam pregled v P in priprave za CR, vzamem kar torbo s sabo al kaj? Razen če me kaj že prej ne prehiti, kot polna luna. Bomo vidli.

lp, tave

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
23.9.2007 12:44:36   
pajcevina
Lp še od mene!
Moj bo tudi zraven pri porodu, po novem pa pravi, da se je odločil tudi za prerez popkovine (najprej tega ni želel). Itak da meni ful pomeni, da bo zraven. Imam pa danes od jutra spet neke krče. Bomo vidl, če je kej na tem, al gre spet za lažni preplah.
Zdej greva še na kosilo k kolegom, tko da ne bom ves čas sam o tem razmišljala. Me pa ful neki kuha danes. Sem že vsa mokra, moj dragi pa čist oblečen. Imam spet pokvarjen termostat, kaj čmo.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
23.9.2007 14:59:27   
*Lana*
Hej, kako?

Čestitke vsem ja, za user posted image  , mišk tebi za poroko user posted image

Začelo se je, bomo res vidli, kaj bo v sredo, ko je polna luna. Kdaj je pa naslednja polna luna? Bi js kr do takrat počakala user posted image .

Sem šla na koledar pogledat, pa je naslednja polna luna 26.10, en dan po mojem PDP user posted image
Nč, bomo vidli, kako bo.

Jutr imam pregled, me zanima ali mi bo nardil spet ultrazvok, da vidim, kako je naš user posted image  obrnjen. Bom sporočla.

Zdaj me čaka mal likanja, mi ne diši ravno, pa bo že.

Se vam javim še kaj kasneje.

LP

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
23.9.2007 17:24:22   
Klaudia
Punce ki ste že kdaj rodile... dejte mi neki pomagat. Zele me je začelo nekaj grabit. In sicer mi trebuh otrdi in res rahla bolečina se naseli v križu... drži kako slabo minuto in poneha. A je to mogoče popadek?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
23.9.2007 18:02:50   
kmarija
Klaudia - neki takšnega opisujejo, da so popadki. Jst jih tud še čakam, tko da ne vem.
Pomoje je fajn da na uro gledaš........ in lepo počivaš.....user posted image
Pa srečno, če bo treba v P user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
23.9.2007 18:30:34   
metkica1
kLAUDIA to kar opisuješ je popadek. Glej na uro, kako pogosti so le ti. Ko boš imela nekje na 10 min, pa le v porodnišnico oziroma prej, glede na to koliko si oddaljena od nje.
Delaj kar ti paše, ker če ti voda ni odtekla ne rabiš ravno ležat. Želim ti vso srečo, aja lahko pa da se ti vse skupaj pomiri in neha.
Držim pesti in

VSO SREČO  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
23.9.2007 19:16:05   
Klaudia
Zdej so na 5 minut. Sem rekla da počakam še do ene 8h, če bodo še vedno se bomo odpravili v P. user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
23.9.2007 19:24:29   
Pandica
Klaudia joj, a zdaj boš pa že ti šla v Rim?
Nam so v MŠ rekli, da, ko so popadki na 5 min. 1 uro se naj odpravimo v P.
Tako, da, če greš v Rim srečno, hiter porod in, da boš čimprej cartala svojo user posted image  
Pa javi se še nam kaj preden greš, če bo čas.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
23.9.2007 19:25:23   
metkica1
kLAUDIA pomoje bož že danes držala bebico ali najkasneje jutri zjutraj.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
23.9.2007 19:45:49   
*Lana*
Klaudia, drži se user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
23.9.2007 19:48:04   
2ursae
Klaudija, drži se user posted image user posted image , pa eno user posted image  za vse tri user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
23.9.2007 19:54:28   
valči
Klaudia,srečno,verjetno boš jutri že mama,odvisno,kako hitro ti bo šlouser posted image Pa čimprej naj nekdo javi veselo novico.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
23.9.2007 19:56:53   
Jenny Anny
Čestitke vsem novopečenim mamicam in očijem.

Mišk tebi čestitke ob poroki, ter veliko medsebojnega razumevanja in sreče na novi življenjski poti  (pustila sem ti še ZS).

Tud jaz sem še v enem kosu, no Klaudia res naj bi bili to popadki, ampak mogoče so samo lažni. Meni trebuh otrdeva tako že cca. 3 tedne in mi je nazadnje ginekologinja rekla, da se že pripravlja na prihoduser posted image  (pa še maternični vrat mam zmehčan).
No ampak če maš pa še bolečine v križu, to je pa že sumljivo, mogoče je user posted image  res na poti. Počakajmo in se pustimo presenetiti.

No jaz danes definitivno ne smem rodituser posted image user posted image , sem požrla vse živo. Grozdje, še gobe sem jedla (saj vem, da jih ne bi smela, ampak si nisem mogla pomagat), pa še pečen kostanj, po mojem me bo kar razgnalo čez nočuser posted image .

No počas bom šla počivat in upam da bo prebava naredila svojeuser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
23.9.2007 20:04:10   
Klaudia
Tako punce. Trebuh mi še vedno otrdeva na 5minut. Križ me že kar daje. Najlažje je če hodim. Tako da bomo zele štartal. Pa magari zastonj. user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.