|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
19.9.2007 8:42:47   
metkica1
Jutro punce!

Upam, da ste v miru prespala noči in da ni bilo grozovitih prizorov pri vas. Pri nas doma je v redu, nismo za vodo in na hribčku, da v okolici nas ne govorim. Groza od groze.
Pa to vreme ni več normalnouser posted image .

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
19.9.2007 9:06:00   
pony
Hojla!

Pri nas na srečo ni bilo poplav, pa tudi sicer  smo na hribu.
Danes je krasno jasno jutro le burja piha.

Sem še v enem kosu,čeprav zmeraj težje prenašam.

Vsak večer upam,da bo ta noč tista, saj sem za vse 4 prejšne šla v porodnišnico ponoči.

Bomo videli kaj bo!

Upam, da bo vse v redu. Jutri ali pojutrišnjem moram v PO na konttrolo,mi je naročila moja gine.

Se še beremo.

Pony

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
19.9.2007 11:46:04   
oktoberka
Joj, katastofa! Včeraj je pa blo tko kot da bi bil sodni dan! Upam da ste vse dobro odnesle! Mi v lj smo!
      Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu pony)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
19.9.2007 12:00:07   
mišk
V našem koncu tud ni bilo težav s poplavami, čeprav je Krka dokaj blizu. Sam ka je s tem vremenom!?!user posted image

A ve mogoče katera kak se zibko obleče? Obstaja kaka spletna stran, kjer so kaka navodila ali razlaga? Midva imava sposojeno in danes bo moj user posted image  poskušal obleči posteljnino, kar zgleda zeeelooo zakomplicirano! Ne vem, če mu bo ratal, še več, strah me je, da ne bo še tistga vsega raztrgal in bi se temu rada izognila.
Ali mislite, da je še prezgodaj, da bi že oblekel posteljico ali zibko? Zaradi nabiranja prahu namreč.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
19.9.2007 12:02:07   
Jenny Anny
Jaz sem bila ravno zunaj, sem šla še po opravkih, sem kupila še alkohol, mandljevo olje Bpanthen, pol sem šla pa še po gajbo jabolk, ker non stop pečem jabolčni zavitek in se mi jih ne da več kupovat po kilo, in veste da majo že MANDARINE in se mi jih je fulll zluštal, sem si pol kupila 3 in so kar sladke, so pa žal še pregrešno drage.

Danes pa niste ne vem kako zgovorne, a je mogoče odšla katera v Rim??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3330
19.9.2007 12:09:33   
mišk
Ooo, sej res, zdej bo obdobje mandarin! Njami! Jabolk mam pa jst polno rit, ker imamo doma več nasadov jabolk, tak da to ni glih zanimivo!user posted image
Škoda sam ker nimamo nasada ananasa ali lubenic. Teh zmeraj tolk naenkrat pojem, da mi je slabo!user posted image  Nimam meje, če mi je kej dobro!user posted image  Pa tisti kisli želejasti bomboni, čokolada, pire krompir,...
Zdej si grem malinovga čajčka skuhat, za južno bom pa kar mlečni riž skuhala.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
19.9.2007 12:16:09   
mehurčica
Sem rabla pol ure, da sem vse za nazaj prebrala.user posted image

Včeraj popoldne sem imela UZ. Sem bila že čisto panična in prestrašena-kaj pa če ni vse vredu.....itd. No in nama je ginekolog zagotovil, da sedaj zgleda vse v najlepšem redu, ampak na žalost ni mogel pogledati teže, ker nekaj ni bilo priklopljeno(nek program al kaj....user posted image ). Naša pupica je v glavični vstaviuser posted image , kot se mi je zdelo zdaj že par tednov. Ko seji kolca, me ruka spodaj, brca me čisto zgoraj, ritko+luliko in hrbet+trebušček pa bolj na desni strani trebuha. Popkovnice je dosti, rob od maternice se je lepo videl, videli smo prstke na rokici, edino obrazka ni pokazala. So pa vse mere za 36 tednov + nekaj dni, torej za 2 tedna več, kot naj bi bila noseča po ZM. Torej velika babika. Sicer pa sta že NS in morfologija kazali večje mere.
No, potem se mi je pa danes sanjalo, da sem šla malo prej rodit in da sem poslala nekoga, da je šel iskat še malo manjše oblekice, kot štev.56. user posted image

Dobila sem napotnico za porodnišnico in CTG-je rekel naj grem čez 2 tedna, takrat pa bom noseča 36t. Za partnerja mi je v knjižico k beležkam napisal, da ima opravljeno MŠ že od prve nosečnosti, tako da bo lahko zraven.

Ker se poznamo, mi je rekel, naj grem na CR, sploh ker še ne vem, kakšne bolečine/muke so to.user posted image Da pa morem pač bit v porodnišnici dalj časa. Hkrati pa mi je med.sestra predlagala vaginalen porod.user posted image   Saj vem-čisto sama se moram odločit. Bolj se nagibam k vaginalnemu, ker je le bolj naravno. Strah me je edino, da mi ne bodo pustili hodit/stat med popadki, ker s tem mojim hrbtom res ne vem kako bom ležala na hrbtu ali L boku.user posted image Mogla bi še najt slike, ko so mi slikali hrbet, kjer se vidi tista nezaraščena kost-če je mogoče kaj povezano.....

Katera je spraševala za imena Maj ali Nal? Najboljše, da se sama odločita! Meni je sicer Lan lepše, kot Nal... Nama tudi cela familija govori, da naj bo raje Eva, kot Eni (tašča bi namreč imela Blažko, kar je meniuser posted image ), ampak nama je vseeno kaj drugi pravijo. Nama je všeč, ime imava že izbrano še od prve nosečnosti in tako bo tudi ostalo. Enostavno, tako ji je pač ime že sedaj, ko je še v trebuščku.

Joj, koliko je že ura, jaz pa še nič zlikano. Pa zmatrana sem tak, da se mi sploh ne ljubi se zraven spravit. Ahhh...

Neposredna povezava do sporočila: 3332
19.9.2007 12:16:29   
metkica1
Mišk: jaz ti sicer neznam razložiti kako se zibelka obleče, me pa tudi zanima če je prehitro obleči posteljnino. No jaz sem še včeraj dokupila obrobico in pa rjuho, sedaj moram še oprat. Sem pa razmišljala, da bi obleka ta konec tedna, saj se mi lahk ozgodi, da slej ko prej ostanem v bolnici.
Sem pa pri prvem otroku oblekla posteljico, ko sem prišla domov, še sestavljal jo je moj tisti dan prej, ko je prišel po naju. Tokrat bi rada to naredila prej. Samo, ko je tega praha toliko, pa ne vem odkod se jemlje.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
19.9.2007 12:22:10   
metkica1
Ja glede imena, tudi jaz ne vem katera je rekla, da se ne more odločit. Tudi meni je Maj lepšse, kot Nal. Mi je pa full lepo ime in tudi dokaj redko NEL.
Drugače pa kar posvoje, kar je vama všeč.

Mi bomo imeli Luno, pa tudi ni komu všeč, pa kaj, saj se navadijo, potem pa si ne predstavljaš, da bi otrok imel drugačno ime. Meni je to zelo lepo ime.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
19.9.2007 12:36:30   
mišk
Oh, ta imena... Meni je ob vseh raznoraznih zgražanjih kar muka komu povedat najin ožji izbor. Priznam, da mi ni čist vseeno, če nekomu povem meni lepo ime, tisti pa reče, da je grdo al pa za živali!user posted image Pol se pa kar mal zamislim in začnem raje razmišljati o klasikah. Tak da sva se z mojim odločila, da do poroda ne misliva veliko razglabljat o izbranih imenih.
Sicer pa ga/jo tako ali tako sedaj skoz nagovarjava z "Jedrtko", in je moj izjavil, da če ne bo punčka z imenom Jedrt, da se mu bo zdelo kot da sva jo izgubila!?!user posted image  Hahaha, kaj je ratal iz ene butaste zajebancije!user posted image  Tud men se zdi, da je ta najina "Jedrtka" že z nama in mi bo kar mal čudno, če bo fantek al pa tud če bo punčka, kateri bova dala pač bolj sprejemljivo in všečno ime!user posted image

Tako, zdej grem pa hitr dol čajčka iskat, ku se mi je zdej 10 minut namakal! Pridem nazaj!user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
19.9.2007 13:36:01   
janja
Še jaz se pofočkam. Smo še v enem kosu. Krči so čudežno prenehali, čeprav bi si zdaj že želela roditi. Sploh ker so mi rekli, da naj bi bil otrok večji in celo prehiteval za 14 dni. Me je pa postalo kar malo strah, ker čutim, da se je moj user posted image spet obrnil in baje sedi. No, zdaj pa naj mu zmanjka placa in se ne bo obrnil nazaj, pa sem v riti. Upam, da mi potem naredijo CR, ker z ritko pa res ne bi mogla roditi. Po moje bi lahko prišlo do resnih komplikacij. Že prvega sem v glavični vstavi težko rodila (raztrganine, epiziotomija, poškodba živca v desni rokici pri otroku...). No, v petek imam spet pregled + CTG, pa še z babico se dobim, da se malo pogovoriva o nastali situaciji.

Tinki-winki čestitke za Bora user posted image .

Micla - meni se je pred enim mesecem naredil hemoroid (velik kot lešnik), in me je tako bolelo, da tudi hodit nisem mogla, zato resnično sočustvujem s tabo. Takrat sem si nabavila mazilo za hemoroide (Galenski laboratorij) in pred par dnevi zadevo pozdravila. Vem, da lahko pričakujem spet poslabšanje, ko bom šla rodit, zato sem kremo že spakirala v torbo za P.

No, zdaj imam pa kosilo. Se še oglasim.
Čuvajte trebuščke in čim lažji porod želim vsem.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
19.9.2007 14:16:48   
Daschi
janja,  a ti tudiuser posted image
pa kaj je s temi našimiuser posted image  saj jih pol sedi na ritki!
No, naš tudi še vedno vztraja in tišči ritko v medenico. Bolj, ko se bliža rok, bolj sem prepričana, da bom prosila kar za CR.

danes sem oprala postelnino, jo zlikala in pospravila v omaro. Sedaj imam za oprat še nekaj malenkosti, urediti moram še opremo. Lupinico imam sicer novo, pa jo bom vseeno malo pogledala in po potrebi očistila. Tudi ostalo.
Joj, še voziček mi mora mož sestavit. grozni smo! Počasni.
Kozmetika je kupljena, manjka samo še mazilo za ritko iz lekarne, mazilo zame za v porodnišnico in pa nekaj opreme za hranjenje.
Počasi bo tudi pri nas vse kompletno.user posted image

Imate že vse vse pripravljeno?

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
19.9.2007 14:22:17   
pot
Pozdravljene user posted image in dve mamici.

Tokrat se pa res čisto na kratko javljam. Imam ogromno dela s pripravo oblačilc. Sposojena zaznamujem z razno-barvnimi nitmi na notranjih šivih, da bom vedela komu kaj vrnit. Likam posteljnino, ki bi jo kar najraje že oblekla,user posted image pa tudi planice, kar sem jih kupila in dobila sem že polikala in oprane pajacke.
Zadnjič sva šla kupit kozmetiko in še nekaj pripomočkov: 2 ortopedski dudici, pa ščetko za čiščenje stekleničk, škarjice...
Tako, da nekaj nujnih stvari zdaj že imava pripravljenih, za res prvo silo. Je pa še veliko dela pred nama.

Lepo bodite in uživajte v zadnjih tednih ali dneh s svojimi velikimi trebuščki.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
19.9.2007 14:51:02   
micla

Ojla, ste že mislile, da sem šla va Rim, k se nisem nič javla?  Ne, ne, še sem tle in danes na pregledu so rekli, da komot še do roka, tako kot trenutno zgleda. Vse zaprto in čvrsto.

Včeraj sem imela še cel dan opravke. Najprej pedikura, potem takoj frizerka, pol sem prišla domov na hitrco neki pojest in šla končno iskat omaro v lesnino. Žal pa je moj včeraj ni imel časa sestavit, ker je prišel pozno iz službe in jo bo danes. Ma samo da je doma.
Zvečer pa so me tako svinjsko začeli pečt in bolet hemoroidi, da sem šla pod tuš in tam 15 minut prhala z mrzlo vodo in zraven jokala od bolečin. Ne vem, ali sem bila preveč na nogah včeraj, al kaj je bil za en hudič, ma takih bolečin pa še ne. Danes je malo boljše.

Sem imela cel dopoldan pregled. CTG uredu, vzeli so mi SAP bris, pol smošli pa še na UZ. To je bilo pa zanimivo. Vse BP, ko pa pridemo do teže sem hmal z mize padla. 3460g. HALO???????? Pa sej je še tri tedne do roka. Kam še pridemo tko, na 5kg?

V glavnem tiste, ki ste pisale, da imate premjhno težo, vam malo posodim, če ktera želi.  Prehiteva točno za 1 teden. Pa obseg glavice je tudi že 33. Ma ne vem kaj bo to za ena velikanka. Sem vprašala, če meni, da bo mogoče prej zaradi tega, pa je rekel, da to sploh ni nujno. Bo pač velik otrok, ki pa lahko komot zdrži do roka al pa še čez.

A ima še katera tako velikega otroka? Danes sem točno 36+6.

Aja, pa počivat moram, ker kar fajn zatekam in je rekel g da kar poležavat po cel dan. Pa samo do 1,5 lit vode spit. To bo pa bolj kriza, ker mene žeja ko hudič in bi spila tudi 3.

Grem malo počivat, pa se pol kaj javim. Čau čau.

P.s. Pikčeve nisem vidla v ambulanti. Tko da, ali leži v bolnici, ali pa je že rodila.

micla

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
19.9.2007 16:51:20   
*Lana*
Še jaz se na hitro javim. Vska popoldan po malem počivam, zaspim za kako urco, me služba mal utrudi. Še do srede, potem pa nastopim porodniški dopust.

Pregled imam v pondelk, tako da takrat javiim, kako in kaj.
Zdaj perem še zadnje stvari, manjka mi samo še nekaj od kozmetike.

Pridne bodte,  se beremo.

LP

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
19.9.2007 17:40:20   
pajcevina
Končno se oglašam pri vas - tik pred porodom. Upam da me še sprejmete medse.
PDP imam 1. 10., pričakujemo pa punčko, ki je pravtako že velika babnica: pri 38. tednih je imela 3400. G mi je že dala zeleno luč za rodit (glede na težo in velikost), samo kaj, ko pa je CTG še čist raven.
Tko da zdej sam še sedim doma (sama) in čakam... pa se ful vleče...

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
19.9.2007 17:41:08   
Ulaa
Sem prisla s pregleda. Z nasim user posted image je naceloma vse o.k., razen da ni ravno bajsek, ima baje malo manjsi trebuscek, ampak je se vse v mejah normale. Se je pa obrnil na glavo, samo je zadnje dni tako aktiven, da nisem sigurna, da bo tako tudi ostal. Me je pa g. napotil na pregled v porodnisnico, ker sem imela prvic cr, baje si en dan notri in te pogledajo - ima kartera izkusnje s tem?

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
19.9.2007 17:49:18   
Klaudia
user posted image       
user posted image   
1 user posted image      3 user posted image        fantki vodijo user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) spol, ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) Maša user posted image Maj user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

06.09. inja2 ('84), (04.10.) David ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) Bor

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image
65 user posted image     20 user posted image     12 user posted image         7 user posted image         
največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image   
01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Kranj, user posted image (Doris)

01.10. pajcevina , user posted image
02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n
03.10. Zoja*** ('76), 1.n, KR, user posted image
04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image
05.10. Ursikazala ('70), 1n, LJ, user posted image  (Nika)
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n
06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image  (Julija)
10.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), 1n
13.10. mamica80
14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image
15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)
17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), 2n, Ljubljana
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image
24.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image

24.10. mala ('83), 3n, LJ
24.10. Panda. , 2n, LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG
30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK
30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), 2n, --> Ljubljana
31.10. orka** , 2n, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
19.9.2007 17:51:21   
metkica1
Ulaa: Jaz sem imela prvič CR, pa mi moj ginekolog ni nič omenil za kakšen pregled. Prej nasprotno, ko sem ga vprašala kako bom rodila v drugo (upajoč na CR) mi je rekel, da ni šans, probat naravno najprej. Seveda me je sedaj strah kot psa, čeprav sem se že malo pomirila in se pripravljam v glavi na naraven porod. Res zelo me je strah.
Sem tudi čula, pri zbiranju informacij, da ti potem v drugo, če je bil prej CR ponavadi ne dajo umetnih popadkov. Bomo vidli. Prvič nisem imela nič svojih samo umetne, pa sem se odprla samo 3 cm, pustili so me do maximuma, glede na to koliko prej je odtekla voda.
Kje boš ti rodila? Jaz v Celju.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
19.9.2007 17:52:53   
metkica1
pajcevina: dobrodošla med nami oktoberkami. user posted image user posted image Seveda, da te sprejmemo. Pa če že imaš zeleno luč, čimprejšen porod.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
19.9.2007 17:57:44   
Klaudia
pajcevina - pozdravljena! Seveda te sprejmemo. Daj mi sporoči še ostale podatke za seznam, če ti ni odveč.

neurja - pri nas ni bilo hudega. Malo bolj huda nevihta to je blo pa tut vse. Sicer smo pa tako ali tako na vrhu klanca, tako da do nas bi voda težko prišla user posted image

micla - meni je pri zadnjem UZ povedala, da prehiteva za en teden približno. Vendar je tega že kar dolgo nazaj. Jutri bom imela pomoje spet UZ (vsaj rekla je da bomo preverjal plodovnico), pa ti bom sporočila kakšna je kilaža...

Daschi - jst imam že vse pripravljeno. Ampak vem da bo Murphy tako delal, da bom po možnosti čakala kakšnih 14dni čez rok user posted image

Jst sm pa zdele eno pomarančo pojedla. Je blo zelo sladka za takole obdobje. Mnjami... pa še v akciji so v Lecleru user posted image . A mogoče katera ve, če v LJ že pečejo kostanj? Že dolgo nisem bla v centru, pa bom šla jutr. Mi tok diši že en časa. Vem da ga na Bledu že pečejo... mmm.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
19.9.2007 18:06:36   
Ulaa
metkica1:sem tudi jaz pomislila, da ze imam otroka pa sploh ne znam rodit, sploh danes, ko je postavljen na glavo. Do dveh dni nazaj je sedel. Meni je g. rekel, da je to pregled, v slucaju, da spet ne bo slo po naravni poti, in da imajo ze vse pripravljeno. Samo, ko sem se pa narocala, mi je pa po telefonu rekla, aha priprava na cr user posted image .  Ne vem pa kako zgleda, bom porocala, ko bo za mano. Rodit pa mislim v Lj., sem ze prvic. Ce bom imela cr pa itak poznam sestro, ki dela na tem oddelku in ze komaj caka da pridem k njej user posted image . Mi je tudi dala nasvet, da ce me vprasajo kako bi rodila, naj recem cr, ker baje je velik % takih, ki imajo prvic cr ga imajo tudi drugic.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
19.9.2007 18:06:42   
suzanamai
Sta mi dva povedala, da sta imela pripravljeno vrečko z 10 imeni, kjer sta jih izbrala vsak po 5, tako da je bil partnerju vsak vsaj malo všeč. Dan po porodu sta ime žrebala iz vrečke. Morda vaju to reši

kasija78 tudi to sem mu predlagala, pa se mu ne da več ukvarjati s tem. Saj veš moški kot moški, pravi da bo itak moja obveljala, pa naj bo tako, meni je prav, jaz imam dejansko dve imeni izbrani že več kot pol leta. Saj ve kateri, pa mu ne dišita najbolj, no sam si je kriv, pa naj najde kaj pametnegauser posted image user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
19.9.2007 18:54:34   
pajcevina
Za seznam: rojena 1983, to je moja 1. nosečnost, sem iz Ljubljane, roditi pa imam namen v Postojni, če bo vse po sreči (bi rada EA)

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
19.9.2007 19:48:54   
kasija78
Pajcevina dobrodošla med nami!

Suzanamai user posted image  Ja, vem kako je to. Moj tudi ni našel pametnega imena, potem se je pa navadil na moj predlog in zgleda, da bo zato kar po moje. Zato pa se jaz navadim na avto, ki je njemu všeč. Čeprav se potem izkaže, da v svoji trenutni obilnosti skoraj ne morem več brez pomoči v avto in iz njega.

Mišk Sem spremljala debato o imenu Aron na forumu o imenih. Zame itak veš, da mi je ime zelo všeč. Kolikor mi je na tejle naši strani prijetno klepetat, pa se mi zdi, da so nekatere druge uporabnice foruma preveč nestrpne. Ena punca je tudi vprašala, da če se je opekla po trebuhu, če se lahko opeče tudi otrok. Meni se je to tudi zgodilo kak mesec ali nekaj več nazaj z likalnikom in moram priznat, da so mi šli najprej po glavi vsi možni scenariji. Danes, ko lahko mirno razmislim brez panike, se mi pač zdi, da je otrok le dobro zavarovan in da mu pikica od likalnika ne more škoditi. Ampak v tistem strahu trenutka se mi je zdelo vse možno... Poanta je, da so jo nekatere kar raztrgale z odgovori v smislu neumno vprašanje, butasta in podobno. Tukaj smo res zbrane različne ženske iz različnih okolij in z različnimi izkušnjami. Tako da ne se obremenjevat z njihovim mnenjem. No, saj res nisem imela občutka, da te tuje mnenje obremenjuje, prej bi rekla, da ti - kot meni - ni všeč neprimeren način komunikacije. V glavnem, mene so kar zjezile z norčevanjem iz drugih. Po drudi strani pa tudi dobiš veliko prijetnih odgovorov in spoznaš tudi prijazne ljudi, tako da bo treba potrpeti tudi s sitnobami. Pa sem se razpisala, ampak me je tema res pogrelauser posted image

Me prav zanima, če se bom s katero srečala v porodnišnici. Bi bilo fajn.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.