|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
15.9.2007 12:25:56   
Klaudia
user posted image       
user posted image   
1 user posted image      3 user posted image        fantki vodijo user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) spol, ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) Maša user posted image Maj user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

06.09. inja2 ('84), (04.10.) David ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) Bor

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image
64 user posted image    19 user posted image     12 user posted image         7 user posted image         
največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image   
01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Kranj, user posted image (Doris)

02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n
03.10. Zoja*** ('76), 1.n, KR, user posted image
04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image
05.10. Ursikazala ('70), 1n, LJ, user posted image  (Nika)
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n
06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image  (Julija)
10.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), 1n
13.10. mamica80
14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image
15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)
17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), 2n, Ljubljana
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image
24.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image

24.10. mala ('83), 3n, LJ
24.10. Panda. , 2n, LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG
30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK
30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), 2n, --> Ljubljana
31.10. orka** , 2n, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.9.2007 17:48:26   
mehurčica
Jaz sem danes takšna, kot da bi bila na tedenskem pohodu čez kake planine.user posted image Včeraj sem bruhala, trebuh mi je otrdeval, mala je ful brcala, grlo me je bolelo, zamašen nos... Ponoči sem šla ene 5-6x na WC, zjutraj sem na srečo spala do pol desetih, sem se pa zbudila vsa zatečena. Malecka ful malo brca danes-mislite, da je to zaradi tega, ker se je mene lotila neka gripa? Sicer ni več tak grozno, vročine nimam, ampak utrujena sem tak, da komaj stojim. Zjutraj sem celo šla gledat kakšni so znaki preeklampsijeuser posted image ...

Je katera že slišala za kakšno, ki je bila bolana med porodom? Visoka vročina, prehlad,...? Ker si ne morem predstavljat, kako pol zbereš moč za pritiskanje. Že po CR na intenzivni se mi je ena tak smilila, ko je ful kašljala-mene pa je tak bolelo, da se nisem mogla niti nasmehnit.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.9.2007 21:21:34   
oktoberka
Kje pa ste danes vse?

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.9.2007 22:15:35   
Jenny Anny
Ja danes pa res ni nikjer nobene user posted image
Se pozna da je bil lep dan in smo ga izkoristile dokler smo še v enem kosuuser posted image
Meni se pa zdi, da imam vsak dan bolj zatečene noge, a je to možno?
No lepo se imejte in dobr pančkajteuser posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.9.2007 23:33:25   
picola1
Hej hoj!

Najprej čestitke Tinkici Winkici tudi od mene!! In seveda tudi očkatu in Boru...Sem nekje prebrala, da je v bistvu rojstvo naše najtežje potovanje v celem življenju in da se pri porodu še najbolj od vseh matra otroček, ko poskuša priti na ta svet...Zanimivo, ane?

Jaz sem danes malo bolje, kar se prehlada tiče,samo še malo mi iz nosu curlja...Sem kar vesela, da je tako hitro mimo...sicer sem pa tudi pila limono pa čajčkala, tako da  je tudi to najbrž pomagalo.

Včeraj smo dobili kuhinjo iz Lesnine in sicer že po 14 ih dneh, kar je bilo zame res presenečenje, saj so mi rekli, da bo trajalo najmanj 3 tedne...Bo pa regal za v dnevno kasneje, kot sem mislila, isto pri Lesnini... user posted image
Micla, kolk časa pa ti že čakaš tisto omaro?

Z vožnjo,britjem nog (spodaj me moj dragi pobrije vsake tolk časa), lakiranjem nohtov in  vsem tem nimam problemov...Sem se zadnjič zafrkavala, da se počutim tolk gibčno, da  bi lahko še špago naredila (žensko, seveda)...No in se jst en dan spomnim in jo grem res probat naredit...in mi še celo rata...Sem se kar smejala, moj dragi je pa reku, da še ne bom šla rodit, k sem še tolk gibčna...
No, sej zdej je vsak dan težje...Tut noge me hiteje bolijo...Uh...še 14 dni...(al pa tut ne...user posted image )
Ena je omenjala, da bosta šla z dragim še enkrat na večerjo pred porodom...Midva imava tut to v načrtu.Se mi zdi, da bo to tako en lep zaključek najinih trenutkov, ko sva še sama. Potem je konec za vse življenje!!! Za vse življenje, punce, si to predstavljate (pa sploh ne mislim tukaj kaj negativnega)? No, sej otroci enkrat grejo, ampak vseeno pa vedno veš, da je nekje tam zunaj tvoj otrok (tudi ko si star 90 let in tvoj otrok 60).Uh...sem zafilozofirala...Sam res mi je to noro!

Imejte se lepo pa uživajte v zadnjih dnevih...

h

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
16.9.2007 0:19:09   
jasna
user posted image Inja2 in tinki_winkica, čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Več jutriuser posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
16.9.2007 9:37:52   
mama06
Dobro jutro,

smo še v enem kosu in jutri greva še zadnjič sama na dopust, tako, da se en teden ne bom oglašalauser posted image . Da ne bi katera mislila, da smo že šli v Rimuser posted image user posted image .

Tudi jaz moram reči, da sem še zelo gibčna in mobilna, tako, da se nimam kaj pritoževati.

Lepo se imejte in se beremo!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
16.9.2007 14:44:53   
soraja
Pozdravljene,samo na hitro najprej čestitke tebi tinki_winkica in pa tudi tebi inja2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz sem tudi še vedno z oooogromnim trebuhom in zaenkrat brez kakih posebnih težav,razen bolečine v nogah...Drugače se bom bolj poredko javljala,ker v novem stanovanju nimava še računalnika in bom tu pa tam kaj napisala,ko bom pri mami kot zdaj.V stanovanje sve vseljena in oba zelo zadovoljna.Čuvajte se in uživajte še te dni,tedne...  LP

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
16.9.2007 14:54:50   
2ursae
kukuc,

tudi jaz sem še tle user posted image . Ta vikend Anže praznuje 2 leti user posted image  in smo polno zaposleni. Včeraj smo praznovali sami 3je, danes imamo pa žur za starše in strice, tko da ful dogaja. Včasih se mi zdi, da kar preveč, zvečer sem kot cunja. Saj mi moj ful pomaga, ampak vseeno je trba postoriti 1001 stvar.

Bor je bil včeraj ful živahen, se mi je trebuh tresel kot žolca user posted image . Pišuka, saj ne morem verjet, da imam pri svojih 171 cm že 80 kg user posted image , nič čudnega, da me zvečer že kar križ daje. Drugače je vse ok, fajn, da še nisem šla rodit, da ne bosta imela fanta preblizu rojstnih dnevov.

lepo se mejte

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
16.9.2007 16:03:11   
valči
Dober dan na hitro od mene,

se moram malo javit,pridno pišete,mi imamo še vedno gužvo,trgajo na veliko,tako da sem zvečer cota,pa še noge mi otekajo,pa preveč jem,niti se ne vagam trenutno.
Trebuh je ogromen,kar na špic gre ven,pa nogice ima čisto  pri joških,ko sedim,sploh sedajuser posted image .Pa pika in reže še vedno spodaj,pa ponoči se težko obračam,na hrbtu se ne počutim več najbolje.
BRITJE tam doli še zaenkrat izvajam sama na 3-4 dni,čeprav mi včasih mali,ki je zraven reče,da mi kri teče,ko vidi in še,da naj tega ne delam več.Ker ne vidim in si nevede potegnem.
Ponoči sem SANJALA,da sem rodila 8.,verjetno oktobra in to fantka,ki sem ga v bolnici pozabila in se čez dva dni spomnila,ko so me joške začele boletuser posted image  in bile polne mleka.Letim po njega,ker sem se ustrašila,da je konec z dojenjem,ker je bil na flašo hranjen in sem si ja kar stoje dala na prsi in je vlekel,ko velik,joj,kako je bilo fajnuser posted image Ne vem,kaj to čudno sanjam,verjetno zato,ker je pri hčeri,ko sem bila v bolnici rodila ciganka 10. otroka,ki ga je po porodu pustila v bolnici in ga 4. dan prišla iskat.Nikoli ne bom tega pozabila in v sanje mi je prišlo.O datumu pa se ne bi čudila,ker pri Lari sem tudi sanjala 3. 2.,da mi je zdravnik rekel,da mi spreminja in res sem rodila 3.2.Tako da če sedaj rodim 8.10,kar bi bilo 12 dni prej,pol pa verjamem v sanje.user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
16.9.2007 16:46:01   
*Lana*
Hej, kk ste?

Verjetno nedeljsko razpoložene. js spet perem, dans je na vrsti kovterček, posteljnina, dekica.
Zlikala sem vso perilo, čaka me samo to, kar se še suši user posted image
Danes se bom lotla še čiščenja kopalnice, vsak dan nardim neki malega.

Joj, kolk je že ura. Jutr pa v službo. Delam še 8 dni, ta teden in naslednji teden do srede.

Dejte se kaj javit.

Js se oglasim še zvečer.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
16.9.2007 20:01:29   
noa1
hojla souser posted image ,

en glas še od mene. Joj, kako ste vse pridne in kar nekaj delate, pa še v službo zraven.... svaka čast! Jaz sem bolj lene sorte zadnje časeuser posted image , pa kar naprej nekaj okoli hodiva.
Ja, ta september je za nas naporen, veliko sorodnikov in prijateljev ima RD septembra (jaz tudi). In tako cele dneve hodiva okoli po praznovanjih..... na vago si tako že en teden nisem upala stopit. Še naslednji vikend, pol pa upam da se bo malo umirilo.
Oprano imam skoraj vse, samo likat bi se še morala spravituser posted image , pa mi ne diši najbolj. Se tolažim s tem, da saj še imam čas in da bom že vse ob pravme času naredila.

No, toliko z moje strani..... lepo se imejte in božajte svoje user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
16.9.2007 21:29:22   
mišk
Pozdravljane!

Ta vikend sva bila z mojim zelo zaposlena, saj sva sestavljala pogištvo za spalnico, pa nabavlala sva še razne dodatke, kot so luči, povštri, kovter, prevleke,... Tko da nama je ratal, da sva danes že prespala v novi spalnici!user posted image
Krstila pa sva jo šele danes zjutraj!!user posted image user posted image

Že cel vikend me noge bolijo ko hudič!user posted image  Sej sem skoz v gibanju, vsake tolk časa pa jih pomolim mojemu user posted image  pod nos, da mi jih zmasira in je spet 15 minut dobr.
Ja, pa odločila sem se, da bom poskušala do konca tega tedna pripravit vse za v porodnišnico. Upam, da mi bo uspelo. Odlašam do konca!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
   [Brisano sporočilo]
16.9.2007 21:38:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu noa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
16.9.2007 21:57:46   
micla
Ojla punce,

se javljam, da ne boste mislile, da sem poletela za rim. Danes sva z mojim popucala stanovanje. Se vse sveti kot iz škatlice. Najraj bi zaklenila in se preselila kam drugam, dokler ne rodim, da bi ostalo vse čisto in pospravljeno do takrat.

zdej zvečer pa sva si privoščila (še zadnjo) večerjo v dvoje. ne vem zakaj, ma mi je ful zadišalo prej meso in

micla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
16.9.2007 22:09:44   
Jenny Anny
Kot vidim se imate vse pestro. No saj je tud pri nas. Danes sva z mojim pripeljala posteljico, jo bova jutr sestavla, sva odlašala kar dolgo, ker bo v spalnici čisto pri nama. No pa iz Avstrije sva še dobila prev ijalno (za na steno našraufat, da jo še prišraufava v kopalnico no potem pa samo še čakava).

Dale ste mi dobro idejo o romantični večerji v dvoje, ja to je resše treba izkoristet, dokler smo še v enem kosuuser posted image , saj bo potem tud lepo, tako kot je rekla picola, ampak bo pač drugače.

Se mi včasihzdi, da sploh ne dojemam, da bom mamica???

No saj bo. Jaz bi rada vzdržala vsaj še 14 dni, potem pa lahko grem v Rim.

Lepo se imejte

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
16.9.2007 22:13:40   
micla
sory, sem prehitro potrdila.

Skratka, zadišalo mi je meso in sva šla na biftek v najino izbrano restavracijo. user posted image  Najprej sem rekla, da bom samo zrezek in solato, no pol se pa nikakor nisem mogla upret palačinkam user posted image in sem ene kresnla, čeprav ne bi smela.  Me je že kar strah v sredo, ko bomo pogledli spet na UZ težo naše princeske.

Picola1...omaro sem naročila že davnega 10. julija.....Ja ni kej, lesnina je pej brzina.  Res upam, da me jutri ali najkasneje v torek pokličejo da je prišla, ker to je pa že too much.

Grem spit še zadnji magnesol danes in pol v postlo. Moj že spi. user posted image  Sem ga pošteno namatrala, ko sem diktirala, kaj vse mi mora pomagat čistit in pospravljat. user posted image  user posted image  user posted image

Se tipkamo jutri ob kavici user posted image .  Nočko.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
17.9.2007 8:14:10   
Natasa-6
Pozdrav še od mene!

Najprej čestitke obema, ki sta že mamici!

Tudi pri nas je precej pestro, ta vikend smo praznovali moj rojstni dan, pa končno sem si prinesla od staršev oblekice za dojenčka, tako da me ta teden čaka pranje in likanje, pa priprava torbe za v porodnišnico.
Na zadnjem pregledu pri G je ugotovila, da je dojenček malo manjši glede na trajanje nosečnosti, a sta bila tudi prva dva med manjšimi (malo čez 3kg) in sta še zdaj ves čas na spodnji meji po teži. Zdaj mi kar prav pride, ko ju je potrebno še dvigovat, da nista pretežka.
Sicer pa že komaj čakam, da bo oktober, se mi zdi, da ta nosečnost traja že 8 let in ne 8 mesecev. Pa še 5 tednov me čaka...
Držim pesti za vse, da bi imele čim lažji porod in da se kmalu beremo o tem, kako rastejo naši dojenčki.
Lep teden vsem in pazite nase!

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
17.9.2007 8:54:44   
bambi
Najprej čestitke novopečenima mamicama in vso srečo in čimveč mirnih noči želim user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj že doživeli lažni alarm, sva z user posted image  urejala in pospravljala hiško, nakar grem na Wc in opazim par krvavih kapljic. Cel dan me je že bolel križ in zato je seveda nastala rahla panika. Takoj sem morala sesti, ker mi user posted image  ni pustil več delati, bila sem prepričana, da se je odluščil čep. Potem mi ni dalo miru in sem klicala v porodnišnico, povedala kakšna je situacija in so me pomirili, da naj štejem popadke, da se je verjetno kaj začelo in ko bojo popadki na 10-15 min, naj pridem..... Ko sem tako potem dve uri ležala, se je vse umirilo. Krvavitve ni več, otrok miga, jaz pa danes tako in tako šibam na pregled k moji G. Aja, ko sem včeraj babici v porodnišnici po telefonu še omenila, da je moj user posted image  v medenični legi, je rekla, da naj ne skrbim, če bom želela carski rez, mi ga bojo tudi naredili..... Sedaj sem malo pomirjena in upam, da še kakšen teden dni zdržimo, čeprav že večkrat rečem, da bi kar šla rodit.

Tako, sedaj pa me že kliče moja tas starejša pupa, ki želi, da ji naredim risanko.....

Lepo se imejte in uživajte še v teh zadnjih dneh user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
17.9.2007 9:08:18   
skuštrana
Dobro jutro!
Klistir in britje- no, samo ne mi omenjat grozdja in prebave, ker imam jaz drisko že ko ga od daleč vidim user posted image , potem me pa panika grabi, ker pri meni se je prvi porod dejansko pričel s prebavnimi težavami in drisko. Že doma sem kakala kot nora, potem pa ko sem prišla v porodnišnico pa še ene parkrat. Vse je šlo iz mene, tako da za klistor ni bilo potrebe pa tudi časa ne. Glede britja je pa tako, da sem jaz rodila čisto natur nepobrita, sem izgledala kot kak brodolomec, ki ni videl britvice 9 letuser posted image . Doma sem enostavno pozabila user posted image , tam pa ni bilo časa, ker so me pametni doktorji poslali na oddelek, namesto v porodno. No, hočem vam povedat, da ne skrbite zaradi tega, rodile boste tudi brez klistirja in nepobrite, če bo treba. In to je bila stvar, ki me je na porodni še najmanj skrbela, bolj me je skrbalo, da ne bo nikoli konec in da bom kar umrlauser posted image , pa potem če je z otrokom vse v redu. No, vsaj v Celju ne zganjajo neke panike, če nisi pobrit, britje in klistir nista tako zelo pomembna za sam potek poroda- to je pač zaradi higienskih razlogov. So pa tam navajeni svega i svaćega, tako da...

Otrdevanje trebuha- zadnje dni mi na trenutke full otrdi, ampak ne boleče, pač postane full trd in potem se umiri..

Zatekanje-na zadnjem pregledu me je g vprašal, če kaj zatekam, pa sem rekla da ja, tako malo, popoldan..In je pogledal moje noge, ter se začel smejat, a temu vi pravite zatekanjeuser posted image ..No, hvalabogu, jaz s tem nimam problemov.

Mehurčica, jaz sem tudi bila prehlajena par dni nazaj. Je šlo mimo, no malo imam še nos zamašen. Če pa se bo tole pri tebi stopnjevalo pa pojdi k zdravniku, boš dobila antibiotike. Težko je roditi prehlajen, si sploh ne predstavljamuser posted image

Mi pa danes odpotujemo na jug - na Reko, imamo še stanovanje za prebelit, pa pohištvo nazaj naštimat, pa v porodnišnico se moram iz zmenit kaj bo z manouser posted image , dela na pretek...No, res še ne smem it rodit user posted image . Ne vem kdaj se vam javim, trenutno imamo na Reki samo dial up vezo user posted image ..Čakamo na kaj hitrejšega.
Lepo se imejte...

Metkica, a prideš 26.9 na RR sestanek? Verjetno spet v Tušu user posted image

2ursae, kaj pa tebi, bi pasalo tam nekje okoli 26.9 - za plenice? Se lahko kje v Lj dobimo, recimo 25.9? Javi mi, lahko se kar tule zmenimo, mogoče bi še katera prišla user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
17.9.2007 9:36:46   
Anonimen
Zdravo!

Tudi jaz imam rok 19.10.2007 (dvojčki) me pa zadnji teden skrbi saj imam po celem telesu rdeče zelo srbeče pikice. Bila sem pri dermatologinji, ki pa mi je dejala da je to neke vrste alergija oz. koprivnica, ki pa pravi ni nič nevarnega. Dobila sem tudi tablete in kremo. Ali je katera od vas imela takšno težavo in koliko časa je trajalo.

Lp

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
17.9.2007 9:40:28   
metkica1
Skuštrana lepo se imej, fajn porihtajte stvari in ne preveč delat.
26.09. pa pridem, upam, da ne bo kaj posebnega, da še ne rodim.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
17.9.2007 10:36:13   
Klaudia
Lep pozdrav!

Jaz sem že 2dni čist na psu. V soboto zvečer smo šli v eno gostilno na večerjo in smo zunaj sedel. Seveda sem se prehladila. Grlo in glava me bolita za znoret, nos je pa itak čist zabasan. Tak da lepo čajčkamo pa limone jemo user posted image . Upam da bo čimprej bolje. Že tako sem komaj dihala, zdej pa sploh ne vem, kako mi še uspe. user posted image

user posted image  je vredu. Brca še vedno kot nora. Zadnje par dni spušča take čudne zvoke, da sem se že kar ustrašla. Samo pravjo punce na RR da naj bi blo to vredu. Res je zvok kot da bi si kosti lomila user posted image  Morm za vsak slučaj še ginekologinji v četrtek omeniti.

Do PDP imam še 23dni. Me je že kar malo stiskat začel, hkrati bi pa rada da gre čimprej mimo, da bom lahko spala brez boleče medenice. Danes sem se komaj pobirala za na WC.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
17.9.2007 10:41:39   
Jenny Anny
Anonimna tud jaz sem fasala tako alergijo in sicer v avgustu na morju, tako da še k dr nisem šla. No in sva potem z mojim pogruntala da sem verjetn alergična na pasjo dlako (nikol v življenju nisem bila, ker ko sem bila majhna sem imela s kužki tudi veliko stikov, pa se mi ni nič pojavilo??).

No skratka po apartmaju je blo ful pasje dlake, ko sva not prišla, saj sem čistla, pa se je mal izboljšal, no po enem tednu sva pa apartma zamenjala in v 2 dneh mi je vse izginilo, niti duha ne sluha o alergiji (če bi bilo npr. sonce bi se po mojem alergija nadaljevala, pa je bilo potem, ko ni blo več pasje dlake vse OK).

No upam, da ti čim prej izgine, pa ne prsakaj preveč, ker se ti bojo naredile krastice.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
17.9.2007 13:12:10   
Pandica
user posted image

Sem še tu, še nisem šla v Rim user posted image  Mene je zadnjič par dni nazaj tudi že tako nekaj špikalo, da sem misla, da bomo mogli it... pa sem pol zaspala in se je umirilo.

Micla po 36t naj nebi več pili Magnesola, ker lahko ustavljajo morebitne popadke. Jaz sem ga tut pila še teden dni nazaj, zdaj pa ga zaradi tega kar sem ti napisala ne več. Je pa res, da imam zdaj včasih trebuh trd ko kamen.

Drugače pa moja user posted image  fejst brca in se obrača, mi trebuh tako spreminja obliko, da je joj. Ju3 imam spet CTG in upam, da nebom spet tam naredila pol šihta z zdravniki, ker mi je res naporno.
Za user posted image  imam že vse pripravljeno, bravo jaz user posted image , le baldahin še moram user posted image  pa sem fertik z vsem.
Torbo za v P pa si nekako ne morem pripraviti, vsak dan nekaj odlašam...Samo vem, da bo treba tudi to kmalu postoriti, ker še imam 15 dni do PDP user posted image

Joj, britje... user posted image  še opravljam samo na pamet. Sicer pa tako ni pomembna moja frizurca spodaj, ko bom šla rodit, kajne? user posted image

Aja, punce dajte mi povedat: user posted image   katero ime vam je lepše za fantka Maj ali Nal? Sprva sem misla, da, če bo fantek bo Maj, samo se mi zdi, da je vsak drug user posted image  že Maj in sem se nekako domislila imena Nal. Kako se vam zdi?

Tako, naj bo to za zdaj vse, lepo bodite in božajte trebuščke dokler še imamo v njih user posted image  

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.