valči
|
noa1,glede listov ni problema,ga lahko začneš pit,sem nekje zbrskala,da je babica eni odgovarjala in napisala,da v zadnjem tromesečju se lahko pije po eno skodelico na dan,po 37. tednu pa dve. jaz sem ga začela pit v pon.,sedaj sem 35 t3 dni,tako da kar začni po eno na dan metkica1počivat sem mogla strogo dokler sem krvavela od prihoda iz bolnice,to je od 13.-19. tedna ,po 20, tednu je hematom izginil,oz. se je ščistil,do takrat pa je bila velika verjetnost splava,ker je bil pripet na plodov mehur.imeli smo veliko srečo,da se je tako izteklo. počivala pa sem tako,da dopoldne sta bil otroka v vrtcu,takrat sem ležala,vzdigovala nič,pral,likal,obešal perilo mož,pomival po tleh,sesal,z otroki ven je šla tašča in kuhala je ona.res sem počivala,le otroka zvečer dala v pižame in spat,lara je šla na previjalno mizo sama in v posteljo in ven s stolom,jaz pa tudi sedela,se je pa splačalo,čeprav sem bila včasih na robu obupa in nemoči,kar zjokala sem se... sedaj pa delam vse in z je vse ok. tako da ti svetujem,da reskoraš vse in ležiš-strogo,veliko pij in morda se izogneš bolnici,mi je g. veno rekel,da če bi ve tako ubogale,kot jaz,bi bilo veliko boljših izidov .Saj ne vem,če je tolažba,ali res,zato pa se ti res splača in zdržite vsi,je kratko do konca. Sedaj lahko pišem kot treba,sem imela sina na rokah,ker je kašljal in mi ga je dragi odnesel sedaj. Grem gledat mojega priljubljenega dr. hilla.