|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
19.9.2007 20:05:32   
Daschi
kasija78, imaš popolnoma pravuser posted image . Vse smo bile nekoč prvič noseče in nismo vedele popolnoma nič.
Jaz recimo sem bila prepričana, ko sem bila noseča prvič, da če bom preveč pritisnila, ko bom šla na veliko potrebo, da bom kar rodilauser posted image . danes se mi zdi seveda smešno, takrat sem bila pa vsa prestrašena. Zdaj si pa predstavljaj, da bi to vprašala kako izkušeno mamico.
pa prepričana sem bila, da če ne pojem zadosti, da je plodek lačen. Zjutraj sem najprej planila na hrano, da ne bi bil lačen.
In še polno takih....kar je povsem normalno.
K sreči sem imela zraven moževo sestro, ki je dvakrat mamica in mi je potrpežljivo odgovarjala na vsa vprašanjauser posted image .
Nekatere mamice pa pač pozabljajo, da so bile nekoč stare dvajset let, noseče in prestrašene. In da niso vedele ničesar.
No, in čeprav sem jaz sedaj noseča 4.tič, še vedno kaj novega izvemuser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
19.9.2007 20:46:05   
tave
Hoj user posted image !

Ulaa - jaz se tudi pripravljam na 2 CR.  28.9. sem naročena v P, kamor moram priti zjutraj ob 7.30 in to na tešče. Baje kot sem slišala, ti vzamejo kri, dajo na ctg in preverijo še ostale stvari, ki spadajo zraven (ne speašuj kere ker ne vem). Po  vsem tem ti pa še pol dajo datum za CR, ponavadi 1 teden pred PDP-jem. Je pa baje tako , da ko prideš tja, da te najprej hočjo prepričat da najprej pobaš po naravni poti. Jest sem rekla da ni šans in da bom vztrajala pri CR.

Aja kaj je moja tašča prjavla, ko sem rekla da grem na CR in da zakaj bi se matrala če mi ni treba. Da ženska, ki ne rodi po naravni poti, da to sploh ni nobena  mati . Me se je kr odpel k sem to slišala! Mislim HALO!!! Ja kaj pa tiste ki ne morejo roditi po naravni poti? Al pa tiste ki imajo posvojene otroke? A to niso potem preve mame??!!
No toliko, da sem si malo olajšala dušo, pa upam da nisem preveč zamorila.

Drugač pa pri nas še vse po starem. Tale naš user posted image  me bo pa razturil. AUA!

Toliko od mene

lp, tave

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
19.9.2007 21:06:51   
mišk
Kasija 78, imaš prav! Nekatere uporabnice tega foruma znajo biti zelo neobzirne. Že to, ko gledaš kako nekoga čist x brezveze napadajo te pogreje, ko pa kake neumestne pripombe letijo nate, pa itak občutiš vrelišče.
Ampak najboljš je, da si misliš svoje.user posted image

Pa drugač punce? Utrujene? Bolijo kej tačke?

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
19.9.2007 21:38:18   
mehurčica
Ulla, metkica1 in tave, tudi jaz sem imela CR v prvi user posted image . In že celo nosečnost se obremenjujem z naravnim porodom, ker me je tako strah bolečin, raztrganin, rezanja presredka, šivanja le tega, potem še da bi se otroku slabo začelo godit , če bi porod dalje trajal ali da se mu bo ob porajanju kaj zgodilo, strah me je tudi tega, da bi mi maternica med pritiskanjem počila na mestu šivanja,itd. V glavnem, ZMEDA v moji glavi! user posted image  

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
19.9.2007 21:52:17   
Blejka26
da se vam malo pridružim-z zamudo.sama imam rok 19.oktobra in me je že kar malo strah..to je moja druga nosečnost in me je strah tega ker vem kaj me čaka.Pravijo da prvič te je strah ker ne veš kaj te čaka,drugič te je pa strah ker veš kaj te čaka.user posted image user posted image In že kaj pijete čaj malininih listov?jaz sem pravkar začela..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3355
19.9.2007 22:04:35   
valči
Tave,ti pa tvojo taščo daj na ignore,če ti take spušča in nujno si naredi debelo kožo,ker pol ko pride user posted image ,bo še hujša,pa ono,pa tisto...Ne se pustit zmest,pa vstrajat pri svojem!
Mišk,že dolgo je tega,kar sem zasledila debato o Aronu,meni je ime všeč,čeprav ga je imel pes od bratranca.Pa me to ne moti,ne vem,če sem ti tam odgovarjala,ampak koliko imen imajo živali.Se spomniš Kaje iz Poletja v školjki?Pol pa je bilo toliko punčk Kaj in ime je prav lepo.In imeli smo psičko Piko,pravtako je v našem vrctu Pika,itd...V glavnem,samo sebe poslušaj in boš najbolj zadovoljna,boš videla,kako radi bodo imeli Arona-če bo,saj se navadijo.Jaz mislim,da je glede imen najbolje tiho bit,midva sva vedno bila in obema otrokoma je dal ati ime,temu pa hočem dat jaz.In sva se prav skregala,ko mi dva meseca nazaj prijavi,naj dam po njemu,če bo fantuser posted image ,ali kako družinsko,kot je bilo do sedaj.Ni šans,ne bo glih neko moderno,samo Jožef,itd tudi ne bo,pa če vsi dol padejo.Otrok je moj in jaz ga nosim in jaz ga bom poimenovala.Joj sem se razjezila,samo me to res jezi,ko so radovedni in sprašujejo,kako bo otroku imeuser posted image Se opravičujem.

Pajčevina,dobrodošla,pa škoda,da si tako pozno prišla,boš kmalu šla rodituser posted image ,pa javljaj nam se.

A katrea ve,če je Tnki_Winkica že doma in Pikčeva?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3356
19.9.2007 22:10:34   
valči
domennatalijatebe sem že velikokrat zasledila,pa tu gr ne,me veseli,da si prišla.Si en dan pred mano,kdove,karea bo prej?
Glede straha,pa verjetno je vsako strah,razen verjetno tiste,ki imajo zagotovljeno EA.Jaz je nimam,ker mi jo je G odsvetoval,ampak sem resno razmišljala o njej.
Pa čaj iz maliminih listev že pijem,eno dkodelico na dan do polnih 37 tednov,pol začnem 2.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
19.9.2007 22:27:37   
jasna
Hojla!

sem prišla mal pojamratuser posted image . Nimam še nič pripravljeno. Oblačilaca v dveh vrečkah (še neoprana) in sling v omari. Nimam tu ne posteljice (še na podstrešju pri mojih starših), ne vozička, previjalne, o kakšnih vložkih, blazinicah za dojenje itd. samo sanjamuser posted image . Jutri in v petek pridejo prijatelji pomagat pakirat in razstavljat pohištvo, v soboto se pa selimo. In pol bom brez omar in postelje, ker so raztegnili dobavne roke. Utrujena sem pa do konca in mi gre zvečer kar na jok....

Ah, dosti jamranja. Glavno, da smo zdravi in naša pupa živahno brcauser posted image . Od sobote naprej sem brez interneta in se bom težko javljala. Janja, ali lahko preko tebe sporočim novičko? Mogoče nas pa do takrat že priklopijo na netuser posted image . uživajte še zadnje dneve, tedneuser posted image ...
LP, Jasna

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
20.9.2007 8:45:03   
Ulaa
tave:  ja ocitno imava isti pregled. Meni so tud narocili ob 7:30, tesce, si pa do 15:30 tam, baje dobis kosilo user posted image user posted image !
Meni je sestra po telefonu se omenila, da po 15:30 ce je vse o.k. gres domoc, sicer pa se malo pri njih ostanes. Upam, da bova sli domov. Jaz imam ta pregled 3.10. v Lj. Jaz bom tud vstrajala na cr. Se prvic nisem nic odpirala in sem brez veze tam lezala ene pet ur s popadki, da so me potem lahko v 5 minutah spravili na operacijsko.

Moja tasca pa pravinaj naredim tako, da bo bolje zame! Ti svojo pa preslisi in bo.

A ve imate ze vse izbrana imena?? Mi se zdaj ne vemo kako bi dali otroku ime. Pri prvem sploh ni bilo takih tezav, sedaj mi pa nobeno ne sede user posted image .

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
20.9.2007 9:57:27   
jacklyn
Pozdravljene oktoberke...

sama sem sicer septemberka 27.09. vendar na stanje ki se z menoj dogaja
ali berite ki se nič ne dogaja bom morda tudi sama oktoberka

sem četrtič noseča in vse tri sončke sem rodila čez rok........

najprej želim vsem mamicam iskrene čestitke vsem ostalim user posted image  pa hitre in čimmanj boleče porode

malce sem brala tele vaše strani in me zanima glede CR
teve in ulaa sta napisali da čakata CR pa me zanima zakaj oziroma ali se lahko tudi sam odločiš za letega če si to želiš

kako to gre oziroma ima katera kakšne izkušnje z tem

lp. še naprej in čuvajte sebe in svoje sončke

jacklyn

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
20.9.2007 10:11:05   
micla

Dobro jutro vsem,   user posted image

kako kaj? Že kakšna za Rim leti? Pri meni zgleda, da se odpravljam peš, ker bo še dolgo trajalo (vsaj tko so rekli včeraj). Sicer pri nas vse po starem. Hemoroidi bolijo ko sto user posted image , noge in roke so otečene že zjutraj ko vstanem,  nočni obiski wc-ja na vsako uro.... Se mi pa zdi, da je naša  velikanka malo manj aktivna že od včeraj.

Predalnik je postavljen. Danes ga ščistim in lepo zložim cunjice noter. Ne vem, če se vam povedala, mi je še ena gospa iz Udin (italija) prinesla eno veliko vrečko oblekic (sama firmata roba...beneton, iana, prenatal...) in vse skoraj novo. Tako, da sedaj imam pa res preveč vsega. Mislim, da ne bom vsega oblekla, ker časovno ne bo zneslo, razen, če jo bom 3x na dan preoblekla v drugo.

Imena....ne vem več katera je pisala, da sta jo z očijem celo nosečnost klicala "jedrtka" in zdaj se ji zdi čudno, ko ji bosta pač dala drugačno ime.   No pri naju je problem podoben. Ves čas, odkar veva, da je pupica ji praviva Lana. To ime je tudi eno izmed 4 ki so v ožjem krogu, ampak, nisva pa ziher, da ji bova dala to ime. In sedaj bolj ko se bliža, bolj se mi zdi, kot da jo bova zgubila to najino Lanči, če ji dava drugo ime. Sicer pa sva zmenjena, da ji dava ime, ko jo zagledava, ker takrat bova najbolj videla kaj ji paše. So pa v finalu še Laura, Nina in Elena.  Res čudna ta igrica z imeni, ki te do konca nosečnosti prav prevzame. Ne vem, mogoče bo pa kar Lana naprej.
Midva drugim sploh ne govoriva o imenih, ker mi gre najbolj na živce tisto njihovo pametovanje...."da njim pa to ni všeč, da jih je že dosti...." Mene to ful živcira, zato vsem rečem, da nisva še izbrala (kar je dejansko tudi res) in da bo že ob pravem času tudi ime padlo. Čene bo pa nekaj časa deklica.  Mislim, pa da je EDINO pomembno, da je všeč tebi (mami in očiju), ki ime dasta, pa če se drugi na glavo postavijo. Zato, Mišk, če je tebi všeč Aron ga kar daj, drugi bojo itak nekaj brundali, pol pa kmalu sprejeli, ker je itak vedno tako.  Sej bojo brundali, tudi če daš kaj drugega (recimo Maj - btw, ki je meni zelo všeč), kao da je že vsak drugi in da jih je ful. Mene sploh ne briga, če jih je milijon istih imen v Sloveniji. Moj otrok je zame edinstven. user posted image

Grem malo pospravit - čeprav bi morala počivat, ma kaj čem. user posted image

Vse na novo-dobrodošle. Bolje pozno kot nikoli. Pište kaj, da nadoknadite.

Se beremo,

micla

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
20.9.2007 10:30:20   
Blejka26
oj.jaz sem danes imela pregled in mi je G vzela bris in sem mislila da me bo kap.Men je to tko neprijetno.Če ne bi že enkrat rodila bi se vprašala kako sploh upam rodit.user posted image ja bris mi je vzela zaradi tega novega pregleda-samoplačniškega,da vidijo če se pojavljajo kakšne bakterije,da jih ne bi otrok dobil,ko se rodi.neki takega.Nočem ostati v bolnici več kot je potrebno,zato raje preverim vse kar se da.jaz upam da bo negativno.Sicer pa kako-a otročiček brca,..men nabija kot bi bil nogometaš.Full sem pa razočarana ker bom po porodu sam še za na "reno" po domače povedano,strije so me napadle in sem prav grozna.nekaj jih imam še od prve nosečnosti,sedaj pa nove.kar po ritnicah,pa spoloh se nisem nič tja tko zredila.user posted image user posted image user posted image obupno.poleti bom morala nositi tiste staromodne kopalke ki so od kolen navzgor-na naramnice.Hudo.
Sam pomembno je da bo otrok zdrav.
No pa pravijo da mazanje pomaga..kolegica se je mazala 2krat na dan pa je vsa popokana,tko da sem jaz obupala.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
20.9.2007 10:38:13   
Ulaa
jacklyn: naju s tave je ze osebni g. poslal na pregled zaradi zelo verjetnega cr, zato ker sva ga imeli ze prvic, da so v drugo pripravljeni, ker ce je cr potreben je bolje da to v porodnisnici vedo, kot pa da imajo na voljo nekja minut, da ti otrocka resijo. Sama sem si prvic med njihovimi pripravami (razkuzevanje trebuha, dodatno britje ipd.) cistila lak z nohtov, snemala uhane, verizice..., ni bilo najbolj zabavno. Sedaj bom sla v porodnisnico bolj pripravljena.
Da bi si pa kar brez indikacije zbiral cr pa mislim, da ne gre.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
20.9.2007 10:46:22   
Jenny Anny
Jutro, še sem doma, nisem šla še v Rimuser posted image , čeprav so me včeraj popoldne full dajali neki krči in sem mislila da je to že to - sem si tud spakirala že za v porodnišnico, no potem je pa zvečer vse potihnilo.
Grem pa mal v Kamnik, na obisk k eni kolegici, dokler sem še v enem kosuuser posted image
No lepo se imejte, zunaj je čudovit sonček in se beremo.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
20.9.2007 10:58:25   
kasija78
Dobro jutro user posted image , pa čeprav malo pozno - sem morala nadoknadit dve neprespani noči. Dobrodošla domennatalija.

Joj, tole z raznimi nezaželjenimi mnenji in nasveti. Že itak mi gre to na živce, v nosečnosti pa kot da ti vsak mimoidoči hoče nekaj pomagati z nasveti za katere seveda nisi prosil. Po moje bi lahko sestavila listo najpogostejših - ne se zredit, pa ni važno koliko se zrediš, pogovarjaj se z otrokom (neeee, najraje sem skoz tiho ali kričimuser posted image ), vzami si čas zase, potem ga ne boš imela... Potem mi pa prekipi.
user posted image Sicer grem v resnici raje stran. Sem pa razmišljala, da bi začela s sabo nosit knjižico in ko bi mi kdo pametoval, bi mu jo pomolila pod nos, naj prelista in se vpiše notri, da si bom lažje zapomnila user posted image . Ampak moj user posted image  pravi, da je to nevljudno in naj se smehljam dalje. Moji najljubši nasveti so pa, ko rečem kaj nazaj, in potem zavzdihnejo "saj boš videla, ko boš rodila". V bistvu v zadnjem času skušam jemati nasvete z komične strani. Ker v bistvu so komični. Me pa skrbi, da ne bom jaz tudi kdaj taka.

Tave tale od tvoje tašče je pa res čez vso mero! Iz kje ji pravica? O svojem telesu pa ja lahko odločaš sama. Sploh si najbrž že navajena, da preslišiš take in drugačne pripombe.

Midva sva ime zdaj že povedala domačim, vsem drugim pa najbrž sploh ne bova. Bodo izvedeli ob rojstvu po sms-ih. Ker mene tudi motijo razne pripombe, komu je všeč in komu ni. Nama je in upam, da bo tudi otroku.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
20.9.2007 11:06:05   
Blejka26
ja men gre tud na živce spraševanje in če mi kdo soli pamet.najbolj mi gredo pa na živce vprašanja kaj bo-punčka ali fantek...ampak taki so.nimaš kaj

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
20.9.2007 11:13:47   
Ulaa
Kasija78: tale tvoja ideja s knjigico se mi pa dopade user posted image user posted image . Res eni prevec pametujejo z raznimi idejami in nasveti, so tecni ko user posted image !!!

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
20.9.2007 11:53:47   
mišk
Dobro jutro!user posted image

Za mene je res dobro jutro, ker sem danes do 11h poležavala. Ko stara krava!user posted image  Rolete sem imela spuščene in sploh nisem mela občutka za čas. Pol sem se pa premetavala po postli in iskala nove in nove položaje za moje nemirne noge!
Prsti na nogah mi pa čedalje večkrat drevenijo in čedalje bolj otekajo! V soboto se poročim in že kar vidim kak ne bom prstana gor na prst spravla!user posted image  Bom za vsak slučaj še enga od mamice s sabo vzela, ker ima ona večje. Glih ene pol ure nazaj so me klical iz zlatarne, da so gravure na prstanih popravljene in da lahko prideva ponje. (prej so nama napisali glih obratne napise, meni njegovega: mišk, njemu mojega:mucauser posted image ). Sej jih razumem, zakaj je do tega prišlo-malo mava midva pomešane spole nejinih ljubkovalnih imen.

Domennatalija dobrodošla!user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 11:57:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3369
20.9.2007 12:04:10   
oktoberka
user posted image user posted image Meni je Pia fuuuuuullllll lepo ime!! Midva sva razmišljala med Pio in Zarjo, pol sva pa kr Zarja začela govort, tko da bo kar Zarja ostala. Tko kot ste že ostale rekle je tko da se ti eno ime potem tako v uho usede, da si ne predstavljam da bi bla kaj drugega!!

Mene je tud včer zvečer neki tko čutno zvijal, v takih kar pogostih intervalih, pol me je pa na enkrat čist spustilo. Pa sem že upala da se bo drugače končalouser posted image

Joj punce, 26. je polna luna. A mislte da bo takrt kšna naša šla v Rim? Men se zdi da to kr vpliva na take stvari.

No, lep pozdravček, grem pojest mal ričeta, ker sem toooooookkkk lačna, pa še zebe me.
Se še pol kej javim!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
20.9.2007 12:22:47   
mišk
Spet eno vprašanje!
Jst si ne predstavljam kaki naj bi izgledali ti copati za v porodnišnico! Jst sam vem, da mora bit trd podplat in da ne smejo biti iz tekstila, da se lahko zmočijo. Dejte mi povedat en konkreten primer takih copat al pa prilimat slikco.
Ker drugače bom šla brez njih in bom raje kar tiste bolnišniške nosila in bo problem rešen!user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
20.9.2007 12:23:36   
mišk
Jst si avtomatsko v glavi narišem japonke!?user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
20.9.2007 12:27:01   
oktoberka
Js mam zaprte natikače ki sm jih kupila v Kopitarni. Npr. take kot jih imajo v zdr. domovih zdravnice al pa sestre. A veš, pac natikači zaprti. Upam da si kej bol zdej predstavljaš. 

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
20.9.2007 12:39:48   
oktoberka
A se slučajno kateri snja zakaj nosečnice ne bi smele jest rabarbare?user posted image user posted image user posted image Js ful kompota iz rabarbare pa peciv pojem. Pa mislm da ni nč narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 3374
20.9.2007 12:49:20   
noa1
Pozdravček še od mene,

očitni je res nekaj v zrakuuser posted image . Tudi mene je ponoči nekaj zvijalo in sem se že resno vstrašila, da bo to to.....jaz pa še nobene torbe nimam pripravljene...me je kar panika zagrabila. Pa celo noč nisem mogla spati, me kar naprej nekaj motilo ali pa sem imela moreče sanje. No, proti jutru je vse ponehalo in sem ob kakšnih pol osmih končno zaspala. Se mi zdi, da se še sploh ne zavedam, da se lahko dejansko vsak čas zgodi. 

Jaz še kar nekaj okoli lazim, čeprav so mi svetovali mirovanje,... če pa ne morem biti pri miru. Pol me pa zvečer vse tišči in se mi zdi, da moj trebušček postaja premajhen za našo user posted image .

Kar se tiče imen..midva imava zbrani dve za pupo in sva imela tudi za enega za fantka. Ampak tako kot ste tudi druge pisale sva pričela eno uporabljati in sedaj bi se mi zdelo full noro, če ji ne bo tako ime.
Drugače pa sem prepričana, da bom zagotovo vedela šele, ko bom jo dobila v naročje. Komaj že čakam to svojo malo punčkico.

Lep sončen dan še naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.