suzanamai
|
Koliko vas je hodilo v materinsko solo? Jest sem bila v prvi nosecnosti in sem se odlocila, da sedaj ne grem, bo pa moral moj , ker njegov obisk velja samo pet let . Me je nekaj nagovarjala sestra naj pridem se jaz, ces da se je v 8 letih precej spremenilo pa se nisem mogla zadrzat in vprasat: A res !?!?! Kaj pa?!? Tudi jaz sem imela enako težavo, pri meni je razlike 9 let in ko sem govorila s sestro, sem dobila občutek, da me sploh ne bodo pustile rodit, če ne bom šla še enkrat v mš. No potem mi je prijazna babica povedala spremembe in sicer novosti so pri lajšanju bolečin, to me ne zanima, saj če je šlo v prvo brez, bo šlo v drugo tudi, potem slikanje kolkov že v porodnišnici, kar sem že vedela, pa cepljenja ni več v porodnišnici. No in to je to. Za moža pa sem se odpravila kar v ZD Domžale, kjer mi je prijazna sestra samo napisala potrdilo o obisku mš. Plačala bova pa v porodnišnici, saj še nisva sigurna ali bo doma v tistem trenutku, ko ima še toliko stvari (sindikalni, poroka prijatelja, tekma...). No ja pa saj na koncu se vedno vse izide. Drugače pa počutje katastrofa, trebuh mi stalno otrdeva, staknila sem virozo, tako da vsakič ko zakašaljam mislim, da bo malega kar odneslo, da ne govorim o kihanju, ko mi vsakič malo uide, tako da že uporabljam vložke. Katastrofa ampak gre počasi na bolje. Utrujena sem kot konj, saj se je v soboto oglasil malar in sva mela cel dan akcijo od 08 do 22. Lepo je za znoret ampak kaj ko je še toliko za pospravit, pa še kuhinjo je bilo treba malo preuredit in dodelat, saj rdugač to ne bi bila jaz. Moj se samo še za glavo drži, sva včeraj cel dan podaljševala elemente, pa prestavljala, šravfala, žagala, na koncu pa ugotovila, da je kabel od štedilnika prekratek, ura pa 11 zvečer. No hvala bogu za mikrovalovko, da smo imeli topel zajtrk. sedaj pa se pripravljam, da zložim vse nazaj v omarice, pa počistim, potem pa poslikam, da boste videle, kok sem pridna. Samo še ta teden rabim, potem pa lahko rodim.
|