pot
|
Vav, koliko ste naklofale! Gre proti koncu, se vidi. Hvala vsem, ki se veselite z mano. 2ursae, jaz sem pa mislila, da je to taka grelna podloga-blazina, ki je lahko notri, tudi, ko je otrok notri. A potem moraš to ven vzet, preden daš otroka nazaj v posteljico? babyphona midva zaenkrat ne misliva kupit, ker ni vrat med sobo in dnevnimi prostori, tako, da ga bova takoj slišala. Ko se bo pojavila potreba, pa bova razmislila o tem. tave, imaš že kak konkreten datum v mislih kar se tiče srečanja oz. kak dan? zaenkrat nič ne obljubim, bi pa prišla, če se bom vredu počutila in če ne bom imela drugih opravkov. Ulaa, krči so se res malo zmanjšali, ni mi pa več nujno skozi ležat, ker je 32. teden mimo in je v bistvu zdaj že otrok dobro razvit, tudi, če bi se prej rodil. seveda je pa vsak dan, ko je v naravnem inkubatorju dobrodošel, pa upam, da bo dočakal vsaj sredino okotbra še notri, če ne celo do roka. Saj to ne pomeni, da bom sedaj skakala naokoli, samo počasi morem malo kondicije skozi krajše sprehode dobit nazaj (če je porod enako maraton, ga jaz trenutno ne pretečem sto metrov). včeraj sem šla do trgovine na krajši sprehod, danes do lekarne... vsega skupaj ne več kot pol ure. toliko, da si upam it spet sama na sprehod in se malo prezračit, ne da bi se bala, da me kakšni krči kje zagrabijo samo na poti. Če so ti rekli, da počivaj in če te dajejo krči, potem raje kar upoštevaj. Držim pesti, da se pri tebi umirijo krči. mišk, čestitke!!! Upam, da bo šlo vse po vajinih planih in da bosta imela, pardon imeli prelep dan. Glede steriliziranja pa imam isto vprašanje kot Klaudia. Koliko časa je potrebno stvari v kropu namakat? papa
|