pony
|
Ojla! Najprej čestitke tebi Neža ! Jaz sem še vedno v enem kosu. Pred kakšnimi 5 dnevi me je nehala peči zgaga in tudi moje porcije so se malo povečale, tako, da zgeleda, da se je naš dojenček že malo spustil. Drugače pa kar gre. Sedaj sem dopoldne sama in moram še postoriti kar nekaaj stvari. Najmlaši moram cunje in spodnje perilo izseliti iz kopalnice v njeno sobo, vendar moram še prej pospraviti omaro v sobi,ker je počna zimskih in premajhnih cunj od ta velikih treh. In najbolj me teži, kwer ne najdem ene dekice od ta četrte. Bom mogla še enkrat obrniti v se škatle na podstrešju. Daschi imaš prav, da je treba še kaj dokupiti. Tudi sama sem morala dokupiti, sedaj za petega tetra plenice. Sem jih kupila v Baby centru, vendar ne vem več za kakšno ceno. Sem kupila paket 10 kom. Kupili smo novo lupinico, ker smo staro že lani prodali, kupili smo nov voziček- marelo, ker je ta stari preživel vse štiri, sedaj pa se je nekaj polomil. Imamo pa še štririkolesnika od Haucka, ta je bil nov pa za četrto. Ostalih večjih stvari pa nisem kupovala. Posteljico imamo, koš si bomo sposodili. Oblekic je dovolj, sem le za dušo kupila en zelen kompletek za domov iz P. Drugače pa je tudi pri meni rekreacija čisto na psu in tudi kondicija je slaba. Kakšen sprehod, pa ne predolg še zmorem, kaj več pa ne. Sploh me kar prime večkrat na dan grooooozna utrujenost in potem sem čisto fuč. No upam, da bo porod hiter tako kot pri četri, ko so mi dali umetne popadke sem v 0,5 ure rodila. Občudujem nekatere od vas, ko ste še tako aktivne, pa belite in delate še čuda stvari. Moja energija je bolj švoh in kratkotrajna in vidim, da je velika razlika med prvo in peto nosečnostjo. Čeprav sem se zredila le 5 kg je moj trebuh ogromen in če ne bom čez kakšne 14 dni rodila bo počil. Si trebuha nisem še izmerila, ker ne najdem metra, so ga otroci nekam odnesli. Bom poiskala. No toliko za sedaj se še beremo! Pony Pričakujemo petega sončka 4.10 2007
|