|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
4.9.2007 17:51:02   
valči
user posted image user posted image user posted image user posted image ,vidite,kaj m dela kišta?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
4.9.2007 17:52:02   
mišk
Haha Valči, v tvoj post se moraš kar poglobit, da ga pravilno razbereš!user posted image
Vidim, da ti sploh č nagaja.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
4.9.2007 18:08:24   
suzanamai
Jaz sem se glede varuške odločila kar za angelcare. sem v leonišču našla en letak s sejemskim popustom -10, pa sem ga naročila kar direktno pri www.angelcare.si, smo ga stestirali s starejšim sinom in zadeva dobro deluje, nese pa tudi do sosedov in po celi hiši. Mislim da bo

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
4.9.2007 18:22:33   
mehurčica
Tolko ste napisale, da sploh ne folgam! Valči, sploh ti si mi dala dosti dela z branjem. user posted image

Bom pozneje kaj napisala, če bom imela čas.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
4.9.2007 18:32:57   
mehurčica
Neža81, ful sem vesela za vaju!!! Iskrene čestitke!  user posted image   user posted image  

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2955
4.9.2007 19:03:03   
soraja
Neža še tukaj ti čestitam in ti iz srca želim,da bo vse ok,javi se še kaj.Oelektronski varuški še nič ne vem,ker nevem kje bova,če pa jo bom rabila jo dobim od prijateljice na izposojo.Danes sem bila na pregledu,ker so prispeli izvidi o urinu in kot se mi je zdelo so bakterije prisotne,tako da mi je G predpisal tablete(Hiconcil)user posted image .Drugače pa se je začudil ob pogledu na moj trebuh in rekel,da je res velik,no sej je že zadnjič rekel,da najinauser posted image  po velikosti prehiteva za 2 tedna,zato mi bo še konec meseca naredil še en uz.Ja,punce pol sem pa malo šla brat zanazaj vaše mere bušijev in je moj res ogromenuser posted image  glede na to,da sem zadnja na vrsti,moj pdp je 30.10 moj obseg pa že 112cmuser posted image  Pa kar naj bo sam da bo vse ok. Klaudija a naj jaz tudi tebi javim tel. al kakouser posted image ,ker jaz sem med zadnjimi,če ne pa bomo pol na koncu vidle kere bomo ostale pa se bomo zmenile me med sabo...nevem no zdaj sem kr neki zakompliciralauser posted image .Od našega stanovanja pa še vedno ničuser posted image  . Lep večer vam želimuser posted image  

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2956
4.9.2007 19:07:17   
soraja
Aja še to sem pozabila, solero rodila bom v izoli

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
4.9.2007 19:52:46   
Daschi
Sem že na drugi temi spraševala, pa sprašujem še tukaj:
Mogoče katera ve, kje v Kranju ali okolici imajo navadne plenice iz blaga? pa koliko je kaj cena, po koliko skupaj so pakirane?
Sedaj spravljam na kup in sem ugotovila, da bo potrebno kar dokupit.
Evo, četrti user posted image , pa je vseeno treba kaj novega kupit. No, tudi za našega tretjega kar kupujem. nekaj že ostane od brata in sestre, toda veliko se pa izrabi.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
4.9.2007 20:22:47   
tave
Neža81 user posted image user posted image user posted image  tudi z moje strani in da se bo izteklo tokrat vse tako kot je treba.

Mi smo tudi še v enem kosu. Jutri imam pregled tako da bomo vidli kako in kaj. Punce a ste za to da naredimo še kakšno srečanje? Vsaj tiste ki ste iz lj. in okolice. Lahko bi se dobile dop. ko so naši ta starejši v šoli oz. vrtcu. Mogoče v BTC-ju v hali A , tam kjer imajo fulll dobr sladoled. Povejte če ste za stvar. Vabljene ste tudi vse ostale, če se vam bo dalo priti do Ljubljane.

lp, tave

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
4.9.2007 20:59:26   
mišk
Ko bom jst na vrsti za rodit, vam bo to moj user posted image  sam sporočil preko Ringaraje. Je zadnjič vadu kak se not pride,haha!!user posted image
Joooj, sam upam da bodo dobre novice, ker bolj gre proti koncu, bolj kdaj človk pomisli, da se lahk kej zakomplicira!user posted image  Drugač sem pa kar optimist.user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
4.9.2007 21:58:04   
picola1
Soraja...po moje ti kar vzemi št. od Klaudije, imam občutek, da boš med prvimi in ne med zadnjimi...user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
   [Brisano sporočilo]
4.9.2007 22:08:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2962
4.9.2007 22:27:31   
micla
Joj Valci - kolko sem se nasmejala tvojemu postu. Od začetka se še kar razume, bolj ko gre proti koncu pa je že kar znanstvena fantastika.  Si pa res simpatična s tem tvojim računalnikom.

Soraja - sranje s tem stanovanjem. Upam, da kmalu kaj primernega dobite.

Varuške jst ne bom rabila, ker sva v stanovanju. Pa gretje imava tudi svoje na plin, tko da lahko upalim kadar hočem.

Sem pa danes izjemno utrujena. Zgleda da malo pretiravam, ko cel dan neki delam, pospravljam, kuham, imam opravke.... Sem si lase šla umivat user posted image  in sem komaj stala na nogah, pa kar nekaj me je začelo špikat na desni strani. Če se spomnete, je bolečina taka špikajoča kot na začetku nosečnosti. Zdej sem na kavču in malo čekiram, če se bo slučajno pojavljalo v točnih intervalih. Upam da ne še, ker oblekice še niso vse suhe.

Jutri bom morala malo bolj počivat, ker sicer bom pa res kaj izzvala, ma kaj ko mam že dva opravka na sporedu. Najprej dopoldan iskat avto, ker danes še ni bil končan, pol pa na csd uredit papirje, če seveda dobim potrdila od delodajalca po pošti. user posted image  Že vidim, da bom spet ko crknjen pes. user posted image

Nič, grem počasi v postlo. user posted image . Moj je zaspal kar na kavču user posted image , ma ga bom kar pustila, bo več prostora za kita  

user posted image  v postli.  Upam, da bo spanje znosno, pa čim manj obiskov wc-ja.  
Mirno noč vsem  user posted image ,

micla

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
4.9.2007 23:01:00   
Pandica
Neža81 čestitke za user posted image  . Kako lepa novica, ko začnem brati forum user posted image

Nisem vse prebrala kar ste danes napisale, ker sem preveč utrujena.
Danes sem bila naročena ob 10.30 na CTG in prišla domov ob 13.40h s tem, da imam do porodnišnice peš 3 minute. Sem bila čisto izmozgana že od vsega. So mi delali 3 x CTG user posted image   Prvi ni bil vredu in je dr. zahteval ponovitev, drugi je bil tehnično slab, tretji pa je bil hvala bogu vredu, ker se mi je skoraj že zmešalo tam od tega sedenja. Je pa bila ena fajna babica, ki mi ga je delala in, ko je tipala kako leži moja  user posted image mi je povedala "grozno" novico. Moja bebica je rekla je verjetno v prečni legi, kar pomeni, da se je obrnila, ker je še pred 14 dnevi ležala v glavični vstavi, ko sem imela uz. Pa saj se sploh ne čudim, ko pa mi dela takšne akrobacije po trebuhu, da to ni res. Še ta babica je rekla, ko se mi je tako tresel trebuh user posted image   : " Boga mami" ! Tudi zdaj grozno telovadi, da me res že vse boli.
No, to naj bo za danes vse od mene, ker grem v user posted image

user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
4.9.2007 23:22:47   
Jenny Anny
Daschi jaz sem navadne pralne plenice kupila kar v prodajalni Tosame na Viru pri Domžalah, zavitek (10 kom) pa stane 14.53€.
Zdaj grem pa tud jaz počasi spat.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
5.9.2007 7:53:47   
mama06
Dobro jutro zaspankeuser posted image

kako ste kaj danes? Meni je danes že lepše, ko vidim, da se jasni in da bo (upam) brez dežja.

Sobica že dobiva svojo podobo, vendar še vedno ni tako kot bi si želela, ker se vse seli iz ene sobe v drugo zaradi pleskanja ostalih sob. Sem mojemu naložila dela, pa ga moram pohvalit, ker je izredno razumevajoč in priden. Kar je pa najlepše, pa tudi z zanimanjem sodeluje pri mojih podvigihuser posted image Res je enkraten. No, ko bo vse nekako na svojem mestu, bom poslikala in dala v album.

Čez en teden še šibava malo na morje in ko bom v LJ, grem v Baby center po motive za na steno, saj imajo res veliko izbiro.

Nič, je treba it delat. Sem danes zjutraj že vse zlikala in sedaj me čaka pospravljanje omar, popoldne pa najverjetneje barvanje dnevne. Aja še po barvo moram skočit.

Lp vsem!

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
5.9.2007 8:35:56   
2ursae
jutro še od mene user posted image

pri nas ni nič novega, vse po starem ... mi smo tud precej delavni, delamo sobco za starejšega, Bor ima pa več ali manj vse oprano, speglano, edin še tetra plenice operem in speglam user posted image .

Rekreacija: čisto na psu, ali sem doma z Anžetom (s takimi malimi nogocami ne prideva ravno daleč user posted image ) ali pa sedim za bukvijo user posted image . Upam, da si danes utegnem utrgat kakšne pol urce in se it mal nadihat. Po mojem je ful fini zrak, zdaj po dežju.

Moj buši ima že 106 cm ... dejansko mi v zadnjih dveh mesecih ni nič zrastel user posted image  (moje kilce pa), mi je G prejšnji teden rekla, da imam prav lepega bušija za 8 mesecev user posted image . No, zdaj bi lahko brez sramu oblekla majčko "pridem oktobra", samo kaj, ko je tak mraz. Ne morem verjet, da sem zanjo dala čez 20€, pa jo dvakrat oblekla user posted image .

Jutri grem k frizerju, že komaj čakam, sem že kar narastek pridelala user posted image ... najbrž zadnjič pred porodom ... pol se bom pa najbrž kar sama farbala, ne bo časa, da bi 2 uri sedela v frizeraju.

Zivepo, ja vodica mora bit na 37'C.

tave, če se zmanimo za srečanje, se bom potrudila prit ... me namreč mal slaba vest grize, če je mali v varstvu, jaz se pa ne učim user posted image .

Lepo se mejte

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
5.9.2007 9:01:28   
2ursae
še glede LJ porodnišnice, k je ena spraševala - kaj bom vzela, česar prvič nisem: sicer nič življenjsko pomembnega, ampak enega malega pliškota za k user posted image  v posteljico. Mi je bilo kar žal, da Anže ničesar ni imel v uni plastični posteljici. Saj itak, mali nič ne opazi, je pa fino za mamičino dušo user posted image . Sem že kupila enega cortig rumenega levčka in ga bom dala kar v torbo za v porodnišnico.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
5.9.2007 9:25:51   
micla
Dobro jutro vsem.

Mi smo vstali pred eno uro in že spili kafečke in pojedli 4 piškote.  Žal une brez cukra zaradi diete. user posted image
V glavnem noč je bila kar čudna. user posted image Na wc sem šla 5x in vsakič ko sem se zbudila me je špikalo na desni strani. Zdej ko sem vstala pa nič več. Ma ne vem kaj bi bilo to. Drugih čudnih znakov ni prisotnih. Edino se mi zdi, da je naša pupica malo bolj mirna zadnje dva dni, ma ko se loti so še vedno konkretne brcena desno stran pod rebra. Zgleda da bi ona rada tam prišla ven ker tako vztrajno išče kakšno luknjo, ko tako steguje nogico, da me prav boli. user posted image  

Grem spet med cunje, ker je spet sončke in se bo fajn sušilo. user posted image

A ste še vse oktobrke v enem kosu? Javite se še druge. Sem mal čekirala septemberke, pa ni še nobene uradne. Vwse ki so prehitele so ratale avgustovke.

Se beremo.

PA PA,

micla

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
5.9.2007 9:52:47   
Jenny Anny
Jutro tudi od mene.

Jaz pa nimam sreče s spanjemuser posted image , pa ne da ne bi mogla spat, prav nasprotno, zelo dobro spim. Ampak doma sem sedaj od ponedeljka, pa me vsako jutro kdo zbudi (no saj ponavadi je takrat ura že 9, ampak dokler ne pride user posted image  bi si res še rada dala malo duška).
Za jutr sem pa že sklenila, da izključim vse telefone in spim, dokler se sama ne zbudim, pa če bo ura poldne takrat, mi je čist vseen, saj sem doma!

Danes pa kar ne vem kaj bi, perilo še ni suho, za na sprehod kot zgleda še ne bo (je sam 12C), pa pospešeno se oblačiuser posted image
Mogoče bi šla šipe oprat (še zadnjič), sam bi blo boljš, če bi bil takrat še moj  user posted image  doma, da bi mi moj pomagal.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
5.9.2007 10:09:42   
pony
Ojla!

Najprej čestitke tebi Neža user posted image user posted image user posted image user posted image !

Jaz sem še vedno v enem kosu. Pred kakšnimi 5 dnevi me je nehala peči zgaga in tudi moje porcije so se malo povečale, tako, da zgeleda, da se je naš dojenček že malo spustil.

Drugače pa kar gre. Sedaj sem dopoldne sama in moram še postoriti kar nekaaj stvari. Najmlaši moram cunje in spodnje perilo izseliti iz kopalnice v njeno sobo, vendar moram še prej pospraviti omaro v sobi,ker je počna zimskih in premajhnih cunj od ta velikih treh.
In najbolj me teži, kwer ne najdem ene dekice od ta četrte. Bom mogla še enkrat obrniti v se škatle na podstrešju.

Daschi imaš prav, da je treba še kaj dokupiti. Tudi sama sem morala dokupiti, sedaj za petega tetra plenice. Sem jih kupila v Baby centru, vendar ne vem več za kakšno ceno. Sem kupila paket 10 kom. Kupili smo novo lupinico, ker smo staro že lani prodali, kupili smo nov voziček- marelo, ker je ta stari preživel vse štiri, sedaj pa se je nekaj polomil. Imamo pa še štririkolesnika od Haucka, ta je bil nov pa za četrto. Ostalih večjih stvari pa nisem kupovala. Posteljico imamo, koš si bomo sposodili. Oblekic je dovolj, sem le za dušo kupila en zelen kompletek za domov iz P.

Drugače pa je tudi pri meni rekreacija čisto na psu in tudi kondicija je slaba. Kakšen sprehod, pa ne predolg še zmorem, kaj več pa ne. Sploh me kar prime večkrat na dan grooooozna utrujenost in potem sem čisto fuč.
No upam, da bo porod hiter tako kot pri četri, ko so mi dali umetne popadke sem v 0,5 ure rodila.

Občudujem nekatere od vas, ko ste še tako aktivne, pa belite in delate še čuda stvari. Moja energija je bolj švoh in kratkotrajna in vidim, da je velika razlika med prvo in peto nosečnostjo.
Čeprav sem se zredila le 5 kg je moj trebuh ogromen in če ne bom čez kakšne 14 dni rodila bo počil. Si trebuha nisem še izmerila, ker ne najdem metra, so ga otroci nekam odnesli. Bom poiskala.

No toliko za sedaj se še beremo!

Pony

Pričakujemo petega sončka 4.10 2007

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
5.9.2007 10:17:39   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pony

Si trebuha nisem še izmerila, ker ne najdem metra, so ga otroci nekam odnesli. Bom poiskala.

user posted image user posted image user posted image
moj je tud zaljubljen v šiviljski meter in se mi zgodi, da zadeva izgine neznano kam user posted image

(odgovor članu pony)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
5.9.2007 10:46:20   
Ulaa
Oj kako ste proidne za pisanje. Sem vas komaj prebrala.
Pot: Zanimivo, da so ti rekli, da sedaj ne rabis toliko pocivat, ali so se ti krci kaj zmanjsali? Meni je namrec rekel g. da naj bom se naprej pridna in naj ne skacem prevec, saj je vsak dodaten dan dober. Sicer super, da si lahko bolj poskocna user posted image .
Sama sem ze kar vecino stvari za user posted image nabavila, narocila sem vozicek in lupinico, zibelko sem tudi ze obnovila (barvanje, ker je stara ze cez 40 let). Tako, da ce se nase user posted image pojavi predcasno ne bo panike.
Sem pa dodala tudi nekaj slikic v album.
Sedaj pa malo pocivat!
Lep dan

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
5.9.2007 11:53:03   
oktoberka
Lep pozdrav! No punce, kdaj boste začele kej rojevat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej se hecam!user posted image No, čeprov čez kšn tedn do dva pa res že loh kej pričakujemo, a ne? Še posebi tiste k mate rok 1.10. Komi čakam da slišm kšne dobre novičke od klaudije, ki bo posrednica.user posted image Pol bo to pomenil da mso res že me na vrsti. JUHU!! Včeri sm v MŠ vidla kako zgleda porod. Sej je še kr nagravžno, ko vn leze, ampak itak tega ne vidš tko, tko da ni panike. Drgač pa mislm da je to čist fina izkušnja. Js sploh ne vem kako to da se4 tok veselim. Prou vesela sem da bom neki novga spoznala....user posted image user posted image user posted image
No, grem, da naute mislile da sem čist usekanauser posted image user posted image

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
5.9.2007 12:01:41   
mehurčica
Dobro jutro še od mene, čeprav sem že od 7h auf. Malecki v vrtcu, jaz pa vmes že na kavici v mestu(+sendviču), v H&M sem šla samo neka pogledat za sina, pol pa domov. Zdaj pa sem še kar obuta, ker se mi ne ljubi doma čepet. Grem še na en obisk.

Včeraj zvečer in ponoči mi je trebuh ves čas otrdeval, ampak brez bolečin. Torej na srečo še vse lažno. Sem se pa zbudila z grozno bolečo bradavičko in kolobarjem!user posted image Tako da bom probala prit do ginekologa še ta teden-upam, da dela.  Namazala sem si z Daktarinom in bom videla, če bo kaj pomagalo. Me pa zdaj že malo v notranjosti boli in upam, da se mi ne pripravlja kak mastitis še preden rodim. Sem že prvič imela težave z izcejanjem...

Varuške tudi mi ne bomo imeli, ker smo v majhnem stanovanju. Pri prvem je tudi nismo imeli in smo ga takoj slišali, če je kaj zajokal.

Torbe za porodnišnico še nimam zrihtane, se bom pa potrudila, da si bom vsaj na kup dala nujne stvari in tisto kaj bom še proti koncu morala prekuhat-če me kaj prehiti, da samo mojemu naročim. To je črpalka za mleko, dudica in
nastavek za dojenje.

Rekreacija: prejšnji ponedeljek sva šla z Davidom še na Pohorje, do stolpa, drugače pa skoraj vsak dan zunaj kaj delamo(kolo, sprehod,...) in parkarat na dan grem peški v 3.nadstropje. Tudi dopoldanska letanja po mestu me še ne utrudijo kaj preveč, razen v križu včasih zacinglja. Popoldne je pa vse že bolj tak-tak.user posted image

Nočni obiski WCja so se spet začeli. Joooj.... Pa je vmes bilo super-kak teden nazaj sem hodla samo po 1x ali največ 2x. Zdaj pa že zvečer ne morem zaspat, ko pa zaspim pa že morem na WC.

Toliko zaenkrat od mene.... Pa-pa

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!