metkica1
|
Lep pozdravček vsem! Pa da se še malo javimo tiste, ki se drugače res bolj po redko. Spremljam skoz RR, le pisanje je druga zgodba. Tudi mi se veselo pripravljamo na prihod nove članice. Cotke so povečini oprane, le dokupit bo treba še nekaj bolj toplega za čez, ker je taka zima. Le kaj še bo? Denar od paketa: sem ravno včeraj klicala na CSD, ker papirje sem oddala 22.08., odločbo dobila konc meseca, pa sem vprašala kdaj bo denar, pa baje ne bo ta mesec ampak drugi, torej v oktobru. Sem se že veselila, pa nič ne bo. Se kar poznajo tile €, ko si na bolniški. Namreč jaz ne delam od 15.julija, sem imela malo dopusta potem pa bolniška. 26.09. nastopim pa z porodniško. Porod: moram reči, da me je nenormalno strah, sem upala na CR, ker sem ga imela tudi prvič, vendar ne bo nič. Je baje treba najprej probat po naravni poti. Strah me je če me bodo spet pustil tako dolgo. Sem si pa ogledala filmček o CR, pa mi je tud full grozen. Tako da sedaj sem se prepustila mati naravi, kar bo, pa bo. Samo da je na koncu potem vse OK. Torba za v porodnišnico: še nimam pripravljene, še tako ne mislim it rodit, pa to lahko takoj zrihtaš, tako da ni panike. Za sebe pa tako rabim samo kozmetiko, telefon, moderc, copate, pa še mogoče kaj. V CE vse dobiš tam, tak da fajn. Kozmetika za dojenčka:sedaj vidim, ko vas berem da sem kupila preveč vsega "in da je manj boljše". Pri prvem otroku sem uporabljala skoz vlažilne robčke, mleko, olje, kopel. Nisma imele nikoli problemov z kožo, tudi sedaj ne. Bom pa tokrat uporabljala bolj vodo in krpice namesto robčkov in trdo milo, ker prvič ga nisem nikoli. Nisem bila še tak osveščena. Obleka: punce jaz nimam kaj obleči z dolgimi rokavi, cel trebuh je zunaj, hlače same tričetrt, le ene bele in rdeče lanene imam dolge, ne grem si zdaj kupit za en mesec bom upam pregurala. Bom si pa kupila en poceni sp. del trenirke v HM, da še bom nosila potem po porodu. spanje:komaj se premikam po postelji iz enga boka na drugega, Wc redno 3krat na noč, drugače pa kar gre. Še ni prehudo. Obseg trebuha imam pa 110cm. no sedaj obljubim, da se javim večkrat. aja moj PDP je 24.10. KLAUDIA prosim če popraviš. Lep deževen dan
|