Daschi
|
Klaudia, moj prvi je imel obseg glave 39 cm-juhuhu je bilo fajn . Rodila sem pa tri dni čez rok in je imel 4450 gramov. Hčerko sem rodila teden pred rokom in je imela samo 3820 gramov, tretjega sina pa sem rodila en dan pred rokom in je imel 4kg. Sedaj pa upam, da bom rodila vsaj kak dan prej in da bo imel spet 'samo' 4 kg in ne več . Kasija 78, glede na to, da praviš, da pričakuješ velikega otročka, nikar ne pretiravaj z nakupom številke 56. jaz sem imela samo ene žabice te velikosti pri prvemu in jih je imel oblečene točno 2x , potem pa so mu bile že premajhne. Naši oktoberčki bodo potrebovali spodnje žabice. te je fino, da so s cela, torej na naramnice. dobijo se take fine bombažne, ki jih lahko tudi kuhaš. te žabice boš oblekla čez bodi in včasih bodo tudi malce pokakane , če uide kaj mimo pleničke, zato je fino, da jih lahko kuhaš. jaz imam take žabice kar v beli barvi in številke 62 in 68. Zgornje žabice iz pliša, pa sem jaz imela najraje kar takšne do pasu. še najhitreje je bilo oblečeno, so praktične. drugače pa so super zgornji kopletki kar s celo, torej žabice in dolgi rokavčki. izogibaj se oblekic, ki se vlečejo čez glavo, boš vsa premočena preden boš spravila tak puloverček čez tisto majhno mehko glavo. Najboljše so stvari, ki so na preklop, torej bodiji, ki se čisto odpnejo, položiš nanje dojenčka in zapneš, ter oblekice, ki se zapenjajo spredaj po dolžini. Ali pa žabice na naramnico in žabice do pasu, jopice, ki imajo gumbke spredaj. kapic ne potrebuješ veliko. Tistih bombažnih kupi ene par. Jaz uporabljam ene 4. Fine so za pod kapo, ko greš ven na sprehod, pa tudi od začetka jih jaz oblečem dojenčku po kopanju. Pravijo, da se tako hitreje 'segreje', če ima še kapico nekaj časa po kopanju. Upam, da sem ti kaj pomagala Če še o čem dvomiš, pa samo vprašaj1 saj zato smo tu, kajne ?