|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
31.7.2007 9:12:15   
zima07
Spoznavni piknik - 18.8. ob 11h, Javorje 6 (pod Turjakom):
- Manca12
- Luna06
- ajja
- Aja32
- Atena777

Upam, da nisem koga spustila.

Mene-oz. nas si pozabila user posted image  user posted image  user posted image  ....

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
31.7.2007 9:12:47   
zojaB
a je mogoče katera nabavla za na plažo tisti pol iglu za senco? Jest sploh ne vem, kje naj ga iščem? Zdele gremo v šoping pa moram to zadevo nabavit, ker je 100x bolj praktično, kot tista velika štorasta marela.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
31.7.2007 9:16:22   
LUNA06
Ja mi ga mamo, pa ni ne vem kaj.Je vroče not za pop.....
Vem pa da ga prodajajo v BC.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
31.7.2007 9:20:21   
Manca12
Aja32 tudi prileti na zadnji kofe pred morjem. Kaj pa Barbi??? Atena??? in še kdo???

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
31.7.2007 9:24:27   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: zojaB

a je mogoče katera nabavla za na plažo tisti pol iglu za senco? Jest sploh ne vem, kje naj ga iščem? Zdele gremo v šoping pa moram to zadevo nabavit, ker je 100x bolj praktično, kot tista velika štorasta marela.

Raje kupte tistega kao iglu varianta in ima zapolnjeno samo eno stranico - za senco je OK, se pa ne naredi vroča komora, ker je samo ena stranica in se lufta. Mi imamo takšnega od Gowi, kupili smo ga v Pikapolonici. Prbaj ga poiskati na netu http://www.pikapolonica.com/
Mi smo ga že preizkusili letos in je super.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
31.7.2007 9:26:48   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

- Manca12
- Luna06
- ajja
- Aja32
- Atena777

- Zima07

Upam, da nisem koga spustila.

Mene-oz. nas si pozabila user posted image  user posted image  user posted image  ....

Se popravljam.... sorry!! user posted image  Ni bilo zanalašč.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
31.7.2007 9:47:49   
atena777
Midva sva šele vstala, jest sm še v SLOW MOTION: Ve pa tud še čepite na forumu vidim.
Dons se bom 100% Davidu posvetila (igranje z njim prepevanje), ker ima ful slabo vest za včeraj (cel dan na netu in po štacunah), revež odrašča kot kopriva. Pa še ena mami je napisala celo litanijo včeraj od tega kako je treba se ukvarjati z dojenčki, da napredujejo tudi v kognitivnem rrqazvoju ne samo v motoričnem.

Pa-pa

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
31.7.2007 9:49:19   
atena777
Raje kupte tistega kao iglu varianta in ima zapolnjeno samo eno stranico - za senco je OK, se pa ne naredi vroča komora, ker je samo ena stranica in se lufta. Mi imamo takšnega od Gowi, kupili smo ga v Pikapolonici. Prbaj ga poiskati na netu http://www.pikapolonica.com/
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

IZVIRNO SPOROČILO: zojaB

Ti mi imamo tudi to, pa je isto vroče notri. Morda zato ker je rumene barve! VBrezveze. Moral bi biti z alufolijo spodaj!

Ej še nekaj me zanima, a je kaka Akcija v Mercatorju, ker tja letite?

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
31.7.2007 10:09:16   
atena777
Ah nč midva prideva v Mercator center!
Pa-pa

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
31.7.2007 13:16:36   
onina
Manca12, a je za nas še frej za Turjak?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
31.7.2007 15:36:51   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Jasno, za vse je dost prostora!!! user posted image

- Manca12
- Luna06 (samo še zobarja prestavijo) user posted image
- ajja
- Aja32
- Atena777
- Zima07
- onina

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
31.7.2007 15:38:39   
atena777
Bucka nam se prozorna črtica kaže na dlesni, čist prosojna dlesen je. Koliko časa bo še trajalo, da zzobek pride ven?

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
31.7.2007 15:39:28   
atena777
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

IZVIRNO SPOROČILO: onina

Jasno, za vse je dost prostora!!! user posted image

- Manca12
- ajja
- Aja32
- Atena777
- Zima07
- onina

onina je mogoče misla vprašati, če je piknik plac še frej

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
31.7.2007 15:41:28   
atena777
Manca12 spet na netu!!! jaz pa tud, morem se skulirat danes, to res ne gre več nikaomor. Sva šla zamenjati ono podlogo za na tla in sedaj imava eno tako iz manjših kvadratkov in smrdi po kitajskih palčkah. BC ga je na kitajskem kupil za 100 tolarjev, nas pa oskubil za 8EUR.

Aja32 da ne boš pozabila bazenčka vzeti!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
31.7.2007 15:59:10   
LUNA06
Onina velkom bek!
Si spedenala kompjutr!No zdej boš ratala odvisna od RR, tko k me.user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
31.7.2007 16:16:49   
Manca12
- Manca12
- ajja
- Aja32
- Atena777
- Zima07
- onina

- Georhinah

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
31.7.2007 17:34:00   
onina
user posted image  Sem bila 2 meseca brez računalnika!! Zdaj pa itak skoz gor visim in se sprašujem, kako sem lahko bila toliko  časa brez njega! user posted image
Se mi ne da za nazaj brat...a ta piknik je tudi za atije, če sem prav razumela?

Ej, Barbi, se še vedno zbujate ponoči?

Lp.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
31.7.2007 19:42:42   
atena777
Bila sva tudi v ambulanti in nama je koncno uspelo urin oddati. Cel projekt!
Pa tehtali smo se in natehtali samo 10g+ user posted image  Mislim, da bomo spet uvedli vecerne rizeve kosmice.
Pa kozico na lulcku smo dol potegnili, je slo lepo, ampak ima pa sedaj revez cisto rdecega, tako da se ga ne upam pipniti!

Pa-pa

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
31.7.2007 19:49:02   
K_a_t_i
Ajja, dej pošelj svojga še h nam za par noči user posted image . Pa ši ti prid, sej vaš Žiga bo itak spal! Pa mu pojta pa tko, mi2 z lubijem bova pa s čepki v ušesih v sosednji sobi... user posted image

U, piknik na Turjaku! user posted image  (šala mala)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
31.7.2007 19:51:29   
atena777
Mali je zaspal in jaz spet na netu user posted image user posted image .
ZoyaB jaz bom do konca doma, ali pa morda še kak mesec dlje.

V Snovik bi pa tud jest šla z malim sam ne vem, kako vi to prakticirate, da preoblečete sebe in tamalga, kam tačas, ko urejate sebe odložite otroka? Sej z vozički ne spustijo notr, al ja?
ponavadi spustijo noter z vozički. Če pa ne se pa da znajti brez skrbi!

IZVIRNO SPOROČILO: ajja

A še katera rabi Mercatorjeve nalepke? Tiste za brisače. Jih imam še kar nekaj, akcijo pa so baje podaljšali do konca septembra.

Če se nobena druga ne javi, potem se spet jaz. Moj bi neko vago kupil za merjenje maščobe. Upam, da ne bo potem mene vagal user posted image user posted image user posted image .
No vglavnem če pa katera druga rabi, pa ajja ji dam prednost, čeprav sem se že prva zagrebla, ker sta bili ajja in urša08 že zelo velikodušni do nas...

Se beremo!

Grem mal na sprehod z user posted image , da se malo nadiha zraka, v mercator centru ga je bilo bolj malo, vsaj tistega z gozda user posted image .

Bye-bye

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
31.7.2007 21:10:22   
bucka01
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Bucka nam se prozorna črtica kaže na dlesni, čist prosojna dlesen je. Koliko časa bo še trajalo, da zobek pride ven?

Vsak čas jih lahko pričakuješ ne vem ti točno reči pri nas je v roku 3dni prikukal ven tako da se je videlo da je zobek ji pa še rastejo niso še do konca ven pokukali (govorim za spodnje enke) zgoraj pa še vse bp.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
31.7.2007 21:15:24   
bucka01

Pa kozico na lulcku smo dol potegnili, je slo lepo, ampak ima pa sedaj revez cisto rdecega, tako da se ga ne upam pipniti!

Pri nas je bil Aljaž star eno leto in pol ko mu je zdravnica potegnila dol je bil tolk bogi ene tri dni da je blo joj kolikor krat se je polulal v pleničko tolikokrat se je drl na ves glas ker ga je tolk peklo.

Zato ti priporočam da če je sedaj brez težav šla dol da to čimvečkrat narediš ker se lahko zarase če tega ne delaš potem je pa še večji kažin.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
31.7.2007 21:33:40   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01

Pri nas je bil Aljaž star eno leto in pol ko mu je zdravnica potegnila dol je bil tolk bogi ene tri dni da je blo joj kolikor krat se je polulal v pleničko tolikokrat se je drl na ves glas ker ga je tolk peklo.

Zato ti priporočam da če je sedaj brez težav šla dol da to čimvečkrat narediš ker se lahko zarase če tega ne delaš potem je pa še večji kažin.

Našmu še ne gre čisto dol, probavamo pa večkrat in je že napredek. Potem pa vsakič namažemo z bepantenom kot je rekla Aja32 in spet pustimo kakšen dan, da se malo zaceli, naslednji dan spet probamo kolikor gre.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
31.7.2007 21:37:26   
Manca12

Glede diska. Če ga ne stopiras pravilno se zna zadeva sesuvati. Meni se je to enkrat zgodilo in sem ga potem restorala preko DOS-ovih ukazov, ker je WIn cepnil. Če potrebuješ nadaljne napotke mi javi.

Hej, zdej je pa ratal čisto brez problema. Sem ga formatirala, sicer je dolgo mlel (res da je 500G), ampak je naredu in zdej je čist OK.
Hvala vseen za tist v DOSu.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
31.7.2007 21:46:29   
Barbid
Živjo

onina: še vedno se kdaj pa kdaj  - Lana po noči zbudi.  Dam ji čaj in potem zaspi nazaj.
Spi pa od 20.30 do 21.00  v tem času enkrat zaspi, pa tja do 7 ure zjutraj.

manca: midve tudi prideva, (za očita pa ne vem, najverjetneje ne.....)

atena777: kje si to brala.......  me zanima, bi jaz tudi prebrala, kaj pravi....

"Pa še ena mami je napisala celo litanijo včeraj od tega kako je treba se ukvarjati z dojenčki, da napredujejo tudi v kognitivnem rqazvoju ne samo v motoričnem. "

Pa ne sekriraj se če ma David samo 10 +. Men je tudi na zadnjem pregledu rekla, da se je v enem mesecu premalo zredila, a če pogleda celotno sliko, je pa teža ok  (poroda x 2 v 6 mesecu).

Tako....
Lana že dobro urico spi, je čist fuč   in verjetno  sanja user posted image o poljubčkih ki jih je danes dobila od Marka .

pozdravček
Barbi

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......