Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Ups, moj dragi ma zobarja tisto soboto... Kdaj ima zobarja? Saj mu ne bo vzelo to cele sobote. IZVIRNO SPOROČILO: zima07 MI smo tudi ZA! Edino ne vem se, ali bo moj frei ali ne...Bom pa to vedela sele 13.8.07, tako da naju z Brino kar zraven stej moj pa pride ali pa ne ... Za Mercatorja jutri pa se ne vem...se mi je en obisk najavu okoli 11ih, ce bo zjutraj potrdil naju ne bo, sicer pa prideva...Se bova (kot zmeraj) potrudili... Manca, kam hodis na masazo? Ln! Na masažo hodim v Murgle center tui-na masaža (Sandi Kosmač). Če rabiš vizitko povej, sem ga zadnjič oropala, ki jih je glih mel... IZVIRNO SPOROČILO: atena777 A si zrihtala Disk? Nisem potem več niti poskušala, sem šla raje spat. IZVIRNO SPOROČILO: ajja Nočno hranjenje smo pa skenslali nekak takole.......... Naš mali je spal že po 8 ur v kosu, nato pa se je to obdobje začelo krajšati, prišli smo tako daleč, da se je zbujal tudi na uro in pol ali celo na uro in hotel jesti, kljub temu da je zvečer spraznil obe zizi pa še 150 ml Novalaca. No, nekaj časa je šlo pa govorila sem si, saj bo minilo, potem pa sem imela tega naenkrat DOSTI, aja, pa zdelo se mi je, da se samo malo carta pa preganja dolgčas ne pa da je dejansko lačen pa še prebrala sem, da pri 6M ne rabijo več nočnega obroka. In smo poskusili prvo noč brez da bi mu dala hrano. Groza! Tulil je kot pa sva se malo nosila pa se previla pa pela, pa malo hopsala,.... Skratka poskusila sem podaljševati čas do hranjenja. Dve noči sva se bolj kot ne prenosila, potem pa glej ga no, spal do 4-ih ne da bi se zbudil, potem pa hop dudo v usta in je zaspal nazaj. In nato je spanec kar sam podaljšal do 6-ih. No, po kakem tednu je bilo malo krize, se je zbujal ene tri noči ob treh pa ni hotel zaspati nazaj, ampak takrat sem bila pa res trmasta in ni dobil zize, ker če mu je uspelo spati do 6-ih ne da bi jedel, potem res ni rabil hrane ob treh. Zdaj že dober teden spi od osmih do šestih zjutraj, potem je in običajno zaspi še nazaj do pol osmih - osmih. In sem ful zadovoljna! Grda mami,ne, ker je pustila otroka stradat. Sam je pa delovalo. Tole se pa sliši kar v redu, bomo probali izvest... ubogi otrok... se bom enkrat odločila... IZVIRNO SPOROČILO: ajja A še katera rabi Mercatorjeve nalepke? Tiste za brisače. Jih imam še kar nekaj, akcijo pa so baje podaljšali do konca septembra. Če jih nimaš kam dati, jih lahko daš meni. Spoznavni piknik - 18.8. ob 11h, Javorje 6 (pod Turjakom): - Manca12 - Luna06 - ajja - Aja32 - Atena777 Upam, da nisem koga spustila.
|