|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
31.7.2007 21:57:43   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Barbid

Tako....
Lana že dobro urico spi, je čist fuč   in verjetno  sanja user posted image o poljubčkih ki jih je danes dobila od Marka .

pozdravček
Barbi

Ja to pa je bila ljubezen, mislim, da sta oba cist user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
31.7.2007 21:58:17   
atena777
Tole je napisala:
Sem že povedala, da sem po osnovni izobrazbi pedagog. Na faksu smo imeli od razvojne psihologije, motorike vsega živega in ti lahko povem, da otroci ki so v gibalnem razvoju superiorni (zgodaj shodijo) ponavadi niso v kognitivnem razvoju. Taki so ponavadi bolj prepuščeni samemu sebi ali pa imajo že več starejših sorojencev in mati nima zanje toliko časa. Shodi tko vsak, pomembneje pa je, da je otrok socialen, da razvijaš njegov jezikovni kod, fino motoriko itd. Na tak način spodbujaš razvoj intelekta. Veliko je treba peti, se igrati z igračkami za fino motoriko, ga učiti logično posledičnih zvez itd. Na ta način naj bi spodbujali otrokov razvoj. V Ameriki so 30 let nazaj delali raziskavo na otrocih iz ene ne preveč bogate in dobre soseske. Polovici otrok so dodelili vzgojitelja, ki je mami pomagal, da se je usmerjeno igrala z otrokom, polovici soseske ne. Po 3. letu starosti so na iq testih merili inteligenco otrok. IQ otrok prve skupine je bil v povprečju višji za 20 točk. Na ta način so dokazali, da se s spodbujanjem da vpilivati na otrokov razvoj. Kar v privih 3 letih zamudiš namreč kasneje težko nadoknadiš. Mislim, da vse punce, ki so tukaj na mami več kot zgledno skribijo za svoje malčke. Tukaj so zato, ker iščejo informacije o najboljšem za svoje otroke. Verjetno bodo vsi naši malčki nadpovprečni, si kar upam trdit. Veliko je mamic, ki svoje otroke navadijo "da so pridni" in se sami zabavajo - skrb za otroka jim je zgolj ena od dodatnih stvari. Vem, da je tako lažje preživeti porodniško, ampak nekega razvoja pa pri takih otrocih ni. Saj ne, da moraš cel dan otroku težit, ampak če se ukvarjaš, se to pozna. Uh, kolk sem zdej zatežila.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
31.7.2007 22:25:49   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

IZVIRNO SPOROČILO: bucka01

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Pa kozico na lulcku smo dol potegnili, je slo lepo, ampak ima pa sedaj revez cisto rdecega, tako da se ga ne upam pipniti!

Pri nas je bil Aljaž star eno leto in pol ko mu je zdravnica potegnila dol je bil tolk bogi ene tri dni da je blo joj kolikor krat se je polulal v pleničko tolikokrat se je drl na ves glas ker ga je tolk peklo.

Zato ti priporočam da če je sedaj brez težav šla dol da to čimvečkrat narediš ker se lahko zarase če tega ne delaš potem je pa še večji kažin.

Našmu še ne gre čisto dol, probavamo pa večkrat in je že napredek. Potem pa vsakič namažemo z bepantenom kot je rekla Aja32 in spet pustimo kakšen dan, da se malo zaceli, naslednji dan spet probamo kolikor gre.

user posted image user posted image user posted image  hvala, hvala tole za bepanthen - sem spregledala pri aji32...Se vidi, da je David kakšen mesec zadaj in potem kakšno reč izpustim...Se je revež tok jokal sedajle, ko smo ga okopali in prav solzice so tekle od lulčka.

Sedaj je še riževe kosmiče povečerjal...naslednje mu bom kupila pa ovsene kosmiče, ker se mi zdi, da so bolj zdravi. Pa je jih tudi rad!

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
31.7.2007 22:36:03   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Ajja sporoči kdaj bi bila za akcijo SNOVIK.

Ta teden ziher ne, se moram prej rešit user posted image . user posted image  Mogoče kak dan v naslednjem tednu?

Ajde izberi dan.
Mora pa biti lepo vreme. Edino malo sem v paniko spet padla, punči od naše Malecke_Mateje je na bazenu fasala uroinfekt, sem prej govorila z njo po tel. danes so ji diagnozo potrdili. Pismo ej. Glavna tema na februarkah je, da ne grejo v bazene. Malo je treba paziti pri izbiri, baje je ptujski na slabem glasu, za snovik pa mislim, da ni panike!

Predlagam, da vreme pocakamo pa se zmenimo.

Kadidatke:

1. Ajja
2. Atena
3. petraz
4. Manca12
5.....
6...
7....
....
....

Napoved Ljubljana za 10 dni:

user posted image
Torek
Razprseni oblaki. Najvisja: 73° F. / 23° C. Veter light.

user posted image
Torek ponoci
Razprseni oblaki. Najnizja: 44° F. / 7° C. Veter light.

user posted image
Sreda
Jasno. Najvisja: 77° F. / 25° C. Veter light.

user posted image
Sreda ponoci
Razprseni oblaki. Najnizja: 46° F. / 8° C. Veter light.

user posted image
Cetrtek
Jasno. Najvisja: 82° F. / 28° C. Veter Jug 6 mph. / 10 km/h.

user posted image
Cetrtek ponoci
Razprseni oblaki. Najnizja: 53° F. / 12° C. Veter ZSZ 4 mph. / 7 km/h.

user posted image
Petek
Moznost dezja. Razprseni oblaki. Najvisja: 86° F. / 30° C. Veter light. Chance of precipitation 30%.

user posted image
Petek ponoci
Moznost dezja. Razprseni oblaki. Najnizja: 53° F. / 12° C. Veter light. Chance of precipitation 20%.

user posted image
Sobota
Razprseni oblaki. Najvisja: 80° F. / 27° C. Veter light.

user posted image
Sobota ponoci
Delno oblacno. Najnizja: 51° F. / 11° C. Veter light.

user posted image
Nedelja
Razprseni oblaki. Najvisja: 82° F. / 28° C. Veter light.

user posted image
Nedelja ponoci
Razprseni oblaki. Najnizja: 44° F. / 7° C. Veter light.

user posted image
Ponedeljek
Razprseni oblaki. Najvisja: 87° F. / 31° C. Veter light.

user posted image
Ponedeljek ponoci
Razprseni oblaki. Najnizja: 55° F. / 13° C. Veter light.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
1.8.2007 9:22:10   
LUNA06
Dobro jutro zaspanci!

Kdo je reku, da je Žiga najbolj priden ponoči???
Naš Mark še kar spi, pa je zaspau ob desetih zvečer.Se mi zdi, da tud sama zarad tega zadnje čase čist preveč spim.Sej najbolš da ga grem kr zbudit, če mislva it na kak sprehod.

Za Snovik še ne morm nč rečt.Gremo zdej najprejmal na morčka, pol bomo pa vidl kako bo drug tedn.

Pa še neki, Manca12 ne ne bomo prestavli zobarja!Smo ga že dvakrat.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
1.8.2007 9:33:45   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ajja, dej pošelj svojga še h nam za par noči user posted image . Pa ši ti prid, sej vaš Žiga bo itak spal! Pa mu pojta pa tko, mi2 z lubijem bova pa s čepki v ušesih v sosednji sobi... user posted image

Ni problema, sam mal še počakaj. Moram najprej še za nazaj spanec noter spravit.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
1.8.2007 9:36:12   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Dobro jutro zaspanci!

Naš Mark še kar spi, pa je zaspau ob desetih zvečer.Se mi zdi, da tud sama zarad tega zadnje čase čist preveč spim.Sej najbolš da ga grem kr zbudit, če mislva it na kak sprehod.

Bravo Mark in Luna!user posted image user posted image user posted image  Zmagala sta! 12 ur v kosu pa nam še ni uspelo spat, najin rekord je 10,5h.user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
1.8.2007 9:38:39   
ajja
Tolk stvari bi še rada pokomentirala pa mal počvekala, sam sta moja moška že pošteno nestrpna in moramo po hitrem postopku oditi.user posted image  Nadoknadim popoldan med Žigovim lepotilnim spancem.

Luna, a vi pa spet na morje! Kul!

Letim, je že sila!user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
1.8.2007 9:43:16   
LUNA06

Dobro jutro zaspanci!

Bravo Mark in Luna!user posted image user posted image user posted image  Zmagala sta! 12 ur v kosu pa nam še ni uspelo spat, najin rekord je 10,5h.user posted image

Ja smo tud učeri spali od 21h do 9h (pa še to sm ga šla zbudit zutri).

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
1.8.2007 11:00:47   
atena777

Dobro jutro zaspanci!

V bistvu me tole ne čudi, ker je Mark ko je buden non stop v akciji, mal tko dejavnih dojenčkov vidš, kr pleše pa se ziba, ko da je na štrom soks prkloplen user posted image user posted image user posted image . Podnevi žura, ponoči pa spi tko kot je treba.
David je aktiven tudi, vendar pa ponoči rabi futr. Ne upam pa ga stradati namensko, ker je že tko premal pridobil, pa še dehidrira mi dostikrat. Premalo pije...

Zdej grem pa slikice objavljati!

Ja smo tud učeri spali od 21h do 9h (pa še to sm ga šla zbudit zutri).

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
1.8.2007 11:51:30   
atena777
Slike sem objavila, samo mi tale urejevalnik na RR ni preveč všeč, ker ne moreš zaporedja določat in je sedaj vse pomešano.
Drugič bom pa na moj albumobjavila, je še vedno najboljš za moj okus.
Čao!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
1.8.2007 12:06:00   
eva1

Dobro jutro zaspanci!

ja Alja tut spi po 11-13 ur ponoči v kosu..pa še podnevi 2x po 2-3 ure...men pa tko pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Ja jst tut poznam enga otročka ko je buden je skoz v pogonu...ne spi pa ne podnevi ne ponoči...a drugače ful cukr...sam naspidiran 100/h, lahko rečem le bravo mami,ker je je res za čestitat, jst vem, da nebi zdržala!

Imam pa Lukca doma v mesecu avgustu...sedalje z Aljo puzle sestavljata-Luka jih sestavlja, Alja pa mu jih vzema in v usata daje...prov fletna stauser posted image user posted image user posted image ! Se mi zdi da je sedaj ful lažje...se ful zamotita skupaj, Alja itak vsa nasmejana...včasih do dam v hodalico, pa jop Luka po stnovanju vozi...kok se ji dogajauser posted image user posted image user posted image -uglaven men se zdi zdej dost bolj kot na začetku...ko se Alja kej jokca, pa da morm kej nares, jih kr skupaj dam v postlo, pol so pa žurkeuser posted image user posted image ...včeri sva bile cepljeni(šele drugič), pa ni niti zajokala..se ji vid da je vsega hudga navajena, ker včasih ima Luka tut kašn preblisk, pa jo uščipne, al pa pocuka...sam hvala bogu res bolj poredko..pa še takrat sem huda, pa kr mal zaleže!

pa kašno čudno vreme imamo to-danes je bil ful mraz ponoči-vsaj meni se je zdelo-jutr bo spet 30 stopinj, se gremo kopat..mislim kr nekiuser posted image , upam, dabomo vsaj na morju imeli sonček...še kašno urco, pa gresta oba spat...kaj bo to tišinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
1.8.2007 12:56:53   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

ja Alja tut spi po 11-13 ur ponoči v kosu..pa še podnevi 2x po 2-3 ure...men pa tko pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Ja jst tut poznam enga otročka ko je buden je skoz v pogonu...ne spi pa ne podnevi ne ponoči...a drugače ful cukr...sam naspidiran 100/h, lahko rečem le bravo mami,ker je je res za čestitat, jst vem, da nebi zdržala!

Imam pa Lukca doma v mesecu avgustu...sedalje z Aljo puzle sestavljata-Luka jih sestavlja, Alja pa mu jih vzema in v usata daje...prov fletna stauser posted image user posted image user posted image ! Se mi zdi da je sedaj ful lažje...se ful zamotita skupaj, Alja itak vsa nasmejana...včasih do dam v hodalico, pa jop Luka po stnovanju vozi...kok se ji dogajauser posted image user posted image user posted image -uglaven men se zdi zdej dost bolj kot na začetku...ko se Alja kej jokca, pa da morm kej nares, jih kr skupaj dam v postlo, pol so pa žurkeuser posted image user posted image ...včeri sva bile cepljeni(šele drugič), pa ni niti zajokala..se ji vid da je vsega hudga navajena, ker včasih ima Luka tut kašn preblisk, pa jo uščipne, al pa pocuka...sam hvala bogu res bolj poredko..pa še takrat sem huda, pa kr mal zaleže!

pa kašno čudno vreme imamo to-danes je bil ful mraz ponoči-vsaj meni se je zdelo-jutr bo spet 30 stopinj, se gremo kopat..mislim kr nekiuser posted image , upam, dabomo vsaj na morju imeli sonček...še kašno urco, pa gresta oba spat...kaj bo to tišinauser posted image user posted image user posted image

Kaj ste dobri s temle spanjem vsi skupi. Nam še kar ne rata ponoči, da bi noč prespal. Vam kar malo zavidam. Postane tako nemiren in če ne dobi joške se tako hudo grdo dere kot nikoli čez dan, kar malo v spanju se mi zdi.

Eva1 dobri ste, da se tak fajn uskladite s tem opoldanskim spanjem. Ker če oba ne spita itak spet ne moreš nič narediti.
Žak tudi kar zaživi, ko Tjaša pridirja. In zdaj je že fajn ker sedi in je tudi za Tjašo bolj zanimiv, mu nosi igrače, da stiska, včasih se tudi valja po njemu - to jaz ponavadi preprečim, ker ima vseen 1x več kil kot on. Včasih Žak leži na trebuhu, Tjaša po njemu hopsa - to tudi ne dovolim, če vidim. Za dolgo jih itak ne pustim sama.
Ful uživata skupaj, midva pa tudi, ko jih gledava in poslušava komentarje od Tjaše.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
1.8.2007 13:44:00   
atena777
PROPAGANDA ZA OTROKE!!! user posted image user posted image user posted image
Jaz bi imel kar kuj tri, sam včas me pa že en zmatra!

Sem spucala malo parket, ker je bil ze pobruhcan...user posted image user posted image

Danes je jedel zelenjavno juhico, oziroma bolj kašico iz korenčka, bučke in krompirčka. Pa ni šlo tko po grlu dol kot banana, ampak zakomiral je pa vseeno sedajle.
Mami gre pa naprej pospravljat predno se zbudi, pa skuhat. V službi malčka user posted image . Zato pa dobivam plačo..da likam, perem, bruhce pucam, previjam, kuham, dojim, pospravljam, vozim na sprehod, pojem pesmice...Kakšen JOB DESCRIPTION! Pa delovnik 24 ur na dan, ker pri nas je redko, da 10 ur skupi spi, mislim, pa da je bil to tudi rekord.

Pa-pa

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
1.8.2007 13:55:39   
LUNA06
Ej punce jaz mam pa spet 3 stroje za speglat.user posted image  To je zmeri tko pred morjem.Nč, se bom kr lotla, vsaj Markove reči.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
1.8.2007 16:23:55   
ajja
A še katera rabi Mercatorjeve nalepke? Tiste za brisače. Jih imam še kar nekaj, akcijo pa so baje podaljšali do konca septembra.

Če jih nimaš kam dati, jih lahko daš meni. user posted image

Dobiš. Ti jih pošljem ali pridete ta vikend na Štajersko pa gremo na user posted image  ali ti jih prinesem na naslednji meeting? Izbiraj!user posted image

Če se nobena druga ne javi, potem se spet jaz. Moj bi neko vago kupil za merjenje maščobe. Upam, da ne bo potem mene vagal user posted image user posted image user posted image .
No vglavnem če pa katera druga rabi, pa ajja ji dam prednost, čeprav sem se že prva zagrebla, ker sta bili ajja in urša08 že zelo velikodušni do nas...

Ej, nisi se prva zagrebla, sori.user posted image  Jih dobi Manca.

IZVIRNO SPOROČILO: zojaB
V Snovik bi pa tud jest šla z malim sam ne vem, kako vi to prakticirate, da preoblečete sebe in tamalga, kam tačas, ko urejate sebe odložite otroka? Sej z vozički ne spustijo notr, al ja?

V Rogaški, Podčetrtku in na Ptuju spustijo noter z vozički, sploh ni panike. Po mojem drugod tudi. Sicer pa med tednom sama hodim na bazen v Rog.Sl. pa ni problema, se zverziraš. Če si ne oblečem kopalk že doma, si jih pol zvlečem gor kar na ležalniku, za domov pa isto. Največji problem je divje veliko prtljage: potovalka z brisačami, igračami, hrano, kozmetiko.... (velika, se razume), fredov obroč (tovorim kar napihnjenega), voziček.user posted image  

Punce a gre mogoče katera že predčasno v službo?

Ja, so me spraševali, če bi prišla na pripravništvo že septembra.user posted image  Pa nisem pokazala nekega navdušenja. Me obvestijo po 15.avgustu.

Imaš novi avatar. Lepa mami!user posted image

Pa kozico na lulcku smo dol potegnili, je slo lepo, ampak ima pa sedaj revez cisto rdecega, tako da se ga ne upam pipniti!

Pri nas je bil Aljaž star eno leto in pol ko mu je zdravnica potegnila dol je bil tolk bogi ene tri dni da je blo joj kolikor krat se je polulal v pleničko tolikokrat se je drl na ves glas ker ga je tolk peklo.

Zato ti priporočam da če je sedaj brez težav šla dol da to čimvečkrat narediš ker se lahko zarase če tega ne delaš potem je pa še večji kažin.

Našmu še ne gre čisto dol, probavamo pa večkrat in je že napredek. Potem pa vsakič namažemo z bepantenom kot je rekla Aja32 in spet pustimo kakšen dan, da se malo zaceli, naslednji dan spet probamo kolikor gre.

Našemu pa sploh ne gre dol. Se trudimo, probavamo po vsakem kopanju pa ni napredka.user posted image  Je P rekla, da ne bo šlo in da bo drugo leto poleti treba na operacijo.user posted image  Ej, punce, kako pa ve to vlečete, nežno ali bolj na silo?

Ajde izberi dan.

A velja sreda?

Luna, kam greste na morje? Mislim, da bomo mi jutri tudi odpeketali za tri dni.

Evo, toliko za enkrat.user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
1.8.2007 17:10:17   
LUNA06

V Snovik bi pa tud jest šla z malim sam ne vem, kako vi to prakticirate, da preoblečete sebe in tamalga, kam tačas, ko urejate sebe odložite otroka? Sej z vozički ne spustijo notr, al ja?

V Rogaški, Podčetrtku in na Ptuju spustijo noter z vozički, sploh ni panike. Po mojem drugod tudi. Sicer pa med tednom sama hodim na bazen v Rog.Sl. pa ni problema, se zverziraš. Če si ne oblečem kopalk že doma, si jih pol zvlečem gor kar na ležalniku, za domov pa isto. Največji problem je divje veliko prtljage: potovalka z brisačami, igračami, hrano, kozmetiko.... (velika, se razume), fredov obroč (tovorim kar napihnjenega), voziček.user posted image   

Luna, kam greste na morje? Mislim, da bomo mi jutri tudi odpeketali za tri dni.

Evo, toliko za enkrat.user posted image

Se strinjam ja.Nobenega problema it sam in z vozičkom, sam prtlage je res ful.Pa fredd je res nerodn za usakič sproti napihvat.

Gremo mal Ajo32 na Pag pogledat.Pa vi?

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
1.8.2007 21:44:58   
atena777
SNOVIK, sreda, 8.8.2007, 11h?

1. Ajja
2. Atena
3. petraz
4. Manca12
5.....
6...
7....

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
1.8.2007 21:47:20   
atena777
Ej, nisi se prva zagrebla, sori. Jih dobi Manca.

Super bo Manca12 končno prišla na svoj račun.Mi bomo verjetno itak imeli zadosti, sploh če so akcijo podaljšali.
Še enkrat hvala tebi ajja in Urša08, ker ste prispevale, da se bomo lahko še bolj mehko brisali po kopanju user posted image .

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
1.8.2007 21:57:31   
ajja
Sprememba plana. Ne gremo na morje, ampak na izlet nekam po Sloveniji. Kam pa?????? Odločitev še ni padla. Brskam po knjigi Pravljične poti Slovenije pa se ne morem odločit. Imate kak predlog?

SNOVIK, sreda, 8.8.2007, 11h?

O.K.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
1.8.2007 22:01:36   
atena777
Mogoče Prekmurje,..ima veliko zanimivosti...pa tudi term.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
1.8.2007 22:04:54   
bucka01
Mogoče pa Gorenska (Bled z okolico)user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
1.8.2007 22:13:37   
ajja
Mogoče Prekmurje,..ima veliko zanimivosti...pa tudi term.

Preveč poznano, precej blizu pa še pogosto smo tam, imam v Prekmurju namreč eno kolegico.

Mogoče pa Gorenska (Bled z okolico)user posted image

Ja, se nagibamo k tej opciji, ampak še malo bolj severno - Kranjska Gora - Planica - Tamar.

Hvala obema za predloge.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
1.8.2007 22:30:53   
atena777
Ja imaš prav, če ste iz tistih konvcev nima smisla. Potem ti predlagam Bovec, Izvir soče, vas Lepenje, Most na Soči,...

Slovenija ima še veliko neraziskanih terenov.
A si gledala kaj: http://www.slovenia.info/?tematske_poti=0&title=Tematske+poti

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
1.8.2007 22:35:43   
ajja
Hvala, Atena!user posted image  Super stran.user posted image  Nekaj bomo najdli. Zdaj grem pa spat. Jutri bomo baje zgodaj krenili na pot.user posted image
Nočko!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?