ajja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12 IZVIRNO SPOROČILO: ajja A še katera rabi Mercatorjeve nalepke? Tiste za brisače. Jih imam še kar nekaj, akcijo pa so baje podaljšali do konca septembra. Če jih nimaš kam dati, jih lahko daš meni. Dobiš. Ti jih pošljem ali pridete ta vikend na Štajersko pa gremo na ali ti jih prinesem na naslednji meeting? Izbiraj! IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Če se nobena druga ne javi, potem se spet jaz. Moj bi neko vago kupil za merjenje maščobe. Upam, da ne bo potem mene vagal . No vglavnem če pa katera druga rabi, pa ajja ji dam prednost, čeprav sem se že prva zagrebla, ker sta bili ajja in urša08 že zelo velikodušni do nas... Ej, nisi se prva zagrebla, sori. Jih dobi Manca. IZVIRNO SPOROČILO: zojaB V Snovik bi pa tud jest šla z malim sam ne vem, kako vi to prakticirate, da preoblečete sebe in tamalga, kam tačas, ko urejate sebe odložite otroka? Sej z vozički ne spustijo notr, al ja? V Rogaški, Podčetrtku in na Ptuju spustijo noter z vozički, sploh ni panike. Po mojem drugod tudi. Sicer pa med tednom sama hodim na bazen v Rog.Sl. pa ni problema, se zverziraš. Če si ne oblečem kopalk že doma, si jih pol zvlečem gor kar na ležalniku, za domov pa isto. Največji problem je divje veliko prtljage: potovalka z brisačami, igračami, hrano, kozmetiko.... (velika, se razume), fredov obroč (tovorim kar napihnjenega), voziček. IZVIRNO SPOROČILO: zojaB Punce a gre mogoče katera že predčasno v službo? Ja, so me spraševali, če bi prišla na pripravništvo že septembra. Pa nisem pokazala nekega navdušenja. Me obvestijo po 15.avgustu. Imaš novi avatar. Lepa mami! IZVIRNO SPOROČILO: Manca12 IZVIRNO SPOROČILO: bucka01 IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Pa kozico na lulcku smo dol potegnili, je slo lepo, ampak ima pa sedaj revez cisto rdecega, tako da se ga ne upam pipniti! Pri nas je bil Aljaž star eno leto in pol ko mu je zdravnica potegnila dol je bil tolk bogi ene tri dni da je blo joj kolikor krat se je polulal v pleničko tolikokrat se je drl na ves glas ker ga je tolk peklo. Zato ti priporočam da če je sedaj brez težav šla dol da to čimvečkrat narediš ker se lahko zarase če tega ne delaš potem je pa še večji kažin. Našmu še ne gre čisto dol, probavamo pa večkrat in je že napredek. Potem pa vsakič namažemo z bepantenom kot je rekla Aja32 in spet pustimo kakšen dan, da se malo zaceli, naslednji dan spet probamo kolikor gre. Našemu pa sploh ne gre dol. Se trudimo, probavamo po vsakem kopanju pa ni napredka. Je P rekla, da ne bo šlo in da bo drugo leto poleti treba na operacijo. Ej, punce, kako pa ve to vlečete, nežno ali bolj na silo? IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Ajde izberi dan. A velja sreda? Luna, kam greste na morje? Mislim, da bomo mi jutri tudi odpeketali za tri dni. Evo, toliko za enkrat.
|