atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajja IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Jaz pa kar ne morem začet peglat. Jaz tudi ne. Sicer bom večino stvari itak samo zložila, ampak se mi tudi to ne da. Sploh pa ne, kose spomnim, kako velik kup cot me čaka pa da sem danes oprala že dva stroja perila. Aja, smo hoteli it malo na morje kampirat ta teden, ima moj M popolnoma nepričakovan dopust pa bo vse padlo v vodo, ker je napovedano tudi za Hrvaško slabo vreme. Adijo, res grem pospravljat. Oooh skoda za morje! Jaz sem sedaj speglala srajce od in nekaj svojih cot, sedaj imam pa pavzp. Caka me se nekaj kosov za peglanje na manj stopinj in plenice (ja spet peglam, ker so tko grozn trde - izgleda je poleti se vec kamna v vodi! Moj je lih vceraj pojamral, da pogresa mehcalec v perilu - jaz pa sem se ga cisto odvadila, odkar za Davida kar skupaj perem z najinimi nekatere kose, ker drugace bi bilo zaznoret. Mi imamo po 10 zeht na teden. Perem pa konec tedna, ker je poceni tok. Tudi peglam naceloma v nedeljo, vendar se mi ponavadi ne da, zato tukaj naredim malo komprimisa... Ja, koliko pa si dala za original Stokkejevo oblogo za posteljico? Ta naša se je raztegnila in leze dol, Žiga pa tako rogovili po posteljici, da mu moram tudi jaz večkrat reševati ukleščene nogice. Jaz sem imela sprva ambicije, da bi Davidu sama zašila podlogo. Vendar ko sem studirala kako to narediti, je ze toliko casa preteklo, da je zacel izvajati te akrobacije in sem spoznala, da edino STOKKE original prevleka, ki je svinjsko draga (65 EUR), lahko reši zadevo. In sedaj je mir. Edino me moti, ker je poslikano z zunanje strani in david ne more občudovati teh figuric. Kot da delajo vse te stvari za starše. Bom pa enkrat poslikala prenovlejno sobico in igralni kotiček, da boš malo videla. Aja32 in Manca12 hvala, ker sta me zmotivirali za peglanje. Pomojem bi se vama še mpj zahvalil, ker ima spet vse speglano. Letos se mu je malo utrgalo in si je nabavil cot, da se meni meša v riti in v glavi, ko vse to perem. ne vem a je to očetovski sindrom, al kaj drugega? Ajja in Luna hvala ker sta me opogumili za plavanje v bazenu. Imam eno idejo - predlog. Januarke se dobimo enkrat v Snoviku - ajja a ni to tebi bolj blizu, mislim, da lahko švigneš po bližnjici iz celjskega konca. In prinesite s seboj fredde in tudi če jih nimate je ok - meni je nfth rekla, da v zahodnem svetu učijo plavati dojenčke čisto brez pripomočkov. In David je tudi ful bolj navdušen brez fredda. No ajja pa nam lahko pokaže kakše trik iz tečaja. Jaz sem že hodila z dvema mamicama iz drugega foruma plavat, ki sta bili na tečaju in sta mi dali začetni pogum.
|