|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
30.7.2007 18:35:46   
LUNA06
Ja tud sama sm vidla, da majo ene reči notr gluten, pa tud če so za majhne dojenčke.No, sem pa prebrala, da ga lahko po 6M počasi začnemo uvajat.

Pa smo le dočakali naše zobke.user posted image user posted image user posted image
Sta danes ven pokukala kar dva naenkrat.No zaenkrat je samo malo ostra dlesen in dve črtici, sej to je to a ne?

Za nami je naporen vikend.
V petek sva bila ceu dan v Čateških toplicah.Je bilo luštno, ker nas je šlo zelo veliko.Tud Mark je uživau, ko je blo tolko ljudi okoli njega.Pa čofal je seveda tud.Smo bli čist ceu dan, pol zvečer pa še piknik.Je potem spau ko ubit do zjutri.
V soboto smo bli pa na poroki.Je biu mali prava faca, je imeu svoj naprsni šopek, narjen samo za otročke.Tudi drugače je blo kar fino, sam mal preveč se je zavleklo vse skupi.Smo pa dobili prenočišče za otročke, tko da smo ga lahko ta stari u miru žurali.
user posted image

No tko se pa po novem igramo...
user posted image

Aja32 kako napreduješ?

A se pol jutri vidmo?
Midva greva potem v Mercator Center, tko da ne bi mela nič proti, če se dobimo kar tam.user posted image

Pa še en ku-ku za use!
user posted image

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 30.7.2007 18:40:53 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
30.7.2007 19:11:01   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Pa smo le dočakali naše zobke.user posted image user posted image user posted image
Sta danes ven pokukala kar dva naenkrat.No zaenkrat je samo malo ostra dlesen in dve črtici, sej to je to a ne?

Za nami je naporen vikend.
V petek sva bila ceu dan v Čateških toplicah.Je bilo luštno, ker nas je šlo zelo veliko.Tud Mark je uživau, ko je blo tolko ljudi okoli njega.Pa čofal je seveda tud.Smo bli čist ceu dan, pol zvečer pa še piknik.Je potem spau ko ubit do zjutri.
V soboto smo bli pa na poroki.Je biu mali prava faca, je imeu svoj naprsni šopek, narjen samo za otročke.Tudi drugače je blo kar fino, sam mal preveč se je zavleklo vse skupi.Smo pa dobili prenočišče za otročke, tko da smo ga lahko ta stari u miru žurali.

Aja32 kako napreduješ?

A se pol jutri vidmo?
Midva greva potem v Mercator Center, tko da ne bi mela nič proti, če se dobimo kar tam.user posted image  

user posted image  za zobke. Včasih se črtice vidijo (če ti pusti pogledati) že tik preden prebije dlesni.

Je dans res polna luna?? Tjaša je kot navita, čeblja kot velika, včasih jo razumeva drugič tudi ne. In rečeš samo ja, ko ti kaj pripoveduje sploh ni zadovoljna, moraš še cel njen stavek ponoviti - verjetno da se prepriča, da jo res razumeš kaj pove. Že cel popoldan se smejimo tako ga pihne. Pa skoz eno kletvico okol gon, sploh ne vem kje jo je pobrala. Rekla je, da Bara tako pravi - njena tetica. Ampak ne verjamem in sploh je že en teden ni videla, ker je na morju. Svašta.... Mimgrede si tudi kaj takega zmisli, da nikakor ne moreš verjeti.
In tamal sploh ni mogel zaspati, čeprav je bil ful zaspan, ker je Tjaša tako na fedrih. Zdaj je mir, ko sta šla v trgovino, tudi Žak je zaspal.

Žak bo tudi enkrat kar ustal s postelje. Obrne se na trebuh, pokrči kolena in se kar nekam zaganja. Glavo pa najprej dvigne kolikor more v zrak, potem pa pikira direktno dol - dobro da to dela na postelji. Ampak če sem jaz blizu njega isto pikira name. Včasih je kar že "nevaren".

U, še en dosežek... lulčka smo skor že "odkrili" - mislim kožco dol potegnili. Sem mislila, da nam nikol ne bo ratal in da mu jo bomo kar odstranili kot muslimani, da ne bo problemov. user posted image  user posted image  user posted image

Jaz že kar seznam delam za spoznavni piknik - 18.8., sam da si ne boste premislili, ko bom še lokacijo sporočila:
- Manca12
- Luna06
- ajja
- Aja32

P.S.
Še danes se bo moj dragi pozanimal, če ni že "zaseden" datum.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
30.7.2007 19:11:09   
bucka01

Ja to je to! čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Sem rekla da vas moram kar nekaj vprašat!

Sem kupila danes piškotke od hipp-a pa sem šele ko sem domov prišla opazila da ni nikjer sledi o slovenskih navodilih a ima še katera kakšno tako izkušnjo saj ne da nebi razumela kaj piše samo mislim da se tako nebi smelo prodajati in isto se mi je prejšni teden zgodilo ko sem kupila depil. kremo od veet je pisalo da so v škatlici navodila pa so bila samo v it. in špan. jezikuuser posted image

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 30.7.2007 19:15:12 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
30.7.2007 19:15:52   
Manca12
Luna taprva slikca je sigurno iz poroke, ker je Mark v srajčki.

Kaj to pomeni za jutri, če bo dež Mercator center, če ne Mostec??

Saj ne morem verjet, da je res.. pa je. Danes sem imela ob 10h masažo in sem ob 5 do desetih obrnila koledar za ta teden in to opazila. Tok sem bla jezna, da sem potem kar likala.user posted image  K sreči je imel eno lukno v četrtek. Zdaj pa samo še to manjka, da še v četrtek pozabim. Se že veselim in upam, da mi bo križ kej zmasiru, ki je še zmeri auč in to že na vse zgodaj zjutraj - tako da sem se tega že kar nekako navadila kot nekaj vsakdanjega.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
30.7.2007 19:47:56   
atena777
V informacijo:
Calgel je lokalni anestetik med tem, ko gengigel vsebuje samo sestavino, ki pospešuje obnovo sluznice.
David ima dve pikici spodaj, vendar kot bu mu gengigel ne hasnil.

Ajja sporoči kdaj bi bila za akcijo SNOVIK.

Danes sem bila v hali A, ker sem šla po ta gengigel, je preveč dež padal za peš v lekarno. In potem sem odkrila kup štacunc z otroškimi oblačili v kletni etaži. Imajo kar lušne stvari. Kartica je kar tekla, tolk da je zablokiral user posted image  in nisem več mogla kupit kovčka, ki ga nameravam že od novega leta, ko sem dobila za RD od staršev denar, da si nekaj kupim. Vse za tamalga user posted image user posted image . Jah za v vrtec bo že potreboval. Zdaj je celi projekt iti v Trst ali v Celovec, ker ga s seboj težko vlačim, doma pa ga tudi ni izi pustiti cel dan. Bi me preveč skrbelo. Čeprav bi bilo treba že kaj trenirati za vrtec user posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
30.7.2007 20:42:15   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

Bravo Atena!! Meni je uspelo samo srajce zlikati (res jih je blo velik - v bustvu čist nobene zlikane) zraven priprav za kuhanje in še chat-a na g-talku. Ma ja, če bi mi kdo tale PC skril, bi blo tud včasih u redu.
Par dni nazaj sem se ful zafrkavala zunanji disk usposobiti, Atena imaš kakšne izkušnje s tem? Končno mi ga je ratalo inicializirati in da ga vidim prek PC (USB), zdaj me pa spet zajeb..., da ni "dostopen". No, se bom še malo pozabavala, ampak ne danes al mogoče zvečer. Mi ful cajta pobere in moj user posted image  zraven vidno sivi - nikoli ni pravi čas, da se tega lotim... ponavadi reče, a glih zdej moraš to delati??!! Zato ponavadi delam take stvari (+slike v razvijanje,...) ponoči, ko vsi trdno zaspijo. Grrrr nikol nobenga miru več.......user posted image

Zobkov pri nas še ni videti (razen pri Tjaši...) user posted image

Za kakšno skupno kopanje sva pa tudi midva. S Tjašo sem svoj cajt redno hodila 1x tedensko najprej na tečaj, potem pa v nadaljevanju še s kolegicami.

Glede diska. Če ga ne stopiras pravilno se zna zadeva sesuvati. Meni se je to enkrat zgodilo in sem ga potem restorala preko DOS-ovih ukazov, ker je WIn cepnil. Če potrebuješ nadaljne napotke mi javi.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
30.7.2007 20:43:42   
atena777

Jaz že kar seznam delam za spoznavni piknik - 18.8., sam da si ne boste premislili, ko bom še lokacijo sporočila:
- Manca12
- Luna06
- ajja
- Aja32

P.S.
Še danes se bo moj dragi pozanimal, če ni že "zaseden" datum.

Sounds great! Edino moram še prepričati svojega za stvar.

Pa-pa

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
30.7.2007 20:48:55   
atena777

Sam ne mercator center, ker jaz sem tu mač zapravila danes!! se hecam user posted image . Sej pika še ni zafilana user posted image user posted image user posted image .
Moj bo znoru. ampak kaj on je itak zapravu cel premožeje zase, zdej bomo pa še za našga sončka mal poskrbel. Imam vsaj alibi.user posted image user posted image user posted image

Drgač pa tole z mireno...Brrrrr. Celo ohišje ti vgradijo al kaj? In potem ti tisto rovari notri? Edino eno pozitivno lastnost pa sem našla pri tej mireni - zmanjšuje raka na maternici - in ni treba potem odstranjevati maternice operacijsko (npr. v meni). To je pa kar hud argument za. Samo jaz itak še nisem zrela za Mireno. Pet let je malo predolga. Sej zdej se res še ne vidim spet s trebuhom, ampak čez neki časa bom pa že fit pomojem...

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
30.7.2007 20:54:00   
LUNA06

- Manca12
- Luna06
- ajja
- Aja32

Ups, moj dragi ma zobarja tisto soboto...

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
30.7.2007 20:56:03   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01

Sem kupila danes piškotke od hipp-a pa sem šele ko sem domov prišla opazila da ni nikjer sledi o slovenskih navodilih a ima še katera kakšno tako izkušnjo saj ne da nebi razumela kaj piše samo mislim da se tako nebi smelo prodajati in isto se mi je prejšni teden zgodilo ko sem kupila depil. kremo od veet je pisalo da so v škatlici navodila pa so bila samo v it. in špan. jezikuuser posted image

Po mojem bi jih lahk prjavla na Zavod za varstvo potrošnikov.Se dogaja ja.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
30.7.2007 20:58:59   
LUNA06

Saj ne morem verjet, da je res.. pa je. Danes sem imela ob 10h masažo in sem ob 5 do desetih obrnila koledar za ta teden in to opazila. Tok sem bla jezna, da sem potem kar likala.user posted image  K sreči je imel eno lukno v četrtek. Zdaj pa samo še to manjka, da še v četrtek pozabim. Se že veselim in upam, da mi bo križ kej zmasiru, ki je še zmeri auč in to že na vse zgodaj zjutraj - tako da sem se tega že kar nekako navadila kot nekaj vsakdanjega.

Ja prva je s poroke!

Mercator bi biu super za naju.Ob desetih?

Tud jst ne morm verjet, da lahk pozabiš na super stvar, smotka!

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
30.7.2007 22:08:42   
zima07

Jaz že kar seznam delam za spoznavni piknik - 18.8., sam da si ne boste premislili, ko bom še lokacijo sporočila:
- Manca12
- Luna06
- ajja
- Aja32

MI smo tudi ZA! Edino ne vem se, ali bo moj user posted image  frei ali ne...Bom pa to vedela sele 13.8.07, tako da naju z Brino kar zraven stej moj pa pride ali pa ne user posted image ...

Za Mercatorja jutri pa se ne vem...se mi je en obisk najavu okoli 11ih, ce bo zjutraj potrdil naju ne bo, sicer pa prideva...Se bova (kot zmeraj) potrudili...

Manca, kam hodis na masazo?

Ln!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
30.7.2007 22:38:00   
atena777

Jaz že kar seznam delam za spoznavni piknik - 18.8., sam da si ne boste premislili, ko bom še lokacijo sporočila:
- Manca12
- Luna06
- ajja
- Aja32
- Atena_777 

Moj je naceloma potrdil, ce bo prislo kaj vmes se sporocim!

Lahko noc.

A si zrihtala Disk?

Za jutri pa se ne vem kako in kaj. Bom videla kako bomo naspani user posted image .

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
30.7.2007 22:39:20   
LUNA06
Aja32 si slišala, zdej že na Pagu gori!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
30.7.2007 22:40:26   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01

in isto se mi je prejšni teden zgodilo ko sem kupila depil. kremo od veet je pisalo da so v škatlici navodila pa so bila samo v it. in špan. jezikuuser posted image

ali bos poslala nalepke za masažo?

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
30.7.2007 22:55:37   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Hm.. mene tud zanima, kako skenslaš nočno hranjenje user posted image  Pa kako ga naštimaš, da spi 4 ure popoldne tud user posted image .

Ej, za tole popoldansko spanje nimam pojma, se tudi meni zdi znanstvena fantastika. Še zdaj študiram, če je bilo to res ali se mi je samo sanjalo.user posted image  

Saj sem vedela, da sem nekaj pozabila. Manca, sori, bom pa zdaj odgovorila.
Nočno hranjenje smo pa skenslali nekak takole.......... Naš mali je spal že po 8 ur v kosu, nato pa se je to obdobje začelo krajšati, prišli smo tako daleč, da se je zbujal tudi na uro in pol ali celo na uro in hotel jesti, kljub temu da je zvečer spraznil obe zizi pa še 150 ml Novalaca. No, nekaj časa je šlo pa govorila sem si, saj bo minilo, potem pa sem imela tega naenkrat DOSTI, aja, pa zdelo se mi je, da se samo malo carta pa preganja dolgčas ne pa da je dejansko lačen pa še prebrala sem, da pri 6M ne rabijo več nočnega obroka. In smo poskusili prvo noč brez da bi mu dala hrano. Groza! Tulil je kot user posted image  pa sva se malo nosila pa se previla pa pela, pa malo hopsala,.... Skratka poskusila sem podaljševati čas do hranjenja. Dve noči sva se bolj kot ne prenosila, potem pa glej ga no, spal do 4-ih ne da bi se zbudil, potem pa hop dudo v usta in je zaspal nazaj. In nato je spanec kar sam podaljšal do 6-ih. No, po kakem tednu je bilo malo krize, se je zbujal ene tri noči ob treh pa ni hotel zaspati nazaj, ampak takrat sem bila pa res trmasta in ni dobil zize, ker če mu je uspelo spati do 6-ih ne da bi jedel, potem res ni rabil hrane ob treh. Zdaj že dober teden spi od osmih do šestih zjutraj, potem je in običajno zaspi še nazaj do pol osmih - osmih. In sem ful zadovoljna!
Grda mami,ne, ker je pustila otroka stradat.user posted image user posted image Sam je pa delovalo.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
30.7.2007 22:58:53   
ajja
A še katera rabi Mercatorjeve nalepke? Tiste za brisače. Jih imam še kar nekaj, akcijo pa so baje podaljšali do konca septembra.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
30.7.2007 23:19:52   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: atena777
Ajja sporoči kdaj bi bila za akcijo SNOVIK.

Ta teden ziher ne, se moram prej rešit user posted image . user posted image  Mogoče kak dan v naslednjem tednu?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
30.7.2007 23:28:24   
zojaB
čaw,

no to pa je telepatija, sicer vas nisem nč brala  danes, ampak likala sem pa tud jaz dopoldan
moram se vam enkrat v teh dneh pridružit na meetingu...če me vzamete s sabo sevede, sam pojma nimam kje je ta mostec, kjer se ve dobivate.
V Snovik bi pa tud jest šla z malim sam ne vem, kako vi to prakticirate, da preoblečete sebe in tamalga, kam tačas, ko urejate sebe odložite otroka? Sej z vozički ne spustijo notr, al ja?

bucka01, tud jaz sem kupla te hipove piškotke, in res v slovenskih navodilih ne piše, da bi vsebovali gluten, ko pa doma natančneje pogledaš pa piše v Nemščini, da ga vsebuje...res nategatorsko.

Punce a gre mogoče katera že predčasno v službo?
Mene je že klical direktor, je reku, da je zanj že december (decembra mi poteče porodniška), in da so včasih mame začele že po treh mesecih delat, oa da itak nimam doma nič pametnega za počet...Kakšen kreten, on kar misli, da jaz cel dan doma ležim in vse štiri od sebe molim. Grrrr, tolk sem besna na te stare bedake.

Nč, grem še mal po internetu brskat, pol pa v mižule

ku'noč   user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
31.7.2007 8:38:03   
Manca12

Kdaj ima zobarja? Saj mu ne bo vzelo to cele sobote.

IZVIRNO SPOROČILO: zima07

MI smo tudi ZA! Edino ne vem se, ali bo moj user posted image  frei ali ne...Bom pa to vedela sele 13.8.07, tako da naju z Brino kar zraven stej moj pa pride ali pa ne user posted image ...

Za Mercatorja jutri pa se ne vem...se mi je en obisk najavu okoli 11ih, ce bo zjutraj potrdil naju ne bo, sicer pa prideva...Se bova (kot zmeraj) potrudili...

Manca, kam hodis na masazo?

Ln!

Na masažo hodim v Murgle center tui-na masaža (Sandi Kosmač). Če rabiš vizitko povej, sem ga zadnjič oropala, ki jih je glih mel...

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

A si zrihtala Disk?

Nisem potem več niti poskušala, sem šla raje spat.

IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Nočno hranjenje smo pa skenslali nekak takole.......... Naš mali je spal že po 8 ur v kosu, nato pa se je to obdobje začelo krajšati, prišli smo tako daleč, da se je zbujal tudi na uro in pol ali celo na uro in hotel jesti, kljub temu da je zvečer spraznil obe zizi pa še 150 ml Novalaca. No, nekaj časa je šlo pa govorila sem si, saj bo minilo, potem pa sem imela tega naenkrat DOSTI, aja, pa zdelo se mi je, da se samo malo carta pa preganja dolgčas ne pa da je dejansko lačen pa še prebrala sem, da pri 6M ne rabijo več nočnega obroka. In smo poskusili prvo noč brez da bi mu dala hrano. Groza! Tulil je kot user posted image  pa sva se malo nosila pa se previla pa pela, pa malo hopsala,.... Skratka poskusila sem podaljševati čas do hranjenja. Dve noči sva se bolj kot ne prenosila, potem pa glej ga no, spal do 4-ih ne da bi se zbudil, potem pa hop dudo v usta in je zaspal nazaj. In nato je spanec kar sam podaljšal do 6-ih. No, po kakem tednu je bilo malo krize, se je zbujal ene tri noči ob treh pa ni hotel zaspati nazaj, ampak takrat sem bila pa res trmasta in ni dobil zize, ker če mu je uspelo spati do 6-ih ne da bi jedel, potem res ni rabil hrane ob treh. Zdaj že dober teden spi od osmih do šestih zjutraj, potem je in običajno zaspi še nazaj do pol osmih - osmih. In sem ful zadovoljna!
Grda mami,ne, ker je pustila otroka stradat.user posted image user posted image Sam je pa delovalo.user posted image

Tole se pa sliši kar v redu, bomo probali izvest... ubogi otrok... se bom enkrat odločila...

IZVIRNO SPOROČILO: ajja

A še katera rabi Mercatorjeve nalepke? Tiste za brisače. Jih imam še kar nekaj, akcijo pa so baje podaljšali do konca septembra.

Če jih nimaš kam dati, jih lahko daš meni. user posted image

Spoznavni piknik - 18.8. ob 11h, Javorje 6 (pod Turjakom):
- Manca12
- Luna06
- ajja
- Aja32
- Atena777

Upam, da nisem koga spustila.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
31.7.2007 8:49:53   
bucka01
IZVIRNO SPOROČILO: zojaB

bucka01, tud jaz sem kupla te hipove piškotke, in res v slovenskih navodilih ne piše, da bi vsebovali gluten, ko pa doma natančneje pogledaš pa piše v Nemščini, da ga vsebuje...res nategatorsko.

Na moji škatlici tudi sledu ni o kakšni slovenščini vse je le v nemščini.

atena 777nalepk pa ne pošiljam pa tudi spomnila se nisem da bi jih shranila!

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
31.7.2007 8:51:15   
LUNA06

Kdaj ima zobarja? Saj mu ne bo vzelo to cele sobote.

U Bovcu veš....

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
31.7.2007 8:52:07   
LUNA06
Kaj je zdej, se dobimo al ne?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
31.7.2007 9:00:09   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: zojaB

V Snovik bi pa tud jest šla z malim sam ne vem, kako vi to prakticirate, da preoblečete sebe in tamalga, kam tačas, ko urejate sebe odložite otroka? Sej z vozički ne spustijo notr, al ja?

Preoblačenje???Jaz se nikoli ne preoblačim in urejam, kopalke oblečm že doma, potem se posušim na soncu.Pa itak ne bi blo panike za preoblečt, če nas je več tam, a ne?!Z vozičkom pa pustijo povsod.Veš kok je otrok na bazenih!

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
31.7.2007 9:01:36   
Manca12
Midva prideva v Mercator center ob 10h. Georgina tudi.

Luna, kdaj pa ima zobarja? Priletita pol? Rekla sem ob 11h da ni treba še posebej južne pripravljati. Al pa če prideta sama in se nam kasneje pridruži?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......