Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 8:28:51
|
|
|
|
ajja
|
Dobro jutro! No, ja, za mene ni ravno dobro. Glava me boli kot , zaspana sem kot 300 , tečna pa kot ne vem kaj. V glavnem čisto sem . Zakaj? Ker naš mulec ni nič spal! Zaspal je ob 19.45, se prvič zbudil ob pol enajstih, dobil dudo, ob pol enih pa akcija. Mali se je igral, vriskal, hopsal, plazil..... Potem sem se odločila, da bo spal pa čeprav na silo in je eno uro tulil kot zmešan, spat pa ne. Končno mu je uspelo zaspati na rokah ob pol štirih, ampak ko sem ga dala v posteljico spet tuljenje. Tako da je spal pri nama, ampak samo do pol šestih, sicer sem ga še malo prisilila do pol sedmih, ko je jedel. Potem pa spet akcija. A mislite, da je zdaj kaj zaspan? NE, KJE PA!!!!! Spet je v turbo pogonu, vriska, miga, komaj ga dohajam. Zato sem pa jaz čisto fuč. Verjemite, da se mi danes res ne da v LJ. Prvo priliko bom izkoristila za malo spanca. Samo slabo kaže. Aja, pa ravno včeraj sem razlagala, kako fajn spi. Zdaj pa imam. Grem zdaj mojemu divjaku naredit zajtrk pa ga napakirat v voziček, če se bo slučajno odločil za kak dremež. Ve pa se lepo imejte na čveku. Teja K. dobrodošla! Pa pozdravček Jakobu!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 8:39:52
|
|
|
|
delfinčica29
|
Ojla!Spet po dolgem času. Mi smo prišli z morja in je bilo super.Anže je napredoval,ratal pravi hiperaktiven fantič.Skos se je smejal in šarmiral natakarce.Edino v restavracijo sva hodila posamezno ,ker je delal take štale.vse bi jedel,pa je bil nemiren.Pol sva pa rajš vsak posebaj hodila in se vsaj v miru najedla.Tudi kopal se je v morju.Na morju mu je v celoti prišel tretji zobek spodaj,sedaj mu pa rine že četrti(enka zgoraj). Pridno je in razgraja.Plazimo se ne,obrača se kot frtavka.Na nogah bi pa skos bil.Smo mu hotli kupit ene čevlje in smo mu izmerili nogico.Že 20.Še malo bom počakala. Smo pa včeraj končno dobili varuško.eno starejšo gospo,ki čuva po 10 otrok ali več.Pa pravi,da je to zanjo mačji kašelj:) jaz pa komaj njega popedenam.Groza.Je pa zaračunala 13eurov na dan.Dobr je edin to,da ima domačo hrano-bio.Vse doma pridelajo.Pa zajčke goji.Mu je včeraj,ko smo bili tam dve urci,dala za jest zajčje jeterce v obari.men se pa želodec obračal.ker jetrc ne maram. No ampak pojedel je pa kar veliko in ona je sam gledala. Drugače pa jaz čakam na tardečo.Mi že skoraj dva meseca zamuja.Enkrat sem jo dobila,zdej pa nič.test sem lih na morju delala,pa je pokazal negativno.Zdej bomo pa vidl.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 8:42:36
|
|
|
|
delfinčica29
|
aja pa še to.... naš Anže bi bil non-stop prikloplen na joški.Groza.Ponoč ko se zbudi(1-2),ga vzamem in more skos cuzat. Pa čez dan tud.Spimo bolj malo.sem mu hotla dat aptamil,celo hipp sem hupila,pa kašice ,pa jih sploh ne mara.Samo joška,joška.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 8:45:44
|
|
|
|
LUNA06
|
Dobro jutro! Če bi mogoče katera od tistih, ki danes pridete, še kako hruško, nej se javi! No upam, da prideva, Mark še .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 9:10:04
|
|
|
|
zima07
|
Če bi mogoče katera od tistih, ki danes pridete, še kako hruško, nej se javi! Midve se javiva! Vceraj sem jih dobila od sodelavke, ampak glede na to, kako jo je pomljackala, bi bilo fino se kako imet na zalogi ... Hmm, vreme je pa za Tivoli, a ne ?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 9:15:25
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: zima07 Hmm, vreme je pa za Tivoli, a ne ? Joj ne vem.Napovedano je samo 16, pa dež če se ne motim.Sem kar za CP.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 9:27:42
|
|
|
|
Aja32
|
Midve bi tudi hruške... Drugače bi meni bolj odgovarjal CP, ker imam še ene opravke oz. nakupe za opravit... Če jih bo več za Tivoli, se bova potrudili priti... A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 9:31:42
|
|
|
|
LUNA06
|
No hitro povejte, ker bova kmalu šla.Dans je Mark kar hitro ustou, je zaslišu da greva bejbe pogledat. IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Drugače bi meni bolj odgovarjal CP, ker imam še ene opravke oz. nakupe za opravit... Kakopak!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 9:44:30
|
|
|
|
zima07
|
Joj ne vem.Napovedano je samo 16, pa dež če se ne motim.Sem kar za CP. Jaz tudi...zdej greva....Spet bova pozni
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 10:21:04
|
|
|
|
eva1
|
Mi smo doma ostali-kok se mi nč ne da...res no , na edinem srečanju ko sem bila z RR je bil v zagorju...kam dalje pa očitno ne pridem! ne ljubi se mi v avto usedt in peljat 45 minut..pol pa spet dam šibat po Lukca v vrtec...pol je ena sama norija...ampak obljubim, da 1x pa res pridem-še dobro da je vsak teden kofetkanje... Delfinčica-jaz sem danes po 2 mesecih dobila M-1x je prišla potem pa dogo nič-je že mene ornk skrbelo, ker še enga si pa res ne želim...no drug teden grem pa h G(Mogla bi danes, pa itak lih takrat pride ko ni treba) da mi vzame bris, pol pa mireno vstavim, da bom mirna! Mi smo pa danes dobili 6 zobek -rastejo ko gobe po dežju-ampak to ne moreš vrjet-Luka in Alja sta kar se tega tiče čist ista(oba sta pri 4.5 dobila1 zobek, pri 5 drugega..pol pa pri 7.5-8 meseca še 4 v roku 14 dni-oba čist isto)-res svašta ajja-ja vrjetno sem te že 1000x vprašala ampak iz kje si ti-kateri konc štajerske?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 13:27:07
|
|
|
|
ajja
|
Moj mulček je končno zaspal, zdaj bi šla še pa jaz, sam imam še 1001 opravek. Ko bom vse pošlihtala, bo pa mali itak spet v akciji. Tudi jaz sem dočakala drugo , je pa trajalo 35 dni. Koliko časa cca. je treba, da se stvar uredi kor pred porodom? Kake izkušnje imate? Eva1, ne vem, če si me že vprašala , no, sem pa iz Rog. Slatine. Grem, da se Žiga prej ne zbudi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 21:24:06
|
|
|
|
ajja
|
Ja, kje pa ste vse? Nas moram spravit na vrh. Zdajle sem prišla z aerobike. Joj, kako to paše!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.9.2007 21:24:37
|
|
|
|
tatam
|
Vse se menite o menstruaciji in zobkih.Kaj je že to??? od poroda še nisem dobila.Sicer se še vedno kar fajn dojimo,ampak bi vseeno že bil čas... O zobkih pa pri nas ne duha ne sluha na pri enem,ne pri drugem.Mislite,da bomo škrblasti? Ja,Tjaša je bla stara eno leto,ko je dobila prvega! Kaj vaši malčki se že vsi plazijo al kak?Našidva se še na štiri ne postavita kaj šele kako premikanje...Sedaj končno lepo sama sedita,pa kotalita se kot rakete..Sicer Tjaša se tudi ni vedla plazit po štirih,Aljoša pa je bil hiter ko strela,tak da se sploh ne sekiram....Pravijo,da ni dobro primerjat,ne???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.9.2007 9:48:17
|
|
|
|
Aja32
|
Hoj... mi spet nismo nič spali... Luka je, ampak mi trije pa popolnoma nič... Zbujala se je na uro... potem se spomni sredi noči postavljati na noge v posteljici, se dreti na ves glas, če ugasneš luč, itd... Torej nadvse pestro... Izgledam kot pravi zombi... Nobena krema proti podočnjakom več ne pomaga... Ne vem kaj jo je pičilo... No, sej bo... Grem perilo obesit, pa malo likat...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.9.2007 9:54:27
|
|
|
|
bucka01
|
No danes je bila pa pri nas nevem po kolkem času kriza ponoči in to od 3h pa do 4:30 sem mislila da nebo konca. Očitno bo zobek sam še nevem kje kar nekaj se je drla pa utihnila pa spet pa ne jokala ampak take čudne krike je spuščala. Upam da bo kmalu konec ker res nisem navajena tega. S čim že ve mažete dlesni?Bom prav brž letela v lekarno po tisto reč da vidim če bo potem kaj bolje!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.9.2007 9:57:32
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01 S čim že ve mažete dlesni?Bom prav brž letela v lekarno po tisto reč da vidim če bo potem kaj bolje! Gengigel baby...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.9.2007 10:02:19
|
|
|
|
bucka01
|
Hvala Aja32 Če sem prav videla je zgoraj levo kjer naj bi enke prikukale rahlo zatečeno. Kako pa deluje tisti gel?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.9.2007 10:31:22
|
|
|
|
mes66
|
Lep pozdrav! Tudi jaz se vam javljam po dolgem času.Sem imela kup opravkov z ohceti in res ni bilo časa.Vidim,da vaši malčki in malčice lepo rastejo in že malo jezijo mamice .Neja trnutno spi,Žiga je pa v vrtcu,jaz se bom pa počasi spravla kuhat,ker ob 12 grem po Žigana! Se vam še kaj javim!Papa!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.9.2007 10:36:57
|
|
|
|
ajja
|
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01 Kako pa deluje tisti gel? Ti bom prepisala iz navodil. Hitro in kontinuirano spreminjanje oblike ustne votline od otroških let do adolescence zahteva pospešeno obnavljanje obzobnega tkiva, še posebej sluznice. Hialuronska kislina je naravna sestavina obzobnega tkiva in je pomembna za vzdrževanje ravnovesja vode v dlesnih in ustni sluznici, na kar imajo spremembe ustne votline v obdobju rasti velik vpliv. Izrast mlečnih in stalnih zob pogosto povzroči pomanjkanje naravne hialuronske kisline, zaradi česar se zaščitni nivo, ki ga ponuja ustna sluznica, zniža. Gengigel Baby vsebuje hialuronsko kislino. Eksogeno dodajanje le-te preprečuje pomanjkanje naravne h. kisline oz. povečuje njene učinke ter na ta način skrbi za pospešeno regeneracijo ali celjenje poškodovanega obzobnega tkiva. Sem kaj pomagala? Drugače pa je moj fant danes boljše spal, ni imel takih hudih nočnih aktivnosti kot včeraj, danes so trajale samo 20 minut pa še to ob petih zjutraj. Ja, pa prvi padec smo s postelje smo doživeli. Sem se jaz bolj ustrašila kot mali. Še zdaj ne morem verjeti, kako hitro je šlo. Sedela sem zraven njega, samo sklonila sem se, da sem na nočno omarico odložila knjigo in evo slišim tresk. Zdaj ga pa skoz opazujem, če je vse o.k. Je sicer spet zaspal, ampak...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.9.2007 10:39:43
|
|
|
|
bucka01
|
HVALA Ajja! upam da bo delovalo ker še ena taka noč je pa zame preveč ker nisem navajena ustajati ponoči.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.9.2007 13:07:19
|
|
|
|
LUNA06
|
Ojla punce! Mi smo kar doma, nismo šli na morčka, gremo jutri. Za vse tiste, ki bi rade še kaj dale za tisto malo punčko, sporočam da še vedno lahko.Bom oddala, ko pridem z morja.Sem pa dobila informacijo (za Barbid), da se nič več ne dojijo. Zima07 majčka je končno naročena!Pride enkrat po 20.9. Zdej pa pokat, potem pa k stari mami na obisk v bolnico. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.9.2007 22:04:20
|
|
|
|
zima07
|
Zima07 majčka je končno naročena!Pride enkrat po 20.9. Jupiiii !!! Hvala....Lep mini dopustekvam zelim-pa predvsem lepo vreme....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.9.2007 22:30:20
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: zima07 Zima07 majčka je končno naročena!Pride enkrat po 20.9. Jupiiii !!! Hvala....Lep mini dopustekvam zelim-pa predvsem lepo vreme.... Hvala!Pa res držte pesti za lepo vreme! Pa-pa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 7.9.2007 0:03:30
|
|
|
|
ajja
|
Držim pesti (že tudi za nas, čeprav gremo šele 15. ), za vikend pa je napoved še kar. No, vsaj brez dežja, če že vroče ne bo. Lepo se imejte! Pag 44 27N 15 03E min. max. vjetar Četvrtak 06.09.2007 12 °C 54 °F 14 °C 57 °F Petak 07.09.2007 13 °C 55 °F 18 °C 64 °F Subota 08.09.2007 14 °C 57 °F 20 °C 68 °F Nedjelja 09.09.2007 15 °C 59 °F 21 °C 70 °F Ponedjeljak 10.09.2007 16 °C 61 °F 21 °C 70 °F Utorak 11.09.2007 14 °C 57 °F 20 °C 68 °F Srijeda 12.09.2007 13 °C 55 °F 21 °C 70 °F
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 7.9.2007 9:13:42
|
|
|
|
Aja32
|
Dobro jutro - no, če se temu lahko reče... Mi smo imeli spet nočne pohode... Luka se je zbudil ob dveh oz. ga je zbudil kašelj, potem se pa ni umiril do treh. No, ob 3.15 se je pa gospodična odločila, da je zadosti spanja in da bomo sedeli oz. se plazili. To je trajalo cca. dobro uro. Sprava sem jo crkljala, pa poskušala nazaj uspavat, pa mi ni uspelo. Potem sva imeli pa malo strožji režim. Dala sem jo v postejico, stala zraven in jo poskušala z božanjem potolažiti, pa se nikakor ni dala uspavat. Če si prižgal luč, se je pa veselo smejala (torej jo ni nič bolelo). Potem je pa okoli pol petih končno omagala. In smo spali do pol sedmih... Ne vem - nimam pojma kako ji razložiti, da je noč za spanje... Bomo že... Sicer imam podočnjake do kolen, ampak hvala bogu, da je vikend, ker potem lahko vsaj malo čez dan zaspimo nazaj... Ajja in Luna06 - ne bo ne vem kako toplo na Pagu ... Ma ja, potem bo pa spet oktobra 25 stopinj ali več... Pa saj nikoli ne veš... No, vsekakor se da tudi kaj drugega početi razen kopanja v morju...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Triki za odvajanje od plenic glede na astr...Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Ko berete otroku …Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?