|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
5.9.2007 8:28:51   
ajja
Dobro jutro!

No, ja, za mene ni ravno dobro. Glava me boli kot user posted image , zaspana sem kot 300 user posted image , tečna pa kot ne vem kaj. V glavnem čisto sem user posted image . Zakaj? Ker naš mulec ni nič spal! Zaspal je ob 19.45, se prvič zbudil ob pol enajstih, dobil dudo, ob pol enih pa akcija. Mali se je igral, vriskal, hopsal, plazil..... Potem sem se odločila, da bo spal pa čeprav na silo in je eno uro tulil kot zmešan, spat pa ne. Končno mu je uspelo zaspati na rokah ob pol štirih, ampak ko sem ga dala v posteljico spet tuljenje.user posted image  Tako da je spal pri nama, ampak samo do pol šestih, sicer sem ga še malo prisilila do pol sedmih, ko je jedel. Potem pa spet akcija. A mislite, da je zdaj kaj zaspan? NE, KJE PA!!!!! Spet je v turbo pogonu, vriska, miga, komaj ga dohajam. Zato sem pa jaz čisto fuč.user posted image

Verjemite, da se mi danes res ne da v LJ. Prvo priliko bom izkoristila za malo spanca. Samo slabo kaže. Aja, pa ravno včeraj sem razlagala, kako fajn spi.user posted image Zdaj pa imam. user posted image  Grem zdaj mojemu divjaku naredit zajtrk pa ga napakirat v voziček, če se bo slučajno odločil za kak dremež. Ve pa se lepo imejte na čveku.

Teja K. dobrodošla!user posted image  Pa pozdravček Jakobu!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
5.9.2007 8:39:52   
delfinčica29
user posted image Ojla!Spet po dolgem času.user posted image
Mi smo prišli z morja in je bilo super.Anže je napredoval,ratal pravi hiperaktiven fantič.Skos se je smejal in šarmiral natakarce.Edino v restavracijo sva hodila posameznouser posted image ,ker je delal take štale.vse bi jedel,pa je bil nemiren.Pol sva pa rajš vsak posebaj hodila in se vsaj v miru najedla.Tudi kopal se je v morju.Na morju mu je v celoti prišel tretji zobek spodaj,sedaj mu pa rine že četrti(enka zgoraj).
Pridno je in razgraja.Plazimo se ne,obrača se kot frtavka.Na nogah bi pa skos bil.Smo mu hotli kupit ene čevlje in smo mu izmerili nogico.Že 20.Še malo bom počakala.
Smo pa včeraj končno dobili varuško.eno starejšo gospo,ki čuva po 10 otrok ali več.Pa pravi,da je to zanjo mačji kašelj:)user posted image
jaz pa komaj njega popedenam.Groza.Je pa zaračunala 13eurov na dan.Dobr je edin to,da ima domačo hrano-bio.Vse doma pridelajo.Pa zajčke goji.Mu je včeraj,ko smo bili tam dve urci,dala za jest zajčje jeterce v obari.men se pa želodec obračal.ker jetrc ne maram.user posted image No ampak pojedel je pa kar veliko in ona je sam gledala.

Drugače pa jaz čakam na tardečo.Mi že skoraj dva meseca zamuja.Enkrat sem jo dobila,zdej pa nič.test sem lih na morju delala,pa je pokazal negativno.Zdej bomo pa vidl.user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
5.9.2007 8:42:36   
delfinčica29
aja pa še to....

naš Anže bi bil non-stop prikloplen na joški.Groza.Ponoč ko se zbudi(1-2),ga vzamem in more skos cuzat.
Pa čez dan tud.Spimo bolj malo.sem mu hotla dat aptamil,celo hipp sem hupila,pa kašice ,pa jih sploh ne mara.Samo joška,joška.

(odgovor članu delfinčica29)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
5.9.2007 8:45:44   
LUNA06
Dobro jutro!

Če bi mogoče katera od tistih, ki danes pridete, še kako hruško, nej se javi!

No upam, da prideva, Mark še user posted image .

(odgovor članu delfinčica29)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
5.9.2007 9:10:04   
zima07
Če bi mogoče katera od tistih, ki danes pridete, še kako hruško, nej se javi!

Midve se javiva! Vceraj sem jih dobila od sodelavke, ampak glede na to, kako jo je pomljackala, bi bilo fino se kako imet na zalogi user posted image ...

Hmm, vreme je pa za Tivoli, a neuser posted image ?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
5.9.2007 9:15:25   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: zima07
Hmm, vreme je pa za Tivoli, a neuser posted image ?

Joj ne vem.Napovedano je samo 16, pa dež če se ne motim.Sem kar za CP.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
5.9.2007 9:27:42   
Aja32
Midve bi tudi hruške... user posted image user posted image user posted image
Drugače bi meni bolj odgovarjal CP, ker imam še ene opravkeuser posted image user posted image user posted image oz. nakupe za opravit...

Če jih bo več za Tivoli, se bova potrudili priti...

A

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
5.9.2007 9:31:42   
LUNA06
No hitro povejte, ker bova kmalu šla.Dans je Mark kar hitro ustou, je zaslišu da greva bejbe pogledat.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aja32
Drugače bi meni bolj odgovarjal CP, ker imam še ene opravkeuser posted image user posted image user posted image oz. nakupe za opravit...

Kakopak!user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
5.9.2007 9:44:30   
zima07
Joj ne vem.Napovedano je samo 16, pa dež če se ne motim.Sem kar za CP.

Jaz tudi...zdej greva....Spet bova pozni user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
5.9.2007 10:21:04   
eva1
Mi smo doma ostali-kok se mi nč ne da...res nouser posted image , na edinem srečanju ko sem bila z RR je bil v zagorju...kam dalje pa očitno ne pridem! ne ljubi se mi v avto usedt in peljat 45 minut..pol pa spet dam šibat po Lukca v vrtec...pol je ena sama norija...ampak obljubim, da 1x pa res pridem-še dobro da je vsak teden kofetkanje...user posted image

Delfinčica-jaz sem danes po 2 mesecih dobila M-1x je prišla potem pa dogo nič-je že mene ornk skrbelo, ker še enga user posted image si pa res ne želim...no drug teden grem pa h G(Mogla bi danes, pa itak user posted image lih takrat pride ko ni treba) da mi vzame bris, pol pa mireno vstavim, da bom mirna!

Mi smo pa danes dobili 6 zobekuser posted image user posted image user posted image -rastejo ko gobe po dežju-ampak to ne moreš vrjet-Luka in Alja sta kar se tega tiče čist ista(oba sta pri 4.5 dobila1 zobek, pri 5 drugega..pol pa pri 7.5-8 meseca še 4 v roku 14 dni-oba čist isto)-res svaštauser posted image

ajja-ja vrjetno sem te že 1000x vprašala ampak iz kje si ti-kateri konc štajerske?

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
5.9.2007 13:27:07   
ajja
Moj mulček je končno zaspal, zdaj bi šla še pa jaz, sam imam še 1001 opravek. Ko bom vse pošlihtala, bo pa mali itak spet v akciji.

Tudi jaz sem dočakala drugo user posted image , je pa trajalo 35 dni. Koliko časa cca. je treba, da se stvar uredi kor pred porodom? Kake izkušnje imate?

Eva1, ne vem, če si me že vprašalauser posted image , no, sem pa iz Rog. Slatine.

Grem, da se Žiga prej ne zbudi.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
5.9.2007 21:24:06   
ajja
Ja, kje pa ste vse? Nas moram spravit na vrh.
Zdajle sem prišla z aerobike. Joj, kako to paše!user posted image  

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
5.9.2007 21:24:37   
tatam
Vse se menite o menstruaciji in zobkih.Kaj je že to???user posted image
user posted image od poroda še nisem dobila.Sicer se še vedno kar fajn dojimo,ampak bi vseeno že bil čas...
O zobkih pa pri nas ne duha ne sluha na pri enem,ne pri drugem.Mislite,da bomo škrblasti?user posted image Ja,Tjaša je bla stara eno leto,ko je dobila prvega!
Kaj vaši malčki se že vsi plazijo al kak?Našidva se še na štiri ne postavita kaj šele kako premikanje...Sedaj končno lepo sama sedita,pa kotalita se kot rakete..Sicer Tjaša se tudi ni vedla plazit po štirih,Aljoša pa je bil hiter ko strela,tak da se sploh ne sekiram....Pravijo,da ni dobro primerjat,ne???

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
6.9.2007 9:48:17   
Aja32
Hoj...

mi spet nismo nič spali... Luka je, ampak mi trije pa popolnoma nič... Zbujala se je na uro... potem se spomni sredi noči postavljati na noge v posteljici, se dreti na ves glas, če ugasneš luč, itd... Torej nadvse pestro... Izgledam kot pravi zombi... Nobena krema proti podočnjakom več ne pomaga... Ne vem kaj jo je pičilo...

No, sej bo... Grem perilo obesit, pa malo likat...

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
6.9.2007 9:54:27   
bucka01
user posted image
No danes je bila pa pri nas nevem po kolkem času kriza ponoči in to od 3h pa do 4:30 sem mislila da nebo konca.
Očitno bo zobek sam še nevem kje kar nekaj se je drla pa utihnila pa spet pa ne jokala ampak take čudne krike je spuščala.
Upam da bo kmalu konec ker res nisem navajena tega.
S čim že ve mažete dlesni?Bom prav brž letela v lekarno po tisto reč da vidim če bo potem kaj bolje!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
6.9.2007 9:57:32   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01

S čim že ve mažete dlesni?Bom prav brž letela v lekarno po tisto reč da vidim če bo potem kaj bolje!

Gengigel baby...

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
6.9.2007 10:02:19   
bucka01
Hvala Aja32
Če sem prav videla je zgoraj levo kjer naj bi enke prikukale rahlo zatečeno.
Kako pa deluje tisti gel?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
6.9.2007 10:31:22   
mes66
Lep pozdrav!
Tudi jaz se vam javljam po dolgem času.Sem imela kup opravkov z ohceti in res ni bilo časa.Vidim,da vaši malčki in malčice lepo rastejo in že malo jezijo mamiceuser posted image .Neja trnutno spi,Žiga je pa v vrtcu,jaz se bom pa počasi spravla kuhat,ker ob 12 grem po Žigana!

Se vam še kaj javim!Papa!

Klavdija

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
6.9.2007 10:36:57   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01
Kako pa deluje tisti gel?

Ti bom prepisala iz navodil.
Hitro in kontinuirano spreminjanje oblike ustne votline od otroških let do adolescence zahteva pospešeno obnavljanje obzobnega tkiva, še posebej sluznice.
Hialuronska kislina je naravna sestavina obzobnega tkiva in je pomembna za vzdrževanje ravnovesja vode v dlesnih in ustni sluznici, na kar imajo spremembe ustne votline v obdobju rasti velik vpliv.
Izrast mlečnih in stalnih zob pogosto povzroči pomanjkanje naravne hialuronske kisline, zaradi česar se zaščitni nivo, ki ga ponuja ustna sluznica, zniža. Gengigel Baby vsebuje hialuronsko kislino.
Eksogeno dodajanje le-te preprečuje pomanjkanje naravne h. kisline oz. povečuje njene učinke ter na ta način  skrbi za pospešeno regeneracijo ali celjenje poškodovanega obzobnega tkiva.
Sem kaj pomagala?

Drugače pa je moj fant danes boljše spal, ni imel takih hudih nočnih aktivnosti kot včeraj, danes so trajale samo 20 minut pa še to ob petih zjutraj.user posted image  Ja, pa prvi padec smo s postelje smo doživeli. Sem se jaz bolj ustrašila kot mali. Še zdaj ne morem verjeti, kako hitro je šlo. Sedela sem zraven njega, samo sklonila sem se, da sem na nočno omarico odložila knjigo in evo slišim tresk. Zdaj ga pa skoz opazujem, če je vse o.k. Je sicer spet zaspal, ampak...

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
6.9.2007 10:39:43   
bucka01
HVALA Ajja!
upam da bo delovalo ker še ena taka noč je pa zame preveč ker nisem navajena ustajati ponoči.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
6.9.2007 13:07:19   
LUNA06
Ojla punce!

Mi smo kar doma, nismo šli na morčka, gremo jutri.

Za vse tiste, ki bi rade še kaj dale za tisto malo punčko, sporočam da še vedno lahko.Bom oddala, ko pridem z morja.Sem pa dobila informacijo (za Barbid), da se nič več ne dojijo.

Zima07 majčka je končno naročena!Pride enkrat po 20.9.

Zdej pa pokat, potem pa k stari mami na obisk v bolnico.

Uživajte!

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
6.9.2007 22:04:20   
zima07

Jupiiii user posted image  user posted image  user posted image !!! Hvala....Lep mini dopustekvam zelim-pa predvsem lepo vreme....

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
6.9.2007 22:30:20   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Jupiiii user posted image  user posted image  user posted image !!! Hvala....Lep mini dopustekvam zelim-pa predvsem lepo vreme....

Hvala!Pa res držte pesti za lepo vreme!

Pa-pa

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
7.9.2007 0:03:30   
ajja
Držim pesti (že tudi za nas, čeprav gremo šele 15.user posted image ), za vikend pa je napoved še kar. No, vsaj brez dežja, če že vroče ne bo. Lepo se imejte!

Pag  44 27N   15 03E

min.
max.
vjetar

Četvrtak
06.09.2007
user posted image
12 °C
54 °F
14 °C
57 °F
user posted image

Petak
07.09.2007
user posted image
13 °C
55 °F
18 °C
64 °F
user posted image

Subota
08.09.2007
user posted image
14 °C
57 °F
20 °C
68 °F
user posted image

Nedjelja
09.09.2007
user posted image
15 °C
59 °F
21 °C
70 °F
user posted image

Ponedjeljak
10.09.2007
user posted image
16 °C
61 °F
21 °C
70 °F
user posted image

Utorak
11.09.2007
user posted image
14 °C
57 °F
20 °C
68 °F
user posted image

Srijeda
12.09.2007
user posted image
13 °C
55 °F
21 °C
70 °F
user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
7.9.2007 9:13:42   
Aja32
Dobro jutro - no, če se temu lahko reče...user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli spet nočne pohode... Luka se je zbudil ob dveh oz. ga je zbudil kašelj, potem se pa ni umiril do treh. No, ob 3.15 se je pa gospodična odločila, da je zadosti spanja in da bomo sedeli oz. se plazili. To je trajalo cca. dobro uro. Sprava sem jo crkljala, pa poskušala nazaj uspavat, pa mi ni uspelo. Potem sva imeli pa malo strožji režim. Dala sem jo v postejico, stala zraven in jo poskušala z božanjem potolažiti, pa se nikakor ni dala uspavat. Če si prižgal luč, se je pa veselo smejala (torej jo ni nič bolelo). Potem je pa okoli pol petih končno omagala. In smo spali do pol sedmih... Ne vem - nimam pojma kako ji razložiti, da je noč za spanje... user posted image user posted image user posted image

Bomo že... Sicer imam podočnjake do kolen, ampak hvala bogu, da je vikend, ker potem lahko vsaj malo čez dan zaspimo nazaj...

Ajja in Luna06 - ne bo ne vem kako toplo na Paguuser posted image user posted image user posted image ... Ma ja, potem bo pa spet oktobra 25 stopinj ali več... Pa saj nikoli ne veš... No, vsekakor se da tudi kaj drugega početi razen kopanja v morju...

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?