|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
3.9.2007 12:13:35   
onina
Ajja, Tatam, mož je ravno nekaj zbolel in je šel v drugo sobo spat, tako da sva bila z Gašperjem sama. Mož ni vedel, kaj nameravam in sem mu rekla, da naj nič ne hodi v sobo, če bo slišal Gašperja jokati. No, bilo je takole.
Ob 19 imamo kopanje, potem rižolino po žlici, nato v sobo podojit, prebrati knjigico, lupčka, prižgem zvezdico zaspanko za 10 min in grem ven. To rudno takoj zaspi. Potem se je zbudil ob 23.00 in sem ga pustila nekaj časa jokati. Čez 3 min se mu pokažem in rečem, da ga imava z atijem rada in, da se mora sam naučiti spati in, da ima tam zajčka, ki mu bo pomagal pančati. To mu rečem z umirjenim glasom, brez, da bi ga kaj božala ali mu dala dudo. Potem se mu skrijem in to ponavljam sprva na 3 min, potem na 5 in nato na 10 min. Po 50-ih min je zaspal. Mož je rekel, da bi ga on že 3x dvignil in pocrkljal user posted image !! Ko se je zbudil ob 02.00, je samo malce pojokcal in spal dalje, tako da sploh nisem nič vstajala. In isto je bilo ob 05.00.  Naslednji dan je malce pojokcal 2x, ampak mi ni bilo potrebno nič vstati. Tretjo noč smo spali do 3.40, ko je malce jokcal in spal dalje do 5.40, ko sem ga podojila. No, danes smo pa spali brez jokca do 5.20, ko sem ga podojila in smo spali naprej do 8.30. Pa še to bi verjetno spal brez zbujanja, če ne bi imel noska zamašenega, potem pa težko diha.

Bilo je pa res malce hudo tistih prvih 50 min...sem ga po 30 min že hotela dvigniti, vendar sem še vztrajala. Sem se kar malce spotila user posted image , mož je pa shujšal za 2 kg, ko je iz druge sobe poslušal, kako joka user posted image !!

Zdaj pa je na vrsti še dnevno spanje. Ponavadi sva zaspala skoraj vedno v vozičku. No, danes sem ga dala v posteljo in ponovila postopek izpred štirih dni. Čez 15 min je že spal user posted image .

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
3.9.2007 12:51:45   
bucka01
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Ajja, Tatam, mož je ravno nekaj zbolel in je šel v drugo sobo spat, tako da sva bila z Gašperjem sama. Mož ni vedel, kaj nameravam in sem mu rekla, da naj nič ne hodi v sobo, če bo slišal Gašperja jokati. No, bilo je takole.
Ob 19 imamo kopanje, potem rižolino po žlici, nato v sobo podojit, prebrati knjigico, lupčka, prižgem zvezdico zaspanko za 10 min in grem ven. To rudno takoj zaspi. Potem se je zbudil ob 23.00 in sem ga pustila nekaj časa jokati. Čez 3 min se mu pokažem in rečem, da ga imava z atijem rada in, da se mora sam naučiti spati in, da ima tam zajčka, ki mu bo pomagal pančati. To mu rečem z umirjenim glasom, brez, da bi ga kaj božala ali mu dala dudo. Potem se mu skrijem in to ponavljam sprva na 3 min, potem na 5 in nato na 10 min. Po 50-ih min je zaspal. Mož je rekel, da bi ga on že 3x dvignil in pocrkljal user posted image !! Ko se je zbudil ob 02.00, je samo malce pojokcal in spal dalje, tako da sploh nisem nič vstajala. In isto je bilo ob 05.00.  Naslednji dan je malce pojokcal 2x, ampak mi ni bilo potrebno nič vstati. Tretjo noč smo spali do 3.40, ko je malce jokcal in spal dalje do 5.40, ko sem ga podojila. No, danes smo pa spali brez jokca do 5.20, ko sem ga podojila in smo spali naprej do 8.30. Pa še to bi verjetno spal brez zbujanja, če ne bi imel noska zamašenega, potem pa težko diha.

Bilo je pa res malce hudo tistih prvih 50 min...sem ga po 30 min že hotela dvigniti, vendar sem še vztrajala. Sem se kar malce spotila user posted image , mož je pa shujšal za 2 kg, ko je iz druge sobe poslušal, kako joka user posted image !!

Zdaj pa je na vrsti še dnevno spanje. Ponavadi sva zaspala skoraj vedno v vozičku. No, danes sem ga dala v posteljo in ponovila postopek izpred štirih dni. Čez 15 min je že spal user posted image .

Ja dobra si jaz tega že nebi počenjala bi se mi že po 10h minutah tolk zasmilu pa da ga nebi pobožala ali pa poljubila adio pamet sem že prav odvisna od teh poljubčkov.
Še dobro da mi spi celo noč da mi ni treba kakih poizkusov delat.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
3.9.2007 13:31:56   
onina
Ja dobra si jaz tega že nebi počenjala bi se mi že po 10h minutah tolk zasmilu pa da ga nebi pobožala ali pa poljubila adio pamet sem že prav odvisna od teh poljubčkov.

Ja, meni se je pa smilil, ker sam ni znal zaspati. Imaš pač srečo, ker ti celo noč spi. Pa temu ne bi ravno rekla poizkus, temveč pomoč otroku, da sam zaspi.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
3.9.2007 14:35:04   
bucka01
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Ja, meni se je pa smilil, ker sam ni znal zaspati. Imaš pač srečo, ker ti celo noč spi. Pa temu ne bi ravno rekla poizkus, temveč pomoč otroku, da sam zaspi.

Sory če sem te užalila s tem to ni bil moj namen.
Jaz sem samo svoje mnenje povedala da bi našla kak drug način za uspavat otroka ne pa da bi mi jokal 50 min potem pa od vsega hudega in utrujenosti od le tega zaspal.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
3.9.2007 14:43:45   
onina
Sory če sem te užalila s tem to ni bil moj namen.
Jaz sem samo svoje mnenje povedala da bi našla kak drug način za uspavat otroka ne pa da bi mi jokal 50 min potem pa od vsega hudega in utrujenosti od le tega zaspal.

Prej drug način, razen joške, ni pomagal.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
3.9.2007 16:09:47   
eva1
hej!

mi imamo že 5 zobkovuser posted image user posted image user posted image ,kr vn rinejo,še hvala bogu ni nič sitna,skoz je nasmejana,res pravi cuker!

punce kva je zdej s temi stvarmi za punčko-a zbiramo kej?
luna-jaz sem iz zagorja...kdaj se pa dobite ta teden v lj-če bo čas mogoče pridevauser posted image

onina-user posted image user posted image user posted image super za  spanje...če si se odločla za to metodo, tut ok,če tebi odgovarja! Važno je da sedaj spi, drugače pa jaz poznam kar nekaj mamic, ki so to prakticirale in res deluje..jaz tega problema hvala bogu nimam-ponoči spi, uspavam pa jo z dojenjem, ampak se mi zdi to še najmanjši problem, konec koncev nama ostane le še nekaj mesecev dojenja, ker pred službo bova končali! Potem pa se ova že kako uspavali-Lukca sem uspavala do 2 leta v naročju in je bilo prav fino, ko se je zvečer z meni stisnil..potem pa je že lepo sam odšel v postlo dal lupčka in zaspal...

Luna kaj pa v ervisu, nimajo tako majhnih čelad, al pa v šparu? Mi smo jo tam dobili-se mi zdiuser posted image

A se vaši malčki že vsi plazijo-Alja gre samo rikver, naprej pa ji še ne potegne...pa na vseh štirih se hojsa do onemoglosti!

Drugače pa sedaj cele dneve poslušam...babab, dadada,atata, daj, da,daj...user posted image user posted image user posted image prov fletna jeuser posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
3.9.2007 19:35:25   
zima07
Punce, kaj je zdaj, se dobimo na kavici ta teden? Midve jutri in v sredo zal ne moreva, tako da ce vam je vseeno, predlagava cetrtek...glede na slabo napoved, verjetno City Park oz. kaj podobnega?! Napisite zelje in predloge...

Gremo se kopat...LP!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
3.9.2007 19:37:19   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: eva1
punce kva je zdej s temi stvarmi za punčko-a zbiramo kej?
luna-jaz sem iz zagorja...kdaj se pa dobite ta teden v lj-če bo čas mogoče pridevauser posted image

Ja moje je že prštimano, pa bucka01 mi je tudi včeraj dala.Srečanje je lahko jutri al pa v sredo.Sreda je še bolša, ker bo jutri baje dež.Če pa imaš koga, ki hodi v LJ mimo Kresnic, mi lahko dostavi.

Luna kaj pa v ervisu, nimajo tako majhnih čelad, al pa v šparu? Mi smo jo tam dobili-se mi zdiuser posted image

Tud u Hervisu ni tok mejhnih, je št. S/M oz. obseg glavice 46/52cm al neki
tacga.Prevelko u glavnem, ker ma Mark že od rojstva bolj mejhno bučko.

A se vaši malčki že vsi plazijo-Alja gre samo rikver, naprej pa ji še ne
potegne...pa na vseh štirih se hojsa do onemoglosti!

Drugače pa sedaj cele dneve poslušam...babab, dadada,atata, daj, da,daj...user posted image user posted image user posted image prov fletna jeuser posted image

Seveda, seveda, povsod ga je dosti, je kar noro.Dans je prdelu spet eno fino buško.Najhujš je to, k se skoz postavla na noge, pol pa kam prbije, k ga ni še nč strah.
Čeblja pa tudi ja, babababa, tatatata in podobno.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
3.9.2007 19:39:08   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: zima07
Punce, kaj je zdaj, se dobimo na kavici ta teden? Midve jutri in v sredo zal ne moreva, tako da ce vam je vseeno, predlagava cetrtek...glede na slabo napoved, verjetno City Park oz. kaj podobnega?! Napisite zelje in predloge...

Naju ni več v četrtek!user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
3.9.2007 20:16:43   
zima07
Naju ni več v četrtek!

Ojoj! No, potem pa eventuelno sreda dopoldan-popoldan mamo ze cist zaseden...Lahko sreda?? Pa Luna, kaj si do sedaj nabrala za tisto puncko-midve bova tudi kaj dodali, najraje tisto, kar bolj manjka...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
3.9.2007 21:44:05   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Naju ni več v četrtek!

Ojoj! No, potem pa eventuelno sreda dopoldan-popoldan mamo ze cist zaseden...Lahko sreda?? Pa Luna, kaj si do sedaj nabrala za tisto puncko-midve bova tudi kaj dodali, najraje tisto, kar bolj manjka...

OK sreda dopoldne, se jutri točno zmenimo.
Ja zaenkrat mi je dala bucka01, pravi da nekaj pajackov.Midva pa mava eno pižamco in en bodi (ostalo se dala naprej), pa ene tetra pleničke, robčke, kremce.Verjetno bi prou prišle kakšne pamperske če jih ima ktera kej odveč.Drgač pa po moje cunce kar prav pridejo.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
4.9.2007 8:38:38   
LUNA06
Dobro jutro!
Kje pa ste punce, a še spite?Ja sej vreme je lih ta pravo.Jao, jao, kako je, mi pa na morje.user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
4.9.2007 9:01:20   
2.2.
zdravo!
ja vreme je res katastrofa. mi smo tudi rekli da bi šli malo na morje drugi teden- kam nimam pojma (svetujte kam bi šli- nekje blizi plaže app). rezervirano nimamo ker pri user posted image  neveš kaj bo do zadnjega dne.
v ponedeljek smo dobili končno prvi zobek .

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
4.9.2007 9:31:54   
LUNA06
Mark še panča, tko da mi je že pošteno dolgčas.Kaj pravte, a čem zakurblat peglo al nej še mal počakam?Dons se mi pa res ne da.Ampak bo treba, še pred morjem.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
4.9.2007 9:41:43   
2.2.
midve sva pa kar spale do 8h tako da sedaj do 11 ziher ne bo šla spat potem pa že kosilo.... za likat ma tudi jaz ampak bom kar popoldan ko pride dragi da bo lahko bil z nušo.
kam grete na morje- če ni skrivnost?
jaz malo prebiram po bolhi pa nič kaj pametnega ne najdem

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
4.9.2007 9:44:35   
LUNA06
Mi gremo u Novaljo, na Pagu, u prikolco.Sej to me mal skrbi, k prikolca je men ful fajn, sam ne v slabem vremenu.Smo si zrihtal sedežek za na bicikl za Marka, če bi nam blo dolgčas, ker za kopat verjetno ne bo lih primerno.Se mi zdi, da bomo kmal doma.user posted image  Res sploh mi ni za it, zato se mi tud pokat ne da.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
4.9.2007 9:45:26   
LUNA06
Ja sej naš pa še spi, že od cca. desetih zvečer.

Če vam ni predrago, pejte tlele.Mi smo bli junija in je blo super!
http://www.globtour.si/aranzma.asp?IDK=99&IDd=191&ID=3708

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
4.9.2007 9:48:49   
Aja32
Hojla...

da se še jaz po dolgem času malo javim... Jah, vikend je bil pošteno naporen v Luxemburgu, včeraj smo praznovali user posted image rojstni dan, tako da mi je šele zdaj uspelo vsaj malo priti do računalnika in seveda časa, da kaj napišem...

Mi katastrofalno spimo.. user posted image user posted image user posted image Včeraj, recimo, je zaspala ob pol devetih, potem se je v joku zbudila ob desetih in nama zaspala nazaj šele ob pol dvanajstih... Če si jo dal v posteljico, se je drla kot sraka, če si jo dal na najino posteljo, se je pa lepo usedla in čebljala, se smejala ter gledala naokoli... Nakar se je zbudila še okoli dveh in potem že ob šestih.. In kaj  mislite, da sedaj počne - SPI kot polhek...user posted image user posted image user posted image
V glavnem, pogovarjala sva se, da brez izjeme bomo ponovno najkasneje ob osmih v postelji... Ker Luka tudi zadnje čase štrajka in pred pol deseto, deseto ne zaspi... Zjutraj je seveda čista koma... Torej, brez pardona, od danes naprej sta najkasneje ob osmih v posteljici in seveda strožji režim... Jo bomo pustili joka... Ja, če verjameš... user posted image user posted image user posted image

Drugače bom tudi jaz kaj prispevala za malo punčko... V sredo midve lahko prideve, tako da bom prinesla s seboj...

Plazenje - zdaj je najbolj luštna ker se iz ležečega položaja sama usede... In je to ful všeč... Plazimo se nazaj, naprej bolj skačemo - se kar odrine... user posted image user posted image user posted image Drugače, če je v naročju, bi bila pa itak non-stop na nogicah...

Posteljno dno smo znižali... Namreč včeraj ji je prvič uspelo stati v posteljici... Lepo se je prijela za ograjo, prvo je bila na kolenih in se iz tega položaja dvignila na nogice... Tako da sva takoj zvečer lepo znižala vse skupaj...

OK, grem likat, pa perilo obesti, itd...

Se javim še kaj kasneje... pa, pa... A

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
4.9.2007 10:21:58   
2.2.
luna 06 pol pa imate res pravega zaspančka. v istro najrajši ne bi šli zaradi vremena, ker kako je pri nas tako je tudi tam. pa tale destinacija nam je malce predraga, ker bomo začeli gradit pa saj veš, vsak dinarček prav pride. namen imamo it nekem od zadra naprej... pa saj itak gremo na blef in vem da bomo dobili. samo da približno vsaj malo vem kakšen kraj bi bil primeren pa plaža, pa da se zvečer kaj pametnega dogaja v mestu zaradi večernih sprrehodov.
mi smo bili lali v gajacu- pag supeeer je bilo zvečer pa smo šli v novaljo. samo lani smo še bili "samski" brez otroka pa še en par je bil in smo se res imeli lepo.
upam da se bo kaj vreme uredilo?????

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
4.9.2007 10:24:17   
LUNA06
Ja jst tud upam, da se teli oblaki mal razpihajo.Drgač pa na blef z otročkom ne bi šla.Nism tak tip.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
4.9.2007 10:31:49   
Barbid
Živjo

Midve sva včeraj izkoristili lepo vreme. Danes je itak dežek, tako da bom jaz večinoma za štedilnikom, Lana pa se bo morala zadovoljiti z igranjem.

Tudi pri nas ni ravno rožnato s spanje. Zaspi med 20.30 in 21 uro, pa nekje do 7 zjutraj, vendar pa se vsako noč vsaj enkrat ali dvakrat zbudi.
V petek se je zato ker so jo pikali komarji, zdaj smo to odpravili.user posted image
V soboto se je zato, ker je bila vsa razbrcana in jo je verjetno zeblo - res bo treba nabavit spalno vrečo.
V nedeljo se je kar tko.... iz navade.........user posted image
V ponedeljek pa ..... ker je očitu na mobitelu od 3 naprej skoz piskal ker je bila baterija na koncu.... (on je itak da spal....zakaj že bi vstal in izključil gsm...) user posted image
V torek  - torej danes..... ja kaj bo pa nocoj......  user posted image

In kaj naj ob vsem tem rečem, nič.... vsakič ko ponoči Lana zbudi, dobi čaj....
in hvala bogu takoj zaspi nazaj.
Jaz pa si zjutraj privoščim ta velko šalcouser posted image

Midve jutri dopoldne lahko prideva,  meni najbolj odgovarja nekje po enajsti uri , samo povejte kje se dobimo.

Čisto odkrito povem, da sem jaz vse cunjce 56 in 62 poslala na Črno celino - konkretneje v Zambijo. Itak so vse stvari s kratkimi rokavi, kar je ta trenutek za malo deklico  (za katero poteka akcija čisto neprimero , v afriki pa jim e stvari še kako prav pridejo).
Hkrati naj še povem, da je  Lanina krstna boterca tudi botrca , (temu se reče botrstvo na daljavo) fantku iz Zambije, ki je brez staršev,  zdaj je star 6 let in če je le možnost ga vsako leto, skupaj z patrom Mihatom Drvenščkom (včasih je bil župnik tukaj v Ljubljani, zdaj pa je že vrsto let v Zambiji) obišče.  Miha pa pride dvakrat na leto v Slovenijo in vsakič se zberejo stvari, ki jih potrebujejo sirote na črni celini , tako obleke, kot potrebščine za šolo, pa še marsikaj uporabnega.

Tako, zdaj pa se je moja Lana zbudila in akcija z hranjenjem......že kliče mam-mam...

Šibam.

Lp Barbi

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
4.9.2007 10:33:49   
2.2.
zakaj ne bi šla? v tem času itak dobiš app kje hočeš?cene so nekje iste. vidiš kraj in app ti je všeč ali ne in se odločiš. ker sem že imela izkušnje vidim sliko in opise... vse o.k. pridem tam pa katastrofa- samo kaj če že prej plačaš moraš glih potrpet. samo takrat smo lahko potrpeli ker smo bili samo, sedaj pa z otokom mi pa ne bi bilo vseeno.
malo sedaj gledam kje bi bilo primerno- kateri kraj. potem za drugo leto pa si bomo lahko še kje med potjo vzeli kakšen naslo in tel. če nam bo bilo kje všeč.
vsako leto da bi hodila v isti kraj pa ne bi.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
4.9.2007 11:38:23   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Plazenje - zdaj je najbolj luštna ker se iz ležečega položaja sama usede... In je to ful všeč... Plazimo se nazaj, naprej bolj skačemo - se kar odrine... user posted image user posted image user posted image Drugače, če je v naročju, bi bila pa itak non-stop na nogicah!

pri nam je popalnoma istouser posted image user posted image user posted image

Ja mi smo tudi uvedli "strogi režim", sedaj ko je ponovno vrtec-sta oba ob 7h v banah, ob pol osmih večerjata, ob 20h je treba spat...no sej Luka kr dol pade zvečer, ker ga sedaj zjutraj zbujamo(prej je itak potegnil do 9-10h)!

2.2. če greš na pag-(itak lahko greš na most) pejdi v te apartmaje, ko smo bili mi-je noro, ti povem, pa je tip rekel, da ima v septembru še frej-cena je 50 EUR za app(4 osebe)! Je res ful ok, v novalji pa si itak v parih minut z avtom!Drugače pa tut če greš na blef, nima kej bit, ker sedaj je vse prazno, boš dobila lih katerikoli app. si boš zaželelauser posted image

LUNA-če te kašna grozna evforija za likat prime, lahko še k men prideš, ne bom nč jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image
Men je tut varianta prikolica zakon, samo imam že 2 slabe izkušnje za sabo-letos v poreču se je v 1 minuti vse stemnilo, zapihala je hudo burja(al karkoli že) smo mogli v sekundi pospravit arafat, drugače bi nam baldahin odpihnlo-no sej jst sem bla z otroki v prikolici, moj in kolegica pa sta bila fajn mokra, še toča je padala-uglaven ko prizor iz grozljivkeuser posted image

ja jaz mam nekaj cunj, k so še lepe, sam vem, da jih Alji pa ne bom več gor dajala, pa jih bom jutri prinesla, al pa na srečanje v CE(ko ga imajo februarčice-bova vrjetno s sestro šle)-dajte še tiste ki ste iz štajrske se pridružit, da vas vsaj nekaj spoznamuser posted image

Kje pa se dobite(mo) jutri? Pa kdaj-če se mi bo dalo bom prišla, ati bo itak iz nočne spal, Luka bo v vrtcu, samo če bo kakšen dež, ne vem če se mi bo dalo gor vozituser posted image -bom zjutraj sporočila!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
4.9.2007 11:41:42   
eva1
še to sem se spomnla-ko je bil Luka star 8 mesecev smo začeli na novi bebici delat-sedaj mi niti na misel ne pride,da bi sloh kdaj še kašnega melauser posted image user posted image user posted image user posted image -kok gre čas hitro okoli!

Aja smo imele pa cepljenje danes(3 dozo, vse z zamikom, ker je bla prej dosti bolana in ni bila cepljena)-ni niti malo jokala, ima pa 9.160g in 72 cmuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
4.9.2007 12:03:27   
lora16
ojla!
fino, da spet organizirate druženje, midve z zalo se vam bova tud pridružli. ker mi pisanje res ne gre od rok mi bolj odgovarja ta način komuniciranjeuser posted image .

lep pozdravček vsem!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?