bucka01
|
IZVIRNO SPOROČILO: onina Ajja, Tatam, mož je ravno nekaj zbolel in je šel v drugo sobo spat, tako da sva bila z Gašperjem sama. Mož ni vedel, kaj nameravam in sem mu rekla, da naj nič ne hodi v sobo, če bo slišal Gašperja jokati. No, bilo je takole. Ob 19 imamo kopanje, potem rižolino po žlici, nato v sobo podojit, prebrati knjigico, lupčka, prižgem zvezdico zaspanko za 10 min in grem ven. To rudno takoj zaspi. Potem se je zbudil ob 23.00 in sem ga pustila nekaj časa jokati. Čez 3 min se mu pokažem in rečem, da ga imava z atijem rada in, da se mora sam naučiti spati in, da ima tam zajčka, ki mu bo pomagal pančati. To mu rečem z umirjenim glasom, brez, da bi ga kaj božala ali mu dala dudo. Potem se mu skrijem in to ponavljam sprva na 3 min, potem na 5 in nato na 10 min. Po 50-ih min je zaspal. Mož je rekel, da bi ga on že 3x dvignil in pocrkljal !! Ko se je zbudil ob 02.00, je samo malce pojokcal in spal dalje, tako da sploh nisem nič vstajala. In isto je bilo ob 05.00. Naslednji dan je malce pojokcal 2x, ampak mi ni bilo potrebno nič vstati. Tretjo noč smo spali do 3.40, ko je malce jokcal in spal dalje do 5.40, ko sem ga podojila. No, danes smo pa spali brez jokca do 5.20, ko sem ga podojila in smo spali naprej do 8.30. Pa še to bi verjetno spal brez zbujanja, če ne bi imel noska zamašenega, potem pa težko diha. Bilo je pa res malce hudo tistih prvih 50 min...sem ga po 30 min že hotela dvigniti, vendar sem še vztrajala. Sem se kar malce spotila , mož je pa shujšal za 2 kg, ko je iz druge sobe poslušal, kako joka !! Zdaj pa je na vrsti še dnevno spanje. Ponavadi sva zaspala skoraj vedno v vozičku. No, danes sem ga dala v posteljo in ponovila postopek izpred štirih dni. Čez 15 min je že spal . Ja dobra si jaz tega že nebi počenjala bi se mi že po 10h minutah tolk zasmilu pa da ga nebi pobožala ali pa poljubila adio pamet sem že prav odvisna od teh poljubčkov. Še dobro da mi spi celo noč da mi ni treba kakih poizkusov delat.
|