|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
4.9.2007 12:04:16   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: eva1
LUNA-če te kašna grozna evforija za likat prime, lahko še k men prideš, ne bom nč jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image
Men je tut varianta prikolica zakon, samo imam že 2 slabe izkušnje za sabo-letos v poreču se je v 1 minuti vse stemnilo, zapihala je hudo burja(al karkoli že) smo mogli v sekundi pospravit arafat, drugače bi nam baldahin odpihnlo-no sej jst sem bla z otroki v prikolici, moj in kolegica pa sta bila fajn mokra, še toča je padala-uglaven ko prizor iz grozljivkeuser posted image

Kje pa se dobite(mo) jutri? Pa kdaj-če se mi bo dalo bom prišla, ati bo itak iz nočne spal, Luka bo v vrtcu, samo če bo kakšen dež, ne vem če se mi bo dalo gor vozituser posted image -bom zjutraj sporočila!

Sem že ugasnla.user posted image
No sej sm use zlikala.Nekaj pa še visi, bo pa za jutri, da mi ne bo dolgčas.

Meni je ušeč prikolica.Sem bla ravno v tej naši že štiri dni v začetku avgusta, pa smo imeli tud nevihto en dan, je blo treba use selit notr v baldahin.Jah če je slabo vreme, je povsod en šit, s tako majhnim.

Ja pa dejmo se dobit okol enajste v City parku (lahko Pod vodo kot zadnjič), če bo pa lepo (nisem še nič napovedi gledala) pa lahko v Tivoliju.Kaj pravte?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
4.9.2007 12:06:11   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: eva1
še to sem se spomnla-ko je bil Luka star 8 mesecev smo začeli na novi bebici delat-sedaj mi niti na misel ne pride,da bi sloh kdaj še kašnega melauser posted image user posted image user posted image user posted image -kok gre čas hitro okoli!

Joj, jaz bi tudi....
No zdej čakam gospo M.Upam, da pride čimprej.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
4.9.2007 12:18:07   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: lora16

ojla!
fino, da spet organizirate druženje, midve z zalo se vam bova tud pridružli.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
4.9.2007 12:22:52   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ja pa dejmo se dobit okol enajste v City parku (lahko Pod vodo kot zadnjič), če bo pa lepo (nisem še nič napovedi gledala) pa lahko v Tivoliju.Kaj pravte?

Vreme po moje ne bo za Tivoli user posted image ...skoda... Ja, meni je CP ok, edino se malo prej bi bilo idealno-itak traja eno uro, da se vse zberemouser posted image , potem je pa treba ze it...Torej, jaz predlagam ob desetih user posted image ..

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
4.9.2007 12:24:27   
zima07
...No, ja edino zaspancem je oprosceno, da zamudijouser posted image -Luna, ce bo Mark spet spal do pol desetih, lahko prides kasnejeuser posted image ...

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
4.9.2007 12:36:30   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Zdej sm se pa neki spomnla.A bo hodila kera na plavanje tle u LJ?Mislm na tečaj plavanja za dojenčke?

Ja, jaz bi-kam  pa kdaj si imela v mislih?

Sm čist pozabla na tole, sori!
Začne se v začetku oktobra.Je pa na DIF-u al pa  Atlantisu.
Več na www.plavanje-dojenckov.com.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
4.9.2007 12:42:25   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

...No, ja edino zaspancem je oprosceno, da zamudijouser posted image -Luna, ce bo Mark spet spal do pol desetih, lahko prides kasnejeuser posted image ...

Dans je do 10.15.user posted image
Ok velja ob desetih.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
4.9.2007 13:14:05   
Barbid
Hoj

Velja, jutri v City parku - Pod vodo, ampak  midve ne moreva ob 10, prideva kasneje.

Lp
user posted image
Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
4.9.2007 14:30:50   
LUNA06
Ajja kako pa kej kaže s piknikom?Trgatve so se že začele.Sam letos mošt in kostanj ne bosta istočasno, da bi meli kostanjev piknik.No lahko ga imamo, ampak brez mošta.
A pridš jutri?

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
4.9.2007 14:34:17   
lora16
pišuka!  ne bova prišli, ker imava sestanek v vrtcu ob 10ih seveda.user posted image  pa drugič, sej ste supeca in se kar pogosto dobite.
lp

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
4.9.2007 14:35:40   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: lora16

pišuka!  ne bova prišli, ker imava sestanek v vrtcu ob 10ih seveda.user posted image  pa drugič, sej ste supeca in se kar pogosto dobite.

Ah sej naš še ujameš.Sej ne boš ceu dan u vrtcu.Mi se ponavadi ne spokamo prav kmalu.Pokliči, ko končaš, pa boš vidla.

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
4.9.2007 14:42:52   
ajja
Evo, še mene! Sem glih iz CE, sva z Asandro1 malo prečekirali City center. Vam moram povedat, da je Asandra1 res karakter, je kupila samo tisto, po kar je prišla.user posted image user posted image user posted image Mene pa so itak premamile cotke v H&M in je Žiga dobil kavbojke pa eno majčko, čeprav sem si  šla kupit samo teniske za aerobiko.user posted image  Tako da jutri zopet City park?user posted image  Bi morala denarnico doma pustit.user posted image  Verjetno pridem, ja, imam paketek za punčko, samo če me vprašate zdajle, se mi pa sploh ne da. Ob desetih ste rekle?

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06
Ajja kako pa kej kaže s piknikom?Trgatve so se že začele.Sam letos mošt in kostanj ne bosta istočasno, da bi meli kostanjev piknik.No lahko ga imamo, ampak brez mošta.

Piknik, ja. Sva ravno čez vikend šla z mojim M v izvidnico. Kostanja je ful, sam se bojim, da bo zrel ravno, ko bomo mi na morju.user posted image  Planiram ga za prvi vikend v oktobru (mislim, da 6.10.). Bi šlo?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
4.9.2007 19:30:21   
onina
Zima07, a bi se oglasila pri meni, predno gresta v CT, da ti dam vrečo (cunjice, pleničke, ipd.)? Če boš prišla, me pokliči 15 min prej, da bom doma.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
4.9.2007 20:08:21   
Teja K.
Pozdravljene, končno se pridružujem vašim klepetom. Morala bi biti na vaši strani klepetulj, vendar sem zaradi prezgodnjega poroda pristala med decembrskimi klepetuljami. Na žalost si nisem dala prej časa, da bi kaj napisala o našem zakladu.
Na kratko (če je to možno): user posted image
- 9.12. se je rodil mali drobižek, ki smo ga poimenovali Jakob in je tehtal 2010 g, dolg 45 cm (nedonošenček v 34.tednu rojen),
- drugi dan po porodu (urgentni carski rez zaradi krvavitev-luščenje posteljice) je nastopila dihalna stiska in zato so ga premestili iz porodnišnice na EITN v LJ, kjer je bil cel teden sam,
- naslednji teden sem žicala tudi mojo premestitev kot doječa mamica (hvala Bogu mi je uspelo ohraniti mleko in sva se dojila že takoj, ko je bilo možno),
- pot do zdravega dojenčka je bila dolga 3 teden in na silvestrovo sva lahko končno šla domov (dobila sva najlepše darilo za dedka mraza, takoe je rekel moj mož),
- potem malo več pregledov, vendar vse je bilo vedno vredu in Jakob je zrastel v "velikega" fanta , ki tehta okrog 7500 g in velik približno 75 cm, v nedeljo bo dopolnil 9 mesecev.
Tako...na kratko, pa saj sem rekla, da to ne bo mogoče. Imela sem precejšnjo srečo, da sem bila že od oktobra hospitalizirana v bolnišnici in tako pod nadzorom zdravnikov, tisti dan ko sem ponovno zakrvavela, pa so sprožili urgentni CR in to je prineslo rojstvo endonošenčka, vendar je bila edina možnost, da je preživel.

Ve, pa uživate na veliko....Super!
Od danes naprej vam bolj poročala tudi o naju, upam, da lahko ostanem na vaši starni kleptulj, kajti tu bi morala biti, če bi šlo vse po sreči.

Zdaj pa gremo kopat našega junaka.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
4.9.2007 20:38:49   
Aja32
user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Jakob... Teja K  - dobrodošla...

Tudi mi smo imeli prvega nedonošenčka... Taki so največji borci...
Pa ga poglej zdaj... Največji gaunar na svetu... Ni mu para...

Torej punce... Midve jutri prideve...
Edino zjutraj moram še malo pregledati kaj imamo za malo pikico - sigurno se bo kaj našlo...

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 4.9.2007 20:39:04 >

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
4.9.2007 20:49:20   
Aja32
Kdaj pride pa Manca nazaj z morja?! user posted image user posted image user posted image Jo že kar nekaj časa ni - po mojem v kratkem...

LP A

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
4.9.2007 21:32:00   
asandra1
Končno ste se spet malo razpisale, ker zadnje čase je bilo bolj žalostno tu, nisem imela kaj za bratuser posted image .

Hvala za kompliment Ajja, o mojem "močnem"karakterju pa jaz raje ne biuser posted image ...
Morem rečt, da bi jaz tud kar na aerobiko šla, da bi si lahko take lepe patike kupila.

Drugače pa našega Klemna nekaj matra, nima vročine, samo včasih ga zgrabi in se dere kot bi ga nekaj ful bolelo, msilim, da so zobki zopet na pohodu,bomo videli kmalu.

Upam, da kostanjev piknik bo,da vas še midva spoznavauser posted image .

Želim vam miro nočko!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
4.9.2007 21:37:51   
lora16
luna06 dobra ideja, zima jutri te pokličem kje ste, ko končavaz vrtcem.
lp

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
4.9.2007 22:30:13   
zima07
luna06 dobra ideja, zima jutri te pokličem kje ste, ko končavaz vrtcem.
lp

Velja!!! Upam, da se vidimouser posted image ...

Onina, te poklicem!user posted image
Teja K., dobrodoslauser posted image ...bravo, za tvojega junakauser posted image ...

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
4.9.2007 22:31:18   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Kdaj pride pa Manca nazaj z morja?! user posted image user posted image user posted image Jo že kar nekaj časa ni - po mojem v kratkem...

Tud jst jo že pogrešam.Sem že tuhtala kdaj pride.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
4.9.2007 22:32:45   
zima07

< Sporočilo je popravil zima07 -- 4.9.2007 22:33:41 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
4.9.2007 22:33:19   
LUNA06
Teja K. doborodšla in ostani med nami!user posted image user posted image user posted image
Tud midva z Markom bi morala k decembrčkom, pa ostajava zvesta januarkam, ker sva najprej sem pasala, potem je pa malo pohitel (en teden) in sva decembrčka.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
4.9.2007 22:36:54   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Kdaj pride pa Manca nazaj z morja?! Jo že kar nekaj časa ni - po mojem v kratkem...

Tud jst jo že pogrešam.Sem že tuhtala kdaj pride.

Mislim, da so sli za 14 dni, to pomeni, da se jim dopust pocasi iztekauser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
4.9.2007 22:53:51   
Teja K.
Tu pa res pridno klepetateuser posted image . Čestitam!
Hvala za dobrodošlico vsem in lepo pozdravljene še enkrat.
Hotela sem vaš vprašati kako spijo vaši junaki in junakinje? Naš Jakob je kar slab v spanju-no ne smem kritizirati, vendar podnevi spi do 2 uri v dveh riundah, zvečer pa od 22 do zjutraj nekje 7. ure (vmes ga 1-2 x podojim). Zdi se  mi, da je to malo?
Srečnice, ker lahko razpravljate, da se boste dobile in počvekale....pride mogoča katera na primorsko na čvek? Meni je LJ mal predaleč, no ni daleč, le izven mojih vsakodnevnih opravil.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
4.9.2007 23:29:01   
zima07
Srečnice, ker lahko razpravljate, da se boste dobile in počvekale....pride mogoča katera na primorsko na čvek? Meni je LJ mal predaleč, no ni daleč, le izven mojih vsakodnevnih opravil.

Ampak vseeno, si moras kdaj vzet cas, ko se dobimo in nas pridt tudi v zivo spoznat...Smo v resnici se vecje face kot takoleuser posted image  user posted image

Jah, mi smo s spanjem kar zadovoljni-Brina spi od okoli 20ih do nekje sedmih, osmih zjutraj-med 2.00 in 5.00 se lacna zbudi, takrat jo vzamem k sebi in po podoju spiva dalje (no, jaz ze vmes user posted image )-do zjutraj se potem doji se enkrat ali dvakrat-zjutraj pa se se pol ure pogovarja sama s sabo, z dudo, z blazinami, stenami...in mamico, ki pa zraven drema...ko zacne plezat po meni in me bozat (cukat) pa pocasi vstaneva in dan se zacne...Preko dneva pa zadnje case spi se dvakrat po kako uro (ali dve, ce smo doma in ima mir)....

No, zdaj pa grem...sicer bo se prehitro jutro....

Lahko noc!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?