Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 12:04:16
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 LUNA-če te kašna grozna evforija za likat prime, lahko še k men prideš, ne bom nč jezna Men je tut varianta prikolica zakon, samo imam že 2 slabe izkušnje za sabo-letos v poreču se je v 1 minuti vse stemnilo, zapihala je hudo burja(al karkoli že) smo mogli v sekundi pospravit arafat, drugače bi nam baldahin odpihnlo-no sej jst sem bla z otroki v prikolici, moj in kolegica pa sta bila fajn mokra, še toča je padala-uglaven ko prizor iz grozljivke Kje pa se dobite(mo) jutri? Pa kdaj-če se mi bo dalo bom prišla, ati bo itak iz nočne spal, Luka bo v vrtcu, samo če bo kakšen dež, ne vem če se mi bo dalo gor vozit -bom zjutraj sporočila! Sem že ugasnla. No sej sm use zlikala.Nekaj pa še visi, bo pa za jutri, da mi ne bo dolgčas. Meni je ušeč prikolica.Sem bla ravno v tej naši že štiri dni v začetku avgusta, pa smo imeli tud nevihto en dan, je blo treba use selit notr v baldahin.Jah če je slabo vreme, je povsod en šit, s tako majhnim. Ja pa dejmo se dobit okol enajste v City parku (lahko Pod vodo kot zadnjič), če bo pa lepo (nisem še nič napovedi gledala) pa lahko v Tivoliju.Kaj pravte?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 12:06:11
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 še to sem se spomnla-ko je bil Luka star 8 mesecev smo začeli na novi bebici delat-sedaj mi niti na misel ne pride,da bi sloh kdaj še kašnega mela -kok gre čas hitro okoli! Joj, jaz bi tudi.... No zdej čakam gospo M.Upam, da pride čimprej.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 12:18:07
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: lora16 ojla! fino, da spet organizirate druženje, midve z zalo se vam bova tud pridružli.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 12:22:52
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Ja pa dejmo se dobit okol enajste v City parku (lahko Pod vodo kot zadnjič), če bo pa lepo (nisem še nič napovedi gledala) pa lahko v Tivoliju.Kaj pravte? Vreme po moje ne bo za Tivoli ...skoda... Ja, meni je CP ok, edino se malo prej bi bilo idealno-itak traja eno uro, da se vse zberemo , potem je pa treba ze it...Torej, jaz predlagam ob desetih ..
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 12:24:27
|
|
|
|
zima07
|
...No, ja edino zaspancem je oprosceno, da zamudijo -Luna, ce bo Mark spet spal do pol desetih, lahko prides kasneje ...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 12:36:30
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: zima07 Zdej sm se pa neki spomnla.A bo hodila kera na plavanje tle u LJ?Mislm na tečaj plavanja za dojenčke? Ja, jaz bi-kam pa kdaj si imela v mislih? Sm čist pozabla na tole, sori! Začne se v začetku oktobra.Je pa na DIF-u al pa Atlantisu. Več na www.plavanje-dojenckov.com.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 12:42:25
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: zima07 ...No, ja edino zaspancem je oprosceno, da zamudijo -Luna, ce bo Mark spet spal do pol desetih, lahko prides kasneje ... Dans je do 10.15. Ok velja ob desetih.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 13:14:05
|
|
|
|
Barbid
|
Hoj Velja, jutri v City parku - Pod vodo, ampak midve ne moreva ob 10, prideva kasneje. Lp Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 14:30:50
|
|
|
|
LUNA06
|
Ajja kako pa kej kaže s piknikom?Trgatve so se že začele.Sam letos mošt in kostanj ne bosta istočasno, da bi meli kostanjev piknik.No lahko ga imamo, ampak brez mošta. A pridš jutri?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 14:34:17
|
|
|
|
lora16
|
pišuka! ne bova prišli, ker imava sestanek v vrtcu ob 10ih seveda. pa drugič, sej ste supeca in se kar pogosto dobite. lp
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 14:35:40
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: lora16 pišuka! ne bova prišli, ker imava sestanek v vrtcu ob 10ih seveda. pa drugič, sej ste supeca in se kar pogosto dobite. Ah sej naš še ujameš.Sej ne boš ceu dan u vrtcu.Mi se ponavadi ne spokamo prav kmalu.Pokliči, ko končaš, pa boš vidla.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 14:42:52
|
|
|
|
ajja
|
Evo, še mene! Sem glih iz CE, sva z Asandro1 malo prečekirali City center. Vam moram povedat, da je Asandra1 res karakter, je kupila samo tisto, po kar je prišla. Mene pa so itak premamile cotke v H&M in je Žiga dobil kavbojke pa eno majčko, čeprav sem si šla kupit samo teniske za aerobiko. Tako da jutri zopet City park? Bi morala denarnico doma pustit. Verjetno pridem, ja, imam paketek za punčko, samo če me vprašate zdajle, se mi pa sploh ne da. Ob desetih ste rekle? IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Ajja kako pa kej kaže s piknikom?Trgatve so se že začele.Sam letos mošt in kostanj ne bosta istočasno, da bi meli kostanjev piknik.No lahko ga imamo, ampak brez mošta. Piknik, ja. Sva ravno čez vikend šla z mojim M v izvidnico. Kostanja je ful, sam se bojim, da bo zrel ravno, ko bomo mi na morju. Planiram ga za prvi vikend v oktobru (mislim, da 6.10.). Bi šlo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 19:30:21
|
|
|
|
onina
|
Zima07, a bi se oglasila pri meni, predno gresta v CT, da ti dam vrečo (cunjice, pleničke, ipd.)? Če boš prišla, me pokliči 15 min prej, da bom doma.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 20:08:21
|
|
|
|
Teja K.
|
Pozdravljene, končno se pridružujem vašim klepetom. Morala bi biti na vaši strani klepetulj, vendar sem zaradi prezgodnjega poroda pristala med decembrskimi klepetuljami. Na žalost si nisem dala prej časa, da bi kaj napisala o našem zakladu. Na kratko (če je to možno): - 9.12. se je rodil mali drobižek, ki smo ga poimenovali Jakob in je tehtal 2010 g, dolg 45 cm (nedonošenček v 34.tednu rojen), - drugi dan po porodu (urgentni carski rez zaradi krvavitev-luščenje posteljice) je nastopila dihalna stiska in zato so ga premestili iz porodnišnice na EITN v LJ, kjer je bil cel teden sam, - naslednji teden sem žicala tudi mojo premestitev kot doječa mamica (hvala Bogu mi je uspelo ohraniti mleko in sva se dojila že takoj, ko je bilo možno), - pot do zdravega dojenčka je bila dolga 3 teden in na silvestrovo sva lahko končno šla domov (dobila sva najlepše darilo za dedka mraza, takoe je rekel moj mož), - potem malo več pregledov, vendar vse je bilo vedno vredu in Jakob je zrastel v "velikega" fanta , ki tehta okrog 7500 g in velik približno 75 cm, v nedeljo bo dopolnil 9 mesecev. Tako...na kratko, pa saj sem rekla, da to ne bo mogoče. Imela sem precejšnjo srečo, da sem bila že od oktobra hospitalizirana v bolnišnici in tako pod nadzorom zdravnikov, tisti dan ko sem ponovno zakrvavela, pa so sprožili urgentni CR in to je prineslo rojstvo endonošenčka, vendar je bila edina možnost, da je preživel. Ve, pa uživate na veliko....Super! Od danes naprej vam bolj poročala tudi o naju, upam, da lahko ostanem na vaši starni kleptulj, kajti tu bi morala biti, če bi šlo vse po sreči. Zdaj pa gremo kopat našega junaka.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 20:38:49
|
|
|
|
Aja32
|
Bravo Jakob... Teja K - dobrodošla... Tudi mi smo imeli prvega nedonošenčka... Taki so največji borci... Pa ga poglej zdaj... Največji gaunar na svetu... Ni mu para... Torej punce... Midve jutri prideve... Edino zjutraj moram še malo pregledati kaj imamo za malo pikico - sigurno se bo kaj našlo...
< Sporočilo je popravil Aja32 -- 4.9.2007 20:39:04 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 20:49:20
|
|
|
|
Aja32
|
Kdaj pride pa Manca nazaj z morja?! Jo že kar nekaj časa ni - po mojem v kratkem... LP A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 21:32:00
|
|
|
|
asandra1
|
Končno ste se spet malo razpisale, ker zadnje čase je bilo bolj žalostno tu, nisem imela kaj za brat . Hvala za kompliment Ajja, o mojem "močnem"karakterju pa jaz raje ne bi ... Morem rečt, da bi jaz tud kar na aerobiko šla, da bi si lahko take lepe patike kupila. Drugače pa našega Klemna nekaj matra, nima vročine, samo včasih ga zgrabi in se dere kot bi ga nekaj ful bolelo, msilim, da so zobki zopet na pohodu,bomo videli kmalu. Upam, da kostanjev piknik bo,da vas še midva spoznava . Želim vam miro nočko!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 21:37:51
|
|
|
|
lora16
|
luna06 dobra ideja, zima jutri te pokličem kje ste, ko končavaz vrtcem. lp
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 22:30:13
|
|
|
|
zima07
|
luna06 dobra ideja, zima jutri te pokličem kje ste, ko končavaz vrtcem. lp Velja!!! Upam, da se vidimo ... Onina, te poklicem! Teja K., dobrodosla ...bravo, za tvojega junaka ...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 22:31:18
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Kdaj pride pa Manca nazaj z morja?! Jo že kar nekaj časa ni - po mojem v kratkem... Tud jst jo že pogrešam.Sem že tuhtala kdaj pride.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 22:32:45
|
|
|
|
zima07
|
< Sporočilo je popravil zima07 -- 4.9.2007 22:33:41 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 22:33:19
|
|
|
|
LUNA06
|
Teja K. doborodšla in ostani med nami! Tud midva z Markom bi morala k decembrčkom, pa ostajava zvesta januarkam, ker sva najprej sem pasala, potem je pa malo pohitel (en teden) in sva decembrčka.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 22:36:54
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Kdaj pride pa Manca nazaj z morja?! Jo že kar nekaj časa ni - po mojem v kratkem... Tud jst jo že pogrešam.Sem že tuhtala kdaj pride. Mislim, da so sli za 14 dni, to pomeni, da se jim dopust pocasi izteka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 22:53:51
|
|
|
|
Teja K.
|
Tu pa res pridno klepetate . Čestitam! Hvala za dobrodošlico vsem in lepo pozdravljene še enkrat. Hotela sem vaš vprašati kako spijo vaši junaki in junakinje? Naš Jakob je kar slab v spanju-no ne smem kritizirati, vendar podnevi spi do 2 uri v dveh riundah, zvečer pa od 22 do zjutraj nekje 7. ure (vmes ga 1-2 x podojim). Zdi se mi, da je to malo? Srečnice, ker lahko razpravljate, da se boste dobile in počvekale....pride mogoča katera na primorsko na čvek? Meni je LJ mal predaleč, no ni daleč, le izven mojih vsakodnevnih opravil.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.9.2007 23:29:01
|
|
|
|
zima07
|
Srečnice, ker lahko razpravljate, da se boste dobile in počvekale....pride mogoča katera na primorsko na čvek? Meni je LJ mal predaleč, no ni daleč, le izven mojih vsakodnevnih opravil. Ampak vseeno, si moras kdaj vzet cas, ko se dobimo in nas pridt tudi v zivo spoznat...Smo v resnici se vecje face kot takole Jah, mi smo s spanjem kar zadovoljni-Brina spi od okoli 20ih do nekje sedmih, osmih zjutraj-med 2.00 in 5.00 se lacna zbudi, takrat jo vzamem k sebi in po podoju spiva dalje (no, jaz ze vmes )-do zjutraj se potem doji se enkrat ali dvakrat-zjutraj pa se se pol ure pogovarja sama s sabo, z dudo, z blazinami, stenami...in mamico, ki pa zraven drema...ko zacne plezat po meni in me bozat (cukat) pa pocasi vstaneva in dan se zacne...Preko dneva pa zadnje case spi se dvakrat po kako uro (ali dve, ce smo doma in ima mir).... No, zdaj pa grem...sicer bo se prehitro jutro.... Lahko noc!
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?