|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
11.9.2007 18:56:09   
Barbid
Živjo

Vreme se je zjasnilo  user posted image user posted image user posted image ,  torej JUTRI se dobimo.....a ne,.... user posted image
kje že in ob kateri uri  ?  Prosim za predloge  .....

Mogoče Čolnarna, bi blo fino uloviti še kakšen sončen žarek in svež zrak, predno se dokončno naseli ljubljanska megla !

Aja32: mogoče pridem ta vikden na vaš konec. Poglej ZS.
Je pa res pravi "kornjak " tvoj Žiga. Lana se niti slučajno ne dvigne, nič se ne plazi. Zdaj ne vem, ali se noče, ali pa se nikoli ne bo in bo kar shodila .

Toliko na kratko, lepo se imejte in ...... "berem" predloge za jutri.

Lp
Barbi

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
11.9.2007 18:59:40   
Barbid
No, zdaj sem ga pa POLOMILA STO NA URO !  SE OPRAVIČUJEM.

NAJA IN MAMI Aja32 OPROSTITA.

Ajja: to pa drži, imaš ZS, pridem v Rogaško

Barbi

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
11.9.2007 19:50:47   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

user posted image  user posted image  Bravo mi.... danes sem prvič opazila, da se je iz ležečega položaja samostojno vsedel user posted image  user posted image

[

Brina tudi-vceraj zveceruser posted image  user posted image  user posted image - Bravo za oba cimra!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
11.9.2007 19:52:12   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Barbid

Vreme se je zjasnilo  user posted image user posted image user posted image ,  torej JUTRI se dobimo.....a ne,.... user posted image
kje že in ob kateri uri  ?  Prosim za predloge  .....

Mogoče Čolnarna, bi blo fino uloviti še kakšen sončen žarek in svež zrak, predno se dokončno naseli ljubljanska megla !

Se strinjam-edinole, midve bi jutri za spremembo malo kasneje kot ponavadi-ob enajstih bi lahko prisle-no, ce se boste zmenile prej, bova pa malo zamudili...

LP

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
11.9.2007 20:10:04   
lora16
super, verjetno prideva tud midve. če bo pa očka frej bova pa verjetno prešpricali.

lahko pa povem, da me je malce strah današnje noči. zala je včeraj spala celo noč (tretjič) in čez dan spala 2x po 2 uri in danes zaspala ob 19 45. hmm upam, da ne bo ob 3eh žurke.

lp vsem

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
11.9.2007 20:11:00   
Barbid
Živjo

Meni odgovarja ob 11, tako kot je napisala tudi Zima.

Povejte še ostale, katera ura bi bila primerna in seveda KJE ?

Lp
Barbi

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
11.9.2007 20:53:38   
ajja
Naš fant pa je danes od silnega praznovanja svoje osemmesečnice in silnih dobrot, ki smo mu jih pripravili za ta jubilejuser posted image  (polenta in omaka iz bučk), zaspal kar med kosilom. Evo še dokazi.user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
11.9.2007 20:54:59   
ajja
No, zdaj sem ga pa POLOMILA STO NA URO !  SE OPRAVIČUJEM.

Barbid, se zgodi, sploh pa ni tak hud polom.user posted image  Imaš ZS.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
11.9.2007 21:09:04   
Barbid
Hoj

Ah, ja.... kaj naj rečem....user posted image

Upam, da mi AJA32 oprosti,  pa saj ve, da sem "blond"  user posted image

ajja: sem ti odgovorila na zs

Zdaj pa res, lahko nočko in upam, da se jutri vidimo.

Barbi

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
11.9.2007 21:20:20   
Aja32
Bog ne dej - tole pa ne oprostim...user posted image user posted image user posted image user posted image

Za jutri jaz nisem čisto sigurna - vam povem zjutraj... Drugače se pa Luna vrača jutri, pa bi se lahko dobile v četrtek, da se nam še ona pridruži?! No, lahko se pa tudi dvakrat v tem tednu... Ni panike...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
11.9.2007 22:10:00   
K_a_t_i
Manca12 - vidim, da se nekaj nabirate za Čolnarno. Me smo tud zmenjene tam okol 11h. Če maš čas, vrž slike na en CD al pa na Usb user posted image . Pa Tjašo prpel, k jo naš lump že pogreša user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
12.9.2007 7:52:00   
Barbid
Dobro jutro

Kako se bomo zmenile ?  Katera je za to, da se danes dobimo, lahko pa tudi počakamo na Luno in se dobimo jutri.

LP
Barbi

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
12.9.2007 8:05:00   
Natali07
Da se še jaz na hitro uglasim.
Prišli z morja že v petek, ker je imel 6 bolezen. V ponedeljek smo bili že OK ampak smo imeli  goro opravkov. Tako, da imava danes pregled pri razvojni in če se dobite jutri se vama končno po dolgem času pridruživa, ker danes ne bo šlo.

Tako, da navijam za jutri.

Drugače pa čestitke za vse zobke, plazenja, prestopicanja, kotaljenja in kaj vem kaj še vse počnejo vaši mali junaki.
No naš je pri tapočasnih in je na morju končno sam sedel kaki 2 minuti ko je gledal valove.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
12.9.2007 8:08:21   
zima07

Dobro jutro

Kako se bomo zmenile ?  Katera je za to, da se danes dobimo, lahko pa tudi počakamo na Luno in se dobimo jutri.

LP
Barbi

Meni je vseeno...ce se nas bo kaj nabralo, sem ZA, da se dobimo danes ali jutri-lahko tudi oboje-tako ali tako bova sli ven...Zdaj grem, imam opravke, okoli 10ih bom precekirala, kaj smo se zmenile...Naceloma mi pa odgovarja Colnarna ob 11ih...

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
12.9.2007 8:46:34   
Barbid
Hoj

Kot vidim, se nas bi več zbralo, če se dobimo jutri.

Se potem zmenimo za jutri v Čolnarni  ?

Barbi

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
12.9.2007 9:19:44   
Manca12
Hojla,

nama je v bistvu vseeno, mogoče bova pa danes vseeno skočila v LJ, če ne drugega po opravkih.

Zaenkrat bova še malo čekirala, kaj se bo "zjasnilo" za danes, Žak pa itak zaenkrat spi.

Lp

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
12.9.2007 9:43:24   
lora16
midve tudi danes prideva v čolnarno ob 11ih je ok.
lp

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
12.9.2007 10:24:31   
Aja32
Hojla punce...

nama bi bolj odgovarjalo jutri... Danes imam ful opravkov, tako da mi ne bi zneslo biti tam tudi pol ure ne... Če se pa dobite danes, pa še zame spite eno user posted image !!!

pa, pa A

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
12.9.2007 11:06:36   
Barbid
Hoj

Torej  četrtek  13.9  ob  11 čolnarna.

Lp
Barbi

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
12.9.2007 15:26:43   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Danes imam ful opravkov, tako da mi ne bi zneslo biti tam tudi pol ure ne... Če se pa dobite danes, pa še zame spite eno user posted image !!!

Z Loro16 sva izkoristili precudovit dan , opravile sprehod z vozičkoma in user posted image  po Tivoliju ter se na koncu v Čolnarni pridružile marčevkamuser posted image - Hvala punce, za prijaznost in družbo user posted image  !

Ja, z veseljem jutri ponovimo-se vidimo!!user posted image  

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
12.9.2007 16:51:29   
Natali07
user posted image  Mi imamo pa jutri ponovno fizoterapijo ob 11:45, ker je zdravnica rekla, da počasi napreduje. Verjetno ne boste za popoldansko uro za klepet?

A bo šla katera na otroški bazar?

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
12.9.2007 20:04:08   
eva1
hej!

Mi smo seveda spet prehlajeni, odkar je Luka v vrtcu-upam,da bo kmalu bolje, ker obema kar teče iz nosu, malo kašljata, Alja ima tudi malo temparature, ampak ne veliko(okoli 37.5-ampak ima že tako normalno okoli 37, tako da ni panike)! Tudi mene se je lotil prehlad...res nič luštno!
Drugače pa nič kaj...sem ugotovila da bo treba po nakupih, Lukcu je vse premajhno, pa za Aljo bo treba par punčastih cotk kupit, da ne bo hodila ko en fantek okoliuser posted image

So pa luštni vaši otroci-ajja-sej ne moreš vrjet, tašen cuker je ko takole pančauser posted image ..ja pa res so že veliki ti naši cukri..kr prehitro rastejouser posted image ..vam pošiljam še en nasmešek od naše Alje, pol pa grem film gledat...tamaladva že spita, ati je v nočni-je prav fletnouser posted image mirno nočko vsem!
user posted image
user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
12.9.2007 21:39:28   
ajja
Da se čist na hitro oglasim. Sem ravno z aerobike in se res fajn počutim.user posted image

Ja, eva1, veliki so že tile naši cukri, Alja pa nam je namenila tak lep nasmešek pa tako je cart s tema dvema zobkoma. Naš Žiga pa še kar deli brezzobe nasmeške.user posted image

Danes smo bili pri zdravniku, ker je Žiga tako grozno popikan, ima prav ogromne rdeče fleke po ušesih, rokicah in sencah pa strašno ga srbi. Ker so se tile piki pojavljali čez cel dan, sem že mislila, da je kaj drugega. Tako da je dobil sirup proti srbečici, ki ga pa prav z užitkom pije. Je sladek, ni kaj.

Že štejem noči do morja.user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
13.9.2007 8:48:34   
Aja32
Dobro jutro - no, če se pri meni lahko reče dobro, je pa sigurno jutro....

Spet smo spali zanič oz. nič...
Luka se je ob pol dveh odločil gledati knjigico, Naja se je zbudila ob štirih in ni hotela zaspat nazaj (razlog, zamašen nosek, tako da smo ga pucali sredi noči)....No, ati in mami sta pa komi...Ne vem kako mi bo zneslo tole spanje - namreč naslednji teden smo ves teden brez atija (gre na službeno pot), tako da bo tole še prav zanimivo...

Eva1 - ma pravi cuker je Alja... Kje si dobila to kapico?user posted image user posted image user posted image Ful mi je dobra...

Kaj je zdaj? Velja  za danes? Kje je Luna?

Midve morave še v shoping (Leclerc in Muller), potem pa prideve...

pa, pa...

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
13.9.2007 9:01:29   
Barbid
Dobro jutro

Spanje..... o tem sploh nebi razpravljala...... bog ve, kdaj se bom sploh naspala....

Midve greva zdajle tudi v  btc  po slike, potem pa prideva ob 11 v Čolnarno.

Se vidimo.

Lp Barbi

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?