Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 11.9.2007 18:56:09
|
|
|
|
Barbid
|
Živjo Vreme se je zjasnilo , torej JUTRI se dobimo.....a ne,.... kje že in ob kateri uri ? Prosim za predloge ..... Mogoče Čolnarna, bi blo fino uloviti še kakšen sončen žarek in svež zrak, predno se dokončno naseli ljubljanska megla ! Aja32: mogoče pridem ta vikden na vaš konec. Poglej ZS. Je pa res pravi "kornjak " tvoj Žiga. Lana se niti slučajno ne dvigne, nič se ne plazi. Zdaj ne vem, ali se noče, ali pa se nikoli ne bo in bo kar shodila . Toliko na kratko, lepo se imejte in ...... "berem" predloge za jutri. Lp Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 11.9.2007 18:59:40
|
|
|
|
Barbid
|
No, zdaj sem ga pa POLOMILA STO NA URO ! SE OPRAVIČUJEM. NAJA IN MAMI Aja32 OPROSTITA. Ajja: to pa drži, imaš ZS, pridem v Rogaško Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 11.9.2007 19:50:47
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12 Bravo mi.... danes sem prvič opazila, da se je iz ležečega položaja samostojno vsedel [ Brina tudi-vceraj zvecer - Bravo za oba cimra!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 11.9.2007 19:52:12
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbid Vreme se je zjasnilo , torej JUTRI se dobimo.....a ne,.... kje že in ob kateri uri ? Prosim za predloge ..... Mogoče Čolnarna, bi blo fino uloviti še kakšen sončen žarek in svež zrak, predno se dokončno naseli ljubljanska megla ! Se strinjam-edinole, midve bi jutri za spremembo malo kasneje kot ponavadi-ob enajstih bi lahko prisle-no, ce se boste zmenile prej, bova pa malo zamudili... LP
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 11.9.2007 20:10:04
|
|
|
|
lora16
|
super, verjetno prideva tud midve. če bo pa očka frej bova pa verjetno prešpricali. lahko pa povem, da me je malce strah današnje noči. zala je včeraj spala celo noč (tretjič) in čez dan spala 2x po 2 uri in danes zaspala ob 19 45. hmm upam, da ne bo ob 3eh žurke. lp vsem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 11.9.2007 20:11:00
|
|
|
|
Barbid
|
Živjo Meni odgovarja ob 11, tako kot je napisala tudi Zima. Povejte še ostale, katera ura bi bila primerna in seveda KJE ? Lp Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 11.9.2007 20:53:38
|
|
|
|
ajja
|
Naš fant pa je danes od silnega praznovanja svoje osemmesečnice in silnih dobrot, ki smo mu jih pripravili za ta jubilej (polenta in omaka iz bučk), zaspal kar med kosilom. Evo še dokazi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 11.9.2007 20:54:59
|
|
|
|
ajja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbid No, zdaj sem ga pa POLOMILA STO NA URO ! SE OPRAVIČUJEM. Barbid, se zgodi, sploh pa ni tak hud polom. Imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 11.9.2007 21:09:04
|
|
|
|
Barbid
|
Hoj Ah, ja.... kaj naj rečem.... Upam, da mi AJA32 oprosti, pa saj ve, da sem "blond" ajja: sem ti odgovorila na zs Zdaj pa res, lahko nočko in upam, da se jutri vidimo. Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 11.9.2007 21:20:20
|
|
|
|
Aja32
|
Bog ne dej - tole pa ne oprostim... Za jutri jaz nisem čisto sigurna - vam povem zjutraj... Drugače se pa Luna vrača jutri, pa bi se lahko dobile v četrtek, da se nam še ona pridruži?! No, lahko se pa tudi dvakrat v tem tednu... Ni panike...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 11.9.2007 22:10:00
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Manca12 - vidim, da se nekaj nabirate za Čolnarno. Me smo tud zmenjene tam okol 11h. Če maš čas, vrž slike na en CD al pa na Usb . Pa Tjašo prpel, k jo naš lump že pogreša .
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 12.9.2007 7:52:00
|
|
|
|
Barbid
|
Dobro jutro Kako se bomo zmenile ? Katera je za to, da se danes dobimo, lahko pa tudi počakamo na Luno in se dobimo jutri. LP Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 12.9.2007 8:05:00
|
|
|
|
Natali07
|
Da se še jaz na hitro uglasim. Prišli z morja že v petek, ker je imel 6 bolezen. V ponedeljek smo bili že OK ampak smo imeli goro opravkov. Tako, da imava danes pregled pri razvojni in če se dobite jutri se vama končno po dolgem času pridruživa, ker danes ne bo šlo. Tako, da navijam za jutri. Drugače pa čestitke za vse zobke, plazenja, prestopicanja, kotaljenja in kaj vem kaj še vse počnejo vaši mali junaki. No naš je pri tapočasnih in je na morju končno sam sedel kaki 2 minuti ko je gledal valove.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 12.9.2007 8:08:21
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbid Dobro jutro Kako se bomo zmenile ? Katera je za to, da se danes dobimo, lahko pa tudi počakamo na Luno in se dobimo jutri. LP Barbi Meni je vseeno...ce se nas bo kaj nabralo, sem ZA, da se dobimo danes ali jutri-lahko tudi oboje-tako ali tako bova sli ven...Zdaj grem, imam opravke, okoli 10ih bom precekirala, kaj smo se zmenile...Naceloma mi pa odgovarja Colnarna ob 11ih...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 12.9.2007 8:46:34
|
|
|
|
Barbid
|
Hoj Kot vidim, se nas bi več zbralo, če se dobimo jutri. Se potem zmenimo za jutri v Čolnarni ? Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 12.9.2007 9:19:44
|
|
|
|
Manca12
|
Hojla, nama je v bistvu vseeno, mogoče bova pa danes vseeno skočila v LJ, če ne drugega po opravkih. Zaenkrat bova še malo čekirala, kaj se bo "zjasnilo" za danes, Žak pa itak zaenkrat spi. Lp
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 12.9.2007 9:43:24
|
|
|
|
lora16
|
midve tudi danes prideva v čolnarno ob 11ih je ok. lp
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 12.9.2007 10:24:31
|
|
|
|
Aja32
|
Hojla punce... nama bi bolj odgovarjalo jutri... Danes imam ful opravkov, tako da mi ne bi zneslo biti tam tudi pol ure ne... Če se pa dobite danes, pa še zame spite eno !!! pa, pa A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 12.9.2007 11:06:36
|
|
|
|
Barbid
|
Hoj Torej četrtek 13.9 ob 11 čolnarna. Lp Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 12.9.2007 15:26:43
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Danes imam ful opravkov, tako da mi ne bi zneslo biti tam tudi pol ure ne... Če se pa dobite danes, pa še zame spite eno !!! Z Loro16 sva izkoristili precudovit dan , opravile sprehod z vozičkoma in po Tivoliju ter se na koncu v Čolnarni pridružile marčevkam - Hvala punce, za prijaznost in družbo ! Ja, z veseljem jutri ponovimo-se vidimo!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 12.9.2007 16:51:29
|
|
|
|
Natali07
|
Mi imamo pa jutri ponovno fizoterapijo ob 11:45, ker je zdravnica rekla, da počasi napreduje. Verjetno ne boste za popoldansko uro za klepet? A bo šla katera na otroški bazar?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 12.9.2007 20:04:08
|
|
|
|
eva1
|
hej! Mi smo seveda spet prehlajeni, odkar je Luka v vrtcu-upam,da bo kmalu bolje, ker obema kar teče iz nosu, malo kašljata, Alja ima tudi malo temparature, ampak ne veliko(okoli 37.5-ampak ima že tako normalno okoli 37, tako da ni panike)! Tudi mene se je lotil prehlad...res nič luštno! Drugače pa nič kaj...sem ugotovila da bo treba po nakupih, Lukcu je vse premajhno, pa za Aljo bo treba par punčastih cotk kupit, da ne bo hodila ko en fantek okoli So pa luštni vaši otroci-ajja-sej ne moreš vrjet, tašen cuker je ko takole panča ..ja pa res so že veliki ti naši cukri..kr prehitro rastejo ..vam pošiljam še en nasmešek od naše Alje, pol pa grem film gledat...tamaladva že spita, ati je v nočni-je prav fletno mirno nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 12.9.2007 21:39:28
|
|
|
|
ajja
|
Da se čist na hitro oglasim. Sem ravno z aerobike in se res fajn počutim. Ja, eva1, veliki so že tile naši cukri, Alja pa nam je namenila tak lep nasmešek pa tako je cart s tema dvema zobkoma. Naš Žiga pa še kar deli brezzobe nasmeške. Danes smo bili pri zdravniku, ker je Žiga tako grozno popikan, ima prav ogromne rdeče fleke po ušesih, rokicah in sencah pa strašno ga srbi. Ker so se tile piki pojavljali čez cel dan, sem že mislila, da je kaj drugega. Tako da je dobil sirup proti srbečici, ki ga pa prav z užitkom pije. Je sladek, ni kaj. Že štejem noči do morja.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 8:48:34
|
|
|
|
Aja32
|
Dobro jutro - no, če se pri meni lahko reče dobro, je pa sigurno jutro.... Spet smo spali zanič oz. nič... Luka se je ob pol dveh odločil gledati knjigico, Naja se je zbudila ob štirih in ni hotela zaspat nazaj (razlog, zamašen nosek, tako da smo ga pucali sredi noči)....No, ati in mami sta pa komi...Ne vem kako mi bo zneslo tole spanje - namreč naslednji teden smo ves teden brez atija (gre na službeno pot), tako da bo tole še prav zanimivo... Eva1 - ma pravi cuker je Alja... Kje si dobila to kapico? Ful mi je dobra... Kaj je zdaj? Velja za danes? Kje je Luna? Midve morave še v shoping (Leclerc in Muller), potem pa prideve... pa, pa...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 9:01:29
|
|
|
|
Barbid
|
Dobro jutro Spanje..... o tem sploh nebi razpravljala...... bog ve, kdaj se bom sploh naspala.... Midve greva zdajle tudi v btc po slike, potem pa prideva ob 11 v Čolnarno. Se vidimo. Lp Barbi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?