|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
8.8.2007 19:36:31   
Peli
Urša smo vas prej vidl ko ste se sprehajal, smo se glih s kolesom mimo peljal.
Če mate med viekndom kaj časa bi se loh zmenl za kakšn sprehod z moško družbo?
Midva z Aljažem pa jutr šibava v LJ na srečanje z Marsovčkam, sicer moj user posted image  spušča ene pripombe...pa jest pa Lublana...ampak grem!

Morm reč da z mano zadnje čase ni nč - nikamor ne grem špancerat, nč ne nardim po bajt, pa dan je 1,2,3, naokol.

Zdej pa šibam Aljaža futrat, mu je možek večerjo skuhal.

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 851
8.8.2007 19:53:09   
Urša08
Peli mi je moj reku " Mislim da je šla "Peli mem", jaz vas nisem vidla k sm glih neki okrog mutila, pa mu rečem a res, pa prav ja a ma dva otroka? Sem mu rekla da maš sam Aljaža, pa prav potem pa nisem siguren, jaz sem dva polna prtlažnika vidu user posted image , ampak je bla res čist njej podobna. Očitno je mel tvoj user posted image prtlago zadej, pa jo je moj za user posted image zamenjal user posted image .
Glede vikenda se pa še slišimo. Če bomo doma smo za.

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 852
8.8.2007 20:12:53   
pikapolona2
uf....danes pa dogaja na gorenjskih mamicahuser posted image

Urša...mene tudi ni dopoldne...ampak popoldne če nebo dežja se pa res lahko vidimo...drgač pa v petek če bosta doma.

Peli uživej jutr, pa drug teden če imaš popoldne šiht se kej vidimo...upam!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 853
8.8.2007 20:47:30   
Peli
Urša a je tvoj ruzak za user posted image  zamenjal? user posted image

Lahko noč

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 854
9.8.2007 14:34:53   
Urša08
Mi smo že doma. Smo šli na Brezje, je blo treba staro mamo od mojga pelat na izlet za roj. dan, pa ji največ pomen če jo na Brezje pelješ. Sej blo kr luštn. Potem smo šli še na kosilo pa domov.
Sedaj sta mi pa oba zaspala, jaz se pa odločam kaj bom počela, al bi mal pospravla, pa likala,.. user posted image al pa na internetu visela user posted image .

Pikapolona2 vreme pa nč dobr ne kaže da bi šli na sprehoduser posted image No sej se more Nejc prej zbudit , pa kosilo pojest. Če ne pa jutri, sam nisem prepričana če bomo dopoldan doma. Mi je user posted image oblubu da me v Celovc pelje še za kako srajčko za krst pogledat. Smo na vezi.
A ste ve imele pri krstu okrog sveče še en bel okras iz blaga z volančki za svečo držat al sam svečo? Pikapolona a se slučajno spomniš kok si dala za svečo in prtiček na Brezjah?

Nč grem vsaj kuhno v red spravit.

En lep pozdrav, user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 855
12.8.2007 10:11:55   
Peli
Joj punce smo spet na 2. strani user posted image

Pa se jest malo uglasim.
Ta teden smo šli v Ljubljano na srečanje Marsovčk, s katerimi sva se končno 1. srečala. Aljaž se je veselo igral, mami na čvekala, ati pa načakal user posted image .
Aljaž je prava mala trmica, no velika trma - se meče po tleh, se z glavo bunka - kamor je , v glavnem da le njegova obvelja. Ta teden spet malo bolj kaka predvidevam da od zobkov, ugotovit pa ne morm, sej mi ne pusti šarit po njegovih ustih, drugače pa me ugriznr ko user posted image . Je pravi mali navihanec in ne uboga nič!!! Še vedno ni niti sekundo pri miru.
Ta teden se je merkal pri mojih starših, k so imel dopust, sicer je bil čist zadovoljen, samo spal pa ni kaj dost. Ta teden pa bo spet vse po starem, upam da bomo imeli kaj lepega vremena in da šibamo na kakšen sprehod.

Sandra smem vprašat - zakaj si na bolniški?

Urša ste kaj pametnega našl v Avstriji?

Barba kako kaj Meta? Te kaj pogreša ko si v službi?

Pikapolona - zdaj boš mogla imet Brino skos na očeh, počakaj ko bo enkrat hodila, boš videla kaj vse ti bo potem dosegla user posted image .

Žiža - kako se mate? Greste kaj na morje - oz. ste bili že kaj na morju? Kdaj začneš delat?

sončnica 13 - super da je tvoj otrok zdrav!!! Kdaj pa prznuje 1. svečko?

AjdaN - kako ste?

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 856
12.8.2007 10:42:26   
barba
Ojla, punce!
Sem končno najdla mal cajta še za vas. Pri nas tud dnevi letijo, da komaj dohajamo. Meta že en teden spi v svoji sobi, kar je zelo dobro sprejela. user posted image Tako zdaj vsi trije boljše spimo. Od zadnjega oglašanja tule se je tok stvari zgodilo, da bom samo glavne povzela. Tako Meta obvlada stopnice, vstajanje in počep (kar ji je delalo največje težave), če kaj noče se dere nečem nečem, itak pa tok govori,da je ni za ustavit. Je pa začela tud ful trmarit in cvilit ko ji kaj ni prav.

Aja, včeraj smo bli na pikniku k se bo moja prjatlca poročila. No in ona bo imela »rockabilli wedding«. Je njen bodoči mož rockabilli in je blo vse v stilu že na pikniku. Ful hudo!user posted image

Čestitke Marku za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

Urša – mi nismo nč imel okol sveče, oblekco sm pa sama nardila. Sveča in prtiček je bla pa tam okol 4 jurje tolarjev (tud na Brezjah).

Peli – Meta se ma super tud če mene ni. user posted image  Zdej je itak mož še en teden »na počitnicah« pol bo pa spet pri tašči. Se mi zdi, da je najhujš ob ponedeljkih, sam tud ni krize. Bom jaz mela verjetno večjo krizo čez 14 dni, ko grem službeno za en teden v Črno Goro.

Zdej grem pa mal šivat, kot pravi Pikapolona za dušo nafilat user posted image

Naredite si lep dan...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 857
14.8.2007 21:19:02   
Sandra*
Pozdravljene!

Da se vam malo javim, čeprav sploh ne vem kje naj začnem, se je toliko zgodilo, odkar se nisem javla, da niti ne vem kaj naj napišem.

Ja danes imam zadnji dan bolniške, ker imam v četrtek dopust, sva bila pa z Markom spet kar fjst prehlajena.

V tem času smo pihnili prvo svečko in Mark je dobil ogromno dariluser posted image user posted image user posted image .

Zj, pa ne vem več kaj naj napišem, ker se mi ne da pisat romana.

Pridni bodite, pa zment se mormo za kšno kofi!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 858
15.8.2007 22:09:11   
Urša08
Dober večer!

Sandra lepo da sta z Markom boljše.

Mi smo dons izkoristili lepo vreme in šli na izlet v hribčke. Šli smo na Stegovnik in je blo ful luštno, Nejc je užival sto na uro. Me je pa kr zmatralo in sem bila vesela, da sva imela kosilo pripravljeno, ker se mi ne bi dalo kuhati.
Sedaj sem oprala tri žehte in dve posušila, tako da me sedaj čaka še cel kup cunj za speglatuser posted image .
Moj user posted image gre jutri delat, tako da je konec z mojim poležavanjem zjutraj in kofetkom v postelci user posted image .

Jaz imam še dva dni časa za kakšen sprehodek potem pa šibamo na morje. Če bo katera za sprehodek naj kar sporoči.
Učke mi skup lezejo tako da bom počasi zaključila in šla spančkat.

lahko nočko user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 859
17.8.2007 11:28:34   
barba
Urša dej povej kje je ta Stegovnik? Kolk je visok in kolk dolg ste hodili?

Mi nameravamo jutri nekam v hribe, pa nimamo lih ideje kam.user posted image

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 860
17.8.2007 13:44:58   
Urša08
Sedaj sem pa jezna k user posted image . Cel roman sem napisala, pa me je vn vrgluser posted image user posted image user posted image in sedaj ne vem kok časa bo še Nejc zdržal.user posted image No poskusmo.

Barba  na Stegovnik se pride iz večih smeri, mi smo šli po najkrajši in sicer od Jelendola še mal naprej, tam mal pred Medvodjem smo zavili desno čez mostiček strmo v hrib. Po makedanski poti se kar neki časa voziš do ene jase kjer štartaš. Hodili smo moje hoje (beri počasne hoje ) 2 uri do vrha, sprva greš dobro uro po gozdni potki malo gor, malo dol. Potem prideš do njegovega vznožja kjer greš skozi naravno okno - ful lepo, mal zajlic, mal lojtrce, potem pa sledi še vzpon do vrha Stegovnika. Mi smo rabili 2 uri z vmesnimi postanki, pa slikanjem,..
Če se odločta ti lahko pošljem še bolj podrobna navodila kako do jase, kjer štartaš - brez teh navodil midva ne bi našla, saj je pot markirana šele od jase naprej.

Dons me že cel dan boli glava, tako da sem za en user posted image . Nejc je pa tud živahen, odkar se plazi naprej ga je povsod dosti. Čist skoz ga morm met na očeh da ne ušpiči kake neumnosti. Sadne in zelenjavne kašice mu moram pasirat, ker drugač ne je, ampak reklame so pa fajne za žvečt user posted image user posted image user posted image Mulo mali. pa kabli so zanimivi,... Mi je pa uspelo vse zlikat, tako da ko poletam še po zadnjih nakupih pred morjem, lahko začnem kr cunce na kup dajat. Sem pa tok brihtna, da sem dala cune prat in to brez praška, sem hitela in pozabla.user posted image Sem se sama seb smejala.

Pikapolona hvala za slikice, kok sta luštna.user posted image user posted image user posted image A mi še enkrat daš navodila za tist peciv iz skute in sadja? No če boš mela kej časa, ampak mi kr podrobno napiš. Jutr greva še do mojih, pa sem mislila neki prnest za  pocrklat.

No kratke pavze je konec, je treba nazaj veselo na delo.

Se še oglasim preden šibamo na morje.

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 861
17.8.2007 16:03:06   
barba
Urša - hvala za opis poti. Smo rekl, glede na to, da je še nekaj druzga v planu, da bomo šli kar na Jakoba. Tole vašo varianto gremo pa enkrat kasneje. Je Meta težka ža kar 12 kg in jo bo kamorkoli dost nest.user posted image

Uživajte na morju!

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 862
18.8.2007 21:15:10   
Peli
Ojla!
Urša a na Stegovnik ste šli vsi 3je? Sam da slišim zajle me je groza.

Jest sm pa dons kar uživala. Včeraj preden sm šla v službo sm bla živčna ko user posted image , sm cel dopoldne likala pa kuhala, pa nč druzga nism mogla nardit, stanovanje pa živ svinjak... sej veste kako je PMS pa to user posted image .
No in zvečer ko pridm domov - usta do ušes - se je moj user posted image  podstopu pospravlanja in mi je posparvu kuhino, dnevno, špajzo, kopalnico, wc - vse od okenskih polic, rož in tal... sm bla kar fest presenečena in hkrati olajšana. In tako sm danes v piko pospravla še spalnico  in spodnjo vežo in je blo to to user posted image .
o kosilu sm prav lepo zaspala, potem smo leteli v Kranj nato pa še k mojim, kjer smo pričakal še večerjo - to smo pršparal! user posted image

Aljaž mi že več kot en tedn kaka tud po 5x na dan nimam pojma kaj mu je - zob mu ne upam peverjat, ker ugrizne ko user posted image .
Prejle mi ga je spet uspelo zvagat in moram ga pohvalit saj ima že 9,5kg!

Zdej pa grem šemal pregledat če je kaj novega, saj moj mož danes nima časa za računalnik.

LP

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.8.2007 11:26:48   
pikapolona2
Peli, oooo nova slikca Aljažauser posted image user posted image . Moram se oglasit pri tebi da ti vrnem tisti grelec. Sem poskusila pa je če delj časa notri pustiš vodo, voda kar vrela. Nakar se moj spomne, zakaj jaz takrat ko grem spat kar v termovsko ne nalijem tople vode, pa je mir. No in sem poskusila in je res čist OK. Hvaaaaala, k si mi posodila ker če bi ga kupila bi se že po glavi tolklauser posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image  za moža da te takole preseneti!

Barba, mi smo bli pa zadnjič na Krvavcu pa je super popoldanski izlet!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 864
21.8.2007 7:42:34   
Sandra*
Ojla!

Niste nič aktivne, a se vse potepate al kaj? Jaz imam ta teden dopust in uživam v slabem deževnem vremenu. Trenutno čakam da se knedl zbudi, da se greva potepat.

Ja zadnje novice še ne veste???
Odgovor: v podpisu piše!

Peli: A maš kj časa k pada dež, a si vseeno zaposlena? Dons me sicer ne bo, ampak pol bi se pa loh kj zmenile popoldne, če se bo vreme nadaljevalo tako?

Zj pa morem it, pomoje se je zbudu, spet neki kašlja!
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 865
21.8.2007 8:20:28   
ajdaN
Morgen!

Sandra ČESTITKEEEEEuser posted image ! Super! Boste imeli tudi pestro!

Pikapolona kako prideš na Krvavec? Se lahko pripelješ prav do gor? Greš lahko kje z vozičkom? Smo se ravn zadnjič pogovarjali da bi blo fajn it.

Peli mi smo OK - mulčka pridna, zdrava, guramo iz tedna v teden. Čas gre fuuuuul hitro. Lovro je vedno bolj trmast in samosvojuser posted image , NIČ ne sliši. Ana pa pridna - kakšen dan se še navaja na ta svet, ampak greuser posted image . Vidim, da imaš še vedno lahkokategornika. Res je drobižek tale vaš Aljaž! Če se spomnim Lovra s temi kg pri točno pol letauser posted image user posted image

Mi smo ravno s prvega dela dopusta - prejšni teden smo bili na vikendu, začetek septembra pa šibamo še na morje. Potem bo pa že jesenuser posted image .

No tako - sem mal ven padla iz vaše/naše debate, za nazaj pa nimam časa brat. LP vsem skupaj!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
21.8.2007 12:59:52   
pikapolona2
Sandra bravo hitro je tole ratalouser posted image user posted image user posted image ampak tako kot pravi AjdaN imeli boste ful pestro......da imaš pa dopust na takle deževen teden je pa tudi bljek

AjdaN ja pod Krvavec se lahko pripelješ z Avtom......skor do spodnje gondolske postaje.....lahko pa avto pustiš prej pa greš en del poti frej....sej ne moreš falit ker jih ogromno pusti ob cesti...je pa tak čist lepo shojen makedam in boš brez problemov tud z vozičkom gor prišla.....a je Ok tale jane dvosedežnik? Mi smo bili z nahrbtnikom ampak sm ene vidla k so en voziček peljali...pa je imel hudo majhna kolesa pa je kar šlo!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 867
21.8.2007 13:00:33   
pikapolona2
ajdan lahko dobim geslo za tvoj album prosim
P

Neposredna povezava do sporočila: 868
21.8.2007 21:01:28   
Peli
sandra bom zdej bolj pozorna na podpise user posted image .

ČESTITAM!!!

Neposredna povezava do sporočila: 869
21.8.2007 21:05:25   
Sandra*
Peli: Sj zato sm dala v podpis, da vidm če jih kj berete, pa sm zgleda sam sj tidt bimbo k jih

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 870
22.8.2007 21:08:54   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ajdan lahko dobim geslo za tvoj album prosim
P

čedni ste!user posted image user posted image  še posebejuser posted image  ima en tak poseben obrazek...pa kakšna čupauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 871
22.8.2007 22:57:55   
ajdaN
Čer!

Pikapolona tandem se enkratno obnese - je praktično vsak dan v uporabi. Na začudene poglede, obračanje za nami, komentarje in šepetanje v stilu: "lej to", "u kr dva majo", "a si vidla ta voziček" pa počas postajam imunauser posted image . ČE hočem v kerokoli štacuno sama z njima, je to edini način, ker tamal mi uide v sekundi, pa se mi ga ne da lovit - ga fliknem v voz pa je.

Krvavec bomo pa 1x probal osvojit. Samo ne s tandemom - ker cca. 40kg gurat v klanec je tudi za dušo spustituser posted image . Bo šel Lovro kar lepo kombinirano peš/nahrbtnik.

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
čedni ste!user posted image user posted image  še posebejuser posted image  ima en tak poseben obrazek...pa kakšna čupauser posted image

Hvala, hvalauser posted image . Čupkota sta bla pa oba že od začetka. PA temna tudi oba od začetka. Tudi Anči se že vidno svetlijo lasje - bo očitno tudi svetlolasa. Drugač se pa men Ana zdi taka nežna, mirna pupa z zasanjanim pogledom. No mogoče zato, ker je Lovro tak divjakuser posted image . Ali pa se pripravlja, da "zasije" in bo kmalu pokazala kar zmoreuser posted image .

Sandra kok časa si pa že mela podpis? Jaz jih ponavadi porajtam, samo tvojega sem pa res spregledala. No res pa da  skoraj 10 dni nisem bila na netu. Kakšno razliko boste pa imel.

Nič grem počasi spat. LP!

Neposredna povezava do sporočila: 872
23.8.2007 9:11:38   
Sandra*
Oj!

Evo, jaz na dopust in danes spet dežuje. Mark mi nagaja in razmetava dnevno sobo. Moram se spomnit kaj bova počela danes, dokler mi vse ne razmeče.

Včeraj sem bla pridna in sem speglala veliko goro cunj, sem bla tok vesela, k mi ni treba več gledat ogromnega kupa.

AjdaN: Razliko bomo imeli 18 mesecev.

Lp

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 873
23.8.2007 21:01:35   
barba
Sandra ČESTITKE! user posted image user posted image To bo pestro.
Jst pa nebi še enga zdele. Mi kar paše tkole sam z enim user posted image , ki vsak dan kaj novega pogrunta in ušpiči. Menda naslednje poletje začnemo delat na naslednjem, pravi mož.user posted image

No, naslednji teden grem službeno v Črno Goro. Nč me ne vleče bit 5 dni brez Mete in moža.user posted image

LP, barba

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 874
24.8.2007 8:23:33   
pikapolona2
Barba...mi tud naslednje poletje začnemo delat na naslednjem...čeprav je včeraj moj reku da je treba čimprej da nebo tamala preveč razvajena..........in to je reku potem ko jo je pol ure žgečkal in lupčkal in se sploh ni mogu odtrgat od nje........jst ga pa zezam da preden ne dobim prstana nebo nč drugega niti tretjegauser posted image . Jst bi tko ene tri lete razlike imela....se mi zdi glih fajnuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?