Urša08
|
Ojla! Nejc je zaspančkal in imam malo časa, da mal povem kako je blo na morju. Imali smo se super, Nejc je užival sto na uro . Najrajši je bil v čolnčku z obema rokicama pa v morju in šprical. Smo sprobali fredov obroč, ampak samo dvakrat, mu je bla premrzla voda. Dobili smo dva nova zobka, zgornji enkici, ki sta zopet skupaj prišla vn. Začel se nama je ob opori postavljati na noge, tako da mormo bit kr previdni, pa še to hitr pade Tako je ko se učijo. Drugače smo šli pa na Brione, pa Pilsko areno pogledat, en dan s čolnom na Rt Kamenjak,.. Bilo je pestro in prekratko, ampak kaj čmo mojmu se je dopust izteku in smo spet na starih tirih. Ta teden bom kar po cele dneve sama, saj bo moj dragi delal, ja je pač tko, da en v družini mora delat Danes sva šli s taščo do njenih staršev (to se pravi do Nejčeve prababice in pradedka), sta ga bla tko vesela, pa v gujsanco je sprobal in ful užival. Počasi spravljam stanovanje v red , se mi sploh ne da hitet, do petka bo vse spedenal, da bomo lahko za vikend zopet svinjali . No sedaj ko sem se razpisala grem pa lahko kuhinjo pospravit. Peli kdaj mata pa namen it jutri na sprehod, pa kok daleč? Pikapolona a uživaš na izletu po primorski? En lep sončen pozdrav
|