|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
24.7.2007 16:00:18   
sončnica13
Ojla!

se samo malo na hitrco javim. Smo se v nedeljo ponoč srečno vrnili z morja in moram rečt, da smo se imel super (razen prvih 5 dni-jaz), še dobro, da smo šli za 14 dni.
S fredovim obročem pa sem zelo zadovoljna tako, da mi res ni jasno kaj je narobe z vašim-Sandra, ste ga šli že kaj v bazen sprobat?

Za nazaj vas nisem uspela brat. Je kaj novega?

barba-kako je šlo na zagovoru? Kaj pa služba?

Je katera začela delat po porodniški? Kako je?

To je zaenkrat vse,  Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 826
24.7.2007 17:18:56   
pikapolona2
sončnica WB....si bila bolana na dopustu? No pa sej praviš da ste bili 14 dni...še sreča...mi smo še kar doma...nič dopustauser posted image user posted image user posted image  pa sej v tej vročini se mi po pravici povedano sploh ne ljubi bit na morju.....pa še Brina ima trenutno obdobje ko skoz cmiha in nismo glih dobra družba na plaži ....še posebej pa ne zvečer ko ne more zaspat in se lahko tudi 1 uro skupaj joče.

Tudi pri nas je Fredov obroč super....Sandra tebi nič ne štima ne zapp ne obroč...hmmmm a je mark tolk poseben?

Urša...ti pa tko lepo pišeš kaj počenta z Nejcom.....fajn te je brat....gremo jutri na sprehod? Danes sva bile v Kranju smo se dobile z oktoberkami...uf je blo otrok...tamala pa kot začarana 2 uri kot da user posted image user posted image je nimam....morma več med otroke hodit.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 827
24.7.2007 19:51:36   
Sandra*
Joj dobro da je začelo deževat, da se je mal ohladilo. Sem sicer rekla da bom peglala, ko bo dež, ampak sem se kar nekaj premislila, trentno se mi ful ne da ker me boli hrbet od dviganja oročkov.

Pikapolona: pri zappu mi je vse čis ql sam ful ampak res ful je nestabilen. Fredov obroč pa se res velikobolje obnese v bazenu.

Z Markom je bilo danes zjutraj vse ok, sem mu pa dala ponoči svečko proti vročini. Tako da je bil danes spet z menoj v službi, pomoje mu je bilo kar všeč, le kosila ni hotel jesti.

sončnica: jaz delam že drugi teden: na porodniški je res fulll fino, komaj čakam da grem spetuser posted image user posted image user posted image

Pismo je usekalo nekam, sm se ful ustrašla, dobr da mark spi.

Lp, še kaj se javite!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 828
24.7.2007 20:23:45   
Urša08
Sandra tud jaz sem imela tok dobr namen likat, ko se bo shladilo, ampak nisem čist nič nardila. Ma sej itak ne bo noben drug naredu namest mene, tko da ni panike. Moj je zjutrej že neki jamrov da mu majc manjka, ampak sem prepričana da se sigurno kje še kaka skrivauser posted image
Pikapolona no vidiš morš vn med otroke it, pa je Brina pridna. Mogoče ji pa družba manjka, ona se rada druži in pogovarja s svojimim vrstniki.user posted image Mal se hecamuser posted image
Za jutri sem pa jest kuj za sprehodek. Ti kr povej kdaj vama odgovarja. Midva ponavadi okol sedmih vstajava.

Sedaj mi je pa user posted image naredu večerjo tko da grem mal pojest.

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
24.7.2007 21:48:55   
Peli
Ja, super je blo mal osvežitve. Jest sm tud dons pospravljala, likala, prala...
Aljaž je pol dneva prespal, potem pa smo bli mal zunej. Ko pa je začel dež sva se (sm se jest user posted image ) igrala z lego kockami, pa mal smo se valjal, se Aljažu tolk fajn zdi...dons je bil ta prav jedec. V glavnem je blo cel dan super, zvečer pa mi je pri kopanju padel iz z glavo treščil v steno, je tolk jokov, se mi je orav smilil. Zadnje čase je karnaprej v buškah. user posted image

Punce ste slišale da bodo na Poljskem dajal pihat mamicam z vozički? user posted image

Sončnica13 - jest delam od 6. 5. oz. od 23. majauser posted image .

lahko noč!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 830
25.7.2007 20:08:42   
Sandra*
Pozdravljene!

No, Mark je danes spet zakuhal in peljala sem ga k zdravniku: ima virusno gnojno anginouser posted image , ampak sedaj je pa že mene začelo kuhati in tut ful me nekaj bezgavke bolijouser posted image user posted image user posted image .

Skratka smo bolni vsi. Mark ima samo svečke proti vročini, jaz pa če bo šlo tako naprej grem jutri k zdravniku.

En prehlajen pozdrav in spodnjih d.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 831
25.7.2007 21:35:39   
barba
Ojla,
se samo na kratko javljam.user posted image  Je konec meseca in spet hitimo v službi z oddajanjem stvari tko, da dons še doma delam.user posted image

Sandra - super, da si lohk zrihtala Zappauser posted image  in hvala za medvedka. Ful obvladašuser posted image  in Meti je ful všeč.

Drgač smo se v nedeljo vrnili iz morje kjer smo zelo uživali.user posted image  Sploh Meta je bila odličen turist.user posted image

Več napišem čez vikend, ko bo malo več časa.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 832
25.7.2007 21:48:17   
pikapolona2
Oj bolniki in ostali......

Sandra tudi midve z Brino sva bili bolani...skoraj 3 tedne se je vleklo neka viroza...doma smo vsi zboleli razen mojega.

Barba.....kje ste se potepali?

Z Brino sva bili popoldne v LJ ...pred Škucem smo se zmenili s frendi in smo uleteli ravno, na Melita Osojnik, ki imela glasbeno predstavo in so otroci peli in skakali in plesali in deklamirali.....tamala je gledala kot začarana in vsakokrat ko so ploskali je ona ploskala. Sva uživali ... samo čvekat ni bilo časa saj je frendica lovila svoji punci jaz pa sem pazila da ni kdo Brine pohodil.
Je pa v Škucu zanimiva razstava kaj lahko narediš iz odpadnega material....res super ideje! Pa še dečlavnice za otroke kjer izdelujejo stvari iz odpadnih materialov...so ravno delali neka pokrivala so bili kot eni škratkiuser posted image user posted image user posted image .

lahko noč

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 833
26.7.2007 7:41:50   
Urša08
Dobro jutro

No sej bi mi pasalo še malo pančkati, pa se moj škratek ne strinjauser posted image Noč je bla kr dobra tok da ne bom nč jamrala.

Sandra eno pikopoko za Marka, da čimprej ozdraviuser posted image . Držta se pa poročej.

Barba kje ste pa bli na morju? Sedaj pa tud jaz že komi čakam, da gremo na morje. Sigurno gremo 19. avgusta v Barbarigo. Če se bo pa vreme držal je pa čist možno da šibnemo že drug teden mal na Krk.

Pikapolona lepo da sta uživali na razstavi. Je Brina kej spala po sprehodu?

Nejcu sem včeraj prvič dala za probat cvetačo s krompirčkom in mi je vse pojedu. Dons bom pa polento naredila, da ne bo revež sam krompirja jedu. Sicer se moj heca da je čist po men - krompirjovc. Jaz sem zadovolna sam da mam krompirček na krožniku.user posted image
Sedaj morm pa mal mačke nahrant, pa Nejc bo počas že lačen, potem se morm pa zmigat in it na sprehod, je treba kalorije pokurt. Ma tko sem sladka, da sam sladkarije jem, potem se bom pa čudila, ko bo šla tehtnica navzgoruser posted image

En lep pozdravček od naju z Nejčkom.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 834
27.7.2007 20:24:02   
pikapolona2
jojojo...spet smo skor na drugo stran padle...gorenjke dejmo se mal zmigatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 835
28.7.2007 17:26:13   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sončnica WB....si bila bolana na dopustu?

najprej sem bruhala 2 dni, pol sn pa dobila neke izpuščae, ki so izgledali taki, kot, da bi me komarci popikal kot, da bi me popikal najmanj 100 komarcel, pa v glavnem po sklepih in okoli oči pa po dojkah (po bradavicah k sreči ne), in to sem imela ene3  dni, pol pa kot, da bi odrezal je blo dobr.

Sva se pa včeraj z user posted image vrnila s pediatrične, kjer sva bila 3 dni na preizkavah, ker premalo pridobiva na teži-vsi izvidi, ki so bili do včeraj narejeni so dobriuser posted image user posted image user posted image .

Pozdravite se vsi ki ste bolniuser posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 836
29.7.2007 22:22:22   
barba
Ste pridno čvekale, da sm čist nek odzadi ostala. Bom zdej mal pokomentirala.

Peli – mi smo večinoma doma, če smo vsi skupaj. Drgač se pa moja dva mal okorog potepata, ko sem jst v službi. Se komaj okrog obrnem, pa je že nov teden.

Pikapolona – men pripada 12 dni dopusta čez pol leta, se pravi januarja. Sam lohk že prej kakšen dan frej dobim. Itak pa zdej 14 dni mojega šefa nadomeščam, tko da bo kar pestro. Aja, bili smo na Krku.

Sončnica 13 – na zagovoru je bil zaj**** drgač pa OK. Zdej mam pa službo za nedoločen čas.

Zdej grem pa spat, da ne bom jutri na sestanku zaspala …

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 837
30.7.2007 11:04:40   
Peli
O poglej barba je že šefica user posted image user posted image .
Jest sm pa trenutno čist zgubljena, delam na mestu, kjer sm pred dvemi leti in je tolk novosti, da mam kar precej zaj*****, no mal bl se brihtam pa gre.

Ja je pa res k začneš delat se samo okol obrneš pa je tedn naokol.

V soboto smo šli h kolegici dojenčka gledat, ma me kar mika... . Ta malček je tako fletkan. Zdej pa so res povsod okol sami dojenčki.

Sandra se potem zadnjič nisi zgubila v gmajni? user posted image  Je Mark že dober?

Jest pa močno upam da bo za vikend lepo vreme in gremo k našim na obisk na morje.
Zdej pa morm šibat! LP

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 838
30.7.2007 20:40:18   
Urša08
Dober večer

Eto Nejc spančka jaz sem pa končno prišla do računalnika. Moj user posted image ma dopust in bo slabe štiri tedene frej user posted image user posted image user posted image

V soboto sem prvič pustila Nejca v varstvu za dalj časa. Sem ga pustila mojim in ni blo nobenga problema. Midva z user posted image sva šla pa z drušno na rafting. Joj punce kok je blo noro. user posted image Bi kuj ponovila. V glavnem sva uživala sto na uro. In nisem mogla verjet, da je Nejc spal do pol petih zjutrej. Nahranla sta ga ob 7 in je tok časa spal. No in sedaj se sprašujem zakaj men to ne rata user posted image V nedeljo smo malce praznovali od mami roj. dan in je šel dan kuj okrog. Dons sva šla pa mal zapravlat v Kranj. Nejca selva v svojo sobico in mu mal sobico pedenava do konca.

Punce a veste mogoče kje so kakšne dobre otroške zavese za kupit v Kranju (pikapolona je omenjala Obi v LJ., ampak mi je Kranj bližje)? No al pa če majo kje kakšn lep blago za zavesce z otroškim motivom, jioh bom dala pa delat?

Sedaj moram pa perilo iz sušilca vn vzet, potem se pa na kavč zleknem in mal počivam.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 839
1.8.2007 13:10:31   
pikapolona2
u...smo padle na drugo stran....se vidi da ima lubi od Urše dopust...pa da imam jst sestro ceeeel teden na obisku in skoz čvekava v živouser posted image user posted image user posted image

Urša jst sm glih nekaj barvastega prala pa sm vašega mucka zraven vrgla...tak da je že ready za nejcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 840
1.8.2007 22:57:15   
Peli
Urša in Pikapolona vidm da sta obe zasedeni, torej nobena ne špancerauser posted image . Jest sm včerej špancerala, dons sva šla mal na kolo...
Ma dopoldan res (pre)hitro mine.
Dons sm tolk jezna, res je groza če delaš med skupino ljudi, ki so živ obup... Komaj čakam drug tedn, da grem nazaj na svoj konc.
Aljaž je v redu, je skos bl žlehtn. Ušpič če le more kaj. Zdej mi je vse obloge okol špampka potrgal., ne vem kaj bo še ušpičil. Aja pa dons je bil tolk trmast da se je bunkal z glavo v zid, se je metal po tleh, mene klofal...ne vem kaj ga je pičlo, ampak to je počel ene 5 minut skupej, k bi se mu utrgal, no seveda je blo to zato, k sva šla notr.

Če bo mela kšna kej časa nej se kej jav jutr dopoldan. v petek pa meni ne bo ratal špancerat, k moram prpravt za soboto, k gremo za vikend na morje.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 841
2.8.2007 16:09:07   
Urša08
Ojla!

Eto sem včer napisala cel roman pa me je vn vrglouser posted image sm bla jezna k user posted image .

Moj user posted image ma dopust in nam dnevi kr letijo. Mamo pa zapravljivčkov tedenuser posted image . Sva šla v ponedeljek v Kranj mal zapravljat, včer pa še v Ljubljano. Sem mogla it mal v H&M pa v Babycenter in seveda nisem praznih rok šla vnuser posted image . Dobr da je Nejc mal sitkan ratal, če ne bi še več nakupla. Moj je že začel zavijat z očmi user posted image , pa sm mu razložila da to vse nujno rabmo user posted image . So mel pa znižanje Clarovih oblačil pretekle sezone (jesensko, zimsko) in sem našla par tko lepih hlač, pa majc, pa trenerkico, srajčko in sem kupla. V H&M sem pa tud par stvari nakupla.

Nejca sva preselila v svojo sobico in je super user posted image user posted image user posted image . Sedaj greva še en dan v Avstrijo v Toysa po par malenkosti za v sobico. Spet zapravljat - moj user posted image bo pisan gledu če bom tko nadaljevala. user posted image

Sedaj sem pa obisk dobila tako da kasneje kej več napišem.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.8.2007 8:20:38   
Urša08
Dobro jutro punce.

Nas morm mal na prvo stran spravit.user posted image

Pikapolona hvala, hvala in še enkrat hvala, da si našla mucka.user posted image user posted image user posted image Bo Nejc vesel, tako da naslednjič častiva tortico.

Peli sem prepozno vidla glede sprehoda v petek. Drugač bi šla, sem moj

Pri nas ni nič novega razen tega da smo zapravljivčki.user posted image user posted image Smo šli včer v Avstrijo in zopet nakupli Nejčku par stvari. Sem šla prvič v C&A in našla par prov cortkanih oblačilc za Nejčka po normalni ceni. Eno takoi luštno jaknico sem mu kupla da bo kot plišast medvedek, tako mehko in je bla 15 e. Mi pa en kompletek sploh ne gre z glave. Tok je bil lep ampak ni blo Nejčeve številke. user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.8.2007 8:22:49   
Urša08
sedaj mi je pa kr potrdilo.user posted image user posted image

Še enkrat Peli glede sprehoda, moj user posted image bi bil mal miru tud vesel, tako da ko boš naslednjič poipoldan in če se ti bo zaluštal sva midva z Nejcem za.user posted image

En lep dan!

papa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 844
6.8.2007 7:51:26   
pikapolona2
jutrooooo,
danes je še sonček...pol pa spet dež....ejejeuser posted image ....Urša boš popoldne za sprehod...te pokličem...pa da dobita vajino muco.

Drgač pa napredek....našauser posted image  je splazila....naprej!.....sej nazaj ji je še nekako šlo ampak zdej gre pa tudi naprejuser posted image user posted image user posted image ....ampak zdej smo pa tam ko jo moram imeti skooz na očeh. ker ona bi ravno tisto kar nesmeuser posted image user posted image ...je pa hecna kar 14 dni se je matrala in nogo spodvijala in poskušala in ni šlo....no v četrtek je pa že kakšen premik naprej naredila. Včeraj ko pa je lubi nekaj šraufal in je zagledala vrtalni stroj je pa tako hitro odpuzala do strojčka da sm jo komaj ustavilauser posted image user posted image user posted image .

V soboto sem imela pa prvič po Brininem rojstvu dan zase. Zjutraj sem napokala Brino .... sva se peljali po mojo prijateljico v LJ jo pobrali ...se peljali na štajersko pustili Brino pri mojih....in se nato odpeljali v Graz. Sva šle malo po knjigarnah in v kunsthaus(galerijo) ...moja duša se je malo nafilala. Nato sva šli še na eno Saher tortico v centru mesta...in ker nama je še ostalo časa sva skočile še v IKeo...kjer user posted image sem malo zapravljala. Domov sva prišle ob petih in Brina je bila čisto OK in se ni prav nič jokala.......baje se je čisto fino imela!

Sicer pa sej je samo še 2 meseca pa gre v varstvo...joj kolk leti toleuser posted image

grem zdej kavo skuhat
papa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 845
8.8.2007 11:34:22   
sončnica13
MARK vse naj naj za tvoj 1- roj. danuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 846
8.8.2007 13:04:59   
pikapolona2
o..kaj res...Mark vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa naj ti Babica kakšno dobro torto speče...sam reč da ne polnozrnateuser posted image user posted image user posted image

Ostale ste pa kje???
Gorenjke šparate z besedami...še sreča da vas ena priseljena Štajerka malo gor vzdiguje. Urša je očitno na počitnicahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
8.8.2007 13:56:23   
žiža
kuku evo mene na brzino. Enkrat za spremembo obadva spita user posted image . Mož mi je stanovanje za silo v red spravil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako, da imam čist mal časa na RR viset user posted image
Smo kr v redu. Veselo se pripravljamo na selitev. PO vseh kolobocijah z našim neprofitnim stanovanjem ne bo nič. Ampak smo se sedaj glede na situacijo in razplet vseh dogodkov v letošnjem letu odločili, da z našo mami zamenjamo stanovanji. Mi gremo 4 nadstropja višje v ta večjega, mami pa pride v našega tamalega. Res sem ful vesela, čeprav sem bila na začetku zelo proti . Ampak po končnem premisleku... je to res trnutno najboljša rešitev. upam, da bomo vsi zadovoljni. In sem res neskončno hvaležna mami, da je pripravljena to storiti. Torej zdej mal brusimo parket, pa rihtamo kuhinjo pa pleskamo...
Če vas kej na deteljico zanese se kej javite.
Zdej pa letim golaž pomešat
pa vse najboljše MARKuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 848
8.8.2007 17:45:07   
Peli
Mark vse najboljšeuser posted image user posted image !!!

LP

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 849
8.8.2007 17:47:57   
Urša08
Ojla!

Mark vse najbokjše za prvo svečkouser posted image .

Bravo Brina za plazenje naprej user posted image user posted image user posted image

Žiža škoda da niste dobili neprofitno stanovanje user posted image . No ampak tale menjava stanovanja z mami pa tud ni slaba. Lepo se preselte.

Pikapolona2 sem vidla da si naju vabla na sprehodek, ampak smo bili na vikendu.   Mi smo se malce odmaknili na vikend in smo uživali 100 na uro. Smo imerli en piknik s prijatli, včer smo šli pa na Sleme. Joj kok je blo lepo, se ne da opisat, pa Nejc je tko uživu. user posted image Sedaj morm pa mal stanovanje v red spravit, ker imava jutri namen it spet mal v Avstrijo. Še nisva vsega zapravla, pa greva še mal zapravituser posted image
Nama je pa uspelo tašči pa teti darilo kupit. Še za dve poroki v septembru morva neki izbrat, pa za bratranca k jih bo mel 30, no pa za Nejčka eno belo oz. svetlo modro srajčko za krst morva še najdt.

Čez 10 dni pa gremo na morje.user posted image Komi čakam.

Pikapolona2 če bosta z Brino za kak sprehodek se pa lahko zmenmo. Jutri dopoldan naju sicer ni ampak
popoldan bova pa doma.

Sedaj grem pa pospravljat dokler Nejc še spi, pa se kasneje kej oglasim, pa še kako lepo slikico s Slemena prilepim, mal za lušt user posted image

papauser posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Varstvo otrok.
пеперутка16

Kdo pazi na vašega otroka, medtem ko ste v službi?

Hodi v vrtec. (74%)

Stari starši. (19%)

Varuška. (0%)

Ne delam, pazim sama. (7%)

Drugo. (0%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!