|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
6.9.2007 10:40:11   
Peli
Urša08 - Ja midva sva kr bolš, samo ne vem še kako bo kej s sprehodi, niti pa do torka ko mam še bolniško nebi šla nikamor. Lahko pa se oglasita na kakšno kavico. Pridna da tako študiraš.

sončnica13 - potem pa je tvoj malček res drobčkan.

Aljaža pa je zdej že tri jutra nekej prijel, ja pršu k men in delal kruhka user posted image  sm mu dala polovičko žemljice in jo je kar pojedu, sicer ga potem niti ne silim z drugo hrano, sej sem vesela da vsaj nekej poje.
Danes ponoči se mi je spet zbudil ob pol dveh, k je ful kašlov, potem pa sm ga dala k nama v postlo in je spal do 8:30!!! No men tole kar paše. user posted image

Punce kakšen mraz...a že kaj kurite? Midva mava kar el. radiator prkloplen, sej je blo zjutrej v kuhinji samo 16°, je mož čez noč luftov, k je snoč vse zakadu user posted image .
Jest upam da bo šekaj bolšga vremena, saj takole  k sm notr samo gledam kaj bi še vase zbasala user posted image .

Lepo se mejte.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 901
7.9.2007 20:51:23   
Urša08
Dober večer!

Sem bla skor dva dni brez interneta, telefona in tv-ja.user posted image Sm bla tko jezna user posted image . No sedaj mi vsaj internet, pa telefon delata. Siol tv pa še kar ne.
Dons sva šla pa z Nejcem do Peli in Aljaža. Sta bla tamaledva tko fletna k sta si igrače pulila user posted image Res so fletni tile naši mulčki.user posted image
Nejca sem napokala spat in upam, da bo čim dalj spal, da se bom spočila. Jutri mam kr pester dan. Nejca bova dala v varstvo mojim, midva pa šibava na poroko, zvečer mam pa še eno deklišno tako da bo polno zaseden dan.
Učke mi kr skup vleče zato bom šla raje spančkat.

lahko nočko user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 902
8.9.2007 21:59:58   
Sandra*
Kuku!

da se še jaz mal javim, da ne bo peli rekla da se nič ne dogaja na gorenjkah.

Ne vem pa kaj naj napišem, ker se mi ne da klofat po tipkovnici.

Lep večer!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 903
9.9.2007 13:53:59   
pikapolona2
dannnnnnnnn

evo tudi nas z morja...no ja...user posted image user posted image user posted image ...sam dva dni smo se kopali ...vse ostalo pa smo od daleč gledali tole vodouser posted image .

Ampak sm se pa spočilaaaaa......je bil tko na easy zrelaksiran dopust....brina spala vsak dan do 8 zjutraj....ponoči se je samo 2-3x zbudila.......ati je bil super....smo se crklali...skrivali po bungalovu...si peli...se igrali....hodili na dolge sprehode z dežnikom in dežnim pregrinjalom......uf...res smo se imeli fino! Spoznali smo veliko novih otrok (trenutno so na morju itak samo penzionisti in pa starši z malčkiuser posted image ). Prehodili smo cel zadar, šibenik, Murter, filip i jakov....iskala sva kakšen lep kamp za naslednje leto.

edino kar je bilo rahlo moteče je bila hrana v našem "hotelu"....tolk instant hrane pa še v menzi na faksu nism dobila.....ampak smo preživeli...Brini smo pač kar kupljene zelenjavne kašče dajali....po moje manjša škoda to kot pa tiste papricirane in slane juhe in pa pohanje....bljek. Je bila pa Brina najbolj glasna zvečer ....pri mizi....vsakega je ogovarjala vriskala....kazala vse kaj zna ....smo imeli okoli mize vedno najmanj 3 sosedove otroke ki so jo nato zabavali in se z njo igrali...midva sva pa v miru pojedla.

Danes je pa tašča skuhala kosilouser posted image user posted image user posted image  jst pa na easy perem in sušim, brina spi, ati se pripravlja na formulo.

Urša...ta teden pa spet sprehodi padejo...a ne...mogoče še Peli uleti pa tud Sandro bi lahko mal spet vidl.user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
10.9.2007 7:41:27   
Urša08
Jutro!

Midva sva že pokonci.
Pikapolona , če ste že vreme mel bolj slabo na morju, je pa lepo slišat, da ste kljub temu uživali, se sprehajali in  spočili. user posted image Na sprehodke bova pa sigurno šle.

Sandra nč nisi povedala kako se počutiš, kej slabosti, utrujenosti,..

Peli pa tvoje počutje? Jutri pa poročej..

Vikend je bil polno zaseden. V soboto je bil Nejc v varstvu pri mojih, midva sva šla pa na eno poroko, na kosilo, zvečer sem šla pa jaz še na deklišno. V glavnem bilo je super, sam včer sem bla mal neprespana. Sem šla že ob 9 spat, tako da sem notri prinesla.
Ta teden bom pa dvakrat mogla v Ljubljano, pa glih ta teden, ko sta mojedva na dopustu, da ne bosta mogla Nejčka merkat. Imam pa spet tri muce - sem od mojih dobla dva na počitnice. Nejc pa sam da enga vid, užge turbo in šiba za njim.user posted image Prav posrečen je.

Si grem eno user posted image skuhat .
papauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 905
10.9.2007 19:41:48   
Urša08
Smo pristale na drugi strani, pa nas morm mal dvignit user posted image user posted image user posted image

Drugače mi je pa danes končno po enmu tednu ratalo dobit župnika. Krst bomo imeli 30.9. Svečo pa prtiček mam naročeno, napol oblečen je tud že, še par malenkosti pa bo.

No gorenjke a mate kak predlog kam naj peljeva jest po krstu? Jaz nimam nobene idejeuser posted image

Nejc že spančka, zadnje dni hodi že mal čez 7 spat. Pa čez dan gre dvakrat spat. Samo ponoči ko bi mamica spala, se Nejc zbuja in hoče jesti, al pa ob petih ne bi več spal...

Grem mal kavč peglat (sej cun se mi ne da, čeprav moj user posted image že jamra da nima nč gor za dat, bom jutr ).

Eno lahko nočko! user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 906
10.9.2007 19:58:58   
pikapolona2
Urša mi smo šli na en kmečki turizem pa smo zlo dobr jedli :-)))....pa kar pohiti ker jst sm iskala in iskala pa je bilo že veliko zasedenega....nisem pa hotela v klasično gostilno sem iskala nekaj bolj domačega

pa lepo da skrbiš da ne pademo na drugo stran!

Imaš kej avto...prideta jutri k bo slabo vreme do nas?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 907
11.9.2007 11:53:52   
Peli
OJLA!

Evo že poročam...ker nobena ne opazi da mam že 2 tedna še dodaten nov trakec, vam zdej povem da bomo zibali!!! No, če bo šlo vse po sreči.
Zaenkrat sm na bolniški.

Lepo da smo se danes spet po dolgem času srečale tudi s Petro in Brino, pa Nejček in Urša...ma upam da se zdej spet večkrat vidmo, čeprav morm jest mal bl počivat.
Moj mulo je pa DANES KR NEKAJ SITEN, ZDELE GA PROBAM SPAT SPRAVT, JEST PA VESELO KUHAT.
(se opravičujem za črke)

LP

Neposredna povezava do sporočila: 908
11.9.2007 12:19:33   
pikapolona2
Peli no še klele enkrat ČESTITAAAAAAmuser posted image user posted image user posted image
Lepo da smo se videle...Brina je zdejle samo padla v posteljo...brez enega smrkanja...super....sam jest ni hotla tako da nebo prav dolgo spanje. Jst pa hitr za šporhetuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 909
11.9.2007 14:55:22   
Urša08
Peli še enkrat čestitamuser posted image Pa čim lepšo, neproblematično nosečnost ti želim.user posted image

No nazajgrede proti domu mi je Nejc zaspal, potem mi je pojedel kosilčka, sedaj pa spet spančka. Jaz si delam kosilo in glede na to, da samo zame, sem si kar pečen krompirček dala delat pa popečeno melancano zraven.
Sem rekla, da bom dons peglalauser posted image hm pa se mi prov nč ne da.

Punce uživajte na sončku dokler ga mamo, pa se kej slišimo in vidimo.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 910
12.9.2007 13:04:54   
barba
Ojla, čveke.
Pri nas je pa ta teden zelo stresen. Tašča je naenkrat  zbolela (nevemo še točno kaj je) in je v bolnici. Tako, da smo čez noč ostali brez varstva za našo Meto. Po prvi paniki kaj storiti jo včeraj pazil na Meto mož, danes pa sva se že prvi dan uvajali v vrtec. Imamo ful veliko srečo, da je bil še prostor v vrtcu v Šenčurju. Tako sva dopoldne preživeli med njenimi vrstniki, ki so še zelo veliko jokali, kar pa ni našo punco prav nič motilo. Prvih 5 minut jih je od daleč opazovala potem pa se je šla z njimi igrat. Jaz sem bila zraven samo prve pol ure in potem za kosilo. Zaenkrat ni bilo nobenih težav.  No ja, počasi se bo treba naučit samostojno jest in pit z kozarca, drugo pa itak obvlada. Je največja čveka v skupini.

Se mi kar dobro zdi, da bo hodila v vrtec. Tudi če tašča pride že juti domov je ne bo mogla imet. Splet okoliščin, kaj moremo.

Urša – men je pri Marinšku v Naklem ful dobr za jest, pa še hitro postrežejo.user posted image
Peli ČESTITAM in pazi nase! user posted image user posted image user posted image

Jst dons delam od doma, dokler ne pride mož in gremo potem k tašči na obisk.

Uživajte!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 911
12.9.2007 15:51:21   
Urša08
Ojla!

No jaz sem že iz Ljubljane (no že kaki dve uri), sam potem je blo treba Nejčka nahranit pa spat spravit. Sedaj pančka že dobro uro in upam še na kake pol ure tišine in miru.user posted image
Moj user posted image je spat velik v službi tako da sem kr dovečera bolj sama user posted image , ma sej bo.

Pikapolona drug teden pa jaz v ponedeljek ne morem , tako da se lahko za v torek dopoldan zmenve da greve do tiste gospe (v pon. morm na faks).

Peli a počivaš?user posted image

Grem kr na kavč k sm tok sesuta da komi gledam, pa še mehur me spat boli user posted image user posted image user posted image .

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 912
12.9.2007 21:46:57   
pikapolona2
Urša...prav potem pa v torek....pa dobr jutri opraviuser posted image user posted image user posted image .

Midve z Brino sva tudi danes atija videle šele ob 18ih....joj kolk je blo fajn na dopustu k smno bli skupi....zdej pa spet to sranje od službe k nikol nevem kdaj prideuser posted image

Mi je pa prnesu moj danes epilady ......pa ga jst gledam kaj mu je (on nikoli ne kupuje daril) pa sploh nism vedela da on ve da kej takega obstaja.....ker jst uporabljam kar depilacijsko kremo....no in gledam tisto škatlo čist butasto.....pa pomislim pa sej hudiča nism tko kosmata.
Potem pa mi pove da je bil danes v firmi kjer te strojčke delajo in da je dobu za gešenkuser posted image user posted image user posted image ....sm si kar oddahnila....očitno še nism takoooo zelo kosmata.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 913
13.9.2007 10:09:36   
Peli
Pikapolona tale je pa dobra user posted image .
Jest počivam. Sm bla že čist vesela k je blo že vse OK, pa sva šla včerej s tamalim do trgovine peš, potem sm kuhala, pospravljala, popoldan je moj pomagal doma, midva pa sva bla spet zunej, seveda jest sm za tamalmu letala in meje karnaenkrat spet začel bolet trebuh in spet se je pojavil karprecejšni izcedek. Sm se kar ustrašla, tako da sm se odločila da bom zdej res mal bl počivala, včeraj sm poklicala sestro in je bla potem ona z Aljažem zunej, se je pa ponudla, da ga kamot ona merka, ko je frej, tako mi ga je zdele odpeljala vn. Jest zdele cunje pospravljam, sm 2 stroja oprala, potem pa mal polenart, potem pa kuhat. Možek se je odloču da bo jutri vzel dopust in mi je naroču nej posod pr mir pusti, da nej kr do jutr njega počaka user posted image .
Pa sej ni tolk hudo. Mal mi je žal zarad Aljaža.

Barba - a potem boš zdej Meto imela kar v vrtcu? Si imela kar srečo z vrtcem. Upam da se tašča pozdravi.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 914
13.9.2007 10:20:05   
Urša08
Peli res počivej, pust cune pr mir, pa ubogi možka, če pravi da bo on pomil mu kar pusti. Sej vem da je težko vse pr mir pustit ampak vse za tvojga user posted image .

Pikapolona  sem se prav nasmejala, ko sem tvoj post brala user posted image user posted image user posted image .

Sem tehtala Nejca in ima pri osmih mesecih 8kg. user posted image

Mi je pa včer na tleh najdu slivo (seveda jo je en maček iz sklede vrgu na tla pa mal fuzbal špilu, medtem ko me ni bilo doma) in ko sem jaz opazla kaj dela - seveda je bla čista tišina in jaz vsa happy da mam tok pridnga otroka user posted image user posted image , naenkrat ga pa pogledam in je bil vs od slive, dobesedno od glave do peta, sem ga hitr slekla pa v kopalnico neslauser posted image .

Nejc trenutno spi, zato grem jaz sedaj pod tuš, mal pred dvanajsto pa po user posted image pa naprej v Ljubljano.
Se slišimo zvečer!

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 915
13.9.2007 19:48:57   
Urša08
Pikapolona, Peli zasebno sporočilo sem vama poslala.

Nejček spančka, jaz sem mal za škatlo, potem grem pa na večerjo k jo bo user posted image pripravil. Še jutri potem pa vikend..jupi komi čakam, da smo spet skupi.

Pikapolona ti jutr dobr oprav v Ljubljani.
Peli kako gre počivanje?user posted image
Sandra, žiža, Ajdan .... kje ste? Kej novga, kako se rihtate???

Eno lahko nočko vsem! user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 916
14.9.2007 9:52:14   
barba
Peli – Meta bo kar v vrtec hodila, ker na taščo ne moremo več 100% računat.user posted image Eno so leta in malo že pozabljivost, drugo pa bolezen. Še vedno ne vemo kej je s taščo, ker ima debelo črevo še tako zateklo in ne morejo narediti vseh preiskav. Že od torka dobi 2x na dan klistir in zvečer hrano v žilo, druge hrane ji zaenkrat še ne upajo dat. Sumijo na zaporo na črevesju. Upam, da se bo čim prej pozdravila in da ni hujšega

Jst dons spet od doma dela, ker sem tok prehlajena, user posted image  da nisem za v službo. Sam kiham in smrkam, tko da sem na čajih, limonah in lekadolu.

Uživajte!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 917
14.9.2007 12:28:59   
Urša08
Barba držim pesti, da bo s taščo čim prej dobro.

Jaz kuham kosilo za naju, Nejc je pa čist naspidiran user posted image user posted image user posted image nori po stanovanju, da se kar kadi, po vseh štirih je hitr k strela, ko pa pride do kavča, postle,.. se mora pa na nogice postavit in statuser posted image user posted image , prav posrečen je.
Sem pa že prav pošteno lačna, tako da komi čakam, da se skuha. Mi je pa Nejc dons po dolgem času spet vso sadno kašico pojedel.user posted image

Nč sem nas mogla mal dvignit user posted image

Punce uživajte v prelepem vikendu!

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 918
14.9.2007 17:28:32   
Peli
Ojla!

Midva mava pa danes atija doma.
Se je nekej hvalu da bo don on kuhal in vam povem da je tak bograč skuhal, da sm ga komaj dol spravla  user posted image , je mal s pekočimi feferoni pretiravla, seveda sm potem mogla še posebej za Aljaža kuhat.
Zdele smo pršli z enka kratkega sprehoda, zdej pa sta se šla še z mopedom pelat, jest pa mam končno mal miru.
Aljaž je danes siten ko strela je popoldan slabi 2 uri spal, potem pa mi ga je en tamal zbudu, sm bla jezna ko user posted image , tko da sm zdej kr vesela če ga mož zabava.
Jest sm v redu, lenarim kar se da morm pa rečt da sm kar precej sitna user posted image .

Urša08 - ampak tvoj Nejc je pa res en živček, še zdej ne morm vrjet kako se pobira na noge - kmal ga boš lovila naokol.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 919
14.9.2007 21:25:23   
Urša08
Peli ne boš verjela tud jaz sem mela za kosilo bograč - sam ga nisem jaz skuhala ampak moj oči, tako da sem ga iz skrinje vzela pa mal krompirja še not vrgla.user posted image Ampak a veš kako mi je pasu, mljask noro.

Sedaj pa šibam v mižule, ker ne vem kakšna bo noč.user posted image Se mi zdi, da en zobk vn prihaja in začne kr jokat v miže tko da ga mora boletuser posted image pa tud slinčke menjavam k za šalo, je kuj mokr. Sem vidla zgornjo dvojkico in najbež je to touser posted image
Mah sej bo, mi bo user posted image pomagal pa bo. Proti večeru smo šli tud mi na kratek sprehodek in je bil Nejc ful zadovoljen. No sej pr user posted image v vozičku ne bo nikol protestiral, pr men pa kuj.

Pikapolona kako si opravila?

Jutri gremo na eno poroko na Bled, se moja dobra prijateljica poroči. Na ohcet pa žal ne morva k nimava varstva user posted image sta mojedva in njegovedva na dopustu.

Eno lepo soboto vam želim.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 920
14.9.2007 21:46:32   
pikapolona2
hej urša pripelji Nejca k nam se bosta z Brino skupaj cmihala ponočiuser posted image .

Jst sm vpisala absolventa ponovno...za 16 EUR....še kar mi ne gre v glavo da morate vi tolk plačat???? Je bila pa taka gužva da bi ziher eno uro čakala......še sreča da je bila z mano Brina in so me spustili naprejuser posted image .

Mojga pa ni...je na eni fantovščini ....mene pa skrbi......zdej sm mu sms poslala naj me pokliče da pridem po njega kadarkoli! Imam ta mlajšo sestro pri meni sem jo danes pobračla v LJ....pa bo do nedelje pri nas potem pa pridejo naši na obisk in gre z njimi domov.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 921
16.9.2007 18:01:52   
Peli
Ojla!
Se morm mal javt, saj smo spet na 2. strani.
Pri nas smo zboleli. Že ponoči se je Aljaž zbudu in se mi je zdel mal vroč, tako sm ga dala k nama spat, pa nč ga nism pokrila, zjutrej je bil kr dobr, potem pa smo šli mal naokol, pr kosilu je pa spet čist adijo ratov, tako da je samo mal juhce pojedu, potem pa sm ga nesla spat, pa je kr nekej jokcov, spal je komaj 1 uro, potem je spet jokal, pa tako čudn se mi je zdel, pa sva šlo mert vročino in je imel 38,4, sm mu dala eno svečko, potem sm ga pa kar s sabo vn pred hišo nesla, pa je bil čist zadovoljen v vozičku, no zdej pa mi je na kavču pred TV jem zaspal. Upam da so samo zobki.
Jest sm kr dobr, ati se nama je šu pa zdele potepat - ne zdrži doma user posted image .

Urša08- če je pa Nejc pr vašmu tolk pridn, nej ga pa zdej kr on mal okol voz, ti pa mal doma počij!!!

Neposredna povezava do sporočila: 922
16.9.2007 18:17:56   
Urša08
Ojla!

Pri nas je pa kar živahno. V petek zvečer je Nejc zbolu tako da je bla čudna noč, je mel vročino, pa kašlja, smrka, pa mal hripov je revežuser posted image . No ampak nam gre na boljše. V soboto smo šli na poroko na Bled, sta bla tko lepa nevesta in ženin. Drugač sem pa jaz počivala.
Ta noč je bla boljša, ob 11 sem ga nahranla in je spal do 5.30 user posted image , potem je pa pr nama bil in smo skup še do mal čez osem spali, ko je lubi z Nejčkom vstal, jaz sem pa še mal poležala. Potem je pospravil stanovanje, jaz pa kosilčka skuhala. Potem smo šli na sprehodka in nam je Pikapolona pomahala skozi okno (morm rečt, da je neki dobega kuhala saj je ful dišal). No pikapolona kaj si dobrega skuhala?
Drugač mi pa Nejc ful mal je, očitno zaradi prehlada.

S čim lahko Nejcu olajšam prehlad, smrkanje in kašelj?

Peli upam, da se Aljaž pocajta in da so res sam zobki.

Eto je že vikend za namiuser posted image pa še tok stvari mam ta tedenuser posted image user posted image .

Pikapolona a za torek dopoldan velja? Pa ne bi prov pozn - do 11.30 mam sigurn cajt, k pridejo okrog 13 moji z dopusta, pa bom neki skuhala.

Papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 923
16.9.2007 18:44:42   
pikapolona2
Urša......a veš da je Brina tudi taka čudna....že tri dni...isto malo je...pa smrka in čist motne učke ima...sam vročino je imela pa samo včeraj enmal nič hujšega. Jst sem ji samo sterimar v noska špricala da se ji je odmašil in moram rečt da je danes nos že skoraj OK.

o kuhala sem pa res neki dobrega.....mmmmm...sm imela naše s štajerske na obisku pa sm naredila svinjsko ribico v omaki z jurčki, pa ajdovo kašo in mal krompirčka in salato....so vse pomazali. Za poobedek pa pito z vanilijevo kremo in borovnicami.user posted image  Mam dober firbec okn....kadar kuham ja...hehe...vidim vse ki gredo mimouser posted image user posted image user posted image

V torek lahko zaradi mene že ob devetih tako kot se ponavadi zmenimo za sprehod. Tudi meni je boljše prej potem gre itak Brina spat.

kaj pa ostale gorenjke?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 924
16.9.2007 19:02:10   
Peli
Potem mamo pa vse boge otročke user posted image .
Aljaž je pa zdele pojedu mal breskovga kompota.

Pikapolona jest bi tud pito, a je kej ustal? user posted image
Ma samo še to gledam kaj bi požrla. No, kaj pa bi druzga počela doma?

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?